Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15
Επιφανές μέλος

akikos
Επιφανές μέλος

Πιστεύω και εγώ ότι υπάρχει φόβος για τρομοκρατική ενέργεια. Μην ξεχνάμε ότι η τρομοκρατία έχει αριστερή ιδεολογία στη χώρα μας και δεν είναι περίεργο να έχουμε δυσσάρερεστες εκπλήξεις σε μια εκδήλωση που δεν θα συμμετέχει κανένας φοιτητικό σύλλογος, κανένας συνδικαλιστικός σύλλογος και καμία συνέλευση πλατείας.
Προσωπικά δεν θα συμμετέχω γιατί βαριέμαι και δεν θέλω να χαρακτηριστώς ως χρυσαυγίτης.
Lancelot
Περιβόητο μέλος

Πώς σας φαίνεται το όνομα GornaMakedonija για τα Σκόπια; Θα πάτε στο συλλαλητήριο της Κυριακής;
Εγώ να σας πω την αλήθεια φοβάμαι για τρομοκρατική ενέργεια...:/
ότι πρεπει, και θα είναι αμεταφραστο
(δείτε την συνεντευξη Κοτζια στην ΕΡΤ λεει και πραγματα που δεν γνωριζαμε )
υγ : εχω καποιες ερωτησεις για τους διαχειριστες , γνωριζει κανεις πως θα μιλησω σε αυτους ;
Johnny15
Επιφανές μέλος

Μην αφήσετε τον Ρουβίκωνα να τρομοκρατήσει κόσμο. Μετά από αυτήν την ανακοίνωση πρέπει να μαζευτεί περισσότερος κόσμος, ακόμα και αν δεν ενδιαφέρεται για το μακεδονικό. Πρώτον για να φανεί η παρουσία του κόσμου και όχι των ανθρώπων της χρυσής αυγής, οι οποίοι είναι πραγματικά μειοψηφία, και δεύτερον για να καταλάβει Ρουβίκωνας και ο κάθε Ρουβίκωνας ότι αυτά δε χωράνε στην Ελλάδα.
Guest 190013
Επισκέπτης

Johnny15
Επιφανές μέλος

Guest 190013
Επισκέπτης

Σημειωτέον, ούτε καν τόσο ειρηνική δεν ήταν. Τον είδαμε όλοι τον εμπρησμό του κτηρίου από φασίστες.
Lancelot
Περιβόητο μέλος

Σημελιωση : ακροδεξια δεν ειναι μονο η ΧΑ είναι και άλλες <<κινησει>> που συμμετειχαν στο συλλαλητηριο με full face και κρανη
Johnny15
Επιφανές μέλος

Lancelot
Περιβόητο μέλος

Το συλλαλητήριο δεν ήταν ακροδεξιά. Είχε από παιδάκια δημοτικού μέχρι και γέρους μεγάλης ηλικίας. Έχω πολλούς στο φβ που στήριζαν Συριζα ανοιχτά αλλά δε θέλουν να δεχτούν το Μακεδονικό. Είναι ένα ζήτημα που δεν αφορά τόσο δεξιά/αριστερά αλλά την Ελλάδα ως πατρίδα.
δεν διαφωνω αλλα ειχε και ακδροδεξιες οργανωσεις
Johnny15
Επιφανές μέλος

Giorgos216
Πολύ δραστήριο μέλος

akikos
Επιφανές μέλος

Κι αυτό τι πάει να πει; Και η ΧΑ κάνει ειρηνικές μαζώξεις ενίοτε.
Σημειωτέον, ούτε καν τόσο ειρηνική δεν ήταν. Τον είδαμε όλοι τον εμπρησμό του κτηρίου από φασίστες.
Υπήρχε καμμία σύλληψη; Τότε πώς ξέρουμε την ιδεολογία τους.
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος

Κι αυτό τι πάει να πει; Και η ΧΑ κάνει ειρηνικές μαζώξεις ενίοτε.
Το συλλαλητήριο ήταν ειρηνικό. Το ότι βρήκαν συγκάληψη κάποιοι και κάνανε τα έκτροπα στο κτήριο που τελούσε υπό κατάληψη δεν μπορείς να το λογίσεις ως ευθύνη στον κόσμο που συγκεντρώθηκε να εκφράσει την άποψή του.
Μιας όμως που γύρισε η συζήτηση εκεί, πόσο δημοκρατική θεωρείς την κατάληψη περιουσίας η οποία δεν σου ανήκει? Αν δηλαδή εγώ έρθω και σε πετάξω έξω από το σπίτι και το κάνω στέκι αλληλεγγύης και εσύ έρθεις και το βάλεις φωτιά, θα έλεγες τον εαυτό σου φασίστα και εγώ θα ήμουν ο δημοκράτης της υπόθεσης? Γιατί το έχουμε περάσει στο ντούκου πώς κατέληξε το κτήριο να τελεί υπό κατάληψη.
Guest 190013
Επισκέπτης

Άκικο, ξέρουμε ποιοι ήταν γιατί υπάρχει βίντεο που δείχνει και τα πανό τους και τα συνθήματά τους. Η ΕΡΤ έκανε την αποκάλυψη του βίντεο και από τότε δημοσιογράφοι της βρίσκονται υπό συνεχή απειλή από φασίστες. Ο Νικητόπουλος μάλιστα δημοσιοποιεί τις απειλές που δέχεται, ορίστε λοιπόν. Για συλλήψεις δε ξέρω.
DumeNuke, η άποψή μου για την συγκεκριμένη κατάληψη δεν έχει καμία σημασία μπροστά στο γεγονός. Δεν το γύρισε η συζήτηση καθόλου εκεί και αξίζει να τονιστεί αυτό. Πολύ εύκολα σπεύδουμε να δώσουμε άλλοθι στα ναζίδια. Δεν το έκαψαν επειδή το θεωρούν μη δημοκρατικό, έλεος.
Unseen skygge
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Wonderkid
- Antonia Alexandra
- giannhs2001
- physicscrazy
- Libertus
- touvlo
- bibliofagos
- charmander
- Kate1914
- johnsala
- back2967
- taketrance
- camil
- American Economist
- Memetchi
- fockos
- fmarulezkd
- Joji
- chester20080
- Esperos1
- Johnny15
- P.Dam.
- Christos1971
- Ryuzaki
- GeorgePap2003
- ggl
- Μαυρίκιος
- tsiobieman
- Idontknoww
- Agonistis
- ΘανάσοςG4
- Unboxholics
- Meow
- User2350
- Scandal
- jj!
- SlimShady
- AK-92
- mathboi
- azula
- Mt73
- Evenina
- Mhtrogoal
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.