Μαίανδρος Νεοφερμένο μέλος Ο Μαίανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 19 Μαΐου 2016 στις 00:42 Ο Μαίανδρος: #21 19-05-16 00:42 Αναλόγως το μέρος και τις λοιπές περιστάσεις.Κλασσικα σε κρεβάτι πάντως το καλύτερο είναι απολύτως τίποτα.Το απόλυτα γυμνό σε εξιταρει περισσότερο σωματικά και νοητικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evalliaChefαρα Νεοφερμένο μέλος Η evalliaChefαρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2017 στις 22:44 Η evalliaChefαρα: #22 02-01-17 22:44 Οι ζαρτιέρες και οι κάλτσες οι δικτυωτές δε πρέπει να λείπουν ποτέ απο το ακολαστήριο χώρο .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith's_child Νεοφερμένο μέλος Η lilith's_child αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2018 στις 19:05 Η lilith's_child: #23 17-06-18 19:05 συνήθως φοράω ότι μου πουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2018 στις 20:08 Η Alma Libre: #24 17-06-18 20:08 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: συνήθως φοράω ότι μου πουν Click για ανάπτυξη... Αν ας πούμε σου ζητούσαν να βάλεις ένα ολόσωμο τέτοιο, εννοείται χωρίς άλλα απο μέσα, εσύ θα το έβαζες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 647452 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2018 στις 21:30 Ο Guest 647452: #25 17-06-18 21:30 Ανάλογα...υδραυλικός,μεσίτης,ηλεκτρολόγος κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίντα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2018 στις 02:58 Η Ίντα έγραψε: #26 18-06-18 02:58 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: συνήθως φοράω ότι μου πουν Click για ανάπτυξη... ότι σου πουν? Προσωπική επιλογή/άποψη εσύ δηλαδή δεν έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2018 στις 03:08 Η Dreamer_SW: #27 18-06-18 03:08 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: συνήθως φοράω ότι μου πουν Click για ανάπτυξη... Ποσοι θα σου πουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 647452 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουνίου 2018 στις 03:26 Ο Guest 647452: #28 18-06-18 03:26 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Ποσοι θα σου πουν; Click για ανάπτυξη... Αν λάβουμε υπόψιν την χθεσινή της άποψη περί τρίου θα έλεγα παίζει για ν>=2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κοσμοναύτης Νεοφερμένο μέλος Η κοσμοναύτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2018 στις 18:58 Η κοσμοναύτης: #29 19-06-18 18:58 Πάντως σίγουρα δεν φοράω τις κάλτσες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith's_child Νεοφερμένο μέλος Η lilith's_child αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 00:37 Η lilith's_child: #30 21-06-18 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αν ας πούμε σου ζητούσαν να βάλεις ένα ολόσωμο τέτοιο, εννοείται χωρίς άλλα απο μέσα, εσύ θα το έβαζες; Click για ανάπτυξη... οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο, δεν ξέρω αν αυτό αρκεί ως απάντηση Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Ποσοι θα σου πουν; Click για ανάπτυξη... συνήθως ένας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 647452 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2018 στις 01:07 Ο Guest 647452: #31 21-06-18 01:07 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 01:33 Η Dreamer_SW: #32 21-06-18 01:33 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: συνήθως ένας Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι ισχυε η σεξουαλική ελευθερία πως τέλος πάντως την λες σε άλλο ποστ, για αυτό σε ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίντα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 10:09 Η Ίντα έγραψε: #33 21-06-18 10:09 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Νόμιζα ότι ισχυε η σεξουαλική ελευθερία πως τέλος πάντως την λες σε άλλο ποστ, για αυτό σε ρωτησα. Click για ανάπτυξη... από οτι φαίνεται της αρέσει να της λένε τι να κάνει, τι να φοράει κλπ στην ουσία η ίδια νιώθει σεξουαλική ελεύθερη αλλά της αρέσει να δέχεται "διαταγές" Τι συζητάμε σε αυτό το site πχια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 16:30 Η Alma Libre: #34 21-06-18 16:30 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο, δεν ξέρω αν αυτό αρκεί ως απάντηση Click για ανάπτυξη... Δε μου χρειάζεται επαρκής απάντηση, θεωρώ οτι μόνο και απο το οτι κάνεις ο,τι σου πούνε υποβαθμίζεις απο μόνη σου κάποια απο τα θεμελιώδη ανθρώπινα χαρακτηριστικά (λχ την ελευθερία βούλησης) και κατ'επέκταση τον εαυτό σου. Και για να μη βγαίνω οφ, στο σεξ ο καθένας φοράει (ή δε φοράει) οτιδήποτε τον ικανοποιεί. Πρώτο μέλημα είναι η δική μας ικανοποίηση, και έπειτα του ταιριού μας. Αν το ταίρι μου μου ζητούσε να φορέσω κάτι σαν αυτό που έδειξα στο προηγούμενο ποστ και δε με ικανοποιούσε, προσωπικά θα αρνιόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:00 Ο Guest 186240: #35 21-06-18 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δε μου χρειάζεται επαρκής απάντηση, θεωρώ οτι μόνο και απο το οτι κάνεις ο,τι σου πούνε υποβαθμίζεις απο μόνη σου κάποια απο τα θεμελιώδη ανθρώπινα χαρακτηριστικά (λχ την ελευθερία βούλησης) και κατ'επέκταση τον εαυτό σου. Click για ανάπτυξη... Λάθος.Δεν υποβαθμίζονται "θεμελιωδη ανθρωπινα χαρακτηριστικα οπως η ελεύθερη βουληση"γιατί η ιδια το επιλεγει και το επιθυμεί,δεν την αναγκάζει καποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pluton Δραστήριο μέλος Ο pluton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 555 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:16 Ο pluton έγραψε: #36 21-06-18 17:16 Τι φοράτε την ώρα του σεξ; Κάτι θέματα που ανοίγετε πως σας έρχεται! Πάντως η σωστή απάντηση είναι ανάλογα που κάνεις σεξ. προσωπικά έχω κάνει σεξ και με παλτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:20 Η Alma Libre: #37 21-06-18 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist: Λάθος.Δεν υποβαθμίζονται "θεμελιωδη ανθρωπινα χαρακτηριστικα οπως η ελεύθερη βουληση"γιατί η ιδια το επιλεγει και το επιθυμεί,δεν την αναγκάζει καποιος. Click για ανάπτυξη... Βλέπω το point σου, το σκέφτηκα και εγώ πριν γράψω την απάντηση, αλλά εδώ (και σε ο,τι θέμα έχει γράψει) η κοπέλα μας λέει οτι κυριολεκτικά την κάνουν ο,τι θέλουν. Παρόλο που λειτουργεί στα πλαίσια της ελεύθερης βούλησης, εμένα αυτό που κάνει μου φέρνει περισσότερο σε αυτοϋποβάθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 21:53 Η Zilda έγραψε: #38 23-07-18 21:53 Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:08 Η Aleksa έγραψε: #39 23-07-18 22:08 Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Click για ανάπτυξη... Και ρολόϊ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:11 Ο Libertus έγραψε: #40 23-07-18 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Και ρολόϊ. Click για ανάπτυξη... Τα υπόλοιπα ας τα φοράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo capten Ilikntas Tarzan96 dreamer!! Advocatus diaboli AggelikiGr Fernando_A iew Ωρορα teacher_40 American Economist Kate1914 GeorgePap2003 A350 Εριφύλη Μήτσος10 fmarulezkd chester20080 Memetchi camil rafaela11 Wonderkid touvlo millennial Scandal taketrance giannhs2001 Paragontas7000 J.Cameron fourkaki Libertus alis21 Requiem Giorgos216 MarcoReus dijccixnc User2350 mpapa Manuela98 malenaaa kn9919 dionisos13 Circe Meriii desp1naa geomaa Citylights Ole Gunnar Solskjaer Φωτεινη Τζα. Mt73 Stelios725 Sevasti charmander GiorgosAsi jj! Helen93 CiNeFiL physicscrazy Εχέμυθη Atarax Viedo Johnman97 Johnny15 T C Mhtrogoal Idontknoww Panos_02 VasoGrimes ggl Karim10 spring day Ada ada Λίνα Insertcoin Chradms12 leo41 Alma Libre orchidea kogba tslef8 harry akritas Paul77 Αλκης Κ. Countdown roulitaa JohnGreek Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αναλόγως το μέρος και τις λοιπές περιστάσεις.Κλασσικα σε κρεβάτι πάντως το καλύτερο είναι απολύτως τίποτα.Το απόλυτα γυμνό σε εξιταρει περισσότερο σωματικά και νοητικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evalliaChefαρα Νεοφερμένο μέλος Η evalliaChefαρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 92 μηνύματα. 2 Ιανουαρίου 2017 στις 22:44 Η evalliaChefαρα: #22 02-01-17 22:44 Οι ζαρτιέρες και οι κάλτσες οι δικτυωτές δε πρέπει να λείπουν ποτέ απο το ακολαστήριο χώρο .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith's_child Νεοφερμένο μέλος Η lilith's_child αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2018 στις 19:05 Η lilith's_child: #23 17-06-18 19:05 συνήθως φοράω ότι μου πουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2018 στις 20:08 Η Alma Libre: #24 17-06-18 20:08 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: συνήθως φοράω ότι μου πουν Click για ανάπτυξη... Αν ας πούμε σου ζητούσαν να βάλεις ένα ολόσωμο τέτοιο, εννοείται χωρίς άλλα απο μέσα, εσύ θα το έβαζες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 647452 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2018 στις 21:30 Ο Guest 647452: #25 17-06-18 21:30 Ανάλογα...υδραυλικός,μεσίτης,ηλεκτρολόγος κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίντα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2018 στις 02:58 Η Ίντα έγραψε: #26 18-06-18 02:58 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: συνήθως φοράω ότι μου πουν Click για ανάπτυξη... ότι σου πουν? Προσωπική επιλογή/άποψη εσύ δηλαδή δεν έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2018 στις 03:08 Η Dreamer_SW: #27 18-06-18 03:08 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: συνήθως φοράω ότι μου πουν Click για ανάπτυξη... Ποσοι θα σου πουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 647452 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουνίου 2018 στις 03:26 Ο Guest 647452: #28 18-06-18 03:26 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Ποσοι θα σου πουν; Click για ανάπτυξη... Αν λάβουμε υπόψιν την χθεσινή της άποψη περί τρίου θα έλεγα παίζει για ν>=2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κοσμοναύτης Νεοφερμένο μέλος Η κοσμοναύτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2018 στις 18:58 Η κοσμοναύτης: #29 19-06-18 18:58 Πάντως σίγουρα δεν φοράω τις κάλτσες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith's_child Νεοφερμένο μέλος Η lilith's_child αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 00:37 Η lilith's_child: #30 21-06-18 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αν ας πούμε σου ζητούσαν να βάλεις ένα ολόσωμο τέτοιο, εννοείται χωρίς άλλα απο μέσα, εσύ θα το έβαζες; Click για ανάπτυξη... οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο, δεν ξέρω αν αυτό αρκεί ως απάντηση Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Ποσοι θα σου πουν; Click για ανάπτυξη... συνήθως ένας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 647452 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2018 στις 01:07 Ο Guest 647452: #31 21-06-18 01:07 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 01:33 Η Dreamer_SW: #32 21-06-18 01:33 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: συνήθως ένας Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι ισχυε η σεξουαλική ελευθερία πως τέλος πάντως την λες σε άλλο ποστ, για αυτό σε ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίντα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 10:09 Η Ίντα έγραψε: #33 21-06-18 10:09 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Νόμιζα ότι ισχυε η σεξουαλική ελευθερία πως τέλος πάντως την λες σε άλλο ποστ, για αυτό σε ρωτησα. Click για ανάπτυξη... από οτι φαίνεται της αρέσει να της λένε τι να κάνει, τι να φοράει κλπ στην ουσία η ίδια νιώθει σεξουαλική ελεύθερη αλλά της αρέσει να δέχεται "διαταγές" Τι συζητάμε σε αυτό το site πχια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 16:30 Η Alma Libre: #34 21-06-18 16:30 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο, δεν ξέρω αν αυτό αρκεί ως απάντηση Click για ανάπτυξη... Δε μου χρειάζεται επαρκής απάντηση, θεωρώ οτι μόνο και απο το οτι κάνεις ο,τι σου πούνε υποβαθμίζεις απο μόνη σου κάποια απο τα θεμελιώδη ανθρώπινα χαρακτηριστικά (λχ την ελευθερία βούλησης) και κατ'επέκταση τον εαυτό σου. Και για να μη βγαίνω οφ, στο σεξ ο καθένας φοράει (ή δε φοράει) οτιδήποτε τον ικανοποιεί. Πρώτο μέλημα είναι η δική μας ικανοποίηση, και έπειτα του ταιριού μας. Αν το ταίρι μου μου ζητούσε να φορέσω κάτι σαν αυτό που έδειξα στο προηγούμενο ποστ και δε με ικανοποιούσε, προσωπικά θα αρνιόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:00 Ο Guest 186240: #35 21-06-18 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δε μου χρειάζεται επαρκής απάντηση, θεωρώ οτι μόνο και απο το οτι κάνεις ο,τι σου πούνε υποβαθμίζεις απο μόνη σου κάποια απο τα θεμελιώδη ανθρώπινα χαρακτηριστικά (λχ την ελευθερία βούλησης) και κατ'επέκταση τον εαυτό σου. Click για ανάπτυξη... Λάθος.Δεν υποβαθμίζονται "θεμελιωδη ανθρωπινα χαρακτηριστικα οπως η ελεύθερη βουληση"γιατί η ιδια το επιλεγει και το επιθυμεί,δεν την αναγκάζει καποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pluton Δραστήριο μέλος Ο pluton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 555 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:16 Ο pluton έγραψε: #36 21-06-18 17:16 Τι φοράτε την ώρα του σεξ; Κάτι θέματα που ανοίγετε πως σας έρχεται! Πάντως η σωστή απάντηση είναι ανάλογα που κάνεις σεξ. προσωπικά έχω κάνει σεξ και με παλτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:20 Η Alma Libre: #37 21-06-18 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist: Λάθος.Δεν υποβαθμίζονται "θεμελιωδη ανθρωπινα χαρακτηριστικα οπως η ελεύθερη βουληση"γιατί η ιδια το επιλεγει και το επιθυμεί,δεν την αναγκάζει καποιος. Click για ανάπτυξη... Βλέπω το point σου, το σκέφτηκα και εγώ πριν γράψω την απάντηση, αλλά εδώ (και σε ο,τι θέμα έχει γράψει) η κοπέλα μας λέει οτι κυριολεκτικά την κάνουν ο,τι θέλουν. Παρόλο που λειτουργεί στα πλαίσια της ελεύθερης βούλησης, εμένα αυτό που κάνει μου φέρνει περισσότερο σε αυτοϋποβάθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 21:53 Η Zilda έγραψε: #38 23-07-18 21:53 Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:08 Η Aleksa έγραψε: #39 23-07-18 22:08 Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Click για ανάπτυξη... Και ρολόϊ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:11 Ο Libertus έγραψε: #40 23-07-18 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Και ρολόϊ. Click για ανάπτυξη... Τα υπόλοιπα ας τα φοράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo capten Ilikntas Tarzan96 dreamer!! Advocatus diaboli AggelikiGr Fernando_A iew Ωρορα teacher_40 American Economist Kate1914 GeorgePap2003 A350 Εριφύλη Μήτσος10 fmarulezkd chester20080 Memetchi camil rafaela11 Wonderkid touvlo millennial Scandal taketrance giannhs2001 Paragontas7000 J.Cameron fourkaki Libertus alis21 Requiem Giorgos216 MarcoReus dijccixnc User2350 mpapa Manuela98 malenaaa kn9919 dionisos13 Circe Meriii desp1naa geomaa Citylights Ole Gunnar Solskjaer Φωτεινη Τζα. Mt73 Stelios725 Sevasti charmander GiorgosAsi jj! Helen93 CiNeFiL physicscrazy Εχέμυθη Atarax Viedo Johnman97 Johnny15 T C Mhtrogoal Idontknoww Panos_02 VasoGrimes ggl Karim10 spring day Ada ada Λίνα Insertcoin Chradms12 leo41 Alma Libre orchidea kogba tslef8 harry akritas Paul77 Αλκης Κ. Countdown roulitaa JohnGreek Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι ζαρτιέρες και οι κάλτσες οι δικτυωτές δε πρέπει να λείπουν ποτέ απο το ακολαστήριο χώρο .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lilith's_child Νεοφερμένο μέλος Η lilith's_child αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2018 στις 19:05 Η lilith's_child: #23 17-06-18 19:05 συνήθως φοράω ότι μου πουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2018 στις 20:08 Η Alma Libre: #24 17-06-18 20:08 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: συνήθως φοράω ότι μου πουν Click για ανάπτυξη... Αν ας πούμε σου ζητούσαν να βάλεις ένα ολόσωμο τέτοιο, εννοείται χωρίς άλλα απο μέσα, εσύ θα το έβαζες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 647452 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2018 στις 21:30 Ο Guest 647452: #25 17-06-18 21:30 Ανάλογα...υδραυλικός,μεσίτης,ηλεκτρολόγος κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίντα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2018 στις 02:58 Η Ίντα έγραψε: #26 18-06-18 02:58 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: συνήθως φοράω ότι μου πουν Click για ανάπτυξη... ότι σου πουν? Προσωπική επιλογή/άποψη εσύ δηλαδή δεν έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2018 στις 03:08 Η Dreamer_SW: #27 18-06-18 03:08 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: συνήθως φοράω ότι μου πουν Click για ανάπτυξη... Ποσοι θα σου πουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 647452 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουνίου 2018 στις 03:26 Ο Guest 647452: #28 18-06-18 03:26 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Ποσοι θα σου πουν; Click για ανάπτυξη... Αν λάβουμε υπόψιν την χθεσινή της άποψη περί τρίου θα έλεγα παίζει για ν>=2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κοσμοναύτης Νεοφερμένο μέλος Η κοσμοναύτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2018 στις 18:58 Η κοσμοναύτης: #29 19-06-18 18:58 Πάντως σίγουρα δεν φοράω τις κάλτσες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith's_child Νεοφερμένο μέλος Η lilith's_child αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 00:37 Η lilith's_child: #30 21-06-18 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αν ας πούμε σου ζητούσαν να βάλεις ένα ολόσωμο τέτοιο, εννοείται χωρίς άλλα απο μέσα, εσύ θα το έβαζες; Click για ανάπτυξη... οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο, δεν ξέρω αν αυτό αρκεί ως απάντηση Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Ποσοι θα σου πουν; Click για ανάπτυξη... συνήθως ένας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 647452 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2018 στις 01:07 Ο Guest 647452: #31 21-06-18 01:07 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 01:33 Η Dreamer_SW: #32 21-06-18 01:33 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: συνήθως ένας Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι ισχυε η σεξουαλική ελευθερία πως τέλος πάντως την λες σε άλλο ποστ, για αυτό σε ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίντα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 10:09 Η Ίντα έγραψε: #33 21-06-18 10:09 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Νόμιζα ότι ισχυε η σεξουαλική ελευθερία πως τέλος πάντως την λες σε άλλο ποστ, για αυτό σε ρωτησα. Click για ανάπτυξη... από οτι φαίνεται της αρέσει να της λένε τι να κάνει, τι να φοράει κλπ στην ουσία η ίδια νιώθει σεξουαλική ελεύθερη αλλά της αρέσει να δέχεται "διαταγές" Τι συζητάμε σε αυτό το site πχια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 16:30 Η Alma Libre: #34 21-06-18 16:30 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο, δεν ξέρω αν αυτό αρκεί ως απάντηση Click για ανάπτυξη... Δε μου χρειάζεται επαρκής απάντηση, θεωρώ οτι μόνο και απο το οτι κάνεις ο,τι σου πούνε υποβαθμίζεις απο μόνη σου κάποια απο τα θεμελιώδη ανθρώπινα χαρακτηριστικά (λχ την ελευθερία βούλησης) και κατ'επέκταση τον εαυτό σου. Και για να μη βγαίνω οφ, στο σεξ ο καθένας φοράει (ή δε φοράει) οτιδήποτε τον ικανοποιεί. Πρώτο μέλημα είναι η δική μας ικανοποίηση, και έπειτα του ταιριού μας. Αν το ταίρι μου μου ζητούσε να φορέσω κάτι σαν αυτό που έδειξα στο προηγούμενο ποστ και δε με ικανοποιούσε, προσωπικά θα αρνιόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:00 Ο Guest 186240: #35 21-06-18 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δε μου χρειάζεται επαρκής απάντηση, θεωρώ οτι μόνο και απο το οτι κάνεις ο,τι σου πούνε υποβαθμίζεις απο μόνη σου κάποια απο τα θεμελιώδη ανθρώπινα χαρακτηριστικά (λχ την ελευθερία βούλησης) και κατ'επέκταση τον εαυτό σου. Click για ανάπτυξη... Λάθος.Δεν υποβαθμίζονται "θεμελιωδη ανθρωπινα χαρακτηριστικα οπως η ελεύθερη βουληση"γιατί η ιδια το επιλεγει και το επιθυμεί,δεν την αναγκάζει καποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pluton Δραστήριο μέλος Ο pluton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 555 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:16 Ο pluton έγραψε: #36 21-06-18 17:16 Τι φοράτε την ώρα του σεξ; Κάτι θέματα που ανοίγετε πως σας έρχεται! Πάντως η σωστή απάντηση είναι ανάλογα που κάνεις σεξ. προσωπικά έχω κάνει σεξ και με παλτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:20 Η Alma Libre: #37 21-06-18 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist: Λάθος.Δεν υποβαθμίζονται "θεμελιωδη ανθρωπινα χαρακτηριστικα οπως η ελεύθερη βουληση"γιατί η ιδια το επιλεγει και το επιθυμεί,δεν την αναγκάζει καποιος. Click για ανάπτυξη... Βλέπω το point σου, το σκέφτηκα και εγώ πριν γράψω την απάντηση, αλλά εδώ (και σε ο,τι θέμα έχει γράψει) η κοπέλα μας λέει οτι κυριολεκτικά την κάνουν ο,τι θέλουν. Παρόλο που λειτουργεί στα πλαίσια της ελεύθερης βούλησης, εμένα αυτό που κάνει μου φέρνει περισσότερο σε αυτοϋποβάθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 21:53 Η Zilda έγραψε: #38 23-07-18 21:53 Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:08 Η Aleksa έγραψε: #39 23-07-18 22:08 Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Click για ανάπτυξη... Και ρολόϊ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:11 Ο Libertus έγραψε: #40 23-07-18 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Και ρολόϊ. Click για ανάπτυξη... Τα υπόλοιπα ας τα φοράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo capten Ilikntas Tarzan96 dreamer!! Advocatus diaboli AggelikiGr Fernando_A iew Ωρορα teacher_40 American Economist Kate1914 GeorgePap2003 A350 Εριφύλη Μήτσος10 fmarulezkd chester20080 Memetchi camil rafaela11 Wonderkid touvlo millennial Scandal taketrance giannhs2001 Paragontas7000 J.Cameron fourkaki Libertus alis21 Requiem Giorgos216 MarcoReus dijccixnc User2350 mpapa Manuela98 malenaaa kn9919 dionisos13 Circe Meriii desp1naa geomaa Citylights Ole Gunnar Solskjaer Φωτεινη Τζα. Mt73 Stelios725 Sevasti charmander GiorgosAsi jj! Helen93 CiNeFiL physicscrazy Εχέμυθη Atarax Viedo Johnman97 Johnny15 T C Mhtrogoal Idontknoww Panos_02 VasoGrimes ggl Karim10 spring day Ada ada Λίνα Insertcoin Chradms12 leo41 Alma Libre orchidea kogba tslef8 harry akritas Paul77 Αλκης Κ. Countdown roulitaa JohnGreek Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
συνήθως φοράω ότι μου πουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 17 Ιουνίου 2018 στις 20:08 Η Alma Libre: #24 17-06-18 20:08 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: συνήθως φοράω ότι μου πουν Click για ανάπτυξη... Αν ας πούμε σου ζητούσαν να βάλεις ένα ολόσωμο τέτοιο, εννοείται χωρίς άλλα απο μέσα, εσύ θα το έβαζες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 647452 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2018 στις 21:30 Ο Guest 647452: #25 17-06-18 21:30 Ανάλογα...υδραυλικός,μεσίτης,ηλεκτρολόγος κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίντα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2018 στις 02:58 Η Ίντα έγραψε: #26 18-06-18 02:58 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: συνήθως φοράω ότι μου πουν Click για ανάπτυξη... ότι σου πουν? Προσωπική επιλογή/άποψη εσύ δηλαδή δεν έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2018 στις 03:08 Η Dreamer_SW: #27 18-06-18 03:08 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: συνήθως φοράω ότι μου πουν Click για ανάπτυξη... Ποσοι θα σου πουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 647452 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουνίου 2018 στις 03:26 Ο Guest 647452: #28 18-06-18 03:26 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Ποσοι θα σου πουν; Click για ανάπτυξη... Αν λάβουμε υπόψιν την χθεσινή της άποψη περί τρίου θα έλεγα παίζει για ν>=2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κοσμοναύτης Νεοφερμένο μέλος Η κοσμοναύτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2018 στις 18:58 Η κοσμοναύτης: #29 19-06-18 18:58 Πάντως σίγουρα δεν φοράω τις κάλτσες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith's_child Νεοφερμένο μέλος Η lilith's_child αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 00:37 Η lilith's_child: #30 21-06-18 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αν ας πούμε σου ζητούσαν να βάλεις ένα ολόσωμο τέτοιο, εννοείται χωρίς άλλα απο μέσα, εσύ θα το έβαζες; Click για ανάπτυξη... οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο, δεν ξέρω αν αυτό αρκεί ως απάντηση Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Ποσοι θα σου πουν; Click για ανάπτυξη... συνήθως ένας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 647452 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2018 στις 01:07 Ο Guest 647452: #31 21-06-18 01:07 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 01:33 Η Dreamer_SW: #32 21-06-18 01:33 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: συνήθως ένας Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι ισχυε η σεξουαλική ελευθερία πως τέλος πάντως την λες σε άλλο ποστ, για αυτό σε ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίντα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 10:09 Η Ίντα έγραψε: #33 21-06-18 10:09 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Νόμιζα ότι ισχυε η σεξουαλική ελευθερία πως τέλος πάντως την λες σε άλλο ποστ, για αυτό σε ρωτησα. Click για ανάπτυξη... από οτι φαίνεται της αρέσει να της λένε τι να κάνει, τι να φοράει κλπ στην ουσία η ίδια νιώθει σεξουαλική ελεύθερη αλλά της αρέσει να δέχεται "διαταγές" Τι συζητάμε σε αυτό το site πχια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 16:30 Η Alma Libre: #34 21-06-18 16:30 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο, δεν ξέρω αν αυτό αρκεί ως απάντηση Click για ανάπτυξη... Δε μου χρειάζεται επαρκής απάντηση, θεωρώ οτι μόνο και απο το οτι κάνεις ο,τι σου πούνε υποβαθμίζεις απο μόνη σου κάποια απο τα θεμελιώδη ανθρώπινα χαρακτηριστικά (λχ την ελευθερία βούλησης) και κατ'επέκταση τον εαυτό σου. Και για να μη βγαίνω οφ, στο σεξ ο καθένας φοράει (ή δε φοράει) οτιδήποτε τον ικανοποιεί. Πρώτο μέλημα είναι η δική μας ικανοποίηση, και έπειτα του ταιριού μας. Αν το ταίρι μου μου ζητούσε να φορέσω κάτι σαν αυτό που έδειξα στο προηγούμενο ποστ και δε με ικανοποιούσε, προσωπικά θα αρνιόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:00 Ο Guest 186240: #35 21-06-18 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δε μου χρειάζεται επαρκής απάντηση, θεωρώ οτι μόνο και απο το οτι κάνεις ο,τι σου πούνε υποβαθμίζεις απο μόνη σου κάποια απο τα θεμελιώδη ανθρώπινα χαρακτηριστικά (λχ την ελευθερία βούλησης) και κατ'επέκταση τον εαυτό σου. Click για ανάπτυξη... Λάθος.Δεν υποβαθμίζονται "θεμελιωδη ανθρωπινα χαρακτηριστικα οπως η ελεύθερη βουληση"γιατί η ιδια το επιλεγει και το επιθυμεί,δεν την αναγκάζει καποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pluton Δραστήριο μέλος Ο pluton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 555 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:16 Ο pluton έγραψε: #36 21-06-18 17:16 Τι φοράτε την ώρα του σεξ; Κάτι θέματα που ανοίγετε πως σας έρχεται! Πάντως η σωστή απάντηση είναι ανάλογα που κάνεις σεξ. προσωπικά έχω κάνει σεξ και με παλτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:20 Η Alma Libre: #37 21-06-18 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist: Λάθος.Δεν υποβαθμίζονται "θεμελιωδη ανθρωπινα χαρακτηριστικα οπως η ελεύθερη βουληση"γιατί η ιδια το επιλεγει και το επιθυμεί,δεν την αναγκάζει καποιος. Click για ανάπτυξη... Βλέπω το point σου, το σκέφτηκα και εγώ πριν γράψω την απάντηση, αλλά εδώ (και σε ο,τι θέμα έχει γράψει) η κοπέλα μας λέει οτι κυριολεκτικά την κάνουν ο,τι θέλουν. Παρόλο που λειτουργεί στα πλαίσια της ελεύθερης βούλησης, εμένα αυτό που κάνει μου φέρνει περισσότερο σε αυτοϋποβάθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 21:53 Η Zilda έγραψε: #38 23-07-18 21:53 Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:08 Η Aleksa έγραψε: #39 23-07-18 22:08 Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Click για ανάπτυξη... Και ρολόϊ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:11 Ο Libertus έγραψε: #40 23-07-18 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Και ρολόϊ. Click για ανάπτυξη... Τα υπόλοιπα ας τα φοράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo capten Ilikntas Tarzan96 dreamer!! Advocatus diaboli AggelikiGr Fernando_A iew Ωρορα teacher_40 American Economist Kate1914 GeorgePap2003 A350 Εριφύλη Μήτσος10 fmarulezkd chester20080 Memetchi camil rafaela11 Wonderkid touvlo millennial Scandal taketrance giannhs2001 Paragontas7000 J.Cameron fourkaki Libertus alis21 Requiem Giorgos216 MarcoReus dijccixnc User2350 mpapa Manuela98 malenaaa kn9919 dionisos13 Circe Meriii desp1naa geomaa Citylights Ole Gunnar Solskjaer Φωτεινη Τζα. Mt73 Stelios725 Sevasti charmander GiorgosAsi jj! Helen93 CiNeFiL physicscrazy Εχέμυθη Atarax Viedo Johnman97 Johnny15 T C Mhtrogoal Idontknoww Panos_02 VasoGrimes ggl Karim10 spring day Ada ada Λίνα Insertcoin Chradms12 leo41 Alma Libre orchidea kogba tslef8 harry akritas Paul77 Αλκης Κ. Countdown roulitaa JohnGreek Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: συνήθως φοράω ότι μου πουν Click για ανάπτυξη... Αν ας πούμε σου ζητούσαν να βάλεις ένα ολόσωμο τέτοιο, εννοείται χωρίς άλλα απο μέσα, εσύ θα το έβαζες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 647452 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιουνίου 2018 στις 21:30 Ο Guest 647452: #25 17-06-18 21:30 Ανάλογα...υδραυλικός,μεσίτης,ηλεκτρολόγος κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίντα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2018 στις 02:58 Η Ίντα έγραψε: #26 18-06-18 02:58 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: συνήθως φοράω ότι μου πουν Click για ανάπτυξη... ότι σου πουν? Προσωπική επιλογή/άποψη εσύ δηλαδή δεν έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2018 στις 03:08 Η Dreamer_SW: #27 18-06-18 03:08 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: συνήθως φοράω ότι μου πουν Click για ανάπτυξη... Ποσοι θα σου πουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 647452 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουνίου 2018 στις 03:26 Ο Guest 647452: #28 18-06-18 03:26 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Ποσοι θα σου πουν; Click για ανάπτυξη... Αν λάβουμε υπόψιν την χθεσινή της άποψη περί τρίου θα έλεγα παίζει για ν>=2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κοσμοναύτης Νεοφερμένο μέλος Η κοσμοναύτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2018 στις 18:58 Η κοσμοναύτης: #29 19-06-18 18:58 Πάντως σίγουρα δεν φοράω τις κάλτσες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith's_child Νεοφερμένο μέλος Η lilith's_child αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 00:37 Η lilith's_child: #30 21-06-18 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αν ας πούμε σου ζητούσαν να βάλεις ένα ολόσωμο τέτοιο, εννοείται χωρίς άλλα απο μέσα, εσύ θα το έβαζες; Click για ανάπτυξη... οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο, δεν ξέρω αν αυτό αρκεί ως απάντηση Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Ποσοι θα σου πουν; Click για ανάπτυξη... συνήθως ένας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 647452 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2018 στις 01:07 Ο Guest 647452: #31 21-06-18 01:07 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 01:33 Η Dreamer_SW: #32 21-06-18 01:33 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: συνήθως ένας Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι ισχυε η σεξουαλική ελευθερία πως τέλος πάντως την λες σε άλλο ποστ, για αυτό σε ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίντα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 10:09 Η Ίντα έγραψε: #33 21-06-18 10:09 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Νόμιζα ότι ισχυε η σεξουαλική ελευθερία πως τέλος πάντως την λες σε άλλο ποστ, για αυτό σε ρωτησα. Click για ανάπτυξη... από οτι φαίνεται της αρέσει να της λένε τι να κάνει, τι να φοράει κλπ στην ουσία η ίδια νιώθει σεξουαλική ελεύθερη αλλά της αρέσει να δέχεται "διαταγές" Τι συζητάμε σε αυτό το site πχια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 16:30 Η Alma Libre: #34 21-06-18 16:30 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο, δεν ξέρω αν αυτό αρκεί ως απάντηση Click για ανάπτυξη... Δε μου χρειάζεται επαρκής απάντηση, θεωρώ οτι μόνο και απο το οτι κάνεις ο,τι σου πούνε υποβαθμίζεις απο μόνη σου κάποια απο τα θεμελιώδη ανθρώπινα χαρακτηριστικά (λχ την ελευθερία βούλησης) και κατ'επέκταση τον εαυτό σου. Και για να μη βγαίνω οφ, στο σεξ ο καθένας φοράει (ή δε φοράει) οτιδήποτε τον ικανοποιεί. Πρώτο μέλημα είναι η δική μας ικανοποίηση, και έπειτα του ταιριού μας. Αν το ταίρι μου μου ζητούσε να φορέσω κάτι σαν αυτό που έδειξα στο προηγούμενο ποστ και δε με ικανοποιούσε, προσωπικά θα αρνιόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:00 Ο Guest 186240: #35 21-06-18 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δε μου χρειάζεται επαρκής απάντηση, θεωρώ οτι μόνο και απο το οτι κάνεις ο,τι σου πούνε υποβαθμίζεις απο μόνη σου κάποια απο τα θεμελιώδη ανθρώπινα χαρακτηριστικά (λχ την ελευθερία βούλησης) και κατ'επέκταση τον εαυτό σου. Click για ανάπτυξη... Λάθος.Δεν υποβαθμίζονται "θεμελιωδη ανθρωπινα χαρακτηριστικα οπως η ελεύθερη βουληση"γιατί η ιδια το επιλεγει και το επιθυμεί,δεν την αναγκάζει καποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pluton Δραστήριο μέλος Ο pluton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 555 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:16 Ο pluton έγραψε: #36 21-06-18 17:16 Τι φοράτε την ώρα του σεξ; Κάτι θέματα που ανοίγετε πως σας έρχεται! Πάντως η σωστή απάντηση είναι ανάλογα που κάνεις σεξ. προσωπικά έχω κάνει σεξ και με παλτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:20 Η Alma Libre: #37 21-06-18 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist: Λάθος.Δεν υποβαθμίζονται "θεμελιωδη ανθρωπινα χαρακτηριστικα οπως η ελεύθερη βουληση"γιατί η ιδια το επιλεγει και το επιθυμεί,δεν την αναγκάζει καποιος. Click για ανάπτυξη... Βλέπω το point σου, το σκέφτηκα και εγώ πριν γράψω την απάντηση, αλλά εδώ (και σε ο,τι θέμα έχει γράψει) η κοπέλα μας λέει οτι κυριολεκτικά την κάνουν ο,τι θέλουν. Παρόλο που λειτουργεί στα πλαίσια της ελεύθερης βούλησης, εμένα αυτό που κάνει μου φέρνει περισσότερο σε αυτοϋποβάθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 21:53 Η Zilda έγραψε: #38 23-07-18 21:53 Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:08 Η Aleksa έγραψε: #39 23-07-18 22:08 Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Click για ανάπτυξη... Και ρολόϊ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:11 Ο Libertus έγραψε: #40 23-07-18 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Και ρολόϊ. Click για ανάπτυξη... Τα υπόλοιπα ας τα φοράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo capten Ilikntas Tarzan96 dreamer!! Advocatus diaboli AggelikiGr Fernando_A iew Ωρορα teacher_40 American Economist Kate1914 GeorgePap2003 A350 Εριφύλη Μήτσος10 fmarulezkd chester20080 Memetchi camil rafaela11 Wonderkid touvlo millennial Scandal taketrance giannhs2001 Paragontas7000 J.Cameron fourkaki Libertus alis21 Requiem Giorgos216 MarcoReus dijccixnc User2350 mpapa Manuela98 malenaaa kn9919 dionisos13 Circe Meriii desp1naa geomaa Citylights Ole Gunnar Solskjaer Φωτεινη Τζα. Mt73 Stelios725 Sevasti charmander GiorgosAsi jj! Helen93 CiNeFiL physicscrazy Εχέμυθη Atarax Viedo Johnman97 Johnny15 T C Mhtrogoal Idontknoww Panos_02 VasoGrimes ggl Karim10 spring day Ada ada Λίνα Insertcoin Chradms12 leo41 Alma Libre orchidea kogba tslef8 harry akritas Paul77 Αλκης Κ. Countdown roulitaa JohnGreek Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ανάλογα...υδραυλικός,μεσίτης,ηλεκτρολόγος κλπ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ίντα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2018 στις 02:58 Η Ίντα έγραψε: #26 18-06-18 02:58 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: συνήθως φοράω ότι μου πουν Click για ανάπτυξη... ότι σου πουν? Προσωπική επιλογή/άποψη εσύ δηλαδή δεν έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2018 στις 03:08 Η Dreamer_SW: #27 18-06-18 03:08 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: συνήθως φοράω ότι μου πουν Click για ανάπτυξη... Ποσοι θα σου πουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 647452 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουνίου 2018 στις 03:26 Ο Guest 647452: #28 18-06-18 03:26 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Ποσοι θα σου πουν; Click για ανάπτυξη... Αν λάβουμε υπόψιν την χθεσινή της άποψη περί τρίου θα έλεγα παίζει για ν>=2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κοσμοναύτης Νεοφερμένο μέλος Η κοσμοναύτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2018 στις 18:58 Η κοσμοναύτης: #29 19-06-18 18:58 Πάντως σίγουρα δεν φοράω τις κάλτσες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith's_child Νεοφερμένο μέλος Η lilith's_child αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 00:37 Η lilith's_child: #30 21-06-18 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αν ας πούμε σου ζητούσαν να βάλεις ένα ολόσωμο τέτοιο, εννοείται χωρίς άλλα απο μέσα, εσύ θα το έβαζες; Click για ανάπτυξη... οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο, δεν ξέρω αν αυτό αρκεί ως απάντηση Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Ποσοι θα σου πουν; Click για ανάπτυξη... συνήθως ένας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 647452 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2018 στις 01:07 Ο Guest 647452: #31 21-06-18 01:07 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 01:33 Η Dreamer_SW: #32 21-06-18 01:33 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: συνήθως ένας Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι ισχυε η σεξουαλική ελευθερία πως τέλος πάντως την λες σε άλλο ποστ, για αυτό σε ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίντα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 10:09 Η Ίντα έγραψε: #33 21-06-18 10:09 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Νόμιζα ότι ισχυε η σεξουαλική ελευθερία πως τέλος πάντως την λες σε άλλο ποστ, για αυτό σε ρωτησα. Click για ανάπτυξη... από οτι φαίνεται της αρέσει να της λένε τι να κάνει, τι να φοράει κλπ στην ουσία η ίδια νιώθει σεξουαλική ελεύθερη αλλά της αρέσει να δέχεται "διαταγές" Τι συζητάμε σε αυτό το site πχια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 16:30 Η Alma Libre: #34 21-06-18 16:30 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο, δεν ξέρω αν αυτό αρκεί ως απάντηση Click για ανάπτυξη... Δε μου χρειάζεται επαρκής απάντηση, θεωρώ οτι μόνο και απο το οτι κάνεις ο,τι σου πούνε υποβαθμίζεις απο μόνη σου κάποια απο τα θεμελιώδη ανθρώπινα χαρακτηριστικά (λχ την ελευθερία βούλησης) και κατ'επέκταση τον εαυτό σου. Και για να μη βγαίνω οφ, στο σεξ ο καθένας φοράει (ή δε φοράει) οτιδήποτε τον ικανοποιεί. Πρώτο μέλημα είναι η δική μας ικανοποίηση, και έπειτα του ταιριού μας. Αν το ταίρι μου μου ζητούσε να φορέσω κάτι σαν αυτό που έδειξα στο προηγούμενο ποστ και δε με ικανοποιούσε, προσωπικά θα αρνιόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:00 Ο Guest 186240: #35 21-06-18 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δε μου χρειάζεται επαρκής απάντηση, θεωρώ οτι μόνο και απο το οτι κάνεις ο,τι σου πούνε υποβαθμίζεις απο μόνη σου κάποια απο τα θεμελιώδη ανθρώπινα χαρακτηριστικά (λχ την ελευθερία βούλησης) και κατ'επέκταση τον εαυτό σου. Click για ανάπτυξη... Λάθος.Δεν υποβαθμίζονται "θεμελιωδη ανθρωπινα χαρακτηριστικα οπως η ελεύθερη βουληση"γιατί η ιδια το επιλεγει και το επιθυμεί,δεν την αναγκάζει καποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pluton Δραστήριο μέλος Ο pluton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 555 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:16 Ο pluton έγραψε: #36 21-06-18 17:16 Τι φοράτε την ώρα του σεξ; Κάτι θέματα που ανοίγετε πως σας έρχεται! Πάντως η σωστή απάντηση είναι ανάλογα που κάνεις σεξ. προσωπικά έχω κάνει σεξ και με παλτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:20 Η Alma Libre: #37 21-06-18 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist: Λάθος.Δεν υποβαθμίζονται "θεμελιωδη ανθρωπινα χαρακτηριστικα οπως η ελεύθερη βουληση"γιατί η ιδια το επιλεγει και το επιθυμεί,δεν την αναγκάζει καποιος. Click για ανάπτυξη... Βλέπω το point σου, το σκέφτηκα και εγώ πριν γράψω την απάντηση, αλλά εδώ (και σε ο,τι θέμα έχει γράψει) η κοπέλα μας λέει οτι κυριολεκτικά την κάνουν ο,τι θέλουν. Παρόλο που λειτουργεί στα πλαίσια της ελεύθερης βούλησης, εμένα αυτό που κάνει μου φέρνει περισσότερο σε αυτοϋποβάθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 21:53 Η Zilda έγραψε: #38 23-07-18 21:53 Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:08 Η Aleksa έγραψε: #39 23-07-18 22:08 Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Click για ανάπτυξη... Και ρολόϊ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:11 Ο Libertus έγραψε: #40 23-07-18 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Και ρολόϊ. Click για ανάπτυξη... Τα υπόλοιπα ας τα φοράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo capten Ilikntas Tarzan96 dreamer!! Advocatus diaboli AggelikiGr Fernando_A iew Ωρορα teacher_40 American Economist Kate1914 GeorgePap2003 A350 Εριφύλη Μήτσος10 fmarulezkd chester20080 Memetchi camil rafaela11 Wonderkid touvlo millennial Scandal taketrance giannhs2001 Paragontas7000 J.Cameron fourkaki Libertus alis21 Requiem Giorgos216 MarcoReus dijccixnc User2350 mpapa Manuela98 malenaaa kn9919 dionisos13 Circe Meriii desp1naa geomaa Citylights Ole Gunnar Solskjaer Φωτεινη Τζα. Mt73 Stelios725 Sevasti charmander GiorgosAsi jj! Helen93 CiNeFiL physicscrazy Εχέμυθη Atarax Viedo Johnman97 Johnny15 T C Mhtrogoal Idontknoww Panos_02 VasoGrimes ggl Karim10 spring day Ada ada Λίνα Insertcoin Chradms12 leo41 Alma Libre orchidea kogba tslef8 harry akritas Paul77 Αλκης Κ. Countdown roulitaa JohnGreek Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: συνήθως φοράω ότι μου πουν Click για ανάπτυξη... ότι σου πουν? Προσωπική επιλογή/άποψη εσύ δηλαδή δεν έχεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2018 στις 03:08 Η Dreamer_SW: #27 18-06-18 03:08 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: συνήθως φοράω ότι μου πουν Click για ανάπτυξη... Ποσοι θα σου πουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 647452 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουνίου 2018 στις 03:26 Ο Guest 647452: #28 18-06-18 03:26 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Ποσοι θα σου πουν; Click για ανάπτυξη... Αν λάβουμε υπόψιν την χθεσινή της άποψη περί τρίου θα έλεγα παίζει για ν>=2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κοσμοναύτης Νεοφερμένο μέλος Η κοσμοναύτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2018 στις 18:58 Η κοσμοναύτης: #29 19-06-18 18:58 Πάντως σίγουρα δεν φοράω τις κάλτσες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith's_child Νεοφερμένο μέλος Η lilith's_child αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 00:37 Η lilith's_child: #30 21-06-18 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αν ας πούμε σου ζητούσαν να βάλεις ένα ολόσωμο τέτοιο, εννοείται χωρίς άλλα απο μέσα, εσύ θα το έβαζες; Click για ανάπτυξη... οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο, δεν ξέρω αν αυτό αρκεί ως απάντηση Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Ποσοι θα σου πουν; Click για ανάπτυξη... συνήθως ένας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 647452 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2018 στις 01:07 Ο Guest 647452: #31 21-06-18 01:07 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 01:33 Η Dreamer_SW: #32 21-06-18 01:33 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: συνήθως ένας Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι ισχυε η σεξουαλική ελευθερία πως τέλος πάντως την λες σε άλλο ποστ, για αυτό σε ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίντα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 10:09 Η Ίντα έγραψε: #33 21-06-18 10:09 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Νόμιζα ότι ισχυε η σεξουαλική ελευθερία πως τέλος πάντως την λες σε άλλο ποστ, για αυτό σε ρωτησα. Click για ανάπτυξη... από οτι φαίνεται της αρέσει να της λένε τι να κάνει, τι να φοράει κλπ στην ουσία η ίδια νιώθει σεξουαλική ελεύθερη αλλά της αρέσει να δέχεται "διαταγές" Τι συζητάμε σε αυτό το site πχια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 16:30 Η Alma Libre: #34 21-06-18 16:30 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο, δεν ξέρω αν αυτό αρκεί ως απάντηση Click για ανάπτυξη... Δε μου χρειάζεται επαρκής απάντηση, θεωρώ οτι μόνο και απο το οτι κάνεις ο,τι σου πούνε υποβαθμίζεις απο μόνη σου κάποια απο τα θεμελιώδη ανθρώπινα χαρακτηριστικά (λχ την ελευθερία βούλησης) και κατ'επέκταση τον εαυτό σου. Και για να μη βγαίνω οφ, στο σεξ ο καθένας φοράει (ή δε φοράει) οτιδήποτε τον ικανοποιεί. Πρώτο μέλημα είναι η δική μας ικανοποίηση, και έπειτα του ταιριού μας. Αν το ταίρι μου μου ζητούσε να φορέσω κάτι σαν αυτό που έδειξα στο προηγούμενο ποστ και δε με ικανοποιούσε, προσωπικά θα αρνιόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:00 Ο Guest 186240: #35 21-06-18 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δε μου χρειάζεται επαρκής απάντηση, θεωρώ οτι μόνο και απο το οτι κάνεις ο,τι σου πούνε υποβαθμίζεις απο μόνη σου κάποια απο τα θεμελιώδη ανθρώπινα χαρακτηριστικά (λχ την ελευθερία βούλησης) και κατ'επέκταση τον εαυτό σου. Click για ανάπτυξη... Λάθος.Δεν υποβαθμίζονται "θεμελιωδη ανθρωπινα χαρακτηριστικα οπως η ελεύθερη βουληση"γιατί η ιδια το επιλεγει και το επιθυμεί,δεν την αναγκάζει καποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pluton Δραστήριο μέλος Ο pluton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 555 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:16 Ο pluton έγραψε: #36 21-06-18 17:16 Τι φοράτε την ώρα του σεξ; Κάτι θέματα που ανοίγετε πως σας έρχεται! Πάντως η σωστή απάντηση είναι ανάλογα που κάνεις σεξ. προσωπικά έχω κάνει σεξ και με παλτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:20 Η Alma Libre: #37 21-06-18 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist: Λάθος.Δεν υποβαθμίζονται "θεμελιωδη ανθρωπινα χαρακτηριστικα οπως η ελεύθερη βουληση"γιατί η ιδια το επιλεγει και το επιθυμεί,δεν την αναγκάζει καποιος. Click για ανάπτυξη... Βλέπω το point σου, το σκέφτηκα και εγώ πριν γράψω την απάντηση, αλλά εδώ (και σε ο,τι θέμα έχει γράψει) η κοπέλα μας λέει οτι κυριολεκτικά την κάνουν ο,τι θέλουν. Παρόλο που λειτουργεί στα πλαίσια της ελεύθερης βούλησης, εμένα αυτό που κάνει μου φέρνει περισσότερο σε αυτοϋποβάθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 21:53 Η Zilda έγραψε: #38 23-07-18 21:53 Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:08 Η Aleksa έγραψε: #39 23-07-18 22:08 Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Click για ανάπτυξη... Και ρολόϊ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:11 Ο Libertus έγραψε: #40 23-07-18 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Και ρολόϊ. Click για ανάπτυξη... Τα υπόλοιπα ας τα φοράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo capten Ilikntas Tarzan96 dreamer!! Advocatus diaboli AggelikiGr Fernando_A iew Ωρορα teacher_40 American Economist Kate1914 GeorgePap2003 A350 Εριφύλη Μήτσος10 fmarulezkd chester20080 Memetchi camil rafaela11 Wonderkid touvlo millennial Scandal taketrance giannhs2001 Paragontas7000 J.Cameron fourkaki Libertus alis21 Requiem Giorgos216 MarcoReus dijccixnc User2350 mpapa Manuela98 malenaaa kn9919 dionisos13 Circe Meriii desp1naa geomaa Citylights Ole Gunnar Solskjaer Φωτεινη Τζα. Mt73 Stelios725 Sevasti charmander GiorgosAsi jj! Helen93 CiNeFiL physicscrazy Εχέμυθη Atarax Viedo Johnman97 Johnny15 T C Mhtrogoal Idontknoww Panos_02 VasoGrimes ggl Karim10 spring day Ada ada Λίνα Insertcoin Chradms12 leo41 Alma Libre orchidea kogba tslef8 harry akritas Paul77 Αλκης Κ. Countdown roulitaa JohnGreek Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: συνήθως φοράω ότι μου πουν Click για ανάπτυξη... Ποσοι θα σου πουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 647452 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουνίου 2018 στις 03:26 Ο Guest 647452: #28 18-06-18 03:26 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Ποσοι θα σου πουν; Click για ανάπτυξη... Αν λάβουμε υπόψιν την χθεσινή της άποψη περί τρίου θα έλεγα παίζει για ν>=2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. κοσμοναύτης Νεοφερμένο μέλος Η κοσμοναύτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2018 στις 18:58 Η κοσμοναύτης: #29 19-06-18 18:58 Πάντως σίγουρα δεν φοράω τις κάλτσες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith's_child Νεοφερμένο μέλος Η lilith's_child αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 00:37 Η lilith's_child: #30 21-06-18 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αν ας πούμε σου ζητούσαν να βάλεις ένα ολόσωμο τέτοιο, εννοείται χωρίς άλλα απο μέσα, εσύ θα το έβαζες; Click για ανάπτυξη... οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο, δεν ξέρω αν αυτό αρκεί ως απάντηση Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Ποσοι θα σου πουν; Click για ανάπτυξη... συνήθως ένας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 647452 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2018 στις 01:07 Ο Guest 647452: #31 21-06-18 01:07 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 01:33 Η Dreamer_SW: #32 21-06-18 01:33 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: συνήθως ένας Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι ισχυε η σεξουαλική ελευθερία πως τέλος πάντως την λες σε άλλο ποστ, για αυτό σε ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίντα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 10:09 Η Ίντα έγραψε: #33 21-06-18 10:09 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Νόμιζα ότι ισχυε η σεξουαλική ελευθερία πως τέλος πάντως την λες σε άλλο ποστ, για αυτό σε ρωτησα. Click για ανάπτυξη... από οτι φαίνεται της αρέσει να της λένε τι να κάνει, τι να φοράει κλπ στην ουσία η ίδια νιώθει σεξουαλική ελεύθερη αλλά της αρέσει να δέχεται "διαταγές" Τι συζητάμε σε αυτό το site πχια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 16:30 Η Alma Libre: #34 21-06-18 16:30 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο, δεν ξέρω αν αυτό αρκεί ως απάντηση Click για ανάπτυξη... Δε μου χρειάζεται επαρκής απάντηση, θεωρώ οτι μόνο και απο το οτι κάνεις ο,τι σου πούνε υποβαθμίζεις απο μόνη σου κάποια απο τα θεμελιώδη ανθρώπινα χαρακτηριστικά (λχ την ελευθερία βούλησης) και κατ'επέκταση τον εαυτό σου. Και για να μη βγαίνω οφ, στο σεξ ο καθένας φοράει (ή δε φοράει) οτιδήποτε τον ικανοποιεί. Πρώτο μέλημα είναι η δική μας ικανοποίηση, και έπειτα του ταιριού μας. Αν το ταίρι μου μου ζητούσε να φορέσω κάτι σαν αυτό που έδειξα στο προηγούμενο ποστ και δε με ικανοποιούσε, προσωπικά θα αρνιόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:00 Ο Guest 186240: #35 21-06-18 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δε μου χρειάζεται επαρκής απάντηση, θεωρώ οτι μόνο και απο το οτι κάνεις ο,τι σου πούνε υποβαθμίζεις απο μόνη σου κάποια απο τα θεμελιώδη ανθρώπινα χαρακτηριστικά (λχ την ελευθερία βούλησης) και κατ'επέκταση τον εαυτό σου. Click για ανάπτυξη... Λάθος.Δεν υποβαθμίζονται "θεμελιωδη ανθρωπινα χαρακτηριστικα οπως η ελεύθερη βουληση"γιατί η ιδια το επιλεγει και το επιθυμεί,δεν την αναγκάζει καποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pluton Δραστήριο μέλος Ο pluton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 555 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:16 Ο pluton έγραψε: #36 21-06-18 17:16 Τι φοράτε την ώρα του σεξ; Κάτι θέματα που ανοίγετε πως σας έρχεται! Πάντως η σωστή απάντηση είναι ανάλογα που κάνεις σεξ. προσωπικά έχω κάνει σεξ και με παλτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:20 Η Alma Libre: #37 21-06-18 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist: Λάθος.Δεν υποβαθμίζονται "θεμελιωδη ανθρωπινα χαρακτηριστικα οπως η ελεύθερη βουληση"γιατί η ιδια το επιλεγει και το επιθυμεί,δεν την αναγκάζει καποιος. Click για ανάπτυξη... Βλέπω το point σου, το σκέφτηκα και εγώ πριν γράψω την απάντηση, αλλά εδώ (και σε ο,τι θέμα έχει γράψει) η κοπέλα μας λέει οτι κυριολεκτικά την κάνουν ο,τι θέλουν. Παρόλο που λειτουργεί στα πλαίσια της ελεύθερης βούλησης, εμένα αυτό που κάνει μου φέρνει περισσότερο σε αυτοϋποβάθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 21:53 Η Zilda έγραψε: #38 23-07-18 21:53 Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:08 Η Aleksa έγραψε: #39 23-07-18 22:08 Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Click για ανάπτυξη... Και ρολόϊ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:11 Ο Libertus έγραψε: #40 23-07-18 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Και ρολόϊ. Click για ανάπτυξη... Τα υπόλοιπα ας τα φοράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo capten Ilikntas Tarzan96 dreamer!! Advocatus diaboli AggelikiGr Fernando_A iew Ωρορα teacher_40 American Economist Kate1914 GeorgePap2003 A350 Εριφύλη Μήτσος10 fmarulezkd chester20080 Memetchi camil rafaela11 Wonderkid touvlo millennial Scandal taketrance giannhs2001 Paragontas7000 J.Cameron fourkaki Libertus alis21 Requiem Giorgos216 MarcoReus dijccixnc User2350 mpapa Manuela98 malenaaa kn9919 dionisos13 Circe Meriii desp1naa geomaa Citylights Ole Gunnar Solskjaer Φωτεινη Τζα. Mt73 Stelios725 Sevasti charmander GiorgosAsi jj! Helen93 CiNeFiL physicscrazy Εχέμυθη Atarax Viedo Johnman97 Johnny15 T C Mhtrogoal Idontknoww Panos_02 VasoGrimes ggl Karim10 spring day Ada ada Λίνα Insertcoin Chradms12 leo41 Alma Libre orchidea kogba tslef8 harry akritas Paul77 Αλκης Κ. Countdown roulitaa JohnGreek Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Ποσοι θα σου πουν; Click για ανάπτυξη... Αν λάβουμε υπόψιν την χθεσινή της άποψη περί τρίου θα έλεγα παίζει για ν>=2 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
κοσμοναύτης Νεοφερμένο μέλος Η κοσμοναύτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 26 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2018 στις 18:58 Η κοσμοναύτης: #29 19-06-18 18:58 Πάντως σίγουρα δεν φοράω τις κάλτσες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lilith's_child Νεοφερμένο μέλος Η lilith's_child αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 00:37 Η lilith's_child: #30 21-06-18 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αν ας πούμε σου ζητούσαν να βάλεις ένα ολόσωμο τέτοιο, εννοείται χωρίς άλλα απο μέσα, εσύ θα το έβαζες; Click για ανάπτυξη... οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο, δεν ξέρω αν αυτό αρκεί ως απάντηση Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Ποσοι θα σου πουν; Click για ανάπτυξη... συνήθως ένας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 647452 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2018 στις 01:07 Ο Guest 647452: #31 21-06-18 01:07 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 01:33 Η Dreamer_SW: #32 21-06-18 01:33 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: συνήθως ένας Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι ισχυε η σεξουαλική ελευθερία πως τέλος πάντως την λες σε άλλο ποστ, για αυτό σε ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίντα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 10:09 Η Ίντα έγραψε: #33 21-06-18 10:09 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Νόμιζα ότι ισχυε η σεξουαλική ελευθερία πως τέλος πάντως την λες σε άλλο ποστ, για αυτό σε ρωτησα. Click για ανάπτυξη... από οτι φαίνεται της αρέσει να της λένε τι να κάνει, τι να φοράει κλπ στην ουσία η ίδια νιώθει σεξουαλική ελεύθερη αλλά της αρέσει να δέχεται "διαταγές" Τι συζητάμε σε αυτό το site πχια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 16:30 Η Alma Libre: #34 21-06-18 16:30 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο, δεν ξέρω αν αυτό αρκεί ως απάντηση Click για ανάπτυξη... Δε μου χρειάζεται επαρκής απάντηση, θεωρώ οτι μόνο και απο το οτι κάνεις ο,τι σου πούνε υποβαθμίζεις απο μόνη σου κάποια απο τα θεμελιώδη ανθρώπινα χαρακτηριστικά (λχ την ελευθερία βούλησης) και κατ'επέκταση τον εαυτό σου. Και για να μη βγαίνω οφ, στο σεξ ο καθένας φοράει (ή δε φοράει) οτιδήποτε τον ικανοποιεί. Πρώτο μέλημα είναι η δική μας ικανοποίηση, και έπειτα του ταιριού μας. Αν το ταίρι μου μου ζητούσε να φορέσω κάτι σαν αυτό που έδειξα στο προηγούμενο ποστ και δε με ικανοποιούσε, προσωπικά θα αρνιόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:00 Ο Guest 186240: #35 21-06-18 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δε μου χρειάζεται επαρκής απάντηση, θεωρώ οτι μόνο και απο το οτι κάνεις ο,τι σου πούνε υποβαθμίζεις απο μόνη σου κάποια απο τα θεμελιώδη ανθρώπινα χαρακτηριστικά (λχ την ελευθερία βούλησης) και κατ'επέκταση τον εαυτό σου. Click για ανάπτυξη... Λάθος.Δεν υποβαθμίζονται "θεμελιωδη ανθρωπινα χαρακτηριστικα οπως η ελεύθερη βουληση"γιατί η ιδια το επιλεγει και το επιθυμεί,δεν την αναγκάζει καποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pluton Δραστήριο μέλος Ο pluton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 555 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:16 Ο pluton έγραψε: #36 21-06-18 17:16 Τι φοράτε την ώρα του σεξ; Κάτι θέματα που ανοίγετε πως σας έρχεται! Πάντως η σωστή απάντηση είναι ανάλογα που κάνεις σεξ. προσωπικά έχω κάνει σεξ και με παλτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:20 Η Alma Libre: #37 21-06-18 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist: Λάθος.Δεν υποβαθμίζονται "θεμελιωδη ανθρωπινα χαρακτηριστικα οπως η ελεύθερη βουληση"γιατί η ιδια το επιλεγει και το επιθυμεί,δεν την αναγκάζει καποιος. Click για ανάπτυξη... Βλέπω το point σου, το σκέφτηκα και εγώ πριν γράψω την απάντηση, αλλά εδώ (και σε ο,τι θέμα έχει γράψει) η κοπέλα μας λέει οτι κυριολεκτικά την κάνουν ο,τι θέλουν. Παρόλο που λειτουργεί στα πλαίσια της ελεύθερης βούλησης, εμένα αυτό που κάνει μου φέρνει περισσότερο σε αυτοϋποβάθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 21:53 Η Zilda έγραψε: #38 23-07-18 21:53 Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:08 Η Aleksa έγραψε: #39 23-07-18 22:08 Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Click για ανάπτυξη... Και ρολόϊ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:11 Ο Libertus έγραψε: #40 23-07-18 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Και ρολόϊ. Click για ανάπτυξη... Τα υπόλοιπα ας τα φοράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo capten Ilikntas Tarzan96 dreamer!! Advocatus diaboli AggelikiGr Fernando_A iew Ωρορα teacher_40 American Economist Kate1914 GeorgePap2003 A350 Εριφύλη Μήτσος10 fmarulezkd chester20080 Memetchi camil rafaela11 Wonderkid touvlo millennial Scandal taketrance giannhs2001 Paragontas7000 J.Cameron fourkaki Libertus alis21 Requiem Giorgos216 MarcoReus dijccixnc User2350 mpapa Manuela98 malenaaa kn9919 dionisos13 Circe Meriii desp1naa geomaa Citylights Ole Gunnar Solskjaer Φωτεινη Τζα. Mt73 Stelios725 Sevasti charmander GiorgosAsi jj! Helen93 CiNeFiL physicscrazy Εχέμυθη Atarax Viedo Johnman97 Johnny15 T C Mhtrogoal Idontknoww Panos_02 VasoGrimes ggl Karim10 spring day Ada ada Λίνα Insertcoin Chradms12 leo41 Alma Libre orchidea kogba tslef8 harry akritas Paul77 Αλκης Κ. Countdown roulitaa JohnGreek Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως σίγουρα δεν φοράω τις κάλτσες μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lilith's_child Νεοφερμένο μέλος Η lilith's_child αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 76 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 00:37 Η lilith's_child: #30 21-06-18 00:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αν ας πούμε σου ζητούσαν να βάλεις ένα ολόσωμο τέτοιο, εννοείται χωρίς άλλα απο μέσα, εσύ θα το έβαζες; Click για ανάπτυξη... οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο, δεν ξέρω αν αυτό αρκεί ως απάντηση Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Ποσοι θα σου πουν; Click για ανάπτυξη... συνήθως ένας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 647452 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2018 στις 01:07 Ο Guest 647452: #31 21-06-18 01:07 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 01:33 Η Dreamer_SW: #32 21-06-18 01:33 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: συνήθως ένας Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι ισχυε η σεξουαλική ελευθερία πως τέλος πάντως την λες σε άλλο ποστ, για αυτό σε ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίντα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 10:09 Η Ίντα έγραψε: #33 21-06-18 10:09 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Νόμιζα ότι ισχυε η σεξουαλική ελευθερία πως τέλος πάντως την λες σε άλλο ποστ, για αυτό σε ρωτησα. Click για ανάπτυξη... από οτι φαίνεται της αρέσει να της λένε τι να κάνει, τι να φοράει κλπ στην ουσία η ίδια νιώθει σεξουαλική ελεύθερη αλλά της αρέσει να δέχεται "διαταγές" Τι συζητάμε σε αυτό το site πχια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 16:30 Η Alma Libre: #34 21-06-18 16:30 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο, δεν ξέρω αν αυτό αρκεί ως απάντηση Click για ανάπτυξη... Δε μου χρειάζεται επαρκής απάντηση, θεωρώ οτι μόνο και απο το οτι κάνεις ο,τι σου πούνε υποβαθμίζεις απο μόνη σου κάποια απο τα θεμελιώδη ανθρώπινα χαρακτηριστικά (λχ την ελευθερία βούλησης) και κατ'επέκταση τον εαυτό σου. Και για να μη βγαίνω οφ, στο σεξ ο καθένας φοράει (ή δε φοράει) οτιδήποτε τον ικανοποιεί. Πρώτο μέλημα είναι η δική μας ικανοποίηση, και έπειτα του ταιριού μας. Αν το ταίρι μου μου ζητούσε να φορέσω κάτι σαν αυτό που έδειξα στο προηγούμενο ποστ και δε με ικανοποιούσε, προσωπικά θα αρνιόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:00 Ο Guest 186240: #35 21-06-18 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δε μου χρειάζεται επαρκής απάντηση, θεωρώ οτι μόνο και απο το οτι κάνεις ο,τι σου πούνε υποβαθμίζεις απο μόνη σου κάποια απο τα θεμελιώδη ανθρώπινα χαρακτηριστικά (λχ την ελευθερία βούλησης) και κατ'επέκταση τον εαυτό σου. Click για ανάπτυξη... Λάθος.Δεν υποβαθμίζονται "θεμελιωδη ανθρωπινα χαρακτηριστικα οπως η ελεύθερη βουληση"γιατί η ιδια το επιλεγει και το επιθυμεί,δεν την αναγκάζει καποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pluton Δραστήριο μέλος Ο pluton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 555 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:16 Ο pluton έγραψε: #36 21-06-18 17:16 Τι φοράτε την ώρα του σεξ; Κάτι θέματα που ανοίγετε πως σας έρχεται! Πάντως η σωστή απάντηση είναι ανάλογα που κάνεις σεξ. προσωπικά έχω κάνει σεξ και με παλτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:20 Η Alma Libre: #37 21-06-18 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist: Λάθος.Δεν υποβαθμίζονται "θεμελιωδη ανθρωπινα χαρακτηριστικα οπως η ελεύθερη βουληση"γιατί η ιδια το επιλεγει και το επιθυμεί,δεν την αναγκάζει καποιος. Click για ανάπτυξη... Βλέπω το point σου, το σκέφτηκα και εγώ πριν γράψω την απάντηση, αλλά εδώ (και σε ο,τι θέμα έχει γράψει) η κοπέλα μας λέει οτι κυριολεκτικά την κάνουν ο,τι θέλουν. Παρόλο που λειτουργεί στα πλαίσια της ελεύθερης βούλησης, εμένα αυτό που κάνει μου φέρνει περισσότερο σε αυτοϋποβάθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 21:53 Η Zilda έγραψε: #38 23-07-18 21:53 Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:08 Η Aleksa έγραψε: #39 23-07-18 22:08 Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Click για ανάπτυξη... Και ρολόϊ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:11 Ο Libertus έγραψε: #40 23-07-18 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Και ρολόϊ. Click για ανάπτυξη... Τα υπόλοιπα ας τα φοράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo capten Ilikntas Tarzan96 dreamer!! Advocatus diaboli AggelikiGr Fernando_A iew Ωρορα teacher_40 American Economist Kate1914 GeorgePap2003 A350 Εριφύλη Μήτσος10 fmarulezkd chester20080 Memetchi camil rafaela11 Wonderkid touvlo millennial Scandal taketrance giannhs2001 Paragontas7000 J.Cameron fourkaki Libertus alis21 Requiem Giorgos216 MarcoReus dijccixnc User2350 mpapa Manuela98 malenaaa kn9919 dionisos13 Circe Meriii desp1naa geomaa Citylights Ole Gunnar Solskjaer Φωτεινη Τζα. Mt73 Stelios725 Sevasti charmander GiorgosAsi jj! Helen93 CiNeFiL physicscrazy Εχέμυθη Atarax Viedo Johnman97 Johnny15 T C Mhtrogoal Idontknoww Panos_02 VasoGrimes ggl Karim10 spring day Ada ada Λίνα Insertcoin Chradms12 leo41 Alma Libre orchidea kogba tslef8 harry akritas Paul77 Αλκης Κ. Countdown roulitaa JohnGreek Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Αν ας πούμε σου ζητούσαν να βάλεις ένα ολόσωμο τέτοιο, εννοείται χωρίς άλλα απο μέσα, εσύ θα το έβαζες; Click για ανάπτυξη... οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο, δεν ξέρω αν αυτό αρκεί ως απάντηση Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Ποσοι θα σου πουν; Click για ανάπτυξη... συνήθως ένας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 647452 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2018 στις 01:07 Ο Guest 647452: #31 21-06-18 01:07 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 01:33 Η Dreamer_SW: #32 21-06-18 01:33 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: συνήθως ένας Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι ισχυε η σεξουαλική ελευθερία πως τέλος πάντως την λες σε άλλο ποστ, για αυτό σε ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίντα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 10:09 Η Ίντα έγραψε: #33 21-06-18 10:09 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Νόμιζα ότι ισχυε η σεξουαλική ελευθερία πως τέλος πάντως την λες σε άλλο ποστ, για αυτό σε ρωτησα. Click για ανάπτυξη... από οτι φαίνεται της αρέσει να της λένε τι να κάνει, τι να φοράει κλπ στην ουσία η ίδια νιώθει σεξουαλική ελεύθερη αλλά της αρέσει να δέχεται "διαταγές" Τι συζητάμε σε αυτό το site πχια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 16:30 Η Alma Libre: #34 21-06-18 16:30 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο, δεν ξέρω αν αυτό αρκεί ως απάντηση Click για ανάπτυξη... Δε μου χρειάζεται επαρκής απάντηση, θεωρώ οτι μόνο και απο το οτι κάνεις ο,τι σου πούνε υποβαθμίζεις απο μόνη σου κάποια απο τα θεμελιώδη ανθρώπινα χαρακτηριστικά (λχ την ελευθερία βούλησης) και κατ'επέκταση τον εαυτό σου. Και για να μη βγαίνω οφ, στο σεξ ο καθένας φοράει (ή δε φοράει) οτιδήποτε τον ικανοποιεί. Πρώτο μέλημα είναι η δική μας ικανοποίηση, και έπειτα του ταιριού μας. Αν το ταίρι μου μου ζητούσε να φορέσω κάτι σαν αυτό που έδειξα στο προηγούμενο ποστ και δε με ικανοποιούσε, προσωπικά θα αρνιόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:00 Ο Guest 186240: #35 21-06-18 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δε μου χρειάζεται επαρκής απάντηση, θεωρώ οτι μόνο και απο το οτι κάνεις ο,τι σου πούνε υποβαθμίζεις απο μόνη σου κάποια απο τα θεμελιώδη ανθρώπινα χαρακτηριστικά (λχ την ελευθερία βούλησης) και κατ'επέκταση τον εαυτό σου. Click για ανάπτυξη... Λάθος.Δεν υποβαθμίζονται "θεμελιωδη ανθρωπινα χαρακτηριστικα οπως η ελεύθερη βουληση"γιατί η ιδια το επιλεγει και το επιθυμεί,δεν την αναγκάζει καποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pluton Δραστήριο μέλος Ο pluton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 555 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:16 Ο pluton έγραψε: #36 21-06-18 17:16 Τι φοράτε την ώρα του σεξ; Κάτι θέματα που ανοίγετε πως σας έρχεται! Πάντως η σωστή απάντηση είναι ανάλογα που κάνεις σεξ. προσωπικά έχω κάνει σεξ και με παλτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:20 Η Alma Libre: #37 21-06-18 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist: Λάθος.Δεν υποβαθμίζονται "θεμελιωδη ανθρωπινα χαρακτηριστικα οπως η ελεύθερη βουληση"γιατί η ιδια το επιλεγει και το επιθυμεί,δεν την αναγκάζει καποιος. Click για ανάπτυξη... Βλέπω το point σου, το σκέφτηκα και εγώ πριν γράψω την απάντηση, αλλά εδώ (και σε ο,τι θέμα έχει γράψει) η κοπέλα μας λέει οτι κυριολεκτικά την κάνουν ο,τι θέλουν. Παρόλο που λειτουργεί στα πλαίσια της ελεύθερης βούλησης, εμένα αυτό που κάνει μου φέρνει περισσότερο σε αυτοϋποβάθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 21:53 Η Zilda έγραψε: #38 23-07-18 21:53 Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:08 Η Aleksa έγραψε: #39 23-07-18 22:08 Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Click για ανάπτυξη... Και ρολόϊ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:11 Ο Libertus έγραψε: #40 23-07-18 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Και ρολόϊ. Click για ανάπτυξη... Τα υπόλοιπα ας τα φοράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo capten Ilikntas Tarzan96 dreamer!! Advocatus diaboli AggelikiGr Fernando_A iew Ωρορα teacher_40 American Economist Kate1914 GeorgePap2003 A350 Εριφύλη Μήτσος10 fmarulezkd chester20080 Memetchi camil rafaela11 Wonderkid touvlo millennial Scandal taketrance giannhs2001 Paragontas7000 J.Cameron fourkaki Libertus alis21 Requiem Giorgos216 MarcoReus dijccixnc User2350 mpapa Manuela98 malenaaa kn9919 dionisos13 Circe Meriii desp1naa geomaa Citylights Ole Gunnar Solskjaer Φωτεινη Τζα. Mt73 Stelios725 Sevasti charmander GiorgosAsi jj! Helen93 CiNeFiL physicscrazy Εχέμυθη Atarax Viedo Johnman97 Johnny15 T C Mhtrogoal Idontknoww Panos_02 VasoGrimes ggl Karim10 spring day Ada ada Λίνα Insertcoin Chradms12 leo41 Alma Libre orchidea kogba tslef8 harry akritas Paul77 Αλκης Κ. Countdown roulitaa JohnGreek Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dreamer_SW Διάσημο μέλος Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.832 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 01:33 Η Dreamer_SW: #32 21-06-18 01:33 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: συνήθως ένας Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι ισχυε η σεξουαλική ελευθερία πως τέλος πάντως την λες σε άλλο ποστ, για αυτό σε ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ίντα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 10:09 Η Ίντα έγραψε: #33 21-06-18 10:09 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Νόμιζα ότι ισχυε η σεξουαλική ελευθερία πως τέλος πάντως την λες σε άλλο ποστ, για αυτό σε ρωτησα. Click για ανάπτυξη... από οτι φαίνεται της αρέσει να της λένε τι να κάνει, τι να φοράει κλπ στην ουσία η ίδια νιώθει σεξουαλική ελεύθερη αλλά της αρέσει να δέχεται "διαταγές" Τι συζητάμε σε αυτό το site πχια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 16:30 Η Alma Libre: #34 21-06-18 16:30 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο, δεν ξέρω αν αυτό αρκεί ως απάντηση Click για ανάπτυξη... Δε μου χρειάζεται επαρκής απάντηση, θεωρώ οτι μόνο και απο το οτι κάνεις ο,τι σου πούνε υποβαθμίζεις απο μόνη σου κάποια απο τα θεμελιώδη ανθρώπινα χαρακτηριστικά (λχ την ελευθερία βούλησης) και κατ'επέκταση τον εαυτό σου. Και για να μη βγαίνω οφ, στο σεξ ο καθένας φοράει (ή δε φοράει) οτιδήποτε τον ικανοποιεί. Πρώτο μέλημα είναι η δική μας ικανοποίηση, και έπειτα του ταιριού μας. Αν το ταίρι μου μου ζητούσε να φορέσω κάτι σαν αυτό που έδειξα στο προηγούμενο ποστ και δε με ικανοποιούσε, προσωπικά θα αρνιόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:00 Ο Guest 186240: #35 21-06-18 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δε μου χρειάζεται επαρκής απάντηση, θεωρώ οτι μόνο και απο το οτι κάνεις ο,τι σου πούνε υποβαθμίζεις απο μόνη σου κάποια απο τα θεμελιώδη ανθρώπινα χαρακτηριστικά (λχ την ελευθερία βούλησης) και κατ'επέκταση τον εαυτό σου. Click για ανάπτυξη... Λάθος.Δεν υποβαθμίζονται "θεμελιωδη ανθρωπινα χαρακτηριστικα οπως η ελεύθερη βουληση"γιατί η ιδια το επιλεγει και το επιθυμεί,δεν την αναγκάζει καποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pluton Δραστήριο μέλος Ο pluton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 555 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:16 Ο pluton έγραψε: #36 21-06-18 17:16 Τι φοράτε την ώρα του σεξ; Κάτι θέματα που ανοίγετε πως σας έρχεται! Πάντως η σωστή απάντηση είναι ανάλογα που κάνεις σεξ. προσωπικά έχω κάνει σεξ και με παλτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:20 Η Alma Libre: #37 21-06-18 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist: Λάθος.Δεν υποβαθμίζονται "θεμελιωδη ανθρωπινα χαρακτηριστικα οπως η ελεύθερη βουληση"γιατί η ιδια το επιλεγει και το επιθυμεί,δεν την αναγκάζει καποιος. Click για ανάπτυξη... Βλέπω το point σου, το σκέφτηκα και εγώ πριν γράψω την απάντηση, αλλά εδώ (και σε ο,τι θέμα έχει γράψει) η κοπέλα μας λέει οτι κυριολεκτικά την κάνουν ο,τι θέλουν. Παρόλο που λειτουργεί στα πλαίσια της ελεύθερης βούλησης, εμένα αυτό που κάνει μου φέρνει περισσότερο σε αυτοϋποβάθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 21:53 Η Zilda έγραψε: #38 23-07-18 21:53 Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:08 Η Aleksa έγραψε: #39 23-07-18 22:08 Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Click για ανάπτυξη... Και ρολόϊ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:11 Ο Libertus έγραψε: #40 23-07-18 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Και ρολόϊ. Click για ανάπτυξη... Τα υπόλοιπα ας τα φοράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo capten Ilikntas Tarzan96 dreamer!! Advocatus diaboli AggelikiGr Fernando_A iew Ωρορα teacher_40 American Economist Kate1914 GeorgePap2003 A350 Εριφύλη Μήτσος10 fmarulezkd chester20080 Memetchi camil rafaela11 Wonderkid touvlo millennial Scandal taketrance giannhs2001 Paragontas7000 J.Cameron fourkaki Libertus alis21 Requiem Giorgos216 MarcoReus dijccixnc User2350 mpapa Manuela98 malenaaa kn9919 dionisos13 Circe Meriii desp1naa geomaa Citylights Ole Gunnar Solskjaer Φωτεινη Τζα. Mt73 Stelios725 Sevasti charmander GiorgosAsi jj! Helen93 CiNeFiL physicscrazy Εχέμυθη Atarax Viedo Johnman97 Johnny15 T C Mhtrogoal Idontknoww Panos_02 VasoGrimes ggl Karim10 spring day Ada ada Λίνα Insertcoin Chradms12 leo41 Alma Libre orchidea kogba tslef8 harry akritas Paul77 Αλκης Κ. Countdown roulitaa JohnGreek Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: συνήθως ένας Click για ανάπτυξη... Νόμιζα ότι ισχυε η σεξουαλική ελευθερία πως τέλος πάντως την λες σε άλλο ποστ, για αυτό σε ρωτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ίντα Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ίντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 10:09 Η Ίντα έγραψε: #33 21-06-18 10:09 Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Νόμιζα ότι ισχυε η σεξουαλική ελευθερία πως τέλος πάντως την λες σε άλλο ποστ, για αυτό σε ρωτησα. Click για ανάπτυξη... από οτι φαίνεται της αρέσει να της λένε τι να κάνει, τι να φοράει κλπ στην ουσία η ίδια νιώθει σεξουαλική ελεύθερη αλλά της αρέσει να δέχεται "διαταγές" Τι συζητάμε σε αυτό το site πχια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 16:30 Η Alma Libre: #34 21-06-18 16:30 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο, δεν ξέρω αν αυτό αρκεί ως απάντηση Click για ανάπτυξη... Δε μου χρειάζεται επαρκής απάντηση, θεωρώ οτι μόνο και απο το οτι κάνεις ο,τι σου πούνε υποβαθμίζεις απο μόνη σου κάποια απο τα θεμελιώδη ανθρώπινα χαρακτηριστικά (λχ την ελευθερία βούλησης) και κατ'επέκταση τον εαυτό σου. Και για να μη βγαίνω οφ, στο σεξ ο καθένας φοράει (ή δε φοράει) οτιδήποτε τον ικανοποιεί. Πρώτο μέλημα είναι η δική μας ικανοποίηση, και έπειτα του ταιριού μας. Αν το ταίρι μου μου ζητούσε να φορέσω κάτι σαν αυτό που έδειξα στο προηγούμενο ποστ και δε με ικανοποιούσε, προσωπικά θα αρνιόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:00 Ο Guest 186240: #35 21-06-18 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δε μου χρειάζεται επαρκής απάντηση, θεωρώ οτι μόνο και απο το οτι κάνεις ο,τι σου πούνε υποβαθμίζεις απο μόνη σου κάποια απο τα θεμελιώδη ανθρώπινα χαρακτηριστικά (λχ την ελευθερία βούλησης) και κατ'επέκταση τον εαυτό σου. Click για ανάπτυξη... Λάθος.Δεν υποβαθμίζονται "θεμελιωδη ανθρωπινα χαρακτηριστικα οπως η ελεύθερη βουληση"γιατί η ιδια το επιλεγει και το επιθυμεί,δεν την αναγκάζει καποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pluton Δραστήριο μέλος Ο pluton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 555 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:16 Ο pluton έγραψε: #36 21-06-18 17:16 Τι φοράτε την ώρα του σεξ; Κάτι θέματα που ανοίγετε πως σας έρχεται! Πάντως η σωστή απάντηση είναι ανάλογα που κάνεις σεξ. προσωπικά έχω κάνει σεξ και με παλτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:20 Η Alma Libre: #37 21-06-18 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist: Λάθος.Δεν υποβαθμίζονται "θεμελιωδη ανθρωπινα χαρακτηριστικα οπως η ελεύθερη βουληση"γιατί η ιδια το επιλεγει και το επιθυμεί,δεν την αναγκάζει καποιος. Click για ανάπτυξη... Βλέπω το point σου, το σκέφτηκα και εγώ πριν γράψω την απάντηση, αλλά εδώ (και σε ο,τι θέμα έχει γράψει) η κοπέλα μας λέει οτι κυριολεκτικά την κάνουν ο,τι θέλουν. Παρόλο που λειτουργεί στα πλαίσια της ελεύθερης βούλησης, εμένα αυτό που κάνει μου φέρνει περισσότερο σε αυτοϋποβάθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 21:53 Η Zilda έγραψε: #38 23-07-18 21:53 Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:08 Η Aleksa έγραψε: #39 23-07-18 22:08 Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Click για ανάπτυξη... Και ρολόϊ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:11 Ο Libertus έγραψε: #40 23-07-18 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Και ρολόϊ. Click για ανάπτυξη... Τα υπόλοιπα ας τα φοράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo capten Ilikntas Tarzan96 dreamer!! Advocatus diaboli AggelikiGr Fernando_A iew Ωρορα teacher_40 American Economist Kate1914 GeorgePap2003 A350 Εριφύλη Μήτσος10 fmarulezkd chester20080 Memetchi camil rafaela11 Wonderkid touvlo millennial Scandal taketrance giannhs2001 Paragontas7000 J.Cameron fourkaki Libertus alis21 Requiem Giorgos216 MarcoReus dijccixnc User2350 mpapa Manuela98 malenaaa kn9919 dionisos13 Circe Meriii desp1naa geomaa Citylights Ole Gunnar Solskjaer Φωτεινη Τζα. Mt73 Stelios725 Sevasti charmander GiorgosAsi jj! Helen93 CiNeFiL physicscrazy Εχέμυθη Atarax Viedo Johnman97 Johnny15 T C Mhtrogoal Idontknoww Panos_02 VasoGrimes ggl Karim10 spring day Ada ada Λίνα Insertcoin Chradms12 leo41 Alma Libre orchidea kogba tslef8 harry akritas Paul77 Αλκης Κ. Countdown roulitaa JohnGreek Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από sophie_96: Νόμιζα ότι ισχυε η σεξουαλική ελευθερία πως τέλος πάντως την λες σε άλλο ποστ, για αυτό σε ρωτησα. Click για ανάπτυξη... από οτι φαίνεται της αρέσει να της λένε τι να κάνει, τι να φοράει κλπ στην ουσία η ίδια νιώθει σεξουαλική ελεύθερη αλλά της αρέσει να δέχεται "διαταγές" Τι συζητάμε σε αυτό το site πχια ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 16:30 Η Alma Libre: #34 21-06-18 16:30 Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο, δεν ξέρω αν αυτό αρκεί ως απάντηση Click για ανάπτυξη... Δε μου χρειάζεται επαρκής απάντηση, θεωρώ οτι μόνο και απο το οτι κάνεις ο,τι σου πούνε υποβαθμίζεις απο μόνη σου κάποια απο τα θεμελιώδη ανθρώπινα χαρακτηριστικά (λχ την ελευθερία βούλησης) και κατ'επέκταση τον εαυτό σου. Και για να μη βγαίνω οφ, στο σεξ ο καθένας φοράει (ή δε φοράει) οτιδήποτε τον ικανοποιεί. Πρώτο μέλημα είναι η δική μας ικανοποίηση, και έπειτα του ταιριού μας. Αν το ταίρι μου μου ζητούσε να φορέσω κάτι σαν αυτό που έδειξα στο προηγούμενο ποστ και δε με ικανοποιούσε, προσωπικά θα αρνιόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:00 Ο Guest 186240: #35 21-06-18 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δε μου χρειάζεται επαρκής απάντηση, θεωρώ οτι μόνο και απο το οτι κάνεις ο,τι σου πούνε υποβαθμίζεις απο μόνη σου κάποια απο τα θεμελιώδη ανθρώπινα χαρακτηριστικά (λχ την ελευθερία βούλησης) και κατ'επέκταση τον εαυτό σου. Click για ανάπτυξη... Λάθος.Δεν υποβαθμίζονται "θεμελιωδη ανθρωπινα χαρακτηριστικα οπως η ελεύθερη βουληση"γιατί η ιδια το επιλεγει και το επιθυμεί,δεν την αναγκάζει καποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pluton Δραστήριο μέλος Ο pluton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 555 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:16 Ο pluton έγραψε: #36 21-06-18 17:16 Τι φοράτε την ώρα του σεξ; Κάτι θέματα που ανοίγετε πως σας έρχεται! Πάντως η σωστή απάντηση είναι ανάλογα που κάνεις σεξ. προσωπικά έχω κάνει σεξ και με παλτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:20 Η Alma Libre: #37 21-06-18 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist: Λάθος.Δεν υποβαθμίζονται "θεμελιωδη ανθρωπινα χαρακτηριστικα οπως η ελεύθερη βουληση"γιατί η ιδια το επιλεγει και το επιθυμεί,δεν την αναγκάζει καποιος. Click για ανάπτυξη... Βλέπω το point σου, το σκέφτηκα και εγώ πριν γράψω την απάντηση, αλλά εδώ (και σε ο,τι θέμα έχει γράψει) η κοπέλα μας λέει οτι κυριολεκτικά την κάνουν ο,τι θέλουν. Παρόλο που λειτουργεί στα πλαίσια της ελεύθερης βούλησης, εμένα αυτό που κάνει μου φέρνει περισσότερο σε αυτοϋποβάθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 21:53 Η Zilda έγραψε: #38 23-07-18 21:53 Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:08 Η Aleksa έγραψε: #39 23-07-18 22:08 Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Click για ανάπτυξη... Και ρολόϊ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:11 Ο Libertus έγραψε: #40 23-07-18 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Και ρολόϊ. Click για ανάπτυξη... Τα υπόλοιπα ας τα φοράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo capten Ilikntas Tarzan96 dreamer!! Advocatus diaboli AggelikiGr Fernando_A iew Ωρορα teacher_40 American Economist Kate1914 GeorgePap2003 A350 Εριφύλη Μήτσος10 fmarulezkd chester20080 Memetchi camil rafaela11 Wonderkid touvlo millennial Scandal taketrance giannhs2001 Paragontas7000 J.Cameron fourkaki Libertus alis21 Requiem Giorgos216 MarcoReus dijccixnc User2350 mpapa Manuela98 malenaaa kn9919 dionisos13 Circe Meriii desp1naa geomaa Citylights Ole Gunnar Solskjaer Φωτεινη Τζα. Mt73 Stelios725 Sevasti charmander GiorgosAsi jj! Helen93 CiNeFiL physicscrazy Εχέμυθη Atarax Viedo Johnman97 Johnny15 T C Mhtrogoal Idontknoww Panos_02 VasoGrimes ggl Karim10 spring day Ada ada Λίνα Insertcoin Chradms12 leo41 Alma Libre orchidea kogba tslef8 harry akritas Paul77 Αλκης Κ. Countdown roulitaa JohnGreek Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από lilith's_child: οι σύντροφοι που διαλέγω έχουν γούστο, δεν ξέρω αν αυτό αρκεί ως απάντηση Click για ανάπτυξη... Δε μου χρειάζεται επαρκής απάντηση, θεωρώ οτι μόνο και απο το οτι κάνεις ο,τι σου πούνε υποβαθμίζεις απο μόνη σου κάποια απο τα θεμελιώδη ανθρώπινα χαρακτηριστικά (λχ την ελευθερία βούλησης) και κατ'επέκταση τον εαυτό σου. Και για να μη βγαίνω οφ, στο σεξ ο καθένας φοράει (ή δε φοράει) οτιδήποτε τον ικανοποιεί. Πρώτο μέλημα είναι η δική μας ικανοποίηση, και έπειτα του ταιριού μας. Αν το ταίρι μου μου ζητούσε να φορέσω κάτι σαν αυτό που έδειξα στο προηγούμενο ποστ και δε με ικανοποιούσε, προσωπικά θα αρνιόμουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 186240 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:00 Ο Guest 186240: #35 21-06-18 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δε μου χρειάζεται επαρκής απάντηση, θεωρώ οτι μόνο και απο το οτι κάνεις ο,τι σου πούνε υποβαθμίζεις απο μόνη σου κάποια απο τα θεμελιώδη ανθρώπινα χαρακτηριστικά (λχ την ελευθερία βούλησης) και κατ'επέκταση τον εαυτό σου. Click για ανάπτυξη... Λάθος.Δεν υποβαθμίζονται "θεμελιωδη ανθρωπινα χαρακτηριστικα οπως η ελεύθερη βουληση"γιατί η ιδια το επιλεγει και το επιθυμεί,δεν την αναγκάζει καποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pluton Δραστήριο μέλος Ο pluton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 555 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:16 Ο pluton έγραψε: #36 21-06-18 17:16 Τι φοράτε την ώρα του σεξ; Κάτι θέματα που ανοίγετε πως σας έρχεται! Πάντως η σωστή απάντηση είναι ανάλογα που κάνεις σεξ. προσωπικά έχω κάνει σεξ και με παλτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:20 Η Alma Libre: #37 21-06-18 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist: Λάθος.Δεν υποβαθμίζονται "θεμελιωδη ανθρωπινα χαρακτηριστικα οπως η ελεύθερη βουληση"γιατί η ιδια το επιλεγει και το επιθυμεί,δεν την αναγκάζει καποιος. Click για ανάπτυξη... Βλέπω το point σου, το σκέφτηκα και εγώ πριν γράψω την απάντηση, αλλά εδώ (και σε ο,τι θέμα έχει γράψει) η κοπέλα μας λέει οτι κυριολεκτικά την κάνουν ο,τι θέλουν. Παρόλο που λειτουργεί στα πλαίσια της ελεύθερης βούλησης, εμένα αυτό που κάνει μου φέρνει περισσότερο σε αυτοϋποβάθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 21:53 Η Zilda έγραψε: #38 23-07-18 21:53 Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:08 Η Aleksa έγραψε: #39 23-07-18 22:08 Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Click για ανάπτυξη... Και ρολόϊ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:11 Ο Libertus έγραψε: #40 23-07-18 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Και ρολόϊ. Click για ανάπτυξη... Τα υπόλοιπα ας τα φοράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo capten Ilikntas Tarzan96 dreamer!! Advocatus diaboli AggelikiGr Fernando_A iew Ωρορα teacher_40 American Economist Kate1914 GeorgePap2003 A350 Εριφύλη Μήτσος10 fmarulezkd chester20080 Memetchi camil rafaela11 Wonderkid touvlo millennial Scandal taketrance giannhs2001 Paragontas7000 J.Cameron fourkaki Libertus alis21 Requiem Giorgos216 MarcoReus dijccixnc User2350 mpapa Manuela98 malenaaa kn9919 dionisos13 Circe Meriii desp1naa geomaa Citylights Ole Gunnar Solskjaer Φωτεινη Τζα. Mt73 Stelios725 Sevasti charmander GiorgosAsi jj! Helen93 CiNeFiL physicscrazy Εχέμυθη Atarax Viedo Johnman97 Johnny15 T C Mhtrogoal Idontknoww Panos_02 VasoGrimes ggl Karim10 spring day Ada ada Λίνα Insertcoin Chradms12 leo41 Alma Libre orchidea kogba tslef8 harry akritas Paul77 Αλκης Κ. Countdown roulitaa JohnGreek Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Δε μου χρειάζεται επαρκής απάντηση, θεωρώ οτι μόνο και απο το οτι κάνεις ο,τι σου πούνε υποβαθμίζεις απο μόνη σου κάποια απο τα θεμελιώδη ανθρώπινα χαρακτηριστικά (λχ την ελευθερία βούλησης) και κατ'επέκταση τον εαυτό σου. Click για ανάπτυξη... Λάθος.Δεν υποβαθμίζονται "θεμελιωδη ανθρωπινα χαρακτηριστικα οπως η ελεύθερη βουληση"γιατί η ιδια το επιλεγει και το επιθυμεί,δεν την αναγκάζει καποιος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pluton Δραστήριο μέλος Ο pluton αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 555 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:16 Ο pluton έγραψε: #36 21-06-18 17:16 Τι φοράτε την ώρα του σεξ; Κάτι θέματα που ανοίγετε πως σας έρχεται! Πάντως η σωστή απάντηση είναι ανάλογα που κάνεις σεξ. προσωπικά έχω κάνει σεξ και με παλτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:20 Η Alma Libre: #37 21-06-18 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist: Λάθος.Δεν υποβαθμίζονται "θεμελιωδη ανθρωπινα χαρακτηριστικα οπως η ελεύθερη βουληση"γιατί η ιδια το επιλεγει και το επιθυμεί,δεν την αναγκάζει καποιος. Click για ανάπτυξη... Βλέπω το point σου, το σκέφτηκα και εγώ πριν γράψω την απάντηση, αλλά εδώ (και σε ο,τι θέμα έχει γράψει) η κοπέλα μας λέει οτι κυριολεκτικά την κάνουν ο,τι θέλουν. Παρόλο που λειτουργεί στα πλαίσια της ελεύθερης βούλησης, εμένα αυτό που κάνει μου φέρνει περισσότερο σε αυτοϋποβάθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 21:53 Η Zilda έγραψε: #38 23-07-18 21:53 Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:08 Η Aleksa έγραψε: #39 23-07-18 22:08 Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Click για ανάπτυξη... Και ρολόϊ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:11 Ο Libertus έγραψε: #40 23-07-18 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Και ρολόϊ. Click για ανάπτυξη... Τα υπόλοιπα ας τα φοράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo capten Ilikntas Tarzan96 dreamer!! Advocatus diaboli AggelikiGr Fernando_A iew Ωρορα teacher_40 American Economist Kate1914 GeorgePap2003 A350 Εριφύλη Μήτσος10 fmarulezkd chester20080 Memetchi camil rafaela11 Wonderkid touvlo millennial Scandal taketrance giannhs2001 Paragontas7000 J.Cameron fourkaki Libertus alis21 Requiem Giorgos216 MarcoReus dijccixnc User2350 mpapa Manuela98 malenaaa kn9919 dionisos13 Circe Meriii desp1naa geomaa Citylights Ole Gunnar Solskjaer Φωτεινη Τζα. Mt73 Stelios725 Sevasti charmander GiorgosAsi jj! Helen93 CiNeFiL physicscrazy Εχέμυθη Atarax Viedo Johnman97 Johnny15 T C Mhtrogoal Idontknoww Panos_02 VasoGrimes ggl Karim10 spring day Ada ada Λίνα Insertcoin Chradms12 leo41 Alma Libre orchidea kogba tslef8 harry akritas Paul77 Αλκης Κ. Countdown roulitaa JohnGreek Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι φοράτε την ώρα του σεξ; Κάτι θέματα που ανοίγετε πως σας έρχεται! Πάντως η σωστή απάντηση είναι ανάλογα που κάνεις σεξ. προσωπικά έχω κάνει σεξ και με παλτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Ιουνίου 2018 στις 17:20 Η Alma Libre: #37 21-06-18 17:20 Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist: Λάθος.Δεν υποβαθμίζονται "θεμελιωδη ανθρωπινα χαρακτηριστικα οπως η ελεύθερη βουληση"γιατί η ιδια το επιλεγει και το επιθυμεί,δεν την αναγκάζει καποιος. Click για ανάπτυξη... Βλέπω το point σου, το σκέφτηκα και εγώ πριν γράψω την απάντηση, αλλά εδώ (και σε ο,τι θέμα έχει γράψει) η κοπέλα μας λέει οτι κυριολεκτικά την κάνουν ο,τι θέλουν. Παρόλο που λειτουργεί στα πλαίσια της ελεύθερης βούλησης, εμένα αυτό που κάνει μου φέρνει περισσότερο σε αυτοϋποβάθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 21:53 Η Zilda έγραψε: #38 23-07-18 21:53 Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:08 Η Aleksa έγραψε: #39 23-07-18 22:08 Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Click για ανάπτυξη... Και ρολόϊ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:11 Ο Libertus έγραψε: #40 23-07-18 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Και ρολόϊ. Click για ανάπτυξη... Τα υπόλοιπα ας τα φοράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo capten Ilikntas Tarzan96 dreamer!! Advocatus diaboli AggelikiGr Fernando_A iew Ωρορα teacher_40 American Economist Kate1914 GeorgePap2003 A350 Εριφύλη Μήτσος10 fmarulezkd chester20080 Memetchi camil rafaela11 Wonderkid touvlo millennial Scandal taketrance giannhs2001 Paragontas7000 J.Cameron fourkaki Libertus alis21 Requiem Giorgos216 MarcoReus dijccixnc User2350 mpapa Manuela98 malenaaa kn9919 dionisos13 Circe Meriii desp1naa geomaa Citylights Ole Gunnar Solskjaer Φωτεινη Τζα. Mt73 Stelios725 Sevasti charmander GiorgosAsi jj! Helen93 CiNeFiL physicscrazy Εχέμυθη Atarax Viedo Johnman97 Johnny15 T C Mhtrogoal Idontknoww Panos_02 VasoGrimes ggl Karim10 spring day Ada ada Λίνα Insertcoin Chradms12 leo41 Alma Libre orchidea kogba tslef8 harry akritas Paul77 Αλκης Κ. Countdown roulitaa JohnGreek Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Physiognomist: Λάθος.Δεν υποβαθμίζονται "θεμελιωδη ανθρωπινα χαρακτηριστικα οπως η ελεύθερη βουληση"γιατί η ιδια το επιλεγει και το επιθυμεί,δεν την αναγκάζει καποιος. Click για ανάπτυξη... Βλέπω το point σου, το σκέφτηκα και εγώ πριν γράψω την απάντηση, αλλά εδώ (και σε ο,τι θέμα έχει γράψει) η κοπέλα μας λέει οτι κυριολεκτικά την κάνουν ο,τι θέλουν. Παρόλο που λειτουργεί στα πλαίσια της ελεύθερης βούλησης, εμένα αυτό που κάνει μου φέρνει περισσότερο σε αυτοϋποβάθμιση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda Πολύ δραστήριο μέλος Η Zilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.042 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 21:53 Η Zilda έγραψε: #38 23-07-18 21:53 Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:08 Η Aleksa έγραψε: #39 23-07-18 22:08 Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Click για ανάπτυξη... Και ρολόϊ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:11 Ο Libertus έγραψε: #40 23-07-18 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Και ρολόϊ. Click για ανάπτυξη... Τα υπόλοιπα ας τα φοράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 160 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Wilsongeo capten Ilikntas Tarzan96 dreamer!! Advocatus diaboli AggelikiGr Fernando_A iew Ωρορα teacher_40 American Economist Kate1914 GeorgePap2003 A350 Εριφύλη Μήτσος10 fmarulezkd chester20080 Memetchi camil rafaela11 Wonderkid touvlo millennial Scandal taketrance giannhs2001 Paragontas7000 J.Cameron fourkaki Libertus alis21 Requiem Giorgos216 MarcoReus dijccixnc User2350 mpapa Manuela98 malenaaa kn9919 dionisos13 Circe Meriii desp1naa geomaa Citylights Ole Gunnar Solskjaer Φωτεινη Τζα. Mt73 Stelios725 Sevasti charmander GiorgosAsi jj! Helen93 CiNeFiL physicscrazy Εχέμυθη Atarax Viedo Johnman97 Johnny15 T C Mhtrogoal Idontknoww Panos_02 VasoGrimes ggl Karim10 spring day Ada ada Λίνα Insertcoin Chradms12 leo41 Alma Libre orchidea kogba tslef8 harry akritas Paul77 Αλκης Κ. Countdown roulitaa JohnGreek Κλημεντίνη Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.936 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:08 Η Aleksa έγραψε: #39 23-07-18 22:08 Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Click για ανάπτυξη... Και ρολόϊ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:11 Ο Libertus έγραψε: #40 23-07-18 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Και ρολόϊ. Click για ανάπτυξη... Τα υπόλοιπα ας τα φοράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Click για ανάπτυξη... Και ρολόϊ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.464 μηνύματα. 23 Ιουλίου 2018 στις 22:11 Ο Libertus έγραψε: #40 23-07-18 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Και ρολόϊ. Click για ανάπτυξη... Τα υπόλοιπα ας τα φοράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Zilda: Κάλτσες να μη φοράει μόνο. Ξενερουα. Τα υπόλοιπα δεν με νοιάζουν. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Και ρολόϊ. Click για ανάπτυξη... Τα υπόλοιπα ας τα φοράει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.