giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

12-02-25

15:20
Αν αρχίσουμε να ξυρίζουμε και τις μασχάλες τώρα καήκαμε...
Ευτυχώς εγώ γενικά δεν έχω τρίχα εκ φύσεως. Πάντως προλάβαμε εποχές όπου το να ξύριζες τα πόδια ως άντρας ήταν ακόμα στο μεταίχμιο της κατάκρισης και της αποδοχής. Δεν τα ξύρισα ποτέ στη ζωή μου και στο γυμνάσιο τα καλοκαίρια είχα φάει δούλεμα επειδή νόμιζαν πως τα ξύριζα. Περιττό να πω πως ακόμα και σήμερα αυτό πιστεύουν αλλά πάλι δεν τα έχω ξυρίσει ποτέ
Ευτυχώς εγώ γενικά δεν έχω τρίχα εκ φύσεως. Πάντως προλάβαμε εποχές όπου το να ξύριζες τα πόδια ως άντρας ήταν ακόμα στο μεταίχμιο της κατάκρισης και της αποδοχής. Δεν τα ξύρισα ποτέ στη ζωή μου και στο γυμνάσιο τα καλοκαίρια είχα φάει δούλεμα επειδή νόμιζαν πως τα ξύριζα. Περιττό να πω πως ακόμα και σήμερα αυτό πιστεύουν αλλά πάλι δεν τα έχω ξυρίσει ποτέ

Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 447 μηνύματα.

12-02-25

16:04
Εμένα μου αρέσει να έχει τριμαρισμενες τρίχες στην μασχαλη. Όχι τις τέρμα μεγάλες ή το τελείως ξυρισμενο.
Γενικά μου αρέσει να υπάρχει τρίχα αλλά τριμαρισμενη.
Έχω δει και άντρες με θαμνο στο στήθος που προσωπικά μου είναι λίγο αντιαισθητικο.
Αλλά τι φάση με τις τρίχες αυτές τις μέρες;
Ειναι μεγάλο πρόβλημα και στα δύο φύλα αυτό τελικά και νόμιζα πως περνάει κάπως αδιάφορα.
Γενικά μου αρέσει να υπάρχει τρίχα αλλά τριμαρισμενη.
Έχω δει και άντρες με θαμνο στο στήθος που προσωπικά μου είναι λίγο αντιαισθητικο.
Αλλά τι φάση με τις τρίχες αυτές τις μέρες;

Ειναι μεγάλο πρόβλημα και στα δύο φύλα αυτό τελικά και νόμιζα πως περνάει κάπως αδιάφορα.
adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

12-02-25

16:21
Ξυρισμένοι "ανδρες " ,ενδιαφέρων θέμα στην νεα εποχή που η λέξη αν δρας πάει να αφομοιωθεί με την θηλυκή ενέργεια...
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

12-02-25

16:36
Παπάτζα ετυμολογία είναι αυτή. Με το συμπάθειοη λέξη αν δρας

adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

12-02-25

16:42
Ελεύθερα μην ζορίζεσαιΠαπάτζα ετυμολογία είναι αυτή. Με το συμπάθειο![]()

Σε μια κοινωνά που τείνει να θηλυκοποιήσεις τον αν δρα και που η γυναίκα εχει χιάσει την θηλυκή της ενέργεια στο βωμο του "φεμινισμού " τι να συζητάμε για ορισμούς .
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

13-02-25

01:16
Θα ήθελα να σχολιάσω αυτό το σημείο αλλά όχι εδώ, γιατί δεν σχετίζεται άμεσα με το θέμα μας.Σε μια κοινωνά που τείνει να θηλυκοποιήσεις τον αν δρα και που η γυναίκα εχει χιάσει την θηλυκή της ενέργεια στο βωμο του "φεμινισμού " τι να συζητάμε για ορισμούς .
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.

13-02-25

10:34
Προσωπικά δεν καταλαβαίνω πως ορίζεται η καλαισθησία σε παρεμβατική αφαίρεση τρίχας. Ειδικά όταν το δέρμα φαίνεται ταλαιπωρημένο και η τρίχα φαίνεται κουρεμένη, κοντή και άγρια, είναι αηδία.
Βλέπω πολλούς άνδρες το καλοκαίρι που ξυρίζουν το στήθος, μασχάλη ή τα πόδια τους και σαν εικόνα μου έρχεται να γελάσω. Επίσης δεν καταλαβαίνω πως έχει συνδεθεί στο μυαλό ορισμένων ότι κάποιος βρωμάει αν έχει τρίχα, ενώ η οσμή δεν είναι από την τρίχα αλλά από το δέρμα και τη γενικότερη περιποίηση. Από την πικρή μου εμπειρία, νομίζω ότι οι Έλληνες είναι μπιχλάκηδες.

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

13-02-25

11:05
Έχω την εντύπωση πως πολλοί Ασιάτες ξυρίζονται (σχεδόν) παντού γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο: για να μην τους περνάνε για μπιχλάκηδεςνομίζω ότι οι Έλληνες είναι μπιχλάκηδες

nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.582 μηνύματα.

13-02-25

11:11
Έχω την εντύπωση πως πολλοί Ασιάτες ξυρίζονται (σχεδόν) παντού γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο: για να μην τους περνάνε για μπιχλάκηδες![]()
Οι Ασιάτες (άπω Ανατολής) είναι εκ φύσεως άτριχοι, ή με ελάχιστη τρίχα. Επίσης δεν ιδρώνουν με τον τρόπο που ιδρώνουμε εμείς. Είναι διαφορετική η προσαρμογή δέρματος που έχουν, λόγω κλιματικών συνθηκών.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.

13-02-25

12:31
αυτό πώς εξηγείται; Μια συνάδελφος πήγε στη Μπανγκογκ και μπήκε σε λεωφορείο, φουλ στον κόσμο, ο ένας πάνω στον άλλο, ζέστη, υγρασία, η ίδια είχε γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα και δεν μύριζε τίποτα γύρω της.Οι Ασιάτες (άπω Ανατολής) είναι εκ φύσεως άτριχοι, ή με ελάχιστη τρίχα. Επίσης δεν ιδρώνουν με τον τρόπο που ιδρώνουμε εμείς. Είναι διαφορετική η προσαρμογή δέρματος που έχουν, λόγω κλιματικών συνθηκών.
Βρε, τώρα το σκέφτηκα, μήπως βρωμούσε η ίδια τόσο πολύ, ώστε οι μυρωδιές των άλλων της ήταν ά-οσμες;
nPb
Επιφανές μέλος

13-02-25

12:50
αυτό πώς εξηγείται; Μια συνάδελφος πήγε στη Μπανγκογκ και μπήκε σε λεωφορείο, φουλ στον κόσμο, ο ένας πάνω στον άλλο, ζέστη, υγρασία, η ίδια είχε γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα και δεν μύριζε τίποτα γύρω της.
Βρε, τώρα το σκέφτηκα, μήπως βρωμούσε η ίδια τόσο πολύ, ώστε οι μυρωδιές των άλλων της ήταν ά-οσμες;
Οι ασιάτες της άπω Ανατολής με το "κίτρινο χρώμα" προέρχονται από τη φυλή Χαν, οι οποίοι είναι οι γεννήτορές τους. Η δερματική τους ιδιαιτερότητα είναι η προσαρμογή της φύσης σε στέπες με έντονο ψύχος (γι' αυτό και τα μάτια είναι σχιστά) ή σε περιβάλλον με υγρασία (2 εποχές το χρόνο). Οι Κινέζοι της Β.Κίνας είναι πιο τριχωτοί και ψηλοί από τους Κινέζους της Ν.Κίνας που μοιάζουν περισσότερο με λαούς του Βιετνάμ, Λάος, Ταϊλάνδη.
adams33
Δραστήριο μέλος

13-02-25

16:03
Και ομως σχετίζεται γιατί το να βλέπεις ξυρισμένους "άνδρες " στην σημερνή μορφή δεν είναι θέμα μονο υγιεινήςΘα ήθελα να σχολιάσω αυτό το σημείο αλλά όχι εδώ, γιατί δεν σχετίζεται άμεσα με το θέμα μας.

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

13-02-25

17:38
Γενικά, εγώ δεν έχω θέμα να είναι πιο θηλυκοί οι άντρες και πιο αρρενωπές οι γυναίκες στο θέμα τρίχα (αλλά και σε άλλα θέματα). Δεν το βλέπω ούτε ως πρόοδο αλλά ούτε και ως παρακμή. Το βλέπω ως αλλαγή. Και ενδιαφέρομαι γενικά για την αλλαγή, γιατί πάνω σε αυτήν αναστοχάζομαιΣε μια κοινωνά που τείνει να θηλυκοποιήσεις τον αν δρα και που η γυναίκα εχει χιάσει την θηλυκή της ενέργεια στο βωμο του "φεμινισμού " τι να συζητάμε για ορισμούς .

Επίσης, δεν απορρίπτω τα παραδοσιακά στερεότυπα, που εν προκειμένω θέλουν τους άντρες με τρίχα και τις γυναίκες άτριχες, αλλά δεν απορρίπτω και τις νέες τάσεις.
Με ασφάλεια μπορώ να σου πω πως προτιμώ τις γυναίκες χωρίς τριχοφυΐα στα σημεία που δεν συνηθίζεται να υπάρχει τριχοφυΐα και τους άντρες τους προτιμώ με περιποιημένη τριχοφυΐα.
Τα προσωπικά μου γούστα δεν έχουν σημασία μπροστά στο πώς αισθάνεται ο καθένας. Ναι, είναι νορμάλ να μην μου αρέσουν π.χ. οι τριχωτές μασχάλες στις γυναίκες (που στην πραγματικότητα έχω ουδέτερη άποψη) και να απορρίπτω μία γυναίκα γι' αυτόν τον λόγο. Όχι, δεν είναι νορμάλ να της λέω «Πώς είσαι έτσι;» ή «Πήγαινε ξυρίσου».
adams33
Δραστήριο μέλος

13-02-25

19:17
Μάλλον δεν έγινα κατανοητή.
Θα το πω αλλιώς .
Δεν εννοείται ¨ανδρας" με λέιζερ στο πρόσωπο , χέρια και στα ποδιά .
Για γυναίκες φυσικά και δεν το συζητώ να υπάρχουν τριχες στο πρόσωπο , πόδια ,μασχάλες ,ιουυυυ
Ειπα τα βασικά ,εννοείται και αλλού .
Ορισμένα πράγματα δεν είναι θέμα μου αρέσει ή δεν μου αρέσει ,είναι θέμα θηλυκότητας και το κυριότερο υγιεινής ,ένα περισσότερο στις γυναίκες που εκ φύσεως και ορμονών είναι πιο επιρρεπής στις μολύνσεις .
Θα το πω αλλιώς .
Δεν εννοείται ¨ανδρας" με λέιζερ στο πρόσωπο , χέρια και στα ποδιά .
Για γυναίκες φυσικά και δεν το συζητώ να υπάρχουν τριχες στο πρόσωπο , πόδια ,μασχάλες ,ιουυυυ

Ειπα τα βασικά ,εννοείται και αλλού .
Ορισμένα πράγματα δεν είναι θέμα μου αρέσει ή δεν μου αρέσει ,είναι θέμα θηλυκότητας και το κυριότερο υγιεινής ,ένα περισσότερο στις γυναίκες που εκ φύσεως και ορμονών είναι πιο επιρρεπής στις μολύνσεις .

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

13-02-25

19:34
Εγώ κατάλαβα ότι δεν συμφωνείς με τη θηλυκοποίηση που αποκτούν οι άντρες και χάνουν οι γυναίκες. Και πάνω σε αυτό είπα την προσωπική μου άποψη στο θέμα «τρίχα».Μάλλον δεν έγινα κατανοητή.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.

13-02-25

19:46
εννοείς πως οι γυναίκες με πολλές τρίχες είναι πιο επιρρεπείς σε μολύνσεις;και το κυριότερο υγιεινής ,ένα περισσότερο στις γυναίκες που εκ φύσεως και ορμονών είναι πιο επιρρεπής στις μολύνσεις .![]()
Αυτο είναι λάθος. Τις τρίχες, τις έχει δώσει η φύση ΚΑΙ για προστασία από μικρόβια. Στην ηβική κυρίως χώρα, προστατεύουν το ...πολυτιμότερό μας. Τώρα στη μασχάλη, τι προστατεύουν, δεν ξέρω, μάλλον κρατάνε τον ιδρώτα.
adams33
Δραστήριο μέλος

13-02-25

20:05
Καλα και αυτο ειναι εν μέρη μυθος ειναι γιατι τι να σου κανει η καημενη η τριχουλα οταν η αλλη ειναιεννοείς πως οι γυναίκες με πολλές τρίχες είναι πιο επιρρεπείς σε μολύνσεις;
Αυτο είναι λάθος. Τις τρίχες, τις έχει δώσει η φύση ΚΑΙ για προστασία από μικρόβια. Στην ηβική κυρίως χώρα, προστατεύουν το ...πολυτιμότερό μας. Τώρα στη μασχάλη, τι προστατεύουν, δεν ξέρω, μάλλον κρατάνε τον ιδρώτα.

Επειτα ο μυθος καταρρίπτεται εφοσον ολο και περισσοτερες γυαικες που κανουν λειζερ δεν αντιμετωπιζουν μολυνσεις απο αλλο παραγοντα περαν του μολυσμενου συντροφου και αλλα που δεν μπορω να πω,ντρεπομαι

ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.536 μηνύματα.

13-02-25

21:21
Τα λες ωραία, φίλος. Τα λέω κι εγώ και με λένε φαλλοκράτη, μισογύνη και μπούμερ. Όχι δηλαδή ότι με πειράζει, αλλά να μην είμαι μόνος μου. Η σύγχρονη εποχή εκθηλύνει τον άντρα.Ξυρισμένοι "ανδρες " ,ενδιαφέρων θέμα στην νεα εποχή που η λέξη αν δρας πάει να αφομοιωθεί με την θηλυκή ενέργεια...
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

13-02-25

21:22
οχιΞυρισμένοι "ανδρες "
φυσικά ατριχοι. Αν ειναι ναναι ξυρισμενος καλυτερα να εχει τριχες
adams33
Δραστήριο μέλος

13-02-25

22:14
Άστους να λένε, αυτοί έχουν το θέμα εφόσον κλείνουν τα μάτια σε αυτά που γινοται !!!Τα λες ωραία, φίλος. Τα λέω κι εγώ και με λένε φαλλοκράτη, μισογύνη και μπούμερ. Όχι δηλαδή ότι με πειράζει, αλλά να μην είμαι μόνος μου. Η σύγχρονη εποχή εκθηλύνει τον άντρα.
Πάνε οι εποχές που ο άνδρας είχε άλλη βαρύτητα!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- touvlo
- Kate1914
- American Economist
- Libertus
- Memetchi
- Μήτσος10
- Scandal
- Wonderkid
- Jack of Spades
- Unboxholics
- giannhs2001
- giorgos5002
- plot
- kalhkardia
- Ωρορα
- taketrance
- charmander
- fourkaki
- Paragontas7000
- vasilis123321
- Requiem
- Reader
- tslef8
- User2350
- Joji
- _pathfinder_
- aceon
- ggl
- MarcoReus
- Insertcoin
- Chradms12
- The_Unorthodox
- Fin4
- apathier
- McManus
- Superhuman
- Nikos712
- Danaoula2020
- Ολλανδός
- Έμμα
- uni77
- anastasiakan
- Totreno
- hirasawayui
- JohnGreek
- Jocaste
- panagiotis econ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.