Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.618 μηνύματα. Σήμερα στις 07:49 Η Himela έγραψε: #201 Σήμερα στις 07:49 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Τώρα που εψαχνα τα βιντεο για να δω τι θα βάλω πετυχα μια προσφατη συνέντευξη παιδια εχει κάνει botox ; Click για ανάπτυξη... Ε η τόση ομορφιά θέλει θυσίες. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.593 μηνύματα. Σήμερα στις 09:10 Η Εριφύλη έγραψε: #202 Σήμερα στις 09:10 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Τώρα που εψαχνα τα βιντεο για να δω τι θα βάλω πετυχα μια προσφατη συνέντευξη παιδια εχει κάνει botox ; Click για ανάπτυξη... Εεεε είπα κι εγώ, δεν θα το πετάξει κάποιος; Οχι δεν έχει κάνει, ενημερωτικά. Οχι ότι αν έκανε είναι κακό, απλά δεν έκανε απλά έχει απίστευτο δέρμα (και ίχνος ρυτίδας, πάντα έτσι ήταν) Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.593 μηνύματα. Σήμερα στις 19:42 Η Εριφύλη έγραψε: #203 Σήμερα στις 19:42 cinephilee Νεοφερμένο μέλος Η cinephilee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. Σήμερα στις 19:43 Η cinephilee: #204 Σήμερα στις 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. Click για ανάπτυξη... Έλα τι επειδή δείχνουν τα τσουτσούνια τους; Και βάζουν την Αντιγόνη να είναι Κινέζα; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.593 μηνύματα. Σήμερα στις 19:45 Η Εριφύλη έγραψε: #205 Σήμερα στις 19:45 Αρχική Δημοσίευση από cinephilee: Και βάζουν την Αντιγόνη να είναι Κινέζα; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς και μόνο για αυτόν τον λόγο, που η Κίτσου πλέον είναι η μοναδική που φέρνει την αρχαία τραγωδία άριστα μεταφερμένη, θα έπρεπε να την σέβεστε Μόνο αυτήν μας θυμίζει τι είναι θέατρο κι όχι πανηγύρι. cinephilee Νεοφερμένο μέλος Η cinephilee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. Σήμερα στις 19:49 Η cinephilee: #206 Σήμερα στις 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ακριβώς και μόνο για αυτόν τον λόγο, που η Κίτσου πλέον είναι η μοναδική που φέρνει την αρχαία τραγωδία άριστα μεταφερμένη, θα έπρεπε να την σέβεστε Μόνο αυτήν μας θυμίζει τι είναι θέατρο κι όχι πανηγύρι. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω άλλο ερώτημα σοβαρό: Τι κάνει κάποιον να παίζει ψεύτικα; Δεν καταλαβαίνω πως ξεχωρίζουμε την καλή από την καλή υποκριτική. Θέλω να πω διαισθητικά το καταλαβαίνουμε όλοι. Αλλά στην πράξη τι κάνει λάθος ένας ηθοποιός που δεν μας πείθει και τι κάνει σωστά ένας ηθοποιός που μας καταφέρνει; Δεν έχω πρακτικά καταφέρει να το αποδώσω κάπου. Αισθάνομαι ότι στους άνδρες βοηθάει η μπάσα ορθοφωνημένη φωνή. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.593 μηνύματα. Σήμερα στις 19:52 Η Εριφύλη έγραψε: #207 Σήμερα στις 19:52 Αρχική Δημοσίευση από cinephilee: Εγώ έχω άλλο ερώτημα σοβαρό: Τι κάνει κάποιον να παίζει ψεύτικα; Δεν καταλαβαίνω πως ξεχωρίζουμε την καλή από την καλή υποκριτική. Θέλω να πω διαισθητικά το καταλαβαίνουμε όλοι. Αλλά στην πράξη τι κάνει λάθος ένας ηθοποιός που δεν μας πείθει και τι κάνει σωστά ένας ηθοποιός που μας καταφέρνει; Δεν έχω πρακτικά καταφέρει να το αποδώσω κάπου. Αισθάνομαι ότι στους άνδρες βοηθάει η μπάσα ορθοφωνημένη φωνή. Click για ανάπτυξη... Προφανώς μετράει και η φωνή, η σωστή αναπνοή, η κίνηση, η έκφραση. Όλα! Για αυτό άλλωστε οι πολύ καλοί ηθοποιοί έχουν σπουδάσει στις δύο μεγαλύτερες δραματικές της Ελλάδας. Δεν είναι τυχαίο. Είναι συγκεκριμένες τεχνικές. Σίγουρα όμως, δεν κάνουν όλοι για ηθοποιοί. Και δεν μιλάω για χαζοσειρες όπου πολλοί μπορούν να σταθούν, αλλά για το θέατρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Gvisbinis American Economist Εριφύλη cinephilee Scandal Paragontas7000 Kate1914 iew abyssiniancat camil Sotiris 12 Memetchi charmander Libertus Angelikaaa fortheloveofshizaya nimbus giannhs2001 Dmzk taketrance еще один пророк р... rafaela11 Entropy24 Jack of Spades friesnchocolate Advocatus diaboli johnsala Sosstoss Monsieur vas 78 jina92 fourkaki F1L1PAS Satan Claus globglogabgalab chester20080 Debugging_Daemon ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fockos: Τώρα που εψαχνα τα βιντεο για να δω τι θα βάλω πετυχα μια προσφατη συνέντευξη παιδια εχει κάνει botox ; Click για ανάπτυξη... Ε η τόση ομορφιά θέλει θυσίες.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.593 μηνύματα. Σήμερα στις 09:10 Η Εριφύλη έγραψε: #202 Σήμερα στις 09:10 Αρχική Δημοσίευση από fockos: Τώρα που εψαχνα τα βιντεο για να δω τι θα βάλω πετυχα μια προσφατη συνέντευξη παιδια εχει κάνει botox ; Click για ανάπτυξη... Εεεε είπα κι εγώ, δεν θα το πετάξει κάποιος; Οχι δεν έχει κάνει, ενημερωτικά. Οχι ότι αν έκανε είναι κακό, απλά δεν έκανε απλά έχει απίστευτο δέρμα (και ίχνος ρυτίδας, πάντα έτσι ήταν) Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.593 μηνύματα. Σήμερα στις 19:42 Η Εριφύλη έγραψε: #203 Σήμερα στις 19:42 cinephilee Νεοφερμένο μέλος Η cinephilee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. Σήμερα στις 19:43 Η cinephilee: #204 Σήμερα στις 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. Click για ανάπτυξη... Έλα τι επειδή δείχνουν τα τσουτσούνια τους; Και βάζουν την Αντιγόνη να είναι Κινέζα; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.593 μηνύματα. Σήμερα στις 19:45 Η Εριφύλη έγραψε: #205 Σήμερα στις 19:45 Αρχική Δημοσίευση από cinephilee: Και βάζουν την Αντιγόνη να είναι Κινέζα; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς και μόνο για αυτόν τον λόγο, που η Κίτσου πλέον είναι η μοναδική που φέρνει την αρχαία τραγωδία άριστα μεταφερμένη, θα έπρεπε να την σέβεστε Μόνο αυτήν μας θυμίζει τι είναι θέατρο κι όχι πανηγύρι. cinephilee Νεοφερμένο μέλος Η cinephilee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. Σήμερα στις 19:49 Η cinephilee: #206 Σήμερα στις 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ακριβώς και μόνο για αυτόν τον λόγο, που η Κίτσου πλέον είναι η μοναδική που φέρνει την αρχαία τραγωδία άριστα μεταφερμένη, θα έπρεπε να την σέβεστε Μόνο αυτήν μας θυμίζει τι είναι θέατρο κι όχι πανηγύρι. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω άλλο ερώτημα σοβαρό: Τι κάνει κάποιον να παίζει ψεύτικα; Δεν καταλαβαίνω πως ξεχωρίζουμε την καλή από την καλή υποκριτική. Θέλω να πω διαισθητικά το καταλαβαίνουμε όλοι. Αλλά στην πράξη τι κάνει λάθος ένας ηθοποιός που δεν μας πείθει και τι κάνει σωστά ένας ηθοποιός που μας καταφέρνει; Δεν έχω πρακτικά καταφέρει να το αποδώσω κάπου. Αισθάνομαι ότι στους άνδρες βοηθάει η μπάσα ορθοφωνημένη φωνή. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.593 μηνύματα. Σήμερα στις 19:52 Η Εριφύλη έγραψε: #207 Σήμερα στις 19:52 Αρχική Δημοσίευση από cinephilee: Εγώ έχω άλλο ερώτημα σοβαρό: Τι κάνει κάποιον να παίζει ψεύτικα; Δεν καταλαβαίνω πως ξεχωρίζουμε την καλή από την καλή υποκριτική. Θέλω να πω διαισθητικά το καταλαβαίνουμε όλοι. Αλλά στην πράξη τι κάνει λάθος ένας ηθοποιός που δεν μας πείθει και τι κάνει σωστά ένας ηθοποιός που μας καταφέρνει; Δεν έχω πρακτικά καταφέρει να το αποδώσω κάπου. Αισθάνομαι ότι στους άνδρες βοηθάει η μπάσα ορθοφωνημένη φωνή. Click για ανάπτυξη... Προφανώς μετράει και η φωνή, η σωστή αναπνοή, η κίνηση, η έκφραση. Όλα! Για αυτό άλλωστε οι πολύ καλοί ηθοποιοί έχουν σπουδάσει στις δύο μεγαλύτερες δραματικές της Ελλάδας. Δεν είναι τυχαίο. Είναι συγκεκριμένες τεχνικές. Σίγουρα όμως, δεν κάνουν όλοι για ηθοποιοί. Και δεν μιλάω για χαζοσειρες όπου πολλοί μπορούν να σταθούν, αλλά για το θέατρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Gvisbinis American Economist Εριφύλη cinephilee Scandal Paragontas7000 Kate1914 iew abyssiniancat camil Sotiris 12 Memetchi charmander Libertus Angelikaaa fortheloveofshizaya nimbus giannhs2001 Dmzk taketrance еще один пророк р... rafaela11 Entropy24 Jack of Spades friesnchocolate Advocatus diaboli johnsala Sosstoss Monsieur vas 78 jina92 fourkaki F1L1PAS Satan Claus globglogabgalab chester20080 Debugging_Daemon ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fockos: Τώρα που εψαχνα τα βιντεο για να δω τι θα βάλω πετυχα μια προσφατη συνέντευξη παιδια εχει κάνει botox ; Click για ανάπτυξη... Εεεε είπα κι εγώ, δεν θα το πετάξει κάποιος; Οχι δεν έχει κάνει, ενημερωτικά. Οχι ότι αν έκανε είναι κακό, απλά δεν έκανε απλά έχει απίστευτο δέρμα (και ίχνος ρυτίδας, πάντα έτσι ήταν)
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.593 μηνύματα. Σήμερα στις 19:42 Η Εριφύλη έγραψε: #203 Σήμερα στις 19:42 cinephilee Νεοφερμένο μέλος Η cinephilee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. Σήμερα στις 19:43 Η cinephilee: #204 Σήμερα στις 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. Click για ανάπτυξη... Έλα τι επειδή δείχνουν τα τσουτσούνια τους; Και βάζουν την Αντιγόνη να είναι Κινέζα; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.593 μηνύματα. Σήμερα στις 19:45 Η Εριφύλη έγραψε: #205 Σήμερα στις 19:45 Αρχική Δημοσίευση από cinephilee: Και βάζουν την Αντιγόνη να είναι Κινέζα; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς και μόνο για αυτόν τον λόγο, που η Κίτσου πλέον είναι η μοναδική που φέρνει την αρχαία τραγωδία άριστα μεταφερμένη, θα έπρεπε να την σέβεστε Μόνο αυτήν μας θυμίζει τι είναι θέατρο κι όχι πανηγύρι. cinephilee Νεοφερμένο μέλος Η cinephilee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. Σήμερα στις 19:49 Η cinephilee: #206 Σήμερα στις 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ακριβώς και μόνο για αυτόν τον λόγο, που η Κίτσου πλέον είναι η μοναδική που φέρνει την αρχαία τραγωδία άριστα μεταφερμένη, θα έπρεπε να την σέβεστε Μόνο αυτήν μας θυμίζει τι είναι θέατρο κι όχι πανηγύρι. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω άλλο ερώτημα σοβαρό: Τι κάνει κάποιον να παίζει ψεύτικα; Δεν καταλαβαίνω πως ξεχωρίζουμε την καλή από την καλή υποκριτική. Θέλω να πω διαισθητικά το καταλαβαίνουμε όλοι. Αλλά στην πράξη τι κάνει λάθος ένας ηθοποιός που δεν μας πείθει και τι κάνει σωστά ένας ηθοποιός που μας καταφέρνει; Δεν έχω πρακτικά καταφέρει να το αποδώσω κάπου. Αισθάνομαι ότι στους άνδρες βοηθάει η μπάσα ορθοφωνημένη φωνή. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.593 μηνύματα. Σήμερα στις 19:52 Η Εριφύλη έγραψε: #207 Σήμερα στις 19:52 Αρχική Δημοσίευση από cinephilee: Εγώ έχω άλλο ερώτημα σοβαρό: Τι κάνει κάποιον να παίζει ψεύτικα; Δεν καταλαβαίνω πως ξεχωρίζουμε την καλή από την καλή υποκριτική. Θέλω να πω διαισθητικά το καταλαβαίνουμε όλοι. Αλλά στην πράξη τι κάνει λάθος ένας ηθοποιός που δεν μας πείθει και τι κάνει σωστά ένας ηθοποιός που μας καταφέρνει; Δεν έχω πρακτικά καταφέρει να το αποδώσω κάπου. Αισθάνομαι ότι στους άνδρες βοηθάει η μπάσα ορθοφωνημένη φωνή. Click για ανάπτυξη... Προφανώς μετράει και η φωνή, η σωστή αναπνοή, η κίνηση, η έκφραση. Όλα! Για αυτό άλλωστε οι πολύ καλοί ηθοποιοί έχουν σπουδάσει στις δύο μεγαλύτερες δραματικές της Ελλάδας. Δεν είναι τυχαίο. Είναι συγκεκριμένες τεχνικές. Σίγουρα όμως, δεν κάνουν όλοι για ηθοποιοί. Και δεν μιλάω για χαζοσειρες όπου πολλοί μπορούν να σταθούν, αλλά για το θέατρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Gvisbinis American Economist Εριφύλη cinephilee Scandal Paragontas7000 Kate1914 iew abyssiniancat camil Sotiris 12 Memetchi charmander Libertus Angelikaaa fortheloveofshizaya nimbus giannhs2001 Dmzk taketrance еще один пророк р... rafaela11 Entropy24 Jack of Spades friesnchocolate Advocatus diaboli johnsala Sosstoss Monsieur vas 78 jina92 fourkaki F1L1PAS Satan Claus globglogabgalab chester20080 Debugging_Daemon ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
cinephilee Νεοφερμένο μέλος Η cinephilee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. Σήμερα στις 19:43 Η cinephilee: #204 Σήμερα στις 19:43 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. Click για ανάπτυξη... Έλα τι επειδή δείχνουν τα τσουτσούνια τους; Και βάζουν την Αντιγόνη να είναι Κινέζα; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.593 μηνύματα. Σήμερα στις 19:45 Η Εριφύλη έγραψε: #205 Σήμερα στις 19:45 Αρχική Δημοσίευση από cinephilee: Και βάζουν την Αντιγόνη να είναι Κινέζα; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς και μόνο για αυτόν τον λόγο, που η Κίτσου πλέον είναι η μοναδική που φέρνει την αρχαία τραγωδία άριστα μεταφερμένη, θα έπρεπε να την σέβεστε Μόνο αυτήν μας θυμίζει τι είναι θέατρο κι όχι πανηγύρι. cinephilee Νεοφερμένο μέλος Η cinephilee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. Σήμερα στις 19:49 Η cinephilee: #206 Σήμερα στις 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ακριβώς και μόνο για αυτόν τον λόγο, που η Κίτσου πλέον είναι η μοναδική που φέρνει την αρχαία τραγωδία άριστα μεταφερμένη, θα έπρεπε να την σέβεστε Μόνο αυτήν μας θυμίζει τι είναι θέατρο κι όχι πανηγύρι. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω άλλο ερώτημα σοβαρό: Τι κάνει κάποιον να παίζει ψεύτικα; Δεν καταλαβαίνω πως ξεχωρίζουμε την καλή από την καλή υποκριτική. Θέλω να πω διαισθητικά το καταλαβαίνουμε όλοι. Αλλά στην πράξη τι κάνει λάθος ένας ηθοποιός που δεν μας πείθει και τι κάνει σωστά ένας ηθοποιός που μας καταφέρνει; Δεν έχω πρακτικά καταφέρει να το αποδώσω κάπου. Αισθάνομαι ότι στους άνδρες βοηθάει η μπάσα ορθοφωνημένη φωνή. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.593 μηνύματα. Σήμερα στις 19:52 Η Εριφύλη έγραψε: #207 Σήμερα στις 19:52 Αρχική Δημοσίευση από cinephilee: Εγώ έχω άλλο ερώτημα σοβαρό: Τι κάνει κάποιον να παίζει ψεύτικα; Δεν καταλαβαίνω πως ξεχωρίζουμε την καλή από την καλή υποκριτική. Θέλω να πω διαισθητικά το καταλαβαίνουμε όλοι. Αλλά στην πράξη τι κάνει λάθος ένας ηθοποιός που δεν μας πείθει και τι κάνει σωστά ένας ηθοποιός που μας καταφέρνει; Δεν έχω πρακτικά καταφέρει να το αποδώσω κάπου. Αισθάνομαι ότι στους άνδρες βοηθάει η μπάσα ορθοφωνημένη φωνή. Click για ανάπτυξη... Προφανώς μετράει και η φωνή, η σωστή αναπνοή, η κίνηση, η έκφραση. Όλα! Για αυτό άλλωστε οι πολύ καλοί ηθοποιοί έχουν σπουδάσει στις δύο μεγαλύτερες δραματικές της Ελλάδας. Δεν είναι τυχαίο. Είναι συγκεκριμένες τεχνικές. Σίγουρα όμως, δεν κάνουν όλοι για ηθοποιοί. Και δεν μιλάω για χαζοσειρες όπου πολλοί μπορούν να σταθούν, αλλά για το θέατρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Gvisbinis American Economist Εριφύλη cinephilee Scandal Paragontas7000 Kate1914 iew abyssiniancat camil Sotiris 12 Memetchi charmander Libertus Angelikaaa fortheloveofshizaya nimbus giannhs2001 Dmzk taketrance еще один пророк р... rafaela11 Entropy24 Jack of Spades friesnchocolate Advocatus diaboli johnsala Sosstoss Monsieur vas 78 jina92 fourkaki F1L1PAS Satan Claus globglogabgalab chester20080 Debugging_Daemon ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Και τι είναι η επιδαυρος; Τέχνη; πλέον είναι για τα πανηγύρια Μην παιδεύεσαι, το φτιάχνω εγώ αν είναι να δεις πόσο καμία σχέση δεν έχει η ερμηνεία της μιας με της άλλης. Click για ανάπτυξη... Έλα τι επειδή δείχνουν τα τσουτσούνια τους; Και βάζουν την Αντιγόνη να είναι Κινέζα;
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.593 μηνύματα. Σήμερα στις 19:45 Η Εριφύλη έγραψε: #205 Σήμερα στις 19:45 Αρχική Δημοσίευση από cinephilee: Και βάζουν την Αντιγόνη να είναι Κινέζα; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς και μόνο για αυτόν τον λόγο, που η Κίτσου πλέον είναι η μοναδική που φέρνει την αρχαία τραγωδία άριστα μεταφερμένη, θα έπρεπε να την σέβεστε Μόνο αυτήν μας θυμίζει τι είναι θέατρο κι όχι πανηγύρι. cinephilee Νεοφερμένο μέλος Η cinephilee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. Σήμερα στις 19:49 Η cinephilee: #206 Σήμερα στις 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ακριβώς και μόνο για αυτόν τον λόγο, που η Κίτσου πλέον είναι η μοναδική που φέρνει την αρχαία τραγωδία άριστα μεταφερμένη, θα έπρεπε να την σέβεστε Μόνο αυτήν μας θυμίζει τι είναι θέατρο κι όχι πανηγύρι. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω άλλο ερώτημα σοβαρό: Τι κάνει κάποιον να παίζει ψεύτικα; Δεν καταλαβαίνω πως ξεχωρίζουμε την καλή από την καλή υποκριτική. Θέλω να πω διαισθητικά το καταλαβαίνουμε όλοι. Αλλά στην πράξη τι κάνει λάθος ένας ηθοποιός που δεν μας πείθει και τι κάνει σωστά ένας ηθοποιός που μας καταφέρνει; Δεν έχω πρακτικά καταφέρει να το αποδώσω κάπου. Αισθάνομαι ότι στους άνδρες βοηθάει η μπάσα ορθοφωνημένη φωνή. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.593 μηνύματα. Σήμερα στις 19:52 Η Εριφύλη έγραψε: #207 Σήμερα στις 19:52 Αρχική Δημοσίευση από cinephilee: Εγώ έχω άλλο ερώτημα σοβαρό: Τι κάνει κάποιον να παίζει ψεύτικα; Δεν καταλαβαίνω πως ξεχωρίζουμε την καλή από την καλή υποκριτική. Θέλω να πω διαισθητικά το καταλαβαίνουμε όλοι. Αλλά στην πράξη τι κάνει λάθος ένας ηθοποιός που δεν μας πείθει και τι κάνει σωστά ένας ηθοποιός που μας καταφέρνει; Δεν έχω πρακτικά καταφέρει να το αποδώσω κάπου. Αισθάνομαι ότι στους άνδρες βοηθάει η μπάσα ορθοφωνημένη φωνή. Click για ανάπτυξη... Προφανώς μετράει και η φωνή, η σωστή αναπνοή, η κίνηση, η έκφραση. Όλα! Για αυτό άλλωστε οι πολύ καλοί ηθοποιοί έχουν σπουδάσει στις δύο μεγαλύτερες δραματικές της Ελλάδας. Δεν είναι τυχαίο. Είναι συγκεκριμένες τεχνικές. Σίγουρα όμως, δεν κάνουν όλοι για ηθοποιοί. Και δεν μιλάω για χαζοσειρες όπου πολλοί μπορούν να σταθούν, αλλά για το θέατρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 79 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: fockos Gvisbinis American Economist Εριφύλη cinephilee Scandal Paragontas7000 Kate1914 iew abyssiniancat camil Sotiris 12 Memetchi charmander Libertus Angelikaaa fortheloveofshizaya nimbus giannhs2001 Dmzk taketrance еще один пророк р... rafaela11 Entropy24 Jack of Spades friesnchocolate Advocatus diaboli johnsala Sosstoss Monsieur vas 78 jina92 fourkaki F1L1PAS Satan Claus globglogabgalab chester20080 Debugging_Daemon ROM32 GeorgePap2003 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cinephilee: Και βάζουν την Αντιγόνη να είναι Κινέζα; Click για ανάπτυξη... Ακριβώς και μόνο για αυτόν τον λόγο, που η Κίτσου πλέον είναι η μοναδική που φέρνει την αρχαία τραγωδία άριστα μεταφερμένη, θα έπρεπε να την σέβεστε Μόνο αυτήν μας θυμίζει τι είναι θέατρο κι όχι πανηγύρι.
cinephilee Νεοφερμένο μέλος Η cinephilee αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 40 μηνύματα. Σήμερα στις 19:49 Η cinephilee: #206 Σήμερα στις 19:49 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ακριβώς και μόνο για αυτόν τον λόγο, που η Κίτσου πλέον είναι η μοναδική που φέρνει την αρχαία τραγωδία άριστα μεταφερμένη, θα έπρεπε να την σέβεστε Μόνο αυτήν μας θυμίζει τι είναι θέατρο κι όχι πανηγύρι. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω άλλο ερώτημα σοβαρό: Τι κάνει κάποιον να παίζει ψεύτικα; Δεν καταλαβαίνω πως ξεχωρίζουμε την καλή από την καλή υποκριτική. Θέλω να πω διαισθητικά το καταλαβαίνουμε όλοι. Αλλά στην πράξη τι κάνει λάθος ένας ηθοποιός που δεν μας πείθει και τι κάνει σωστά ένας ηθοποιός που μας καταφέρνει; Δεν έχω πρακτικά καταφέρει να το αποδώσω κάπου. Αισθάνομαι ότι στους άνδρες βοηθάει η μπάσα ορθοφωνημένη φωνή. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.593 μηνύματα. Σήμερα στις 19:52 Η Εριφύλη έγραψε: #207 Σήμερα στις 19:52 Αρχική Δημοσίευση από cinephilee: Εγώ έχω άλλο ερώτημα σοβαρό: Τι κάνει κάποιον να παίζει ψεύτικα; Δεν καταλαβαίνω πως ξεχωρίζουμε την καλή από την καλή υποκριτική. Θέλω να πω διαισθητικά το καταλαβαίνουμε όλοι. Αλλά στην πράξη τι κάνει λάθος ένας ηθοποιός που δεν μας πείθει και τι κάνει σωστά ένας ηθοποιός που μας καταφέρνει; Δεν έχω πρακτικά καταφέρει να το αποδώσω κάπου. Αισθάνομαι ότι στους άνδρες βοηθάει η μπάσα ορθοφωνημένη φωνή. Click για ανάπτυξη... Προφανώς μετράει και η φωνή, η σωστή αναπνοή, η κίνηση, η έκφραση. Όλα! Για αυτό άλλωστε οι πολύ καλοί ηθοποιοί έχουν σπουδάσει στις δύο μεγαλύτερες δραματικές της Ελλάδας. Δεν είναι τυχαίο. Είναι συγκεκριμένες τεχνικές. Σίγουρα όμως, δεν κάνουν όλοι για ηθοποιοί. Και δεν μιλάω για χαζοσειρες όπου πολλοί μπορούν να σταθούν, αλλά για το θέατρο. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Ακριβώς και μόνο για αυτόν τον λόγο, που η Κίτσου πλέον είναι η μοναδική που φέρνει την αρχαία τραγωδία άριστα μεταφερμένη, θα έπρεπε να την σέβεστε Μόνο αυτήν μας θυμίζει τι είναι θέατρο κι όχι πανηγύρι. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω άλλο ερώτημα σοβαρό: Τι κάνει κάποιον να παίζει ψεύτικα; Δεν καταλαβαίνω πως ξεχωρίζουμε την καλή από την καλή υποκριτική. Θέλω να πω διαισθητικά το καταλαβαίνουμε όλοι. Αλλά στην πράξη τι κάνει λάθος ένας ηθοποιός που δεν μας πείθει και τι κάνει σωστά ένας ηθοποιός που μας καταφέρνει; Δεν έχω πρακτικά καταφέρει να το αποδώσω κάπου. Αισθάνομαι ότι στους άνδρες βοηθάει η μπάσα ορθοφωνημένη φωνή.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.593 μηνύματα. Σήμερα στις 19:52 Η Εριφύλη έγραψε: #207 Σήμερα στις 19:52 Αρχική Δημοσίευση από cinephilee: Εγώ έχω άλλο ερώτημα σοβαρό: Τι κάνει κάποιον να παίζει ψεύτικα; Δεν καταλαβαίνω πως ξεχωρίζουμε την καλή από την καλή υποκριτική. Θέλω να πω διαισθητικά το καταλαβαίνουμε όλοι. Αλλά στην πράξη τι κάνει λάθος ένας ηθοποιός που δεν μας πείθει και τι κάνει σωστά ένας ηθοποιός που μας καταφέρνει; Δεν έχω πρακτικά καταφέρει να το αποδώσω κάπου. Αισθάνομαι ότι στους άνδρες βοηθάει η μπάσα ορθοφωνημένη φωνή. Click για ανάπτυξη... Προφανώς μετράει και η φωνή, η σωστή αναπνοή, η κίνηση, η έκφραση. Όλα! Για αυτό άλλωστε οι πολύ καλοί ηθοποιοί έχουν σπουδάσει στις δύο μεγαλύτερες δραματικές της Ελλάδας. Δεν είναι τυχαίο. Είναι συγκεκριμένες τεχνικές. Σίγουρα όμως, δεν κάνουν όλοι για ηθοποιοί. Και δεν μιλάω για χαζοσειρες όπου πολλοί μπορούν να σταθούν, αλλά για το θέατρο.
Αρχική Δημοσίευση από cinephilee: Εγώ έχω άλλο ερώτημα σοβαρό: Τι κάνει κάποιον να παίζει ψεύτικα; Δεν καταλαβαίνω πως ξεχωρίζουμε την καλή από την καλή υποκριτική. Θέλω να πω διαισθητικά το καταλαβαίνουμε όλοι. Αλλά στην πράξη τι κάνει λάθος ένας ηθοποιός που δεν μας πείθει και τι κάνει σωστά ένας ηθοποιός που μας καταφέρνει; Δεν έχω πρακτικά καταφέρει να το αποδώσω κάπου. Αισθάνομαι ότι στους άνδρες βοηθάει η μπάσα ορθοφωνημένη φωνή. Click για ανάπτυξη... Προφανώς μετράει και η φωνή, η σωστή αναπνοή, η κίνηση, η έκφραση. Όλα! Για αυτό άλλωστε οι πολύ καλοί ηθοποιοί έχουν σπουδάσει στις δύο μεγαλύτερες δραματικές της Ελλάδας. Δεν είναι τυχαίο. Είναι συγκεκριμένες τεχνικές. Σίγουρα όμως, δεν κάνουν όλοι για ηθοποιοί. Και δεν μιλάω για χαζοσειρες όπου πολλοί μπορούν να σταθούν, αλλά για το θέατρο.