AntziWin
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
αλλα ειναι ωραιο!
της δευτερα ειχε κολλησει λιγο... ελπιζω το επομενο να μην ειναι το ιδιο...

Isiliel
Επιφανές μέλος
) και σήμερα έχει επανάληψη τα δύο πρώτα. Δηλαδή νέο επεισόδιο την ερχόμενη εβδομάδα. Σωστά;Πιο αργό κι από την καθυστέρηση είναι... Έχω την εντύπωση πως θα γινόταν πολύ καλύτερο σε ταινία.

fockos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος
πολυ στεναχωρο για τα γουστα μας..
δεν υπαρχει κανεις αλλος με τετοια αποψη?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος
Αλλά, ρε παιδιά, χτες ήταν ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ. Ούτε 50 λεπτά -.-
Και τελείωσε και λίγο απότομα.
Δεν χορταίνεις πράμα

fockos
Επιφανές μέλος

jj!
Τιμώμενο Μέλος

Εντυπώσεις:
Η ξαδέρφη μου ως συνήθως, έμεινε στο σπίτι μας εχτές και το παρακολουθήσαμε μαζί. Δυστυχώς η υπόλοιπη οικογένεια έλειπε. Οι εντυπώσεις ήταν καλές, αν και η ξαδέρφη μου δεν έκλαψε κι εγώ δεν συγκινήθηκα πολύ
Η μόνη συγκινητική σκηνή, ήταν όταν ο Γιώργης προειδοποιεί την Ελένη, για τους νέους φρουρούς. Κατά τα άλλα, πάνω στο καλύτερο το έκοψαν
Τα ποσοστά τηλεθέασης έπεσαν, σε 53% γενικά και 60% στο νεανικό κοινό. Βέβαια, τα απέναντι σήριαλ/ριάλιτι, δεν ξεπέρασαν το 15%

prinCess.
Επιφανές μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος
γιατι αν δεν βαλεις τα κλαματα ,τι αξια εχει μια σειρα?αν και η ξαδέρφη μου δεν έκλαψε κι εγώ δεν συγκινήθηκα πολύ![]()
γιατι μου φαινεται περιεργο?

fockos
Επιφανές μέλος
κοριτσάκι: Λουλούδι
αγοράκι: Λεμόνι
θύμιος: Λέπρα
Δασκάλα Ήταν ανάγκη να το πεις αυτό παιδάκι μου;
η Άννα τον χαστουκίζει (κλάτς)
η Δασκάλα: Θύμιοοοοο πίνακα
Αντώνης Θύμο θα τα πούμε στο διάλειμμα

(πολύ γέλασα με αυτή την σκηνή)
Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος

fly
Δραστήριο μέλος
συμφωνω με τον κυριο απο πανωΕπιμένω πως στην μουσική υπόκρουση,έχει γίνει προχειροδουλειά ...![]()

fockos
Επιφανές μέλος
jj!
Τιμώμενο Μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

nafs
Διάσημο μέλος
.Επίσης παρατήρησα και κάτι άλλο.Τίποτα από όσα συνέβησαν στο επεισόδιο δεν συνέβησαν στο βιβλίο,πράγμα που με ξένισε λιγάκι.Το ξέρω ότι το σενάριο δεν θα μπορούσε να μείνει όπως ήταν αλλά μου φάνηκε υπερβολική η αλλαγή
Αυτά...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Η τηλεθέαση έμεινε σε σταθερά επίπεδα: 58,9% (γενικά), 63,6%(νεανικά).
Όλοι περιμένουν το 6ο επεισόδιο

harry98
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πάντως , πρέπει να ομολογήσουμε πως οι ερμηνείες των ηθοποιών, από τους κομπάρσους έως και τους πρωταγωνιστές ,είναι εξαιρετικές και έχουν γίνει σωστές επιλογές ηθοποιών.

Ειδικά αυτή η ηθοποιός που υποδύεται την δασκάλα παίζει καταπληκτικά τον ρόλο της.Αλλά πολύ κακίστρω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool