Το φαινόμενο Μαρία Κίτσου

Τώρα που εψαχνα τα βιντεο για να δω τι θα βάλω πετυχα μια προσφατη συνέντευξη παιδια εχει κάνει botox ;
Εεεε είπα κι εγώ, δεν θα το πετάξει κάποιος;

Οχι δεν έχει κάνει, ενημερωτικά. Οχι ότι αν έκανε είναι κακό, απλά δεν έκανε✨ απλά έχει απίστευτο δέρμα (και ίχνος ρυτίδας, πάντα έτσι ήταν)

🥰🤏🏻🎀
IMG_2541.gif

Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη;😂 πλέον είναι για τα πανηγύρια

Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης.
Έλα τι επειδή δείχνουν τα τσουτσούνια τους; Και βάζουν την Αντιγόνη να είναι Κινέζα;

Και βάζουν την Αντιγόνη να είναι Κινέζα;
Ακριβώς και μόνο για αυτόν τον λόγο, που η Κίτσου πλέον είναι η μοναδική που φέρνει την αρχαία τραγωδία άριστα μεταφερμένη, θα έπρεπε να την σέβεστε✨

Μόνο αυτήν μας θυμίζει τι είναι θέατρο κι όχι πανηγύρι.

Ακριβώς και μόνο για αυτόν τον λόγο, που η Κίτσου πλέον είναι η μοναδική που φέρνει την αρχαία τραγωδία άριστα μεταφερμένη, θα έπρεπε να την σέβεστε✨

Μόνο αυτήν μας θυμίζει τι είναι θέατρο κι όχι πανηγύρι.
Εγώ έχω άλλο ερώτημα σοβαρό:
Τι κάνει κάποιον να παίζει ψεύτικα; Δεν καταλαβαίνω πως ξεχωρίζουμε την καλή από την καλή υποκριτική.
Θέλω να πω διαισθητικά το καταλαβαίνουμε όλοι. Αλλά στην πράξη τι κάνει λάθος ένας ηθοποιός που δεν μας πείθει και τι κάνει σωστά ένας ηθοποιός που μας καταφέρνει;

Δεν έχω πρακτικά καταφέρει να το αποδώσω κάπου.
Αισθάνομαι ότι στους άνδρες βοηθάει η μπάσα ορθοφωνημένη φωνή.

Εγώ έχω άλλο ερώτημα σοβαρό:
Τι κάνει κάποιον να παίζει ψεύτικα; Δεν καταλαβαίνω πως ξεχωρίζουμε την καλή από την καλή υποκριτική.
Θέλω να πω διαισθητικά το καταλαβαίνουμε όλοι. Αλλά στην πράξη τι κάνει λάθος ένας ηθοποιός που δεν μας πείθει και τι κάνει σωστά ένας ηθοποιός που μας καταφέρνει;

Δεν έχω πρακτικά καταφέρει να το αποδώσω κάπου.
Αισθάνομαι ότι στους άνδρες βοηθάει η μπάσα ορθοφωνημένη φωνή.
Προφανώς μετράει και η φωνή, η σωστή αναπνοή, η κίνηση, η έκφραση. Όλα! Για αυτό άλλωστε οι πολύ καλοί ηθοποιοί έχουν σπουδάσει στις δύο μεγαλύτερες δραματικές της Ελλάδας. Δεν είναι τυχαίο. Είναι συγκεκριμένες τεχνικές.

Σίγουρα όμως, δεν κάνουν όλοι για ηθοποιοί. Και δεν μιλάω για χαζοσειρες όπου πολλοί μπορούν να σταθούν, αλλά για το θέατρο.

Back