Εγώ το συνδίασα ως εξής: Ξέρω πως οι περισσότερες οικογένειες στις μεγάλες πόλεις (Αθηνα, Θεσσαλονίκη ξέρω) μεγαλώνουν τα παιδιά σε γιάλα. Ειλικρινά, ξέρω παιδιά, όχι παιδί, 11 ετών που δεν ξέρουν να περνούν το δρόμο απέναντι ως πεζοί! Όπου πάνε, πάνε με συνοδεία γονέα! Και ξαφνικά, αυτά τα παιδάκια, βγαίνουν στο δρόμο με ένα μηχάνημα και πρέπει να αντιμετωπίσουν την κυκλοφορία! Αυτό δε γίνεται, παιδιά.
Και μένα είχαν τα παιδιά μου πατίνια, όχι ηλεκτρικά, απλά. Αλλά δεν μπορούσαν να αναπτύξουν ταχύτητες και έπειτα ήξεραν από 4 χρονών, πώς να κυκλοφορήσουν ως πεζοί και από 6 πώς να κυκλοφορήσουν με ποδήλατο. Ατυχήματα πάντα είχαμε, αλλά μικρά, δηλ γρατζουνιές κλπ.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Σήμερα στις 13:25
Πάντως και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις έχουν γεμίσει ηλεκτρικά πατίνια και το βρίσκω επικίνδυνο για όλους: και για παιδιά και για ενήλικες οδηγούς πατινιών και για οδηγούς αυτοκινήτων. Προφανώς κάποιες εταιρείες επέβαλαν την χρήση παντού. Και στην πόλη μου είχαμε πριν δυο εβδομάδες θανατηφόρο τροχαίο με παρόμοιο πατίνι, με θύμα ένα 14χρονο παιδί. Δεν ξέρω, τι παιχνίδια έχουν παιχτεί και επικράτησε αυτή η ηλίθια μόδα. Κανείς δεν τα θέλει, αλλά και κανείς δε μιλάει.