Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Petros:...
[αλλά για να μη παρεξηγηθώ κιόλαςτο μέγεθος του δικού μου είναι μια χαρά.
]
με βάση ποιο σημείο αναφοράς???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Το ότι ρώτησα μέχρι πότε μεγάλωνει δεν σημαίνει ότι κάθομαι κάθε μέρα με έναν χάρακα και το μετράω , ήταν απλώς να μου φύγει η περιέργειαΑρχική Δημοσίευση από Petros:Τελικά, μόνο εγώ δεν έχω complex με το μέγεθος... αλλά είτος η άλλος θα μου πείς ότι δε θα μου χρειαστεί και κάπου το μεγάλο μέγεθος.![]()

Scandal
Διαχειριστής

E ναι ρε συ, όταν έκανα το Post, δεν είχα καν στο νου μου την ερώτησή σου, απλά πολλοί έχουν complex με το θέμα γι αυτό.Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Το ότι ρώτησα μέχρι πότε μεγάλωνει δεν σημαίνει ότι κάθομαι κάθε μέρα με έναν χάρακα και το μετράω , ήταν απλώς να μου φύγει η περιέργεια![]()

Psixotis
Νεοφερμένο μέλος

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το βάθος ενός κόλπου δε ξεπερνά τα 12 εκατοστά, οποτε το μεγεθος 10-12 εκατοστών αρκει για να οδηγηθεί η κοπέλα σε κολπικο οργασμο.
ο λογος που οι γυναικες σχολιαζουν το μεγεθος ενος ανδρικου πεους ως μικρο, ειναι για να εχουν μια καλη δικαιολογια να απατουν τους συντροφους τους και επισης για να μη χαρακτηρίζονται απο τον ανδρικο πληθυσμο ως "ιεροδουλες" λόγω διαπραξης μοιχειας

Subject to change
e-steki.gr Founder

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Psixotis:Σύμφωνα με τους ειδικούς, το βάθος ενός κόλπου δε ξεπερνά τα 12 εκατοστά, οποτε το μεγεθος 10-12 εκατοστών αρκει για να οδηγηθεί η κοπέλα σε κολπικο οργασμο.
Αν ειναι ετσι τοτε ενας που εχει πεος που ειναι πχ 16 m τα 4 που περισευουν τι τα κανει; Αφου μπαινει ολο μεσα...
Psixotis
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Αν ειναι ετσι τοτε ενας που εχει πεος που ειναι πχ 16 m τα 4 που περισευουν τι τα κανει; Αφου μπαινει ολο μεσα...
Ειναι ιδιαιτερα σιχαμερη η απαντηση που ζητας και θα αποφυγω να τη διατυπώσω...

Subject to change
e-steki.gr Founder

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Psixotis:Ειναι ιδιαιτερα σιχαμερη η απαντηση που ζητας και θα αποφυγω να τη διατυπώσω...Αν θες, παρε ένα βιβλίο ανατομίας και δες...
![]()
καλά τώρα, μου κίνησες την περιέργεια....δεν μπορείς να το περιγράψεις με επιστημονικούς όρους?

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:16m...
σιγά πιζίμ, κόψε κάτι....ή τουλάχιστον μάζεψέ το κουλούρα...

Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Αν ειναι ετσι τοτε ενας που εχει πεος που ειναι πχ 16 m τα 4 που περισευουν τι τα κανει; Αφου μπαινει ολο μεσα...
Εγω να νοιωθω ασχημα που ειναι... μονο 15m;!

Στα σοβαρα τωρα:
Αρχική Δημοσίευση από Psixotis:Ειναι ιδιαιτερα σιχαμερη η απαντηση που ζητας και θα αποφυγω να τη διατυπώσω...Αν θες, παρε ένα βιβλίο ανατομίας και δες...
![]()
Να υποθεσω οτι εννοεις οτι "χτυπαει" στον τραχηλο της μητρας;

Αλλα γιατι να ειναι σιχαμενο αυτο;

Συνημμένα
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Insomniac:Εγω να νοιωθω ασχημα που ειναι... μονο 15m;! ...
..κόπηκες φίλε....χαλαρά.....

Αρχική Δημοσίευση από Insomniac:Να υποθεσω οτι εννοεις οτι "χτυπαει" στον τραχηλο της μητρας;![]()
Αλλα γιατι να ειναι σιχαμενο αυτο;Απο την αλλη, τί αλλο να καταλαβει κανεις απο το παρακατω:
To μόνο που μπορώ να συμπεράνω πάντως από τη φωτογραφία είναι ότι κάτι μένει απέξω αναγκαστικά...
Betadine
Νεοφερμένο μέλος

Επίσης άλλο παλι με το μετρημα του μεγέθους.
Και εγώ βασικά τα ίδια έκανα. Έχουμε καταντήσει να μετράμε τα πουλιά μας, να κανουμε γραφικές παραστάσεις και να βρίσκουμε κ την παράγωγο. Και όταν f '(x) με f η συνάρτηση του πουλίου γίνει μηδέν ( δεν μεγαλώνει άλλο) , μας πιάνει το παράπονο.
Παιδία όλα τα πράγματα είναι απλά στην ζωή. Όταν θα το καταλάβω κι εγώ θα σας το σφηρίξω

geronimo
Νεοφερμένο μέλος

Covenant
Δραστήριο μέλος

Μια και μιλατε για μεγεθη , δειτε την αψογη αυτη διαφημιση

Tωρα οσο αφορα αν ο ενας τερματιζει μια κοπελα σε βαθος κολπου ή οχι,εξαρταται απο 2 παραγοντες.
Ο ενας ειναι οι φυσικες διαστασεις του αντρα και το πιο βασικο που ολοι το ξεχναμε...το βαθος κολπου της γυναικας που διαφερει απο γυναικα σε γυναικα κ απο σταση σε σταση
Να νιωθετε αυτοπεποιθηση και με ενα γαριδακι θα μπορειτε να κανετε μια γυναικα να τρωει παγωτο στον παραδεισο,στο χερι σας ειναι

JiMiOuS
Νεοφερμένο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από VarX:...με ενα γαριδακι θα μπορειτε να κανετε μια γυναικα να τρωει παγωτο στον παραδεισο,στο χερι σας ειναι![]()
![]()
no way man

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από JiMiOuS:Καθίστε ρε παιδιά γιατί ανησυχώ... Τί 15m και 16m και m και m μήπως θέλετε να πείτε cm ;![]()
Ναι καλε, ενας λαθος καναμε....
Covenant
Δραστήριο μέλος

Και αλλα τι;Εκατοστα εννοεις ή τεχνικη και προσοντα;Αρχική Δημοσίευση από dooo:no way manχρειάζεται κι άλλα
![]()
Δεν μιλησα απο προσωπικη σκοπια,απλα τι εχω ακουσει κατα καιρους απο κοπελες
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 213 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Andante
- BatGuin
- Μήτσος10
- Alessandra Eliza
- Thinkguy
- χημεια4λαιφ
- GeorgePap2003
- paolo1
- kon827
- Phantomas
- John1974
- Scarface21
- Abiogenesis
- Alexandra Chatzin
- Nikoleta05
- art_of_poetry
- Koninakon
- Eliza
- king_sotirios
- hirasawayui
- oups
- Εχέμυθη
- User2350
- jj!
- tsiobieman
- Wonderkid
- charmander
- Scandal
- Memetchi
- Joji
- ΕυηΞ
- geordimi10
- giannhs2001
- J.Cameron
- Idontknoww
- American Economist
- Maraki4you
- Ilma
- italian
- Sevasti
- taketrance
- plus i bo?
- rafaela11
- Paragontas7000
- Μαυρίκιος
- fmarulezkd
- Stelios725
- ggl
- fourkaki
- thenutritionist
- Libertus
- Bio-Tech
- Ριουλα
- _pathfinder_
- SakisRM
- ThrowawayAlgevristis
- Δροσουλίτης
- ougka pougka
- Satan Claus
- camil
- kn9919
- ThanasisR.
- nicks1999
- Circe
- Kinan
- GeoCommand
- Εριφύλη
- Ria99
- Ariana2018
- labs
- epan
- Mt73
- chorom
- Helen93
- VasoGrimes
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- Unboxholics
- Ada ada
- spring day
- luckypig
- ManosC4
- Πύρος
- hackershot
- Giannis2307
- iGiannis
- evangr
- dimv90
- Cupid
- SlimShady
- Fin4
- panagiotis econ
- Denexeisidera
- panamixagr97
- Volvakias12
- Μνι
- JohnGreek
- Mhtrogoal
- ΘανάσοςG4
- Nikolas77
- leo41
- Meow
- Alexandros36k
- Νηματολάγνος
- Αλεξακις
- L_D
- dimospap
- Kousmamo
- kapa1405
- Λαμπρινηη
- ZENEVIEV
- PolGR1509
- kogba
- grtt
- McManus
- harry akritas
- johnsala
- Μάρκος Βασίλης
- Stefanosxios
- uni77
- fretoe
- NightOwl
- Αλκης Κ.
- louminis
- Βλα
- T C
- Rene2004
- georgechr96
- ioanchatzip
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.