Ακούστε ένα φοβερό που μου συνέβη εχθές!!
Λίγη ώρα πριν ξυπνήσω το πρωί για τη δουλειά, βλέπω ένα πολύ τρομακτικό για μένα όνειρο. Βλέπω συγκεκριμένα τον πρώτο μου ξάδελφο, αλλά και την κοπέλα του, νεκρούς μέσα σε φέρετρο κι όλους τους συγγενείς γύρω να κλαίνε!!!

Έβλεπα δηλαδή την κηδεία του... Πάω κι εγώ πάνω απ' το φέρετρο, και τον νεκροφιλώ πριν τον κατεβάσουν στον τάφο κι έκλαιγα γοερά. Μετά ξυπνάω από το τηλέφωνο, γιατί είχα αργήσει να πάω στη δουλειά και ο συνάδελφος με πήρε για να με ξυπνήσει.
Έχω δει κι άλλες φορές όνειρα που βγήκαν κι έμαθα να τα ξεχωρίζω από την ιδιαίτερη υφή που έχουν. Τούτο εδώ είχε κάτι από αυτήν την υφή κι έτσι μ' έκανε ν' ανησυχήσω ιδιαίτερα. Στη δουλειά είπα το όνειρο στο συνάδελφο, αφού με είδε κάπως παράξενο και με ρώτησε τι τρέχει...
Το μεσημέρι λοιπόν, την ώρα του διαλείμματος, αποφασίζω και τον παίρνω τηλέφωνο να δω τι κάνει. Εκείνος έδειξε κάπως έκπληκτος, γιατί δεν συνηθίζω να τον παίρνω συχνά, πλην εορτών και γενεθλίων. "Είσαι καλά;", του είπα, "γιατί σε είδα σε όνειρο, δεν θυμάμαι ακριβώς (τι να του έλεγα του ανθρώπου...

) και λίγο ανησύχησα". "Ναι μια χαρά είμαι..." μου απάντησε εκείνος, "...
μόνο που είμαι πολύ στεναχωρημένος, γιατί μόλις γύρισα από την κηδεία ενός φίλου", συμπλήρωσε μετά από μια μικρή παύση!
Εκείνη τη στιγμή ένιωσα σαν κάποιος που του πέρασε η σφαίρα ξυστά από τον κρόταφο, για να σκοτώσει τον αμέσως από πίσω του. "Δόξα τω Θεώ, ήταν αλλουνού η κηδεία", έκανα αυθόρμητα, για ν' αναγκαστώ αμέσως μετά να του διηγηθώ ακριβώς τι είχα δει.
Ο συνάδελφος που άκουγε το τηλεφώνημα, άρχισε δίπλα μου να σταυροκοπιέται και να φωνάζει:
"Καλέ αυτός επικοινωνεί με το Υπερπέραν, μαζέψτε τον..."
Χρόνια είχε να μου συμβεί κάτι τέτοιο. Ευτυχώς τα όνειρα έχουν το δικό τους τρόπο κωδικοποίησης κι έτσι αποφύγαμε τα χειρότερα, να έβγαινε δηλαδή επακριβώς εκείνο που είδα. Όσο για την επικοινωνία με ...Υπερπέραν, διατηρώ κι εγώ τις εύλογες αμφιβολίες μου...