Εστιάζετε οι περισσότεροι στο ποιοι συμμετείχαν. Μάλλον δεν έγινα κατανοητός στο ότι πρέπει να εστιάζουμε στο γεγονός. Τι προβάλλει αυτό το γεγονός λοιπόν; Αυτό είναι το θέμα, αυτό είναι το (κατά τη γνώμη μου) επικίνδυνο για τα συμφέροντα της χώρας και νομιμοποίηση θέσεων της πατριδοκάπηλης ακροδεξιάς. Αλυτρωτικές διαθέσεις, ανιστόρητες διακηρύξεις, αμφισβήτηση ακόμα και των ελληνικών συνόρων, ντε φάκτο αναγνώριση των Σκοπίων ως "Μακεδονία". Αυτό είναι το συλλαλητήριο, αλλά κανείς δε μιλάει επί της ουσίας. Γιατί δε βολεύει βλέπεις..
Άκικο, ξέρουμε ποιοι ήταν γιατί υπάρχει βίντεο που δείχνει και τα πανό τους και τα συνθήματά τους. Η ΕΡΤ έκανε την αποκάλυψη του βίντεο και από τότε δημοσιογράφοι της βρίσκονται υπό συνεχή απειλή από φασίστες. Ο Νικητόπουλος μάλιστα δημοσιοποιεί τις απειλές που δέχεται, ορίστε λοιπόν. Για συλλήψεις δε ξέρω.
DumeNuke, η άποψή μου για την συγκεκριμένη κατάληψη δεν έχει καμία σημασία μπροστά στο γεγονός. Δεν το γύρισε η συζήτηση καθόλου εκεί και αξίζει να τονιστεί αυτό. Πολύ εύκολα σπεύδουμε να δώσουμε άλλοθι στα ναζίδια. Δεν το έκαψαν επειδή το θεωρούν μη δημοκρατικό, έλεος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.