Τα αιτήματα προανακριτικών (που για τη συγκεκριμένη υπόθεση ήρθαν από πασοκ και σύριζα), απορρίφθηκαν από την πλειοψήφια=κυβέρνηση.
Το αίτημα για ψευδορκία του Καραμανλή απορρίφθηκε από την εξεταστική επιτροπή, άρα την πλειοψηφία της, άρα τη ΝΔ.
Το να προσέλθει ως μάρτυρας ο Γενηδούνιας στην επιτροπή (που θα τον έλεγες σχετικό αφού εκείνος εκπροσωπούσε τους εργαζόμενους που θεσμικά ενημέρωναν τον Καραμανλή ότι "θα γίνει μαλακία") απορρίφθηκε από την εξεταστική επιτροπή, άρα την πλειοψηφία της, άρα τη ΝΔ.
Ενδεχόμενη άρση ασυλίας του Καραμανλή (ή και του Σπίρτζη αν συνέβαινε στην προηγούμενη βουλή), θα έπρεπε να εγκριθεί από την πλειοψηφία, άρα την κυβέρνηση, άρα τη ΝΔ.
Ο Εισαγγελέας δεν έχει σχέση με τους πολιτικούς αντιπάλους των οποίων οι αιτιάσεις μπορεί να θεωρηθουν φτιαχτές και υποκινούμενες για τα δικά τους θέματα , ειναι ανεξάρτητη αρχή.
Σαν να μου λές οτι έχεις αντιδικία με τον γείτονα και εκεινος ζητάει να παραπεμφθεις στο αστυνομικο τμημα... θα παραπεμφθεις ; οχι θα του πείς αντε πηγαινε απο εδώ ρε.... αν έρθει ομως ο αστυνομικος που ειναι ανεξαρτητη αρχή και σου πει κυριε σας παρακαλω ακουλουθηστε μας στο τμήμα. Θα πάς.
Έτσι και εδώ... δε βρίσκω αίτημα εισαγγελέα... προφανώς δεν έχουν το σθένος. Οκ.
Οσο για τη κουβέντα περι του τι ψηφίσαμε... εγω τουλάχιστον το λέω οτι δεν υπήρχε άλλη επιλογή εκτος του Μητσοτακη.... εσυ ψηφισε ΣΥΡΙΖΑ αν θές που έχει μαζεψει εκει όλους τους αλπάνηδες που δεν πιστευουν ουτε σε νομιμο εκλεγμενο αρχηγο τον Κασελάκη. Αρέσει ή οχι σε κάποιους βγηκε με νόμιμες διαδικασιες και δημοκρατικές. Όλοι αυτοι ειναι αναρχο αλπάνηδες ουτε σε αρχηγο πιστευουν , μια φορά βγηκαν και πηγαν να διαλυσουν τελειως τη χώρα.... ειναι κωμικό να μας τη λένε οτι ψηφισαμε ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Την ιδια στιγμή που δεν μπορούν να τα βρούν ούτε μεταξύ τους... και γελοιοποιούνται.
Τι θα ψηφιζαμε δηλαδη Κωνσταντοπουλου ;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 28 Φεβρουαρίου 2024
Εν παση περιπτώση επειδη η συζητηση πάλι πάει να ξεφυγει ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.... ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΤΗΜΑ εισαγγελέως.... απο το αίτημα των ΠΑΣΟΚΩΝ και των πολιτικών αντιπάλων της ΝΔ ΣΤΗ πρώτη περίπτωση αν η ΝΔ το απορριψει θα ξεφτυλιστει..... στη 2η σου λεει ειναι πολιτικοι μου αντίπαλοι θελουν το κακό μου και άρα ειναι αβάσιμο. Έτσι πείθουν.
Καταλαβες τωρα που ειναι η μεμψιμοιρια... Οσο για τον Κουγια καλά κάνει και τα χώνει αφου δεν βρέθηκε ενας δικηγορος με αρχιδια να τον αρχίσει....Μιλάει και ο Κουγιας θα έλεγα εγώ για ανουσια αιτηματα που στα δικαστηρια αιτειται εξαίρεση του δικαστη και της εισαγγελέως.... επειδη δεν του αρέσουν αυτα που του λένε.
Και ΟΛΑ τα αιτηματα ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ.... Μυριστηκε μάλλον να τον κάνουν φανταστικό ήρωα στο ΝΕΤΦΛΙΞ οπως ο ίδιος αναφέρθηκε περι της γνωστής δικης που θα γινει και σειρά στο Νέτφλιξ για αυτο τα κάνει όλα αυτα
ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ κατι δελτια τυπου πυραυλοι τομαχοκ. Θα γελουσε και το παρδαλό κατσίκι.