sesilia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ale3andros
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν το προσπαθεί αυτό τότε σημασία δεν έχει ο τρόπος ή τα μέσα (μήκος, πάχος, σχήμα) αλλά το αποτέλεσμα και ο δρόμος προς αυτό!
Εντάξει, δε λέω, και εγώ, εκεί γύρω στα 16-18, είχα τις ίδιες ανησυχίες με το μέγεθος. Με το χρόνο όμως κατάλαβα ότι η "γυναίκα" δεν είναι μια "τρύπα" που πρέπει να γεμίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε γιατί έτσι θα είναι πιο ευτυχισμένη (συγγνώμη για την έκφραση, αλλά στο μυαλό πολλών ανδρών έτσι φαντάζει) και καλό είναι να το καταλάβετε κι εσείς οι μικρότεροι όσο γίνεται νωρίτερα.
Αφήστε τα μεγέθη για την γεωμετρία και ασχοληθείτε με την αγάπη που πληροί τα πάντα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neph
Νεοφερμένο μέλος

Αλλα το καλο σεξ μετραει στη σχεση οπως και να το κανεις

Αννουλα
Δραστήριο μέλος

Α
Βμετράει σ έναν άντρα είναι το μέγεθος της αγάπης & της θέλησης του να κάνει τη σύντροφο του ευτιχισμένη και ικανοποιημένη.
Γνομίζω πως δεν έχει καμία σημασια το πόσο είναι σε μέγεθος αλλά
ο τρόπος που το χειρίζεσαι!
ΔΚαι σαφως παιζει ρολο και το μεγεθος ρολοΙσως και η ψυχολογικη κατασταση που εχεις εκεινη την στιγμη παιζει ρολο![]()
Τωρα απο κει και περα αυτα ειναι συναρτηση,οσο περισσοτερεσ απο αυτες τις προυποθεσεις πληρουν τοσο το καλυτερο,και ενταξει φυσικα μια προυποθεση υστερει καπου απο τις παραπανω,εαν την καλυπτει καποια αλλη που ειναι σε μεγαλυτερο βαθμο ειναι ολα καλα και παλι..Το προβλημα ειναι να υστερουν ολες απο λιγο

fandago
Διακεκριμένο μέλος

Ναι σιγουρα..αλλα το σεξ ειναι ενα αλλο κομματι της υποθεσης...Δε λεω οτι μετραει αποκλειστικα το μεγεθος. Οχι, η τεχνικη μετραει περισσοτερο. Κι οσο γι'αυτους που νομιζουν οτι ψαχνουμε παντα κατι μεγαλυτερο, καμια σχεση. Εχει τυχει να κομπλαρω να κανω σεξ με καποιον λογω των τεραστιων διαστασεων του (+-25cm)...
Αλλα το καλο σεξ μετραει στη σχεση οπως και να το κανεις![]()
+ ή - 25 εκατοστά; Γιατί αν είναι - έχουμε πρόβλημα

Εγώ τώρα έχω την απορία, αν μου επιτρέπεις.

Εσύ λοιπόν που πήγες με κάποιον της "κλάσης" των 25 εκατοστών, πως μπορείς να γυρίσεις στα ποταπά 15-18?

Γιατί ό,τι και να πείτε, ό,τι εμπειρία ή μέγεθος κι αν έχει ο άλλος, αν δεν ξέρει να το χρησιμοποιεί δε θα 'ναι καλό το σεξ.
Neph
Νεοφερμένο μέλος

Με αυτον δεν πηγα τελικα..Αλλα εχει τυχει να παω απο τα "ψηλα" στα "χαμηλα" και δεν ειχα κανενα προβλημα

Δεν μετραει τοσο το μεγεθος, get over it!

Πάντως, οι περισσότερες γυναίκες δεν νοιάζονται και πολύ για τα μεγάλα μεγέθη, γιατί όσο πιο μεγάλο είναι το πέος τόσο πιο πολύ πονάνε.
Barbarita
Νεοφερμένο μέλος

Σαν άντρας πρέπει να ξέρεις ότι στις τσόντες δεν σημαίνει ότι ο πρωταγωνιστής το έχει τεράστιο, για τον απλούστατο λόγο ότι παίζουν ρόλο τα ζουμ και οι γωνίες που το τραβάνε....
Επίσης θα έπρεπε σαν άντρας να ξέρεις το μέσο όρο των Ελλήνων που κυμαίνεται από 12-15
Και τέλος...το μέγεθος δεν παίζει ρόλο....Το πολύ μεγάλο δεν σημαίνει και καλό...καλύτερα να εστιάσεις στο πάχος και όχι στο μήκος 8)
Τέλος για κάθε γυναίκα μπορεί να είναι διαφορετικό...Οπότε μπορεί να θέλω ένα του 13 παρακαλώ και να αφήσω ένα του 16![]()

και εγώ βρίσκω το πάχος πιο σημαντικό, όσον αφορά το μήκος 13-18cm είναι μια χαρά

moonlight_2008
Νεοφερμένο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Το μόνο μέγεθος που μετράει σ έναν άντρα είναι το μέγεθος της αγάπης & της θέλησης του να κάνει τη σύντροφο του ευτιχισμένη και ικανοποιημένη.
Kαι εγώ τα ίδια λέω συνάδελφε, για να μην στεναχωριέμαι.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Και αν θέλετε τη γνώμη μου για το μόνο που μπορεί να σε φτιάχνει ένα μεγάλο πέος είναι στην όραση.-
Για του τύπους ο μέσος όρος κυμαίνεται στα 13 cm και όχι στα 15εχω ακουσει οτι ο μεσος όρος κυμαίνεται γύρω στα 15cm. Κατά τη γνώμη μου είναι μια χαρά μέγεθος...αααα και να πω και κάτι....το μέγεθος έχει ΠΟΛΥ μεγάλη σημασίακι αφήστε αυτά που λένε....
(Δεν ξέρω αν έχει ξαναδημοσιευτεί)
Χώρα Εκατοστά (σε στύση)
Η.Π.Α. 12,9
Γερμανία 14,48
Ισπανία 13,58
Γαλλία 16
Ιαπωνία 13
Βραζιλία 12,4 1,7
Ιταλία 15
Μεξικό 14,9
Ελλάδα 12,18 1,7
Ινδία 10,2
Σαουδική Αραβία 12,4 1,6
Κολομβία 13,9
Κορέα 9,6

Συμφωνώ κι εγώ ότι το μεγάλο πάχος είναι πιο αρεστό στις περισσότερες γυναίκες . Όμως και το μεγάλο μέγεθος δίνει μεγαλύτερες ικανοποιήσεις. Μπορεί να πονάει πιο πολύ η γυναίκα όταν ο παρτενέρ της είναι βιαστικός και στη μια και στην άλλη περίπτωση, όμως στην ερωτική πράξη οι μεγαλύτεροι πόνοι φέρνουν τις μεγαλύτερες απολαύσεις. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, υπάρχει και κάποια δόση μαζοχισμού στην ερωτική πράξη. Ένα μέγεθος γύρω στα 20 εκατοστά
νομίζω ότι προσφέρει τις μεγαλύτερες ικανοποιήσεις.
fandago
Διακεκριμένο μέλος

Ενδιαφέροντα στατιστικά, αν και μου κάνουν εντύπωση οι μεγάλες διακυμάνσεις ανά χώρα. Ποια είναι η πηγή;Για του τύπους ο μέσος όρος κυμαίνεται στα 13 cm και όχι στα 15
(και γιατί σε κάποιες χώρες έχει παραπάνω νούμερα;

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Τώρα που το ξαναδιάβασα, γιατί και μένα μου έκαναν εντύπωση τα δύο νούμερα που έχουν μερικές χώρες συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας, είναι η απόκλιση + -
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Όχι τπτ άλλο,Χώρα Εκατοστά (σε στύση)
Η.Π.Α. 12,9
Γερμανία 14,48
Ισπανία 13,58
Γαλλία 16
Ιαπωνία 13
Βραζιλία 12,4 1,7
Ιταλία 15
Μεξικό 14,9
Ελλάδα 12,18 1,7
Ινδία 10,2
Σαουδική Αραβία 12,4 1,6
Κολομβία 13,9
Κορέα 9,6
μα ανακάλυψα και τη χώρα καταγωγής μου σήμερις

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

내가 듣고 행복 해요.Όχι τπτ άλλο,
μα ανακάλυψα και την χώρα καταγωγής μου σήμερις
![]()
Η έρευνα από πού είναι;

Isiliel
Επιφανές μέλος

Σύμφωνα με το Kama Sutra, ο άνδρας και η γυναίκα χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες. Ο άνδρας μπορεί να κατηγοριοποιηθεί ως «λαγός», ως «ταύρος» και ως «άλογο», ανάλογα με το μέγεθος του… φαλλού του. Αλλά και η γυναίκα κατηγοριοποιείται ως «ελαφίνα», ως «φοράδα» ή ως «ελεφαντίνα», ανάλογα με το βάθος του κόλπου της. Έτσι, μπορούν να υπάρξουν τρεις αναλογικές ενώσεις ανάμεσα σε ένα ζευγάρι (ανάλογα με τα μεγέθη και τα βάθη τους) και έξι μη αναλογικές (μπορούμε όλοι να κατανοήσουμε την αντιστοιχία).
Ως εκ τούτου -σύμφωνα πάντα με το Kama Sutra- όπως διαφέρουν τα μεγέθη έτσι διαφέρει και ο βαθμός επιθυμίας αλλά και τα σαρκικά ένστικτα. Στα αναλογικά ζευγάρια, λοιπόν, η επιθυμία μπορεί να είναι μικρή, μέτρια και έντονη. Στα μη αναλογικά, ένας άνδρας μικρής επιθυμίας μπορεί να βρεθεί με μία γυναίκα μέτριας ή έντονης, ένας άνδρας μέτριας επιθυμίας μπορεί να βρεθεί με μία γυναίκα μικρής ή έντονη κ.ο.κ. Για παράδειγμα, ένας άνδρας μικρού πάθους είναι αυτός που οι επιθυμίες του τη στιγμή της πράξης δεν είναι υψηλές, που η εκσπερμάτωσή του είναι… ανεπαρκής και που δεν είναι πρόθυμος να «αγγίζεται» από την σύντροφό του. Στις άλλες περιπτώσεις οι αντιδράσεις του άνδρα αυξάνονται σε μέτριες και έντονες. Προσοχή: Ο βαθμός επιθυμίας δεν μεγαλώνει ανάλογα με το μέγεθος ή το βάθος.
Το ενδιαφέρον με το Kama Sutra, αν κρίνει κανείς από την εποχή που γράφτηκε, είναι ότι είναι δίκαιο ως προς την αγάπη και τον έρωτα, τονίζοντας ότι μόνο άπαξ και οι δύο σύντροφοι φτάσουν στην κορύφωση μπορεί να ολοκληρωθεί η πράξη. Και παρόλο που η πράξη μπορεί να συντελείται ανάμεσα σε δύο «μη αναλογικούς» συντρόφους, με το χρόνο όλα διορθώνονται. Δηλαδή, την πρώτη φορά που ένα ζευγάρι θα κάνει σεξ, η επιθυμία είναι έντονη αλλά ο χρόνος μικρός. Τη δεύτερη φορά, όμως, θα συμβεί το ανάποδο. Για τις γυναίκες, όμως, το Kama Sutra λέει ότι την πρώτη φορά το πάθος τους θα είναι μικρό και η ο χρόνος τους μεγάλος, ενώ όσο θα επαναλαμβάνεται η πράξη, το πάθος τους θα εντείνεται και ο χρόνος τους θα μικραίνει.
nikoulini
Νεοφερμένο μέλος

lobo
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 213 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Andante
- BatGuin
- Μήτσος10
- Alessandra Eliza
- Thinkguy
- χημεια4λαιφ
- GeorgePap2003
- paolo1
- kon827
- Phantomas
- John1974
- Scarface21
- Abiogenesis
- Alexandra Chatzin
- Nikoleta05
- art_of_poetry
- Koninakon
- Eliza
- king_sotirios
- hirasawayui
- oups
- Εχέμυθη
- User2350
- jj!
- tsiobieman
- Wonderkid
- charmander
- Scandal
- Memetchi
- Joji
- ΕυηΞ
- geordimi10
- giannhs2001
- J.Cameron
- Idontknoww
- American Economist
- Maraki4you
- Ilma
- italian
- Sevasti
- taketrance
- plus i bo?
- rafaela11
- Paragontas7000
- Μαυρίκιος
- fmarulezkd
- Stelios725
- ggl
- fourkaki
- thenutritionist
- Libertus
- Bio-Tech
- Ριουλα
- _pathfinder_
- SakisRM
- ThrowawayAlgevristis
- Δροσουλίτης
- ougka pougka
- Satan Claus
- camil
- kn9919
- ThanasisR.
- nicks1999
- Circe
- Kinan
- GeoCommand
- Εριφύλη
- Ria99
- Ariana2018
- labs
- epan
- Mt73
- chorom
- Helen93
- VasoGrimes
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Unboxholics
- Ada ada
- spring day
- luckypig
- ManosC4
- Πύρος
- hackershot
- Giannis2307
- iGiannis
- evangr
- dimv90
- Cupid
- SlimShady
- Fin4
- panagiotis econ
- Denexeisidera
- panamixagr97
- Volvakias12
- Μνι
- JohnGreek
- Mhtrogoal
- ΘανάσοςG4
- Nikolas77
- leo41
- Meow
- Alexandros36k
- Νηματολάγνος
- Αλεξακις
- L_D
- dimospap
- Kousmamo
- kapa1405
- Λαμπρινηη
- ZENEVIEV
- PolGR1509
- kogba
- grtt
- McManus
- harry akritas
- johnsala
- Μάρκος Βασίλης
- Stefanosxios
- uni77
- fretoe
- NightOwl
- Αλκης Κ.
- louminis
- Βλα
- T C
- Rene2004
- georgechr96
- ioanchatzip
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.