Τι φοράτε την ώρα του σεξ; την μυρωδία του βρεγμένου σώματος του συντρόφου μας
Αυτό υποδηλώνει ότι θα έχει γίνει μάχη πριν κ θα έχετε ιδρώσει...
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 24 Νοεμβρίου 2021
Βασικά δεν έχω ιδιαίτερη προτιμηση , μπορουν να με φτιάξουν απειρα πραγματα... Είμαι δυσκολος όπως φαίνεται χαχα... Ακόμη κ καλτσάκια μικρά άσπρα δεν θα με χαλούσαν.... Το μόνο που θα με χαλουσε θα ήταν κάτι εσώρουχα της γιαγιάς της... Σωβρακοφανελες αλλά νομίζω ακόμη κ έτσι θα κατάφερνα να λειτουργήσω
γενικά δεν έχω μπέσα σε αυτά... Πιτσιρικάς ήμουν πιο ίδιο τρόπος πριν τα 25 πχ από τα 28 και μετά ειδικά έχω απελευθερωθεί 2-3 φορές σε συγκριση με τη προηγουμενη δεκαετία...
Το μόνο που θα με ξενερώνε πληρως θα ήταν να έβλεπα την άλλη να μη γουστάρει καθόλου σαν αγγαρεία.... Η να ποναει λογικό αμα δεν έχει φτιαχτεί κ το μυαλό της είναι άλλου... Εκεί θα επεφτα κατακόρυφα. Γιατί θα ένιωθα λες κ βιαζω την άλλη. Πράγμα αποκρουστικο.
Για αυτό κ συνήθως αμα βλέπω ότι η άλλη είναι γενικά πολυ προβληματισμενη κ διστακτική δεν προχωραω.... Δεν λέμε τώρα να χει νορμαλ προβλημαρισμους αλλά γενικά να μην είναι σε φάση αυτή τη περιοδο.
Πράγμα που δυστυχώς μου έτυχε στη τελευταία γνωριμία.... Ήταν άλλου η κοπέλα... Δεν το είχε αυτή τη περίοδο και μ το είπε κ μόνη της. Τεσπα τη μια χωρισμός την άλλη έπεσα σε τέτοια περιπτωση... Δεν πτοουμαι όμως πιστευω θα ανέβουμε... Θα βρουμε μια να ταιριάζουμε να περναμε ωραία.
Το κορυφαίο είναι να γυρνάς από τη δουλειά και να σου λέει η άλλη είχα γαμησε τα μέρα... Θα εκτονωθουμε ;;;;
Ευκολα!