Πάτε καλά, μωρέ ;; Η φύση για εσάς, έχει πάει περίπατο ;;
Που θα διοχετεύσει αυτή την έμφυτη αγάπη που έχει μια μάνα για το παιδί της ; Πριν αυτό καν γεννηθεί. Δεν το θέλησε, δεν το αποζήτησε, ουρανοκατέβατο είναι όλο αυτό...Θα βγάλετε σπυράκια, το ξέρω, αλλά θα πω θεόσταλτο...
Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι κι ένα λεπτό να το κρατήσει στα χέρια της, είναι όλος της ο κόσμος ύστερα. Τα πάντα. Στη μεγαλύτερη πλειοψηφία ισχύει αυτό (ας μην πιάσουμε τώρα όλα τα κακώς κείμενα...).
Εγώ θα δώσω την αγάπη μου στο παιδί μου. Δεν σκέφτηκα όταν το έκανα (26 χρονών νέα κοπέλα...), ούτε στα γεράματα να ΄χω ένα ποτήρι νερό, ούτε να διαιωνίσω το ΕΓΩ μου (μ΄ αρέσει και η έμφαση των κεφαλαίων...). Απ΄ τη φύση του είναι όλο αυτό. Ήθελα παιδί. Δεν καιγόμουν, αλλά το θεωρούσα τελείως φυσιολογικό το να κάνω, από το να μην κάνω...
Κάποιοι/ες την αγάπη αυτή, την τεράστια, την δίνετε στα ζώα. Εγωιστές είστε ; Σας λέει κάποιος "γιατί όχι στο παιδί, αλλά ναι στο γατί ;". Κάντε ό,τι γουστάρετε και αφήστε και τους υπόλοιπους να κάνουν ό,τι θέλουν.
Δε σας αρέσουν οι ταμπέλες, αλλά μια χαρά, εδώ και πολλή ώρα, λέτε εγωιστές τους έχοντες παιδιά. Ή αυτούς που προτίθενται να κάνουν. Αυτοί έχουν δεύτερες σκέψεις, ντε και καλά, ενώ εσείς...είστε οι ξεκάθαροι. Ναι, σαν το γάργαρο νερό, ένα πράγμα. Το βλέπω...