Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΥΓ: Παντα ενω ακουγα φιλους και γνωστους να μιλανε για ονειρα τα θεωρουσα βλακειες......αλλα τωρα δεν ξερω τι μου γινεται.Αν γνωριζετε κατι επι του θεματος,δωστε αποψεις....
Σημείωση Συντάκτου:Οι αναρτήσεις 702-708 προήλθαν έπειτα απο συγχώνευση με το θέμα:" Απίστευτο όνειρο!!!"
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Σαστισμενος απο ενα ονειρο που ειδα σημερα το πρωι,ενιωσα την αναγκη να συμβουλευτω καποιον,και επειδη ο κολλητος μου λειπει εκτος πολης,σκεφτηκα να ζητησω τη γνωμη σας. Λοιπον παιδια,στο ονειρο μου γνωρισα με την παρεα μου μια κοπελα συνομιληκη ,μελαχρινη και ωραια(δεν ξερω αν σημαινει κατι) η οποια γυρνουσε απο κολυμβητηριο και αφου γνωριστηκαμε τη συνοδευσα μεχρι το σπιτι της.Καθως μιλουσαμε για τις εξετασεις μου ειπε να μαθω καλα τη σελ. 22 . Αφου ξυπνησα θυμομουν καλα τις λεπτομεριες και ειπα να φυγω 10:22 επειδη εγραφα στις 10:30 και απο τον ιδιο δρομο οπως παντα.Προχωρωντας ειδα να βγαινει απο μια πολυκατοικια μια ολοιδια κοπελαμαζι με μια συμ/τρια μου απ'το δημοτικο που παει σε πιο μακρινο λυκειο.Δεν τις πλησιασα βεβαια γιατι μου ειχαν κοπει τα ποδια.....αλλα αν τη πετυχω ξανα( ειδικα τωρα που ξερω που μενει) και την ρωτησω αν παει κολυμβητηριο και μου πει πως οντως παει τοτε τι κανω?
ΥΓ: Παντα ενω ακουγα φιλους και γνωστους να μιλανε για ονειρα τα θεωρουσα βλακειες......αλλα τωρα δεν ξερω τι μου γινεται.Αν γνωριζετε κατι επι του θεματος,δωστε αποψεις....
Haha, καλο! Γιατι δεν της μιλησες βρε! Ε αμα την ξαναπετυχεις, μιλα της και ρωτα την αν παει κολυμβητηριο. Ενταξει, μπορουν να συμβουν αυτα, μην τρελαινεσαι! Το οτι συμβαινουν μεταφυσικα ενίοτε δε σημαινει πως πρεπει ν'αγχωνόμαστε, δες το σα μια όμορφη συμβολή του σύμπαντος να δεις μια όμορφη μελαχροινή κορασίδα που θα σου φτιάξει εν αρχή τη μέρα και ποτέ δεν ξέρεις πόσες ακόμα....

kit-kat
Πολύ δραστήριο μέλος

αμα πέσει θεμα στις εξετασεις απο τη σελιδα 22, τοτε εισια και τυχερος!

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Για καποιο λογο δεν μπορω να ησυχασω τωρα.... Δεν ξερω κανενα ατομο απ'το σχολειο της(που λογικα παει με τη παλια μου συμμαθητρια η οποια ειναι η μονη που ξερω) και αυτο με φρικαρει ακομη περισσοτερο.Ειμαι αποφασισμενος να της μιλησω,αν βεβαια την πετυχω μονη.
"Moυ κόπηκαν τα πόδια" δεν αρέσει καθόλου στο 22.
είμαι αποφασισμένος αρέσει πάρα πολύ στο 22.
Το μήνυμα είναι στάσου γερά στα πόδια σου. Το 2 είναι συντροφικότητα, αλλά και παθητικότητα. Το 4 που παράγεται από το 22 είναι όμως σταθερότητα και αποφασιστικότητα. Τα πόδια γερά στο έδαφος, αλλά και η δυσκολία. 'Ισως αυτά τα θέματα να πρέπει να τα δουλέψεις στη ζωή σου. 'Ισως σου είναι οικεία θέματα. Σε ευλόγησε με ένα όνειρο το Σύμπαν. Το 22 είναι μια πρόκληση ισχύος για τη ζωή σου. Είναι ο αριθμός του αρχιτέκτονα. Το 22 όπως και το 33 και το 11 είναι κυρίαρχοι αριθμοί. Εγώ θα χαιρόμουν πολύ αν έβλεπα κάτι τέτοιο. Εσύ ξέρεις όμως το σημαίνει για σένα αυτή η κοπέλα και θα πράξεις ανάλογα. Αν δεν έχετε κάτι τώρα ή δεν έχετε ποτέ στο μέλλον δεν έχει σημασία. Σημασία έχει να πατάς γερά στα πόδια σου. Και καλή δουλειά. Το 4 απαιτεί σκληρή εργασία για την επιτυχία. 'Ετσι θα το ερμήνευα εγώ. Σου δίνει το κλειδί της επιτυχίας. Κόπος, αποφασιστικότητα και εργασία.

Dalian
Περιβόητο μέλος

brain, u ok?

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

*metal fairy*
Εκκολαπτόμενο μέλος

ειμαι στο δωματιο μου, και τον βλεπω να περναει απο το παραθιρο.τον ακολουθω..., ο δρομος στον οποιο προχορουσαμε ηταν θεοσκοτινος, ειπιρχαν μονο μερικα φωτα, που και που, τα οποια ομως ποτε δεν τον φωτιζαν.η διαδρομη μου φανικε πιο μεγαλη απο οτι πραγματικα ειναι....καποια στιγμη βλεπω ενα μαγαζι με πινακες.την προσοχη μου τραβηξε ξαφνικα ενας πινακας, ο οποιος απεικονιζε διο μικρα αγκελουδια που πετουσαν στα συνεφα.ξαφνικα θιμηθικα τον ξαδερφο μου.κοιταξα απο την βιτρινα και τον ειδα να απομακρινεται πιγενοντας σε ενα στενακι....ετρεξα να τον προλαβω, φωναζοντας του να περιμενει...εκεινος με σταματισε, χωρις ομως να με εγκιξει η να μου μιλισει...ενιωσα να μην μπορω να προχορισω, οσο κι αν ηθελα.και τοτε, εφυγε...με αφησε εκει και εφηγε, χωρις να μου πει τιποτα...
μπορει κανεις να μου εξιγησει αυτο το ονειρο;σας παρακαλω...
prinCess.
Επιφανές μέλος

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

any ideas για το τι μπορει να σημαίνει;;
νομιζω οι κλεφτες ήταν δυο, ένας άντρας και μια γυναίκα
Zed
Διάσημο μέλος

Εγώ προχθές είδα ότι πήγα στην τράπεζα και με ενημέρωσαν ότι τα λεφτά μου μπορώ να τα πάρω σε δραχμές μόνο. Προφητικό;

Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

~Lös~
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 018946
Επισκέπτης

padrino
Νεοφερμένο μέλος

ααα, πάρα πολλά μπορείς να δεις. Εγώ κοιμάμαι κανά 3ωρο τη νύχτα τον τελευταίο καιρό λόγω διαβάσματος. Την μέρα τη βγάζω με φραπέδες και ρεντμπουλ, και 1 με 4 που κοιμάμαι είμαι όχι πτώμα, είμαι σε άλλο επίπεδο. και με αυτή την κούραση που με πλακώνει βλέπω εντελώς τρελλά όνειρα! αυριο δίνω φιλοσοφία και χθές με επισκέφθηκε ο Καντ! αμέ! αυτοπροσώπως! ηρθε να τα πούμε.. Το πρόβλημα ήταν ότι άρχισε να μου λέει τις βασικές του θέσεις και τα έργα του και κάποια στιγμή κόλλησε και δεν ήξερε την επόμενη θέση του!!!ε, ξύπνησα και τις ξαναδιάβασα!!!!Τι ονειρο να προλαβεις να δεις σε ενα διωρο μαναμ ;
Καλή μου λεφτεριά!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.