Τρίχες στο ανδρικό σώμα

Σας αρέσουν οι τρίχες στο ανδρικό σώμα;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 155)
  • Μ' αρέσουν οι αρκούδες

Ψήφοι: 13 8,4%
  • Μ' αρέσουν οι τρίχες φτάνει να είναι με μέτρο

Ψήφοι: 59 38,1%
  • Θέλω να είναι περιποιημένες

Ψήφοι: 48 31,0%
  • Ξύρισμα, χαλάουα κτλ

Ψήφοι: 19 12,3%
  • Δεν με νοιάζει/Αδιαφορώ πλήρως

Ψήφοι: 16 10,3%

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.125 μηνύματα.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Τα «αγάπη μου» δώσ' τα αλλού, όχι σε εμένα.

Αλίμονο, εσύ δεν κοροϊδεύεις.

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
Τα «αγάπη μου» δώσ' τα αλλού, όχι σε εμένα.

Αλίμονο, εσύ δεν κοροϊδεύεις.
Συγνώμη αλλά δεν είμαι εγώ υπεύθυνη για τον τρόπο που σκέφτεσαι και ούτε πρόκειται να αλλάξω τον τρόπο που εκφράζομαι.

Θες να παρεξηγήσεις καντω ελεύθερα, εσύ το επέλεξες αγάπη ,καλό βράδυ! :)

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.904 μηνύματα.

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.261 μηνύματα.
Τις παίρνω παντού μια στο τόσο με μηχανή. Άλλη αίσθηση καθαριότητας, ειδικά στο μπάνιο. Και διακρίνονται καλύτερα και τα πριξήματα:strong:
Αλλά ποτέ με ξυράφι. Θέλω το στήθος να είναι τραχύ.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

giorgos-tsiantoulas-lifo.png

Μακάρι να είχα το σεξ απίλ του :cry_x:

Πηγούλα: η έκφυλη LiFO

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.536 μηνύματα.
:sick::sick::sick::sick:

Και εγώ θέλω να μην θέλω να ξεράσω κάθε φορά που είμαι δίπλα σε αυτές αλλά έχω μια ευγένεια και δεν τους το λέω...
Έχω πετύχει καλοκαίρι, δίπλα μου .....δεν περιγράφω άλλο ...

Ορμόνες λέμε, ειδικά κλιμακτήριο και προ ..
Μην δοκιμάσεις να αφήσεις...
Πραγματικά είναι εμετός. Είχα πάει Ικαρία παλιά και εκεί σε κάτι λουτρά που ήμασταν έσκασε μύτη μία Γερμανίδα (αυτές οι βορειοευρωπαίες είναι μαλωμένες με τη θηλυκότητα) με περισσότερες τρίχες στα πόδια από εμένα. Το θέαμα ήταν οριακά σοκαριστικό.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

adams33

Δραστήριο μέλος

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.448 μηνύματα.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος