Μαίανδρος
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evalliaChefαρα
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lilith's_child
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

συνήθως φοράω ότι μου πουν![]()
Αν ας πούμε σου ζητούσαν να βάλεις ένα ολόσωμο τέτοιο, εννοείται χωρίς άλλα απο μέσα, εσύ θα το έβαζες;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 647452
Επισκέπτης

Ίντα
Εκκολαπτόμενο μέλος

ότι σου πουν?
Προσωπική επιλογή/άποψη εσύ δηλαδή δεν έχεις;
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Ποσοι θα σου πουν;

Guest 647452
Επισκέπτης

Αν λάβουμε υπόψιν την χθεσινή της άποψη περί τρίου θα έλεγα παίζει για ν>=2Ποσοι θα σου πουν;![]()
κοσμοναύτης
Νεοφερμένο μέλος

lilith's_child
Νεοφερμένο μέλος

οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο, δεν ξέρω αν αυτό αρκεί ως απάντησηΑν ας πούμε σου ζητούσαν να βάλεις ένα ολόσωμο τέτοιο, εννοείται χωρίς άλλα απο μέσα, εσύ θα το έβαζες;![]()

συνήθως έναςΠοσοι θα σου πουν;![]()
Guest 647452
Επισκέπτης

οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο
Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

συνήθως ένας
Νόμιζα ότι ισχυε η σεξουαλική ελευθερία πως τέλος πάντως την λες σε άλλο ποστ, για αυτό σε ρωτησα.
Ίντα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Νόμιζα ότι ισχυε η σεξουαλική ελευθερία πως τέλος πάντως την λες σε άλλο ποστ, για αυτό σε ρωτησα.
από οτι φαίνεται της αρέσει να της λένε τι να κάνει, τι να φοράει κλπ

στην ουσία η ίδια νιώθει σεξουαλική ελεύθερη αλλά της αρέσει να δέχεται "διαταγές"
Τι συζητάμε σε αυτό το site πχια !

Alma Libre
Επιφανές μέλος

οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο, δεν ξέρω αν αυτό αρκεί ως απάντηση![]()
Δε μου χρειάζεται επαρκής απάντηση, θεωρώ οτι μόνο και απο το οτι κάνεις ο,τι σου πούνε υποβαθμίζεις απο μόνη σου κάποια απο τα θεμελιώδη ανθρώπινα χαρακτηριστικά (λχ την ελευθερία βούλησης) και κατ'επέκταση τον εαυτό σου.

Και για να μη βγαίνω οφ, στο σεξ ο καθένας φοράει (ή δε φοράει) οτιδήποτε τον ικανοποιεί. Πρώτο μέλημα είναι η δική μας ικανοποίηση, και έπειτα του ταιριού μας. Αν το ταίρι μου μου ζητούσε να φορέσω κάτι σαν αυτό που έδειξα στο προηγούμενο ποστ και δε με ικανοποιούσε, προσωπικά θα αρνιόμουν.
Guest 186240
Επισκέπτης

Δε μου χρειάζεται επαρκής απάντηση, θεωρώ οτι μόνο και απο το οτι κάνεις ο,τι σου πούνε υποβαθμίζεις απο μόνη σου κάποια απο τα θεμελιώδη ανθρώπινα χαρακτηριστικά (λχ την ελευθερία βούλησης) και κατ'επέκταση τον εαυτό σου.![]()
Λάθος.Δεν υποβαθμίζονται "θεμελιωδη ανθρωπινα χαρακτηριστικα οπως η ελεύθερη βουληση"γιατί η ιδια το επιλεγει και το επιθυμεί,δεν την αναγκάζει καποιος.

Κάτι θέματα που ανοίγετε πως σας έρχεται!

Πάντως η σωστή απάντηση είναι ανάλογα που κάνεις σεξ. προσωπικά έχω κάνει σεξ και με παλτό.

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Λάθος.Δεν υποβαθμίζονται "θεμελιωδη ανθρωπινα χαρακτηριστικα οπως η ελεύθερη βουληση"γιατί η ιδια το επιλεγει και το επιθυμεί,δεν την αναγκάζει καποιος.
Βλέπω το point σου, το σκέφτηκα και εγώ πριν γράψω την απάντηση, αλλά εδώ (και σε ο,τι θέμα έχει γράψει) η κοπέλα μας λέει οτι κυριολεκτικά την κάνουν ο,τι θέλουν. Παρόλο που λειτουργεί στα πλαίσια της ελεύθερης βούλησης, εμένα αυτό που κάνει μου φέρνει περισσότερο σε αυτοϋποβάθμιση.
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Libertus
Συντονιστής

Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα.
Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν.
Και ρολόϊ.![]()
Τα υπόλοιπα ας τα φοράει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wilsongeo
- Vasiliis
- Tarzan96
- dreamer!!
- Advocatus diaboli
- AggelikiGr
- Fernando_A
- iew
- Ωρορα
- teacher_40
- American Economist
- Joji
- Kate1914
- GeorgePap2003
- A350
- Εριφύλη
- Μήτσος10
- fmarulezkd
- chester20080
- Memetchi
- camil
- rafaela11
- Wonderkid
- touvlo
- millennial
- Scandal
- taketrance
- giannhs2001
- Paragontas7000
- J.Cameron
- fourkaki
- Libertus
- alis21
- Requiem
- Giorgos216
- MarcoReus
- dijccixnc
- User2350
- mpapa
- Manuela98
- malenaaa
- kn9919
- dionisos13
- Circe
- Meriii
- desp1naa
- geomaa
- Citylights
- Ole Gunnar Solskjaer
- Φωτεινη Τζα.
- Mt73
- Stelios725
- Sevasti
- charmander
- GiorgosAsi
- jj!
- Helen93
- CiNeFiL
- physicscrazy
- Εχέμυθη
- Mapas26
- Viedo
- Johnman97
- Johnny15
- T C
- Mhtrogoal
- Idontknoww
- Panos_02
- VasoGrimes
- ggl
- Karim10
- spring day
- Ada ada
- Λίνα
- Insertcoin
- Chradms12
- leo41
- Alma Libre
- orchidea
- DimitraA.
- kogba
- tslef8
- harry akritas
- Paul77
- Αλκης Κ.
- Countdown
- roulitaa
- JohnGreek
- Κλημεντίνη
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.