Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

14-02-25

21:03
Καλά κορόιδευε εσύ.Μην είσαι τόσο σίγουρος πλέον, δεν το είδαμε ΑΝ υπάρχει![]()
adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

14-02-25

21:05
Ποιος σου είπε ότι κοροϊδεύωΚαλά κορόιδευε εσύ.

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

14-02-25

21:10
Το emoji που έβαλες στο τέλος.Ποιος σου είπε ότι κοροϊδεύω![]()
adams33
Δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

14-02-25

21:12
Γελάει αγάπη μου δεν κοροϊδεύει!Το emoji που έβαλες στο τέλος.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

14-02-25

21:18
Τα «αγάπη μου» δώσ' τα αλλού, όχι σε εμένα.
Αλίμονο, εσύ δεν κοροϊδεύεις.
adams33
Δραστήριο μέλος

14-02-25

21:20
Συγνώμη αλλά δεν είμαι εγώ υπεύθυνη για τον τρόπο που σκέφτεσαι και ούτε πρόκειται να αλλάξω τον τρόπο που εκφράζομαι.Τα «αγάπη μου» δώσ' τα αλλού, όχι σε εμένα.
Θες να παρεξηγήσεις καντω ελεύθερα, εσύ το επέλεξες αγάπη ,καλό βράδυ!

touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.904 μηνύματα.

14-02-25

21:47
χεχεχε...Μην δοκιμάσεις να αφήσεις...

Και είναι πεντακάθαρες

Μονο το καλοκαίρι τις κόβω.
adams33
Δραστήριο μέλος

14-02-25

22:02
Πολλές ανατριχιαστηκες λεπτομέρειες απόψε δεν θα το αντέξωχεχεχε....... Έχω!
Και είναι πεντακάθαρες
Μονο το καλοκαίρι τις κόβω.

Gaspar
Περιβόητο μέλος
Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.261 μηνύματα.

14-02-25

22:39
Τις παίρνω παντού μια στο τόσο με μηχανή. Άλλη αίσθηση καθαριότητας, ειδικά στο μπάνιο. Και διακρίνονται καλύτερα και τα πριξήματα
Αλλά ποτέ με ξυράφι. Θέλω το στήθος να είναι τραχύ.

Αλλά ποτέ με ξυράφι. Θέλω το στήθος να είναι τραχύ.
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.536 μηνύματα.

07-03-25

18:28
Πραγματικά είναι εμετός. Είχα πάει Ικαρία παλιά και εκεί σε κάτι λουτρά που ήμασταν έσκασε μύτη μία Γερμανίδα (αυτές οι βορειοευρωπαίες είναι μαλωμένες με τη θηλυκότητα) με περισσότερες τρίχες στα πόδια από εμένα. Το θέαμα ήταν οριακά σοκαριστικό.
Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω...
Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ...
Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ ..
Μην δοκιμάσεις να αφήσεις...
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

07-03-25

18:57
Μου θυμίζει εκείνον τον κοκάκια οπλέμπορα που έβγαινε φωτογραφίες με πληρωμενες βίζιτες και φλέξαρε
Dan Bilzerian
adams33
Δραστήριο μέλος

07-03-25

19:01
Εμένα πάλι μου θύμισε

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

07-03-25

19:04
Εε, λιγάκι στο μούσι τον θυμίζειΜου θυμίζει εκείνον τον κοκάκια οπλέμπορα που έβγαινε φωτογραφίες με πληρωμενες βίζιτες και φλέξαρε
Dan Bilzerian

Διαβάζω ότι είναι γλύκας

amarelia
Περιβόητο μέλος

07-03-25

19:05
Ποιος ο Νταν;Διαβάζω ότι είναι γλύκας![]()
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος

07-03-25

19:06
Όχι καλέ. Ο εικονιζόμενος Γιώργος ΤσιαντούλαςΠοιος ο Νταν;

glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.448 μηνύματα.

07-03-25

19:09
Ιουυυυ αχ πόσο διαφορετικό γούστο έχουμε

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

07-03-25

19:11
Τι σου αρέσει εσένα γλαυκα; Οι σπανομαρίες οι αχνοί;Ιουυυυ αχ πόσο διαφορετικό γούστο έχουμε![]()
amarelia
Περιβόητο μέλος

07-03-25

19:11
Το ακούω αλλά δεν σε συμμερίζομαι.Όχι καλέ. Ο εικονιζόμενος Γιώργος Τσιαντούλας![]()
Τι διάολο η μόνη είμαι που μου αρέσουν οι (καστανό)ξανθοί και άτριχοι;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iew
- touvlo
- Kate1914
- American Economist
- Libertus
- Memetchi
- Μήτσος10
- Scandal
- Wonderkid
- Jack of Spades
- Unboxholics
- giannhs2001
- giorgos5002
- plot
- kalhkardia
- Ωρορα
- taketrance
- charmander
- fourkaki
- Paragontas7000
- vasilis123321
- Requiem
- Reader
- tslef8
- User2350
- Joji
- _pathfinder_
- aceon
- ggl
- MarcoReus
- Insertcoin
- Chradms12
- The_Unorthodox
- Fin4
- apathier
- McManus
- Superhuman
- Nikos712
- Danaoula2020
- Ολλανδός
- Έμμα
- uni77
- anastasiakan
- Totreno
- hirasawayui
- JohnGreek
- Jocaste
- panagiotis econ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.