Πω-πω μετά από μια μέρα που το μυαλό μου κόντεψε να εκραγεί βλέπω αυτό το τρυφερό θεματάκι , τι καλά !!!
Ήταν καλοκαίρι , ήμουν 14 ήταν 17 ,αλητόφατσα από αυτές που αρέσουν στα κορίτσια αυτής της ηλικίας , τον λέγαν Ηλία αλλά εγώ τον φώναζα Βλάση , καθώς και άλλες τέτοιες μπούρδες για να του τη σπάσω , όπως κάνει κάθε άγουρο κορίτσι που δεν ξέρει πώς να τραβήξει την προσοχή του αγοριού.
« Τα φτιάξαμε» , χωρίς όμως να πούμε αυτή τη φράση γιατί και καλά το παίζαμε ότι αυτά είναι για νιάνιαρα (.. τι τρυφερές χαζομάρες ..)
Με αγκάλιαζε , μου κρατούσε το χέρι κι εγώ έλεγα χίλιες δυο βλακείες για να κρύψω την αμηχανία μου , και να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων, χωρίς να φωνάξει το 166 από τις μόνιμες τάσεις λυποθυμίας που είχα λόγω ντροπαλοσύνης.
Κάποια στιγμή ενώ καθόμασταν σε ένα παγκάκι εκεί που δεν το περίμενα … έσκυψε και με φίλησε !!! Δε θα ξεχάσω αυτό το φιλί ποτέ στη ζωή μου ίσως είναι το πιο ωραίο , το πιο άγριο και ταυτόχρονα τρυφερό φιλί που έχω νιώσει . Ένα φιλί με όλη τη ψυχή μου !
Μάλλον πρέπει να διήρκησε ώρα γιατί κάποια στιγμή ακούστηκαν οι ιαχές της παρέας που άρχισαν να μας κοροιδεύουν και τότε κατάλαβα πως σε όλη τη διάρκεια του φιλιού δεν βρισκόμουν εκεί , αλλά σε άλλο τόπο , χρόνο , πλανήτη , σύμπαν , αχ , τι με θυμήσατε ….
Αχ !!!!! Θυμήσου σώμα …. Που λέει κι ο Καβάφης …..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.