ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.529 μηνύματα.

08-03-25

09:27
Καλά, πλύση εγκεφάλου δεν θα το έλεγα, η πλειοψηφία των γυναικών προτιμάει το μούσι.Για να φτάσει κάποιος σε σημείο να κάνει λέιζερ στο πρόσωπο( με την πλύση εγκεφάλου που έχει υποστεί) μάλλον δεν έχει αντιληφθεί πόσο θελκτικά είναι τα γενιά για τις γυναίκες .
Ε, λογικά ναι. Όταν ακούς για λέιζερ στο πρόσωπο, δεν σου έρχεται στο μυαλό στρέιτ.Και στην τελική μάλλον δεν τον ενδιαφέρει το γυναικείο φύλο.
Κι εγώ δηλαδή που προτιμώ το ξυρισμένο, δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο στον εαυτό μου. Άλλωστε είναι αμιγώς αντρική ιεροτελεστία το ξύρισμα.
adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

08-03-25

09:34
Δεν ξέρω αν λέγεται πλύση εγκεφάλου ή ανυπαρξία ξεχωριστής μοναδικής ταυτότητας..Για να φτάσει κάποιος σε σημείο να κάνει λέιζερ στο πρόσωπο( με την πλύση εγκεφάλου που έχει υποστεί) μάλλον δεν έχει αντιληφθεί πόσο θελκτικά είναι τα γενιά για τις γυναίκες .
Και στην τελική μάλλον δεν τον ενδιαφέρει το γυναικείο φύλο.
Όταν μια γυναικα σου λέει δεν μου αρέσουν τα γενιά ή οι τρίχες ας πούμε στο στήθος ενός άνδρα και εσύ είσαι ένας ετεροκαθοριζομενος χωρίς προσωπικότητα άνδρας σαφέστατα και θα κάνεις ότι σου λέει μόνο και μόνο για να κάνεις σχέση μαζί της ,να μην απορριφθείς.
Και κάπου εκεί αρχίζει η συζήτηση περί σχέσεων και ωριμότητας ανδρών και γυναικών σε μικρές ηλικίες που πλέον με όλα αυτά τα πρότυπα αυτά τα συναντάς και σε ανθρώπους που κοντεύουν τα 30 ...
Χαίρομαι μονο που πολλές γυναικες και ανδρες μετά την επανάσταση της δεκαετίας των 20 αντιλαμβανονται και προσπαθουν να αλλάξουν!
Φυσικά θα υπάρχουν και οι πολομενοι !!!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Κοίτα το να πας σε αισθητικό γιατι αρκετοί ας πούμε έχουν θέμα με ακμή η μαύρα στίγματα και χρειάζονται έναν καθαρισμό η μία ενυδάτωση το λες φροντίδα και εμένα μου αρέσει αυτό!Εδώ έχει άντρες που πάνε σε αισθητικό, τι να λέμε τώρα.
Ερντογάν, έλα μέρα καλύτερα (θα είμαστε στο κέντρο αισθητικής).
Το να πας σε αισθητικό για λέιζερ προσώπου για βγάλσιμο φρυδιών ή και για βλεφαρίδες (νέα μόδα Παναγία μου ) είναι λιγάκι δυσλειτουργικο θα πω ....
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.441 μηνύματα.

08-03-25

09:49
Σκέψου το επιφανειακό κριτήριο που θέτει κάποιος για να είσαι μαζί του - ή έχεις άτριχο στήθος πχ ή χωρίζουμε, γιατί αλλιώς δε μου αρέσεις-Όταν μια γυναικα σου λέει δεν μου αρέσουν τα γενιά ή οι τρίχες ας πούμε στο στήθος ενός άνδρα και εσύ είσαι ένας ετεροκαθοριζομενος χωρίς προσωπικότητα άνδρας σαφέστατα και θα κάνεις ότι σου λέει μόνο και μόνο για να κάνεις σχέση μαζί της ,να μην απορριφθείς.
Αξίζει πιστεύεις να προσπαθήσεις να διατηρήσεις έναν τέτοιο άνθρωπο στη ζωή σου ;
Υποτίθεται πως είσαι με κάποιον γιατί σου αρέσει όλο το πακέτο ( δε μιλάμε για ανθρώπους που αρέσκονται σε ξεπέτες, αλλά για αυτούς που αναζητούν σχέση ). Στις τρίχες θα κολλήσουμε ;
adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

08-03-25

09:59
Ακριβώς!Σκέψου το επιφανειακό κριτήριο που θέτει κάποιος για να είσαι μαζί του - ή έχεις άτριχο στήθος πχ ή χωρίζουμε, γιατί αλλιώς δε μου αρέσεις-
Αξίζει πιστεύεις να προσπαθήσεις να διατηρήσεις έναν τέτοιο άνθρωπο στη ζωή σου ;
Υποτίθεται πως είσαι με κάποιον γιατί σου αρέσει όλο το πακέτο ( δε μιλάμε για ανθρώπους που αρέσκονται σε ξεπέτες, αλλά για αυτούς που αναζητούν σχέση ). Στις τρίχες θα κολλήσουμε ;
Θυμάσαι όμως πως έχουμε μεγαλώσει;
Με ένα ΑΝ ...
Αν θα κάνεις το χατήρι της μαμάς και του μπαμπά θα εισαι καλό παιδί.. αποδεκτός.. αρεστός ..δεν βιώνεις απόρριψη..
Αυτό θα κάνουμε και στις πρώτες μας σχέσεις γιατί φοβόμαστε την απόρριψη..
Μια απόρριψη που φυσικά θα έρθει όταν αντιληφθούμε ότι δεν μπορούμε μια ζωή να κάνουμε το θέλω των άλλων.
Αργοτερα μαθαίνουμε οτι το να βιώσω απόρριψη από κάποιον επειδη εκανα λαθη δεν σημαίνει ότι δεν αξίζω..
Εμείς και μιλάω για την γενιά μου το αντιλαμβανομασταν πιο νωρίς θα έλεγα..
Τωτα με την προβολή λάθος προτύπων την απουσία αξιών και παιδείας από τα οικογενειακά πλαίσια και συνάμα με την ταυτόχρονη ανάγκη της ανθρώπινης οντότητας για το αίσθημα του ανήκειν έχει δυστυχώς όλα αυτά τα αποτελέσματα..
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.441 μηνύματα.

08-03-25

10:05
Να προσπαθήσω να διορθώσω τρωτά του χαρακτήρα μου , γιατί δυσκολεύουν τον άνθρωπο που έχω απέναντι μου να λειτουργήσουμε, το κατανοώ και το θεωρώ λογικό.Αυτό θα κάνουμε και στις πρώτες μας σχέσεις γιατί φοβόμαστε την απόρριψη..
Μια απόρριψη που φυσικά θα έρθει όταν αντιληφθούμε ότι δεν μπορούμε μια ζωή να κάνουμε το θέλω των άλλων.
Αργοτερα μαθαίνουμε οτι το να βιώσω απόρριψη από κάποιον επειδη εκανα λαθη δεν σημαίνει ότι δεν αξίζω..
Το να μου θέσουν όμως τελεσίγραφο που αφορά την εμφάνιση ή κάνεις αυτό ή δεν με ελκύεις το θεωρώ πολυ επιφανειακό... Ορίστε η πόρτα είναι ανοικτή.. Άντε στο καλό.
adams33
Δραστήριο μέλος

08-03-25

10:27
Πολύ ωραίο αυτό που λες και φυσικά έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι μας .Να προσπαθήσω να διορθώσω τρωτά του χαρακτήρα μου , γιατί δυσκολεύουν τον άνθρωπο που έχω απέναντι μου να λειτουργήσουμε, το κατανοώ και το θεωρώ λογικό.
Το να μου θέσουν όμως τελεσίγραφο που αφορά την εμφάνιση ή κάνεις αυτό ή δεν με ελκύεις το θεωρώ πολυ επιφανειακό... Ορίστε η πόρτα είναι ανοικτή.. Άντε στο καλό.
Δυστυχώς όμως υπάρχουν πάρα πολλοί εκεί έξω που είναι ετεροκαθοριζομενοι λόγο προσωπικής ανασφάλειας..
Ένα περισσότερο τα σημερινά παιδιά που πλέον μεγαλώνουν από δήθεν δημοκρατικους γονείς αλλά δυστυχώς βλέποντας καλύτερα είναι αδιάφοροι γονείς.
Η βασική αξία της ανθρώπινης οντότητας είναι ο σεβασμός προ τον εαυτό και μετά στους άλλους.
Δύσκολο όμως από την στιγμή που δεν εστιάζουμε σε εμάς πάρα μόνο στο άλλον και ασχολούμαστε με τον άλλον..
Κόψε τα μαλλιά σου ,κάνε αποτρίχωση, βάλε στήθος μην φοράς φούστα βάλε κατι άλλο και γενικά άλλαξε βρε αδελφέ, γίνε ΣΑΝ και εμένα...
Όταν κάποιος σου λέει άλλαξε υπονοεί ότι αυτός είναι τέλειος..
Αντιλαμβανεσαι πιστεύω την δυσλειτουργια αυτού...
Επιφανειακες προσεγγίσεις από επιφανειακους ανασφαλείς ανθρώπους.
Οπότε εσύ οταν εχεις αυτογνωσια ,οχι οτι εισαι τέλειος ,αλλα γνωριζεις ακομα και την δυσλειτουργικη σου πλευρα τους λες αυτό που είπες..
Πάρε τη δική σου ανασφάλεια και στην ευχή της Παναγίας και του Θεού όμορφα και αρμονικά και βρες κάποιον άλλον να τον κάνεις σαν τον τέλειο εαυτό σου..
Εγωκεντρικοτητα ..Αυτή είναι η κοινωνία μας!
"Αγαπάς" μόνο τους ανθρώπους που είναι σαν και εσενα ..δηλαδή αγαπάς μόνο το εαυτό σου .. ..
Αυτό κρύβεται πίσω από την προσδοκία να αλλάξει κάποιος άλλος για να αρέσει σε εσένα...
Μην αλλάζετε !
Κανένας να μην αλλάξει αν δεν θέλει ο ίδιος..Απλά να πει στον άλλο να απομακρυνθεί από αυτό.
Ας μείνει με τρίχες..παρακάτω θα βρεθεί κάποιος που να τον αποδεχτεί γιατί δεν θεωρεί τον εαυτό του τέλειο ώστε να αγαπήσει και την ημιτελή πλευρά του αλλου!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- touvlo
- Kate1914
- American Economist
- Libertus
- Memetchi
- Μήτσος10
- Scandal
- Wonderkid
- Jack of Spades
- Unboxholics
- giannhs2001