your_idol
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είμαστε λέει με τη Lor μαζί σε μια βάρκα μέσα στο μαύρο ζόφο και διασχίζαμε τον Αχέροντα. Ειδυλλιακό τοπίο, ούτε πουλί δε φτερούγισε και κάπου μακριά ακούγονταν ουρλιαχτά λύκων.
Ξύπνησα τρομαγμένος, πήγα στα pm και άνοιξα ένα αδιάβαστο, ήταν από αυτή...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Μα, πάνε στον Αχέροντα βαρκάδα τις κοπέλες; Αν είναι δυνατόν.![]()
Πλάκα κάνεις; Οι κοπέλες ... πεθαίνουν να πάνε!

Dias
Επιφανές μέλος

Κι όμως είναι κάτι το υπέροχο. Μπορείς πρώτα να πας από τη θάλασσα με τη βάρκα στις εκβολές του ποταμού μέχρι ένα σημείο. Ύστερα, ανεβαίνεις σιγά - σιγά περπατώντας και που και που κολυμπώντας στις πηγές του Αχέροντα. Είναι μια φανταστική εκδρομή. Οι φωτογραφίες τα λένε όλα:Μα, πάνε στον Αχέροντα βαρκάδα τις κοπέλες; Αν είναι δυνατόν.![]()

Ναι, το νερό είναι λίγο κρύο, αλλά το συνηθίζεις.κρύο, το ξέρω, αλλά δε γινόταν να μη το γράψω!![]()
your_idol
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αγαπητέ χρήστη Eileen, μιλάτε μετά λόγου...γνώσεως?Πλάκα κάνεις; Οι κοπέλες ... πεθαίνουν να πάνε!![]()

Στο επόμενο όνειρο να διαλέξεις εσύ καλύτερα νερά και...σκάφος!Μα, πάνε στον Αχέροντα βαρκάδα τις κοπέλες; Αν είναι δυνατόν.![]()

Loreley
Περιβόητο μέλος

Χαχαχα, όντως!Πλάκα κάνεις; Οι κοπέλες ... πεθαίνουν να πάνε!![]()

Εγώ θα διάλεγα κρουαζιέρα στις κυκλάδες και με ιστιοφόρο παρακαλώ!Στο επόμενο όνειρο να διαλέξεις εσύ καλύτερα νερά και...σκάφος!![]()

your_idol
Εκκολαπτόμενο μέλος

Εγώ θα διάλεγα κρουαζιέρα στις κυκλάδες και με ιστιοφόρο παρακαλώ!![]()
Δεν θα υπαρξει δυσκολια νομιζω, το συγκεκριμενο εχει και μεγαλα...καταρτια , μενει να χαραξουμε πορεια...σκυφτοι στο χαρτη!

Στο σημερινο ονειρο, να φερεις και τη νιτσεραδα σου

Loreley
Περιβόητο μέλος

Δεν θα υπαρξει δυσκολια νομιζω, το συγκεκριμενο εχει και μεγαλα...καταρτια , μενει να χαραξουμε πορεια...σκυφτοι στο χαρτη!
Στο σημερινο ονειρο, να φερεις και τη νιτσεραδα σου![]()
A, σήμερα δεν μπορώ, έχω να πρωταγωνιστήσω σε άλλο όνειρο.

your_idol
Εκκολαπτόμενο μέλος

Με....αεροπλανα?A, σήμερα δεν μπορώ, έχω να πρωταγωνιστήσω σε άλλο όνειρο.![]()

Guest 186240
Επισκέπτης

Ίσως πρέπει να κόψω το πολύ φαΐ το βράδυ...
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Και φορούσα ένα καπέλο, και γι αυτό δεν με γνώρισε... Αλλά μόλις έβγαλα το καπέλο ήρθε και δεν ξεκολλούσε από την αγκαλιά μου και δεν πήγαινε να το βαπτίσουν

Μάλλον πρέπει να το δω σύντομα

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Πραγματικα ειδα ενα ονειρο χθες παρα πολυ περιεργο...
Μου κανει εντυπωση που δεν μπορω με τιποτα να το ερμηνευσω. Σχεδον παντα εχω μπορεσει κ ερμηνευσει τα ονειρα μου που σχεδον παντα εχουν να κανουν με την ζωη μου, τις σκεψεις μου. Ομως τωρα πραγματικα μπλοκαρα κ δεν μπορω να το εξηγησω πραγματικα..
Πειτε μου αν ξερει κανεις να μου πει να μην το αραδιασω τσαμπα γιατι ειναι ολοκληρωμενο σεναριο

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Vold
Πολύ δραστήριο μέλος

Η παράδοση είναι εν τω μεταξύ σήμερα
Φρίκαρα ομολογώ, ακόμη και στο όνειρο

timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Ότι σύντομα πρόκειται να πάρεις λεφτά .Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα ειδά μια πρώην φίλη μου που τώρα μόνο ένα "γεια" θα ανταλλάζαμε. τα χαμε βρει λέει και ήμασταν τόσο χαρούμενες, όλο αγκαλιές και φιλιά, μες στον ενθουσιασμό. φάνταζε αρεκτά αληθινό το όνειρο, μετά ξύπνησα όπως συμβαίνει κάθε φορά που βλέπω ένα ωραίο/ενδιαφέρον όνειρο. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό;![]()

Ότι σύντομα πρόκειται να πάρεις λεφτά .
Σίγουρα. Αν και δεν το νομίζω, είναι ευπρόσδεκτα! Ακόμα και το τζόκερ να κερδίσω υπόσχομαι πως δεν θα μου αλλάξουν τα λεφτά τον χαρακτήρα παρά μόνο τα ρούχα που είναι στην ντουλάπα μου.

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 65 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.