Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Τι όνειρο είδατε χθες?Εάν ονειρευτείτε ότι είστε έγκυος, ο ονειροκρίτης λέει πως συμβολίζει μια πτυχή του εαυτού σας ή κάποια πτυχή της προσωπικής ζωής σας που μεγαλώνει και αναπτύσσεται. Ενδέχεται να μην είστε έτοιμοι να το συζητήσετε ή να κάνετε κάτι για αυτό. Αυτό μπορεί να εκπροσωπεί και τη γέννηση μιας νέας ιδέας, κατεύθυνσης, έργου ή στόχου.
Εάν είστε πραγματικά έγκυος και έχετε αυτό το όνειρο, τότε θα εκπροσωπεί τις ανησυχίες σας σχετικά με την εγκυμοσύνη. Οι γυναίκες κατά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης τους, έχουν την τάση να ονειρεύονται μικροσκοπικά πλάσματα, λουλούδια, φρούτα και νερό. Στο δεύτερο τρίμηνο, τα όνειρα θα αντανακλούν τις ανησυχίες σας για το πόσο καλή μητέρα θα γίνεται και ανησυχίες για πιθανές επιπλοκές με τη γέννηση. Όνειρα με τη γέννηση ενός μη ανθρώπινου μωρού είναι κοινά και κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της εγκυμοσύνης. Τέλος, στο τρίτο τρίμηνο, τα όνειρα αποτελούνται από τη μητέρα σας. Καθώς το σώμα σας αλλάζει και μεγαλώνει, τα όνειρα των φαλαινών, ελέφαντες και δεινόσαυροι και άλλα μεγαλύτερα ζώα μπορούν επίσης να αρχίσουν να εμφανίζονται στο παρόν στάδιο.
Εάν ονειρευτείτε ότι είστε έγκυος και το μωρό πεθαίνει μέσα σου σύμφωνα με τον ονειορκρίτη δείχνει ότι ένα σχέδιο που είχατε καταβάλει μεγάλες προσπάθειες αρχίζει να καταρρέει και σιγά-σιγά χειροτερεύει. Τίποτα δεν λειτουργεί με τον τρόπο που θέλετε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος

άντε, για όλα οι πανελλήνιες έφταιγαν και λογικά τώρα περνάω και το after shock γι'αυτό και συνεχίζεται. Νταξ, ησύχασα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anisixos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

ρανιααααα
Δραστήριο μέλος

Theseus
Νεοφερμένο μέλος

Αλίκη Βακ.
Νεοφερμένο μέλος

Κώτσιος
Νεοφερμένο μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

και μετα ξυπνησα...

psalidoxera
Νεοφερμένο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

Ξύπνησα στεναχωρημένη!

Sweet_Butterfly
Εκκολαπτόμενο μέλος

Alessandra
Διάσημο μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

καληνύχτα

Great Chaos
Περιβόητο μέλος

Λίγη ώρα πριν ξυπνήσω το πρωί για τη δουλειά, βλέπω ένα πολύ τρομακτικό για μένα όνειρο. Βλέπω συγκεκριμένα τον πρώτο μου ξάδελφο, αλλά και την κοπέλα του, νεκρούς μέσα σε φέρετρο κι όλους τους συγγενείς γύρω να κλαίνε!!!

Έχω δει κι άλλες φορές όνειρα που βγήκαν κι έμαθα να τα ξεχωρίζω από την ιδιαίτερη υφή που έχουν. Τούτο εδώ είχε κάτι από αυτήν την υφή κι έτσι μ' έκανε ν' ανησυχήσω ιδιαίτερα. Στη δουλειά είπα το όνειρο στο συνάδελφο, αφού με είδε κάπως παράξενο και με ρώτησε τι τρέχει...
Το μεσημέρι λοιπόν, την ώρα του διαλείμματος, αποφασίζω και τον παίρνω τηλέφωνο να δω τι κάνει. Εκείνος έδειξε κάπως έκπληκτος, γιατί δεν συνηθίζω να τον παίρνω συχνά, πλην εορτών και γενεθλίων. "Είσαι καλά;", του είπα, "γιατί σε είδα σε όνειρο, δεν θυμάμαι ακριβώς (τι να του έλεγα του ανθρώπου...

Εκείνη τη στιγμή ένιωσα σαν κάποιος που του πέρασε η σφαίρα ξυστά από τον κρόταφο, για να σκοτώσει τον αμέσως από πίσω του. "Δόξα τω Θεώ, ήταν αλλουνού η κηδεία", έκανα αυθόρμητα, για ν' αναγκαστώ αμέσως μετά να του διηγηθώ ακριβώς τι είχα δει.
Ο συνάδελφος που άκουγε το τηλεφώνημα, άρχισε δίπλα μου να σταυροκοπιέται και να φωνάζει: "Καλέ αυτός επικοινωνεί με το Υπερπέραν, μαζέψτε τον..."

Χρόνια είχε να μου συμβεί κάτι τέτοιο. Ευτυχώς τα όνειρα έχουν το δικό τους τρόπο κωδικοποίησης κι έτσι αποφύγαμε τα χειρότερα, να έβγαινε δηλαδή επακριβώς εκείνο που είδα. Όσο για την επικοινωνία με ...Υπερπέραν, διατηρώ κι εγώ τις εύλογες αμφιβολίες μου...

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Εψαξα στο νετ αλλά δε βρίσκω καθαρή ερμηνεία
iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

RunawayDreamer
Δραστήριο μέλος

Αχ, το μωρό μου, μου 'λειψε....
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Καληνύχτα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.