Τρίκαλα: Φωτιά μετά από έκρηξη στη μπισκοτοβιομηχανία «Βιολάντα» - Πέντε νεκρές εργαζόμενες

1771514968832.png

ποιος φταίει γιαυτό; Όλοι μαζεύτηκαν σε θέσεις χαλαρές, όσο πιο τεμπέλικες γίνεται και οι υπηρεσίες που έχουν δουλειά, πνίγονται! Να μην αναφέρω, κεντρική υπηρεσία στην Αθήνα, έλεγαν, δουλεύουν με το 1/3 του προσωπικού, γιατί οι βυσματίες έφυγαν για πιο τεμπέλικα πόστα.
Εσύ ή εγώ φταίμε γιαυτό το χάλι;

Όλοι.

εκτος απο μένα και σένα... όλοι οσοι ειναι στο σύστημα αυτό και εξηγώ.

Αρχικα φταίει αυτος που θα κάνει αναφορά και θα πάει να γλειψει το βύσμα του να τον μετακινήσει...
Μετα φταίει ο Διευθυντης που θα δεχθεί τη μετάθεση ή θα συνηγορήσει υπερ αυτής... θα βαλει δηλαδη υπογραφή επειδη δεν θέλει να πει ΟΧΙ και ειναι κότα.

Και τέλος φταιει και η Κυβέρνηση εννοείται... ο εκάστοτε που θα προωθήσει τον βυσματούχο.

Ετσι ειναι η πραγματικότητα..... απλά ολοι αυτοι που τα κάνουν αυτά κρύβονται και δε μπορουν να βγούν τα άπλυτα τους στη φόρα οπότε το διασκεδάζουν κιόλας.

Εγω σε τι να φταίω ; σε υποστελεχωμένη Υπηρεσία ειμαι και μάλιστα δήλωσα ο ίδιος εθελοντής να φύγω... παίζει να ειμαστε αλλοι τοσοι μετρημενοι στα δάχτυλα του ενός χεριού σε ολη την Ελλάδα που το κάναμε αυτό.

Τελοςπαντων.... δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν ολοι οι άλλοι και δε μπαινω σε διαδικασία συγκρίσεων γιατι ειναι η νουμερο ένα νόρμα θυματοποίησης απλά ομως περιγράφω και εχω αντίληψη της ακριβούς πραγματικότητας.

Εμένα πχ αμα με βαζανε επικεφαλή σε Διευθυνση που ειναι υπεύθυνη για μετακινήσεις προσωπικού θα κοιταζα πρωτα τη δυναμη της κάθε Υπηρεσίας.... και εφόσον ειναι ελλειπής ΟΧΙ. Θα απερριπτα αιτηματα ατομων να φύγουν ή να μη πάνε σε αυτήν.

Σε 2 μήνες θα είχα φυγει για άλλη Διευθυνση γιατι δεν θα ήμουν ο βολικός βλάκας που θα υπέγραφε αηδίες... αλλα λέμε τωρα.

Γενικα η ελευθερια ειναι να μην υπογράφεις αηδιες. Γιατι κάποια μέρα θα φυγεις απο αυτη τη δουλειά θα κοιτάξεις πίσω και θα λές τι έκανα.... ή τι δεν έκανα.

Back