Psychologist
Διάσημο μέλος

Εντάξει όταν βλέπω όνειρα όλο κάτι τέτοια επιτυχημένα βλέπω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury
Επιφανές μέλος

Ειδα λεφτα!!!!Υπαρχουν!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Dalian
Περιβόητο μέλος

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Ότι βρισκόμουν σε μια αποστολή να σώσω ένα ψαράκι γυάλας από βέβαιο θάνατο!! Και όταν δεν τα κατάφερα με την πρώτη, επανέλαβα 4 φορές τη λέξη 'πρόσφατα' και ξαναγύρισα στο παρελθόν!!
derp
Μηπως ειδες το Nemo πριν κοιμηθεις?
Dalian
Περιβόητο μέλος

whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

.....Αν μη τι αλλο ονειρο ηταν κι αυτο....

blackgirl
Πολύ δραστήριο μέλος

aggi92
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

ειδα οτι εκοβα τα ποδια μου με γυαλι και εβγαιναν βδελλεσ απο μεσα
Εάν δείτε στο όνειρό σας βδέλλες, προσέχετε πάρα πολύ, διότι οι άνθρωποι που αγαπάτε δεν σας φέρονται σωστά και σας εκμεταλλεύονται. Να φυλαχτείτε από πρόσωπα που θεωρείτε δικά σας αλλά στην ουσία θέλουν να σας κάνουν κακό, και υποσκάπτουν υποχθόνια σε βάρος σας.
Στον εργασιακό τομέα, οι βδέλλες που ονειρευτήκατε, είτε πάνω σας είτε αλλού συμβολίζουν ζημιές και άσχημες συνέπειες από ανταγωνιστές αλλά και από συνεργάτες. Δείχνετε την απαιτούμενη προσοχή γιατί οι προθέσεις τους είναι άσχημες για εσάς.
Η υγεία σας κινδυνεύει από σοβαρή αρρώστια, αν δείτε πως έχετε πάνω σας βδέλλες γι αυτό προσέχετε πολύ.

Τώρα βέβαια, το ότι έβγαιναν απο μέσα σου, ίσως να ναι καλό, δηλαδή φεύγουν τα άσχημα?! Τι να πω, δεν ξέρω παρά όσα ακούω, το νυχτολούλουδο θα σε διαφωτίσει πιστεύω
mariagezz
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

ευχαριστω πολυ για τισ πληροφοριες αν και δεν πιστευω σε τετοιες ερμηνειες ονειρων...
Τώρα βέβαια, το ότι έβγαιναν απο μέσα σου, ίσως να ναι καλό, δηλαδή φεύγουν τα άσχημα?! Τι να πω, δεν ξέρω παρά όσα ακούω, το νυχτολούλουδο θα σε διαφωτίσει πιστεύω
μαλλον νιωθω οτι καποιος / κατι μου πινει το αιμα

Loony
Πολύ δραστήριο μέλος

και μάλιστα ήταν το παρτ 2(ο αρραβωνας)...
είχα δεί το παρτ 1(την γνωριμία πεθερικών

Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω ετρεχα να σωθω με ενα ποδηλατακι...που μουτανε λιγο μικρο ....

γτ ηταν παιδικο.....

ξαφνου σε ενα στενακι...εμφανιστηκε ο Batman και με εσωσε...

λολ? (αληθεια λεω)

IreneGr
Δραστήριο μέλος

νυχτολούλουδο
Δραστήριο μέλος

ευχαριστω πολυ για τισ πληροφοριες αν και δεν πιστευω σε τετοιες ερμηνειες ονειρων...
μαλλον νιωθω οτι καποιος / κατι μου πινει το αιμα![]()
αν εχεις καποιον πλαι σου που νοιωθεις οτι ωρες ωρες σου "ρουφαει το αιμα ρε παιδι μου αυτος ο ανθρωπος"....δικαιως και ορθως και το ειδες,αλλα και το εξηγησες...

Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

αν εχεις καποιον πλαι σου που νοιωθεις οτι ωρες ωρες σου "ρουφαει το αιμα ρε παιδι μου αυτος ο ανθρωπος"....δικαιως και ορθως και το ειδες,αλλα και το εξηγησες...![]()
γενικα δε νομιζω οτι για να ερμηνευσεις ενα ονειρο δε θελει και πολυ φαντασια... αρκει να κοιταξεις τη ζωη σου

απλη λογικη...
νυχτολούλουδο
Δραστήριο μέλος

μεσα σε αυτον τον κοσμο ο καθενας μας ειναι μοναδικος και ξεχωριστος φοραει το δικο του "μπλουζακι"ακομα και στην εξωτερικη εμφανιση ο καθενας μας αποκτα το δικο του στυλ το οποιο εκεινος επιλεγει με τα δικα του κριτηρια τα οποια τα "πλεκει''...θα μου πεις τωρα αυτο περιεχει και "ανταγωνισμο"και αν δεν αρεσει το δικο μου "μπλουζακι";;;;<<ωχ καλυτερα να βαλω ενα ετοιμο και να αποχωρησω>>....αλλα παντα εκεινα τα παιδικα ματια θα γυριζουν πισω στην ηλικια που μαθαιναμε να πλεκουμε τον εαυτο μας και θα μας θυμιζουν οτι εμεις απο (φοβο;τεμπελια)δεν προσφεραμε στον εαυτο μας το μοναδικο του ενδυμα...αυτο που θα τον κανει να νοιωθει ωραια...Ήμουν σε ένα σπίτι και θα έπρεπε να κάνω πασαρέλα με κάτι μοντέλα,και άντρες και γυναίκες. Μας είχαν δώσει κάτι κλωστές σε διάφορα χρώματα και θα έπρεπε να πλέξουμε μόνοι μας αυτό που θα βάλουμε. Εγώ όμως δεν ήξερα να πλέκω, τότε είδα μια κοπέλα που σίγουρα θα αποχωρούσε από τον "διαγωνισμό" επειδή δεν έφτιαξε μόνη της μπλούζα αλλά πήρε μια έτοιμη. Έβαλα και γω μια που βρήκα μπροστά μου και πήγα στο παράθυρο να περιμένω την σειρά μου. Κοίταξα έξω από το παράθυρο και σε απόσταση το πολύ 2 μέτρων ήταν τα παράθυρα μιας πολυκατοικίας. σε κάθε παράθυρο υπήρχε και ένα παιδάκι. Καθόμουν και χάζευα τα ματάκια τουςόλα είχαν στραφεί και με κοιτούσαν λίγο περίεργα και τρόμαξα
![]()

παιδια για να μην παρεξηγηθω ειναι προαιρετικες ολες οι εξηγησεις,απλα ειναι μεσα απο την δικη μου ματια...οποτε φυσικοτατα μπορει και να πεφτω εξω...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.