Το πολυβραβευμένο φιλμ «Αγόρια στο ντους» έδειξε η δασκάλα στους μαθητές Δημοτικού

ilias90

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 1,978 μηνύματα.
Τουλάχιστον μετατοπίζεις την προηγούμενη υπερβολή και αναγνωρίζεις πως το σύστημα το οποιο κράζεις δεν είναι το επικρατέστερο.
Εξ αρχής δήλωσα ότι αυτά για τα οποία μιλάω, συμβαίνουν κυρίως σε χώρες όπως ΗΠΑ, Καναδάς κ.λπ. Σε εμάς είναι σε πρωτόγονη μορφή ακόμα. Όμως σύστημα δεν είναι μόνο οι νόμοι. Σύστημα είναι και ΜΜΕ και τέχνες, οτιδήποτε επηρεάζει τη συλλογική συνείδηση, δηλαδή. Τα ΜΜΕ έχουν την κουλτούρα της ακύρωσης, στις τέχνες (ταινίες, σειρές κ.λπ.) γίνεται το έλα να δεις. Δεν μπορεί να μην βλέπεις ότι έχουν αφήσει την τέχνη αυτή καθαυτή και η επιλογή σειρών, χαρακτήρων κ.λπ. γίνεται (και) για πολιτικοκοινωνικούς λόγους ειδικά στο Hollywood και σε σειρές χωρών της δύσης.
Το αν θα γίνει δεν έχει σχέση με την αρχική σου κινδυνολογία.
Ούτε με τη δική σου υποτίμηση της «κινδυνολογίας» μου.
Οι πολυεθνικές συμφέρον μόνο θέλουν, φέτος τα starbucks ζήτησαν να μη στολιστεί κανένα μαγαζί τους με πραιντ σημαίες, ακριβώς γιατί οι ρεπουμπλικανοί έχουν ανέβει και θέλουν να μειώσουν τα πιθανά διαφυγόντα κέρδη κρατόντας ουδέτερη στάση. Δεν είναι γνωστό αυτό;
Εντάξει, αναφέρεις ένα παράδειγμα, εγώ αυτό που βλέπω, ειδικά με τις διαφημίσεις των πολυεθνικών, είναι μια -άντε μην πω εμμονή- επικέντρωση του ενδιαφέροντος σε τέτοια ζητήματα. Τώρα, προφανώς και οι πολυεθνικές πάνω από όλα ενδιαφέρονται για το κέρδος, όμως εμένα δεν με απασχολεί τόσο ο λόγος όσο το αποτέλεσμα.
Σύστημα αποτελεί πάρα πολλά πράγματα.
Ναι, σύστημα σημαίνει πολλά πράγματα, το έγραψα κι εγώ πιο πάνω.
Ηλία, δεν προσέχεις. Ανέφερα το παράδειγμα για το ποιο είναι το "αφήγημα" που προωθείται παντού. Ότι δεν υπάρχει "αχρωματοψία" είναι μέρος του επιχειρηματός μου στο πως δουλεύει η κοινωνία και ποιες ιδέες προωθούνται από παιδιά. Δεν ανέφερα τη δική μου γνώμη, ούτε σχολίασα επί αυτου αν είναι καλό ή κακό. Αλλά θα σταθώ στο να πω, η κριτική σκέψη δεν μπορεί να λειτουργήσει αν κλείνεις τη συζήτηση έτσι απότομα με το " δεν δέχομαι γιατί έτσι μάθαμε". Κοινωνικό σκέυασμα είναι το χρώμα. Φυσικά και μπορεί να υπάρξει συζήτηση πάνω στο αν βοηθάει ή όχι τα παιδιά.
Ναι, ούτε εσύ, όμως, προσέχεις τι γράφω, ανεξάρτητα με το αν συμφωνείς ή όχι. Λέω ότι κάποια πράγματα -βάσει των οποίων διαχωρίζονται οι ρόλοι των φύλων- προέρχονται από τις διακριτές διαφορές τους, άρα δεν είναι και τόσο κατασκευασμένα από την κοινωνία. Πρόσεχε και εδώ και μην με παρερμηνεύσεις, λέω κάποια.

Και μιας και μιλάμε για κοινωνικές κατασκευές, κοινωνική κατασκευή, βασικά επινόηση είναι για παράδειγμα η πατριαρχία, με την έννοια ότι δεν αποτελεί κάτι αυθύπαρκτο, αλλά μια μεταγενέστερη εξήγηση ενός φαινομένου που υπήρξε για χιλιάδες χρόνια στον κόσμο. Όμως, θεωρώ υποκρισία να πιστεύεται ότι, για παράδειγμα, το έθνος, που είναι και αυτό κοινωνική κατασκευή, δεν υπάρχει γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο, ενώ η ύπαρξη της πατριαρχίας είναι αδιαμφισβήτητη. Κοινωνική επινόηση (sic) είναι και ο όρος gender, για να διαχωρίσει το βιολογικό από το κοινωνικό φύλο, από τον ημιπαράφρονα John Money.
Δεν νομίζω πως γνωρίζεις ούτε στο ελάχιστο τις απόψεις μου για να μπορείς να τα λες αυτα. Το στεκι εκ των πραγμάτων ασχολείται από πάντα κυρίως με κοινωνικά θέματα. Αυτά είναι που δέχονται τα μεγαλύτερα ντιμπέιτ. Το θρεντ με την κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν έχει ούτε τα μισά γραμμένα σε τόσο λίγο χρόνο και μπορείς να δεις ποιοι γράφουν λιγότερο εκεί πέρα. Ξεκίνα και εσύ να ασχολείσαι περισσότερο, αλλά όχι, εδώ είσαι για ακόμα μια φορά. Και δεν στο λέω για κακό, αλλά ακριβώς έτσι είναι η φύση αυτών των θεμάτων, υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία απόψεων.
Πως δεν γνωρίζω τις απόψεις σου (για τα συγκεκριμένα); Εκτός κι αν έχεις άλλες απόψεις από αυτές που εκφράζεις εδώ, εγώ κρίνω βάσει όσων διαβάζω από εσένα εδώ μέσα. Και παρατηρώ, ότι οποτεδήποτε γίνεται αναφορά στα συγκεκριμένα «τσινάς.» Ακόμα, δηλαδή, και για πολιτικά όταν έχω συζητήσει μαζί σου, η συζήτηση θα πάει και πάλι στα συγκεκριμένα.
Έξω από το ιντερνετ, είναι σίγουρο ότι ο κόσμος δεν ξέρει καν τι σημαίνουν αρκετές από αυτές τις ζαργκό ορολογίες. Τα μέσα aka τηλεόραση και τύπος (κάθε είδους) κυρίως με οικονομικά και άλλα πολιτικά θέματα ασχολούνται. Ένα ολόκληρο ντιμπειτ και ο μόνος που μίλησε για αυτά ήταν ο Βελόπουλος για να κράξει, ούτε καν τα αριστερά κόμματα. Αν διαφωνείς, φέρε άλλα παραδείγματα.
Γράφω και παραπάνω, ότι στην Ελλάδα υπάρχουν αυτά, αλλά σε πρωτόγονη μορφή ακόμα. Ναι, θα συμφωνήσω στο ότι ο περισσότερος κόσμος εδώ δεν ενδιαφέρεται τόσο πολύ για αυτά.
Δεν περίμενα να σου είναι τόσο δύσκολο να καταλάβεις ότι την ώρα που παραπονιέσαι ότι πέφτουν πανεύκολα ταμπέλες, εσύ ταμπελιάζεις με την ίδια ευκολία τους συνομιλητές σου. Ακόμα και εδώ το έχεις κάνει. Ποια κριτική σκέψη όταν και εσύ από τη μεριά σου απλά λες τα αντίθετα; Γιατί το ένα είναι αποτέλεσμα σκέψης και το άλλο παπαγαλία; Το νόμισμα έχει δυο όψεις. Όσο εύκολα ακούς το φασίστα ρατσιστή, τόσο εύκολα φαίνεται να πετάς το λοβοτομημένε γουοκ. Αυτο προσπαθώ να σου δείξω και τσαντίζεσαι. Δεν γίνεται έτσι συζήτηση και είναι τελείως αντιπαραγωγικό σε οποιαδήποτε αναζήτηση "αλήθειας".
Ούτε περίμενα από εσένα, Μεμέτσι, να μην αντιλαμβάνεσαι το κλασσικό φαινόμενο «δράση - αντίδραση.» Κυριολεκτικά εδώ μέσα, όσο ακόμα ήμουν πιο μετριοπαθής σε αυτά που έλεγα, μίλησαν με υποτιμητικό τρόπο για εμένα, αναφερόμενοι ακόμα και στο επάγγελμά μου. Μίλησαν, επίσης, με υποτιμητικό τρόπο, χρησιμοποιώντας εύκολα χαρακτηρισμούς τύπου «αρσενικά παλαιάς κοπής», επειδή τόλμησα να πω ότι δεν δέχομαι (για τον εαυτό μου, τουλάχιστον) ότι η σεξουαλικότητα είναι ρευστή. Φαντάσου να έκανα κάτι αντίστοιχο σε έναν ομοφυλόφιλο, να μην δεχόμουν, δηλαδή, τις δηλώσεις του για τα γούστα του τι θα άκουγα. Χώρια οι αναφορές στο τρίπτυχο Πατρίς - θρησκεία - οικογένεια, παρόλο που ούτε Χριστιανός είμαι ούτε έχω κάποια αγάπη για το έθνος.

Στη δική μου κριτική αναφέρθηκα σε όλους όσοι μεταχειρίζονται πανεύκολα τέτοιους χαρακτηρισμούς σαν αυτούς που ανέφερα. Ναι, αυτοί πιστεύω πως δεν έχουν κριτική σκέψη και ναι, αναπαράγουν άκριτα αυτά που πιστεύουν και ναι, η κριτική τους είναι αμιγώς φιλτραρισμένη και προέρχεται από αυτά τα ιδεολογήματα και δεν αποτελεί προϊόν ελεύθερης σκέψης. Να στο πάω και πιο προσωπικά, παρόμοιες απόψεις έχει, για παράδειγμα, η Γιόρκι (η οποία λείπει, παρεμπιπτόντως), αλλά ποτέ δεν θα της κοτσάριζα τέτοιες ταμπέλες.
 

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,893 μηνύματα.
Τα σχόλια αυτά είναι στο πλαίσιο των προβοκατόρικων απαντήσεων καθώς έχω βαρεθεί τα επιχειρήματα για τη φύση και πόσο μη φυσιολογικοί είναι οι πo@στιδες. Αν κάποιος εξετάσει τη φύση και τα ζώα θα δει ότι δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα, δηλαδή αγοράκια με κοριτσάκια που γεννούν απογόνους.
Δεν μπορείς να βγάλεις ηθικούς κανόνες μελετώντας τη φύση, θα οδηγηθείς σε άτοπο. Π.χ. τα ζώα δεν αυνανίζονται με εξαίρεση κάποια πιθηκοειδή, ένα από αυτά είναι ο άνθρωπος. Τα ζώα επίσης κάνουν σεξ για αναπαραγωγή, για διασκέδαση διαπιστωμένα το κάνουν μόνο οι άνθρωποι και τα δελφίνια. Απαγορεύεται δηλαδή να αυνανίζονται οι άνθρωποι; Μα γιατί, αφού και οι μπαμπουίνοι την παίζουν. Είναι ανήθικα τα δελφίνια; Κοκ..

Στη φύση άλλωστε συμβαίνουν μεταλλάξεις de novo, συνέχεια, κάθε στιγμή που περνάει. Το 90% αποτυγχάνουν να δώσουν χαρακτηριστικά, το 9% προσδίδουν αρνητικά και μόλις 1% δίνουν ίσως κάτι θετικό.

Αν π.χ. στο γονίδιο Κ, στο κωδώνιο 1033, αντί για CTGAATTGCAGGGTAAGGACT έχεις Α αντί για C (δηλαδή Αδενίνη αντί για Κιτοσίνη), μπορεί να γεννηθείς π@ούστης! :P
 

Guest 126033

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Αν π.χ. στο γονίδιο Κ, στο κωδώνιο 1033, αντί για CTGAATTGCAGGGTAAGGACT έχεις Α αντί για C (δηλαδή Αδενίνη αντί για Κιτοσίνη), μπορεί να γεννηθείς π@ούστης! :P
Έτσι γεννιέσαι π@στης, δηλαδή κάποιος που θαυμάζουμε επειδή καταφερε αυτό που ήθελε; (αργκό :P)

Εμείς δίνουμε τελικά το πρόσημο στις λέξεις που υπαρχουν στο λεξιολογιο μας ούτως ώστε να μην είναι ικανές να μας πληγώνουν η να μας υποβαθμιζουν στην ζωή μας όταν τις ακούμε από ανθρώπους που σκοπός τους είναι να μας κάνουν να ντρεπομαστε !

"Ναι είμαι π@στης λοιπόν όπως με παρουσιάζεις " θα ελεγε καποιος αλλος στη θεση του εφοσον η έννοια αυτής της λέξης για εκείνων δηλώνει θαυμασμό προς το πρόσωπό του !
"Αν μπορείς γίνε και εσύ " θα μπορούσε να του απαντήσει !

Που πρεπει να καταληξει αυτη η κουβεντα και πραγματικα συμφωνούμε όλοι;

Αν μπορούσαν οι συγκεκριμένοι λοιπόν να αποδεχτούν ΠΡΩΤΑ οι ίδιοι τον ίδιο τους τον εαυτό , τίποτα απ όλα αυτά που λέγονται για την δήθεν " ομοφοβική " κοινωνία στην οποία ζούνε , δεν θα ήταν αρκετό για να τους κάνει να φέρονται με αυτό τον τρόπο!

Ας αγαπήσουν πρώτα οι ίδιοι τον εαυτό τους γιατί όσο και να θέλουν να μας δείξουν ότι τον αγαπούν, λυπάμαι αλλά η συμπεριφορά τους δεν μας το αποδεικνύει εφοσον θέλουν μεσω της επιβολης να καθιερωθουν και οχι μέσω της αυτοαποδοχης τους.

Κανένας ξεχωριστός άνθρωπος δεν επιβάλλει τον εαυτό του σε μια κοινωνία εφοσον δεν τον ενδιαφέρει τόσο η αποδοχή της αν ο ίδιος ειναι καλα με την ζωή του !

Όλοι είμαστε διαφορετικοί γιατί όλοι κουβαλάμε μιιδιατεροτγτητα .

Τι μας κάνεις όμως αποδεκτους ;
Ο τρόπος που έχουμε επιλέξει να διαχειριστουμε αυτή την ιδιαιτερότητά μας στην καθημερινή μας ζωή ούτως ώστε να μη την επηρεάζει!
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,075 μηνύματα.
Το οτι στο θέμα αυτό καταλήξατε να μιλάτε πάλι κατά της ομοφυλοφιλίας, δείχνει πόσο σας ενοχλεί. Ευτυχώς όμως τα παιδιά μπορείτε να τα ελέγξετε μέχρι τα 18. Μετά σχηματίζουν τις δικές τους απόψεις (τα περισσότερα) και ήδη η νέα γενιά των σημερινών 18ρηδων δεν ασχολείται με τέτοια ποταπά θέματα όπως με το ποιον κάνει σεξ ο διπλανός του ή το πώς θέλει να αυτοπροσδιορίζεται.

Ξέρω ξέρω, δεν έχετε πρόβλημα με τους γκέι γιατί έχετε ένα φίλο γκέι. All time classic ατάκα. Άραγε ο φίλος σας γνωρίζει πόσο σιχαίνεστε τις σεξουαλικές επιλογές του; :look:
 

amarelia

Διάσημο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,288 μηνύματα.
δεν έχετε πρόβλημα με τους γκέι γιατί έχετε ένα φίλο γκέι
Και μόνο που το αναφέρει κανείς αυτό, εν τω μεταξύ, δείχνει πως ο άλλος έχει πρόβλημα.
Θα ανέφερες ποτέ πως έχω φίλους με καστανά μαλλιά ή κοντούς ξέρω γω; Δε νομίζω, εξ ορισμού το θεωρείς μη φυσιολογικό και αναφέροντάς το περιμένεις και "μπράβο" που καταδέχτηκες να κάνεις χώρο στον κύκλο αρίστων σου και για αυτούς του "παρακατιανούς". Τα άλλα είναι βερεσέ να χαμε να λέγαμε και να λες κι εσύ δικαιολογίες στον εαυτό σου, μικρέ, κουτέ, ομοφοβικέ ανθρωπάκο.

Το ίδιο με το "να κάνουν ο,τι θέλουν στο κρεβάτι τους, δε με ενοχλεί".

κόμπλεκς
 

Υδροχόος

Διάσημο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,480 μηνύματα.
Το οτι στο θέμα αυτό καταλήξατε να μιλάτε πάλι κατά της ομοφυλοφιλίας, δείχνει πόσο σας ενοχλεί. Ευτυχώς όμως τα παιδιά μπορείτε να τα ελέγξετε μέχρι τα 18. Μετά σχηματίζουν τις δικές τους απόψεις (τα περισσότερα) και ήδη η νέα γενιά των σημερινών 18ρηδων δεν ασχολείται με τέτοια ποταπά θέματα όπως με το ποιον κάνει σεξ ο διπλανός του ή το πώς θέλει να αυτοπροσδιορίζεται.

Ξέρω ξέρω, δεν έχετε πρόβλημα με τους γκέι γιατί έχετε ένα φίλο γκέι. All time classic ατάκα. Άραγε ο φίλος σας γνωρίζει πόσο σιχαίνεστε τις σεξουαλικές επιλογές του; :look:
Από ένα σημείο και μετά νομίζω ότι δεν έχει νόημα να πούμε ότι δεν είμαστε...κατά της ομοφυλοφιλίας. Κάποιοι/ες βγάζετε τα δικά σας συμπεράσματα και εμμένετε σε αυτά. Για τους δικούς σας λόγους (που, ώρες - ώρες, πραγματικά αναρωτιέμαι ποιοί είναι...).

Οφείλω, όμως, να πω ότι είναι...χάρισμα να διαστρεβλώνεις τα λόγια του/της άλλου/ης για να καταλήξεις στο συμπέρασμα που θες. Το οποίο είναι το ίδιο, κάθε φορά : "Είστε κατά της ομοφυλοφιλίας". Αυτό και ξεμπερδέψαμε. Χωρίς πολλά πολλά...
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,286 μηνύματα.
Από ένα σημείο και μετά νομίζω ότι δεν έχει νόημα να πούμε ότι δεν είμαστε...κατά της ομοφυλοφιλίας. Κάποιοι/ες βγάζετε τα δικά σας συμπεράσματα και εμμένετε σε αυτά. Για τους δικούς σας λόγους (που, ώρες - ώρες, πραγματικά αναρωτιέμαι ποιοί είναι...).

Οφείλω, όμως, να πω ότι είναι...χάρισμα να διαστρεβλώνεις τα λόγια του/της άλλου/ης για να καταλήξεις στο συμπέρασμα που θες. Το οποίο είναι το ίδιο, κάθε φορά : "Είστε κατά της ομοφυλοφιλίας". Αυτό και ξεμπερδέψαμε. Χωρίς πολλά πολλά...

Όταν κάποιος δεν έχει επιχειρήματα πάνω σε κάτι απλά πετάει ένα «είσαι ρατσιστής» γενικά και αόριστα μπας και βγει από πάνω. Κλασική αριστερή τεχνική που δούλευε για κάμποσα χρόνια όμως πλέον δεν πιάνει και τόσο. Φτάσαμε στο σημείο να μας αποκαλούν ρατσιστές επειδή δεν θελουμε τα παιδιά του δημοτικού να μπαίνουν μέσα σε μια σάουνα παρέα με τους φίλους τους και να αρχίσουν να ανταλλάζουν φιλία και κάνοντας δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
 

Λένω

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,578 μηνύματα.
Από ένα σημείο και μετά νομίζω ότι δεν έχει νόημα να πούμε ότι δεν είμαστε...κατά της ομοφυλοφιλίας. Κάποιοι/ες βγάζετε τα δικά σας συμπεράσματα και εμμένετε σε αυτά. Για τους δικούς σας λόγους (που, ώρες - ώρες, πραγματικά αναρωτιέμαι ποιοί είναι...).

Οφείλω, όμως, να πω ότι είναι...χάρισμα να διαστρεβλώνεις τα λόγια του/της άλλου/ης για να καταλήξεις στο συμπέρασμα που θες. Το οποίο είναι το ίδιο, κάθε φορά : "Είστε κατά της ομοφυλοφιλίας". Αυτό και ξεμπερδέψαμε. Χωρίς πολλά πολλά...
Οι λόγοι είναι αυτοί:

Ας μην επαναλαμβανόμαστε.
΄Ολοι καταλαβαίνουν.
Και αυτοί που προσπαθούν να διαστρεβλώσουν τα λεγόμενα του καθενός μας κατά βούληση επειδή έτσι τους συμφέρει και όλοι αυτοί που τα διαβάζουν αλλά δεν εκφέρουν την άποψή τους. ΄Ολοι ξέρουν.
Μην χαλάς την ζαχαρένια σου, δεν αξίζει τον κόπο.

@Dias Επειδή σε ξέρω πολλά χρόνια και ξέρω τον τρόπο που σκέφτεσαι και τον τρόπο που ενεργείς, μην μπαίνεις στο τρυπάκι. Εδώ παίζονται άλλα παιχνίδια.
 

Dias

Επιφανές μέλος

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10,063 μηνύματα.
@Dias Επειδή σε ξέρω πολλά χρόνια και ξέρω τον τρόπο που σκέφτεσαι και τον τρόπο που ενεργείς, μην μπαίνεις στο τρυπάκι. Εδώ παίζονται άλλα παιχνίδια.
Κι εγώ βλέπω να παίζονται άλλα παιχνίδια. Μόνο που εγώ τα βλέπω να παίζονται από την απέναντι όχθη από αυτή που εννοείς.

1698578961662.png
 

Λένω

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,578 μηνύματα.
Κι εγώ βλέπω να παίζονται άλλα παιχνίδια. Μόνο που εγώ τα βλέπω να παίζονται από την απέναντι όχθη από αυτή που εννοείς.

΄Αλλο τι βλέπεις, άλλο τι υποβόσκει.
------------------------------------------------------

Ε, ναι. Σωστή η αντίδραση. Για να λυπάσαι είναι.
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,286 μηνύματα.
΄Αλλο τι βλέπεις, άλλο τι υποβόσκει.

Καλή μου Λενω χάνεις το χρόνο σου πραγματικά. Σου κόλλησαν την ταμπέλα της ρατσίστριας και εσένα επειδή έγραψες την γνώμη σου ελεύθερα πηγαίνοντας ενάντια στην κασέτα μερικών εδώ μέσα. Τελείωσε αν δεν αποδεχτείς το γεγονός ότι είναι "φυσιολογικό" για τα 10χρονα να μπαίνουν γυμνά στο μπάνιο και να δίνουν φιλιά, αν δεν πεις ότι είναι φυσιολογικό να έχει ένα ανήλικο onlyfans και αν δεν δεχθείς γενικά αυτά που γράφονται εδώ μέσα τότε είσαι ρατσίστρια και απόγονος του Hitler.
 

Λένω

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,578 μηνύματα.
Καλή μου Λενω χάνεις το χρόνο σου πραγματικά. Σου κόλλησαν την ταμπέλα της ρατσίστριας και εσένα επειδή έγραψες την γνώμη σου ελεύθερα πηγαίνοντας ενάντια στην κασέτα μερικών εδώ μέσα. Τελείωσε αν δεν αποδεχτείς το γεγονός ότι είναι "φυσιολογικό" για τα 10χρονα να μπαίνουν γυμνά στο μπάνιο και να δίνουν φιλιά, αν δεν πεις ότι είναι φυσιολογικό να έχει ένα ανήλικο onlyfans και αν δεν δεχθείς γενικά αυτά που γράφονται εδώ μέσα τότε είσαι ρατσίστρια και απόγονος του Hitler.
Τι λες τώρα και συ;;;
Κανένας δεν μου κόλλησε καμία ταμπέλα.
 

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,286 μηνύματα.
Τι λες τώρα και συ;;;
Κανένας δεν μου κόλλησε καμία ταμπέλα.
Ειρωνικά τα λέω καθώς σε ότι γραφείς δεν έχεις κάπου άδικο. Απλά ότι και να γράψεις θα σου πουν ότι είσαι ρατσίστρια.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μπα, λογοκρισία και στοχοποίηση είναι τα παιχνίδια που παίζονται και δεν θα μπορούσαν να «παίζονται από την απέναντι όχθη», γιατί η απέναντι όχθη δεν έχει κάποια θεσμική θέση εδώ μέσα.
Εγώ ακόμα να καταλάβω γιατί κάποιος που δεν θέλει να προβάλλονται τέτοια πρότυπα σε ανήλικα παιδιά δημοτικού αυτόματα είναι ρατσιστής.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top