Εγω λεει ειχα παει για επισκεψη στη γιαγια μ στο χωριο απογευμα,μολις εφτασα η γιαγια μ δεν ηταν εκει,παντου σκοτεινα ηταν,τοτε ειπα <<α στο θειο μ θα εχει παει>>,μεχρι να βγω απο το προαυλιο βγαινει απο το διπλανο το σπιτι μες στα μαυρα χαραματα η κυρα Μαιρη 90 χρονων και μου λεει <<για σου παιδι μου ,τι κανεις>>,<<καλα>> λεω εγω και συνεχιζω<<μηπως ξερετε που ειναι η γιαγια μου,εχω καιρο να περασω>>,μου λεει <<τι να σ πω ρε παιδι μ,εφυγε απο το πρωι κατα το χωραφι και δεν εχει γυρισει>>,ανησυχησα τοτε και ετρεξα στο αυτοκινητο να παρω τηλεφωνο τον θειο μ να την ψαξουμε,ομως δεν ειχε σημα στην ερημια,γυρισα τοτε πισω στη κυρα Μαιρη να ζητησω να παρω απο τ σταθερο αλλα κανεις δεν ανοιγε ,τα φωτα κλειστα,τοτε λεω μαλλον δε θα μακουει.Αποφασιζω να ψαξω μονος ,μπαινω στο αυτοκινητο και τραβαω κανονικα τον δρομο μεχρι που ειδα οτι τελειωνει η βενζινη και ετσι αναγκαστηκα να κοψω μεσα απο ενα δασος για πιο συντομα.Ξαφνου ενα μεγαλο κλαδι απο δεντρο μπροστα μου και δε μαφηνει να περασω.Κατεβαινω,παω να το μαζεψω γρηγορα,και καθως βαζω το αμαξι μπροστα,καταλαβαινω οτι καποιος ειναι κρυμμενος στις σκιες απο τα δεντρα και πλησιαζει προς το μερος μου.Τρομοκρατημενος παταω γκαζι και φευγω και οταν νομιζω οτι με εχασε ,ενα αμαξι βρεθηκε να με ακολουθα λιγο πιο πισω ,κανω οσο πιο γρηγορα μπορω,μεχρι που καποια στιγμη χτυπαω σε ενα δεντρο.Το πρωι με βρισκει σωο και αβλαβη παρολο τη συγκρουση,ετσι συνεχιζω περπατωντας με τ δυση του ηλιου στον δρομο και στα αριστερα μου βρισκω ενα βενζιναδικο,παω να μπω μεσα,βλεπω εναν μασκοφορεμενο με οπλο να απειλει μια γυναικα οτι θα την σκοτωσει,τοτε δειλα δειλα μπαινω και ακινητοποιω το ληστη,σοζωντας τη γυναικα,πηρα τηλεφωνο απο κει τον θειο και μου λεει οτι η γιαγια ειναι εκει και χτες ολη την ημερα εκει ηταν.Ετσι πηγα απο κει ,και της ειπα για το τι μου ειπε η κυρα Μαιρη,και μου λεει με υφος λες και βλεπει εξωγηινο <<εγγονε,η κυρα Μαιρη εχει πεθανει εδω και κατι μερες,δεν ειναι δυνατον να την ειδες>>,υστερα λεει οτι καταλαβα οτι ο ανθρωπος που με κηνυγουσε ηταν εκεινη για να σωσω την εγγονη της και μετα ξυπνησα!