life12
Πολύ δραστήριο μέλος

Γιαυτό και εγώ δεν θα βρω αθλητή αλλά drummer.![]()
χεεχχεχε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

To στηθος το ξυριζω και εγω,δεν φαινεται πολυ ωραιο να εχει τριχα ο αντρας στο στηθος και παει σε πολυ λιγους επισης κρυβει τους κοιλιακους και γραμμωσεις κτλ... Απο την αλλη νομιζω οι αντρες το παρακανανε με το να ξυριζουνε και τα ποδια,ειπαμε ειμαστε αντρες και αντε να ξυριζεις ολη την τριχα των ποδιων σου,μαρτυριο.Ποια γυναίκα θέλει να ξυρίζει ο γκόμενός της πόδια;Το στήθος πάει στο διάολο, αν είναι κανας Ρουβάς ξερωγώ, αλλά τα πόδια γιατί;
Νομιζω να δειχνεις καπως ετσι ειναι ωραιο ,δεν ξερω αν συμφωνουν και οι κοπελες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena*
Τιμώμενο Μέλος

Μωρε άμα δεν εχει και λίγες τρίχες τι να τον κανεις;
Ολο και κάποια ανώμαλη θα υπάρχει που θα το θέλει, δεν μπορει. Έγινε must τώρα πια, να ξυρίζουν και οι άντρες τα πόδια τους. Τι να πει κανείς.![]()
![]()
Εσύ με νιώθεις.

Έλα ρε Εύα! Αφού σε νιώθω σε ένα τέτοιο θέμα τότε πολύ πιθανόν να έχουμε ίδιες απόψεις και για άλλα θέματα. Αλλά όπως και να το κάνουμε άντρας δίχως τρίχες θα ναι σαν τους λουκουμάδες δίχως μέλι.Εσύ με νιώθεις.![]()
Guest 781029
Επισκέπτης

Εγώ δεν το ξυρίζω (είναι ξανθές και δε δείχνουν πολλές άλλωστεTo στηθος το ξυριζω και εγω,δεν φαινεται πολυ ωραιο να εχει τριχα ο αντρας στο στηθος και παει σε πολυ λιγους επισης κρυβει τους κοιλιακους και γραμμωσεις κτλ... Απο την αλλη νομιζω οι αντρες το παρακανανε με το να ξυριζουνε και τα ποδια,ειπαμε ειμαστε αντρες και αντε να ξυριζεις ολη την τριχα των ποδιων σου,μαρτυριο.
Νομιζω να δειχνεις καπως ετσι ειναι ωραιο ,δεν ξερω αν συμφωνουν και οι κοπελες
![]()

prinCess.
Επιφανές μέλος

Έλα ρε Εύα! Αφού σε νιώθω σε ένα τέτοιο θέμα τότε πολύ πιθανόν να έχουμε ίδιες απόψεις και για άλλα θέματα. Αλλά όπως και να το κάνουμε άντρας δίχως τρίχες θα ναι σαν τους λουκουμάδες δίχως μέλι.
Μέλι;;;ewwwwwwww
νο. νο. νο.

πάντως, ο αδερφός μου δεν έχει πολλή τρίχα, είναι ψιλοάτριχος σαν εμένα, δε μπορεί να κάνει κάτι. Το χέρι του είναι πιο απαλό από της κοπέλας του ξέρωγω εκ φυσικού. Γλυκούλης

Αυτοί δε μπορούν να κάνουν κάτι.

Μέλι;;;ewwwwwwww
νο. νο. νο.
![]()
Έχεις δίκαιο, καλυτερα μερεντα.
ΟΦ τοπικ οσο δεν παει. Κρίμα.
life12
Πολύ δραστήριο μέλος

sunflower_
Νεοφερμένο μέλος

Dias
Επιφανές μέλος

sunflower_
Νεοφερμένο μέλος

Κορίτσια, τις ...επίμαχες περιοχές μας πώς τις προτιμάτε;
![]()
Ξυρισμένη
Μου φαίνεται πιο ότι είναι πιο καθαρά χωρίς τρίχες (και στις γυναίκες, δηλαδή εγώ πρώτη φορά γι' αυτό το λόγο ξυρίστηκα εκεί)
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Εσχατόγερος
Νεοφερμένο μέλος

Κορίτσια, τις ...επίμαχες περιοχές μας πώς τις προτιμάτε;
Σημασία δεν έχει πως τις προτιμούν εκείνες αλλά πώς τις προτιμάμε εμείς. Και φυσικά, όσοι γνωρίζουμε τις προτιμάμε ξυρισμένες τις "επίμαχες περιοχές" μας διότι, πέρα από το ζήτημα της υγιεινής υπάρχουν και συγκεκριμένα σημαντικά πλεονεκτήματα "τεχνικής φύσεως". Να μην μπω σε X-rated λεπτομέρειες, απλά να αναφέρω την άμεση πρόσβαση σε μεγαλύτερη έκταση δέρματος και νευρικών απολήξεων. Που σημαίνει ότι μεταξύ άλλων είναι πιο δύσκολο να προσποιηθούν οργασμό.
Dias
Επιφανές μέλος

Το θέμα έχει συζητηθεί διεξοδικά και ...επιστημονικά ΕΔΩ.Σημασία δεν έχει πως τις προτιμούν εκείνες αλλά πώς τις προτιμάμε εμείς. Και φυσικά, όσοι γνωρίζουμε τις προτιμάμε ξυρισμένες τις "επίμαχες περιοχές" ....

bekker
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bekker
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κοπέλα - ελληνίδα μάνα σημειώσατε 1-0
Guest 278211
Επισκέπτης

Αν η κοπέλα μου πάντως απαιτούσε να ξυρίσω την πλάτη μου θα το έλεγα στη μαμά μου.
Για να βοηθήσει στο ξύρισμα;
Alejandro che 7
Πολύ δραστήριο μέλος

μπαλες, βαση πεους, πλατη αν υπάρχουν ξυρισμα ή laser
στηθος κοιλιακοι τριμμαρισμα μονο αν ειναι υπερβολικες
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- touvlo
- Kate1914
- American Economist
- Libertus
- Memetchi
- Μήτσος10
- Scandal
- Wonderkid
- Jack of Spades
- Unboxholics
- giannhs2001
- giorgos5002
- plot
- kalhkardia
- Ωρορα
- taketrance
- charmander
- fourkaki
- Paragontas7000
- vasilis123321
- Requiem
- Reader
- tslef8
- User2350
- Joji
- _pathfinder_
- aceon
- ggl
- MarcoReus
- Insertcoin
- Chradms12
- The_Unorthodox
- Fin4
- apathier
- McManus
- Superhuman
- Nikos712
- Danaoula2020
- Ολλανδός
- Έμμα
- uni77
- anastasiakan
- Totreno
- hirasawayui
- JohnGreek
- Jocaste
- panagiotis econ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.