glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.699 μηνύματα.

14-10-24

00:09
Το κεντρικό συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων που αποτελεί το ανεξάρτητο γνωμοδοτικό όργανο του υπουργείου ΠολιτισμούΤο κράτος, ή ο δήμος έδωσε την άδεια να παραχωρηθεί το καλλιμάρμαρο ωστε να διεξαχθεί αυτό;![]()
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.822 μηνύματα.

14-10-24

00:14
Ως τι τα γράφεις όλα αυτά; Από που κι ως που μιλάς για κάτι που διοργάνωσαν συγγενείς των θυμάτων που ζουν το δράμα τους και τους κρίνεις κιόλας; Αυτή δυστυχώς είναι η δημοκρατία, ο καθένας μπορεί να μιλάει και να παριστάνει και τον ειδικό κιόλας για πράγματα που δεν έχει γνώση. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα.Παμε απο την αρχη .
Ολες οι κηδειες επρεπε να γινουν με τιμες αρχηγους κρατους και οχι κηρυξη τριημερου πενθους . Λαθος πρωτο .
Η προχθεσινη εκδηλωση επρεπε να γινει στις 28 Φεβρουαριου . Λαθος δευτερο .
Η εκδηλωση επρεπε να γινει στα Τεμπη . Λαθος τριτο .
Η εκδηλωση επρεπε να ξεκινησει με τα λογια της καθε μητερας . Λαθος τεταρτο .
Το συμβολικο ποσο επρεπε να διατεθει εξολοκληρου σε μπλουζακια με τα ονοματα ολων των θυματων πισω και εμπρος με το χαμογελο ενος απο τα θυματα . 1.000 μπλουζακια για καθε θυμα . Τελειωνει η εκδηλωση το παιρνεις σπιτι σου το φυλας για την επομενη επετειο . Λαθος πεμπτο .
Οι 300 βουλευτες εκεινης της ημερας να παρευρισκονται στη εκδηλωση . Να γινουμε ολοι ενα . Ουτε γιουχαρισματα , ουτε βρισιες , ουτε τιποτα . Οταν φυγουν θα ξερουν τι ΔΕΝ θα κανουν λαθος ξανα . Λαθος εκτο .
Οι καλλιτεχνες μαζι με τους υπολοιπους , στο κοινο . Αν οι συγγενεις επιθυμουν να τραγουδησουν θα ηταν τιμη να τους ακουσουμε . Λαθος εβδομο .
Την ημερα της εκδηλωσης δε θα κυκλοφορουσε κουνουπι στη κοιλαδα των Τεμπων . Πληρη απαγορευση κυκλοφοριας .
Το πως θα φτασει ο καθενας ειναι δικο του προβλημα . Αν πραγματικα θες να τιμησεις καποιον θα βρεις τροπο . Λαθος ογδοο .
Αφου εγιναν τα οκτω λαθη , το ενατο ειναι οτι δεν εχουμε κριτικη σκεψη σε ανειπωτα γεγονοτα . Μονο αποψη .
Και μιας και ανεφερες τις χιλιαδες κοσμου που παρευρεθηκαν , ο οχλος δεν εχει παντα δικιο . Λαθος δεκατο .
Λαλίστατος είμαι προσωπικά, αλλά σε κάποια θέματα είναι καλό να το ράβουμε.
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 539 μηνύματα.

14-10-24

00:18
Ο δημαρχος υποστηριζεται κατα κανονα απο καποιο κομμα . Τα κομματα ανηκουν στην Ελληνικη Βουλη . Η Ελληνικη Βουλη αποφασιζει μεσω του προυπολογισμου τα κονδυλια χρηματοδοτησης . Καποια απο αυτα τα κονδυλια καταληγουν στις τοπικες αυτοδιοικησεις(δημους) . Ο δημαρχος ειναι η μικρογραφια της διαχειρησης . Ο δημαρχος δε μπορει να αποκλεισει στις αποφασεις του , την εκαστοτε κυβερνηση . Οποτε , ναι , χρειαζεται και την αδεια για μια μεγαλη εκδηλωση .Το κράτος, ή ο δήμος έδωσε την άδεια να παραχωρηθεί το καλλιμάρμαρο ωστε να διεξαχθεί αυτό;![]()
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 539 μηνύματα.

14-10-24

00:52
Ως προς τι μιλαει ο καθενας εδω μεσα ? . Δε παριστανω κανενα ειδικο και δε κρινω κανενα γονεα . Αν καταλαβες το αντιθετο φταιει οτι δεν ημουν καλος μαθητης στη γλωσσα και στο συντακτικο . Οποτε ειναι δικο μου λαθος που γραφω αγαρμπα .Ως τι τα γράφεις όλα αυτά; Από που κι ως που μιλάς για κάτι που διοργάνωσαν συγγενείς των θυμάτων που ζουν το δράμα τους και τους κρίνεις κιόλας; Αυτή δυστυχώς είναι η δημοκρατία, ο καθένας μπορεί να μιλάει και να παριστάνει και τον ειδικό κιόλας για πράγματα που δεν έχει γνώση. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα.
Λαλίστατος είμαι προσωπικά, αλλά σε κάποια θέματα είναι καλό να το ράβουμε.
Ειμαι πολυ προβληματισμενος και εξεφρασα τη φυση και το νοημα .
Αν οι προβληματισμοι μου ειναι προσβλητικοι , φταιει οτι ειμαι ωμος .
Στις δυσκολες στιγμες θες να μιλησεις σε καποιον , αν δε θες να μιλησεις δεν υπαρχει αυτος ο καποιος . Ενω υπαρχουν χιλιαδες γυρω σου .
camil
Πολύ δραστήριο μέλος
Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 860 μηνύματα.

14-10-24

10:26
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινίζει. Να γινοταν αυτό, να γινόταν εκείνο, άσχετα με το αν είναι εφικτό ή αν πάλι υπήρχαν διαφωνίες. Και πάμε στο ζουμί " Μερικες φορες ενα βουβο ακροατηριο ειναι ο πιο εκκωφαντικος θορυβος." Μετάφραση "βγάλτε τον σκασμό". Ναι, δεν εννοούσες αυτό, εννοούσες το άλλο, δική μου αυθέρετη ερμηνεία, λες και δεν ήταν ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ τι ήθελες να πεις.
Άλλα άντε να παίξω το παιχνίδι σου, πώς ένα βουβό ακροατήριο είναι ο πιο εκκωφαντικός θόρυβος; Πότε έγινε κάτι με τη σιωπή; Όχι πως γίνετε κάτι σημαντικό τώρα. Αλλά είναι μια απάντηση "στο ακόμα με αυτό ασχολείστε, πέρασε ένας χρόνος" των κομματικών στελεχών. Ναι, θα ασχολούμαστε και σήμερα και αύριο και με όποιον τρόπο.
Άλλα άντε να παίξω το παιχνίδι σου, πώς ένα βουβό ακροατήριο είναι ο πιο εκκωφαντικός θόρυβος; Πότε έγινε κάτι με τη σιωπή; Όχι πως γίνετε κάτι σημαντικό τώρα. Αλλά είναι μια απάντηση "στο ακόμα με αυτό ασχολείστε, πέρασε ένας χρόνος" των κομματικών στελεχών. Ναι, θα ασχολούμαστε και σήμερα και αύριο και με όποιον τρόπο.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.826 μηνύματα.

14-10-24

12:43
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινίζει. Να γινοταν αυτό, να γινόταν εκείνο, άσχετα με το αν είναι εφικτό ή αν πάλι υπήρχαν διαφωνίες. Και πάμε στο ζουμί " Μερικες φορες ενα βουβο ακροατηριο ειναι ο πιο εκκωφαντικος θορυβος." Μετάφραση "βγάλτε τον σκασμό". Ναι, δεν εννοούσες αυτό, εννοούσες το άλλο, δική μου αυθέρετη ερμηνεία, λες και δεν ήταν ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ τι ήθελες να πεις.
Δεν έγινε γιατί ο "οργισμένος κόσμος" γυρίζει πάλι στη ζωούλα του (μαμ, βόλεμα, φαί, κακά, νάνι και σεξ) και το θέμα θα ξεχαστεί όπως τόσα τροχαία ή άλλου τύπου δυστυχήματα. Το παιδάκι που σκοτώθηκε από την σχολική πόρτα με την έκρηξη του λέβητα, έχει λιγότερη αξία από το να γίνει και εκεί μια φιέστα μουσικοχορευτική, εργαλειοποίησης και πολιτικού λόγου; Ξαναλέω δίνουμε βάση στο τι θα κάνουμε μετά το συμβάν πάντα σε αυτή τη χώρα. Ποτέ δεν άκουσα κανέναν οργισμένο (όσο τον δείχνει η κάμερα της τηλεόρασης) ή κλαίουσα περιστερά να βγει και να πει τι κάνουμε χθες για να μην κλάψουμε αύριο. Το κράτος υπάρχει από το 1830 και ξαφνικά όλοι με υποκρισία ανακαλύπτουν το χάλι του ΟΣΕ από το δυστύχημα στα Τέμπη και δώθε.
Τα πεζοδρόμια έχουν ακόμη σπασμένα πλακάκια εδώ που μένω. Αν σκοτωθεί κανένας ηλικιωμένος όπως έχει γίνει πολλές φορές με ανθρώπους που τυχαία περίμεναν να περάσουν απέναντι και παραπάτησαν ... χτυπώντας το κεφάλι τους στη γωνία της σπασμένης πλάκας, έγινε ή θα γίνει κάποια συναυλία;
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.358 μηνύματα.

14-10-24

15:23
Τα Τέμπη βρίσκετε να τρολλάρετε ρε, σοβαρά;
Πόσο πιο κάτω εδώ μέσα πια.
Πόσο πιο κάτω εδώ μέσα πια.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.822 μηνύματα.

14-10-24

15:44
Ρε συ kleinosbrekias, γράφεις ότι οι κηδείες πρέπει να γίνουν με τιμές αρχηγού κράτους, ότι η εκδήλωση έπρεπε να γίνει στα Τέμπη με απαγόρευση κυκλοφορίας (και όποιος μπορεί ας έρθει) και ως αποκορύφωμα το να τραγουδήσουν οι γονείς των θυμάτων (λες και είναι κάνα πανηγύρι ξέρω' γω, να τραγουδάς ενώ έφυγε το παιδί σου.) Δεν σχολιάζω τη διατύπωση αλλά το περιεχόμενο και μου φαίνεται ότι σπας πλάκα και προσπαθείς να υποβαθμίσεις το γεγονός. Μακάρι να κάνω λάθος και να τα γράφεις από ενδιαφέρον, τι να πω.Ως προς τι μιλαει ο καθενας εδω μεσα ? . Δε παριστανω κανενα ειδικο και δε κρινω κανενα γονεα . Αν καταλαβες το αντιθετο φταιει οτι δεν ημουν καλος μαθητης στη γλωσσα και στο συντακτικο . Οποτε ειναι δικο μου λαθος που γραφω αγαρμπα .
Ειμαι πολυ προβληματισμενος και εξεφρασα τη φυση και το νοημα .
Αν οι προβληματισμοι μου ειναι προσβλητικοι , φταιει οτι ειμαι ωμος .
Στις δυσκολες στιγμες θες να μιλησεις σε καποιον , αν δε θες να μιλησεις δεν υπαρχει αυτος ο καποιος . Ενω υπαρχουν χιλιαδες γυρω σου .
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος

14-10-24

16:34
Εγραψα να ακουσουμε τις μητερες και αν επιθυμουν επειτα οι οικογενειες και μονο αυτες , να τιμησει ο καλλιτεχνικος χωροςΡε συ kleinosbrekias, γράφεις ότι οι κηδείες πρέπει να γίνουν με τιμές αρχηγού κράτους, ότι η εκδήλωση έπρεπε να γίνει στα Τέμπη με απαγόρευση κυκλοφορίας (και όποιος μπορεί ας έρθει) και ως αποκορύφωμα το να τραγουδήσουν οι γονείς των θυμάτων (λες και είναι κάνα πανηγύρι ξέρω' γω, να τραγουδάς ενώ έφυγε το παιδί σου.) Δεν σχολιάζω τη διατύπωση αλλά το περιεχόμενο και μου φαίνεται ότι σπας πλάκα και προσπαθείς να υποβαθμίσεις το γεγονός. Μακάρι να κάνω λάθος και να τα γράφεις από ενδιαφέρον, τι να πω.
τα θυματα των οικογενειων μοναχα με νοτες .
Μακαρι , σε καποια χρονια , να διδαξουμε το ηθος σε ολο το κοσμο . Οταν ερθει εκεινη η ημερα δε θα εχω την εσωτερικη αναγκη να γραφω για σφαλματα .
glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.699 μηνύματα.

14-10-24

18:21
Σκέφτομαι πως ως μητέρα θα ήθελα να κρατήσω το βίωμα εσωτερικά, κάποιοι πόνοι δεν είναι για διαμοιρασμό σε κοινή θέα ενός απρόσωπου κοινού. Εξου και με βρίσκει αντίθετη η πρόταση σου. Οι νεκροί είναι ζωντανοί στην καρδιά μας, δε χρειάζονται χειροκροτήματα μέσω εξομολογησεων.Εγραψα να ακουσουμε τις μητερες και αν επιθυμουν επειτα οι οικογενειες και μονο αυτες , να τιμησει ο καλλιτεχνικος χωρος
τα θυματα των οικογενειων μοναχα με νοτες .
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος

14-10-24

19:53
Καλως .Όποιος δε θέλει να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινίζει. Να γινοταν αυτό, να γινόταν εκείνο, άσχετα με το αν είναι εφικτό ή αν πάλι υπήρχαν διαφωνίες. Και πάμε στο ζουμί " Μερικες φορες ενα βουβο ακροατηριο ειναι ο πιο εκκωφαντικος θορυβος." Μετάφραση "βγάλτε τον σκασμό". Ναι, δεν εννοούσες αυτό, εννοούσες το άλλο, δική μου αυθέρετη ερμηνεία, λες και δεν ήταν ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ τι ήθελες να πεις.
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.486 μηνύματα.

14-10-24

20:11
Μαρία Καρυστιανού: Ελπίζουμε να κάνουμε κι άλλες συναυλίες όταν όλα θα έχουν αίσιο τέλος
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

15-10-24

16:11
Έχεις παιδιά ;Υβρις και βλασφημια προς τους νεκρους . Οι ιδιοι οι γονεις δε κρατησαν ουτε τα προσχηματα . Η χθεσινη ημερα ειναι η πιο μαυρη σελιδα του 21 αιωνα για τη χωρα μας .
Καθεστε και διαφωνειτε για ποταπα πραγματα και ειδωλα .
Ο Θεός να μην αξιώνει κανέναν να ζήσει, αυτό που έζησαν αυτοί οι γονείς...
Το πώς θα διαχειριστεί ο κάθε γονιός τον πόνο του (τί να τον διαχειριστεί, δηλαδή, απλά να συμπορεύεται μαζί του...) είναι δικό του θέμα...Ποιοί είμαστε εμείς να κρίνουμε ; Από τη στιγμή, μάλιστα, που δεν 'μπήκαμε στα παπούτσια τους" ; Περισσότερο νοιάζεσαι εσύ, για τα παιδιά που χάθηκαν, από εκείνους που τα γέννησαν/μεγάλωσαν/"έχασαν" ;
Έχω δει γονιό, να χάνει το παιδί του και να τα πίνει κάθε βράδυ...έχω δει άλλον να φοράει άσπρα, αντί μαύρα. Θυμάμαι έναν άλλον να πεθαίνει απ' τον καημό του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του (τα άλλα του παιδιά και τη γυναίκα...)...
Αφήστε τους να κάνουν ό,τι θέλουν και όπως το θέλουν. Δεν είμαστε άξιοι να τους κρίνουμε.
Κι ας μη λέμε μεγάλες κουβέντες...
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος

15-10-24

18:32
Οχι , δεν εχω παιδια . Σε ευχαριστω πολυ για το μηνυμα . Τη δευτερη προταση δεν επρεπε να τη γραψω . Δε θα γραψω τιποτα αλλο για το θεμα .Έχεις παιδιά ;
Ο Θεός να μην αξιώνει κανέναν να ζήσει, αυτό που έζησαν αυτοί οι γονείς...
Το πώς θα διαχειριστεί ο κάθε γονιός τον πόνο του (τί να τον διαχειριστεί, δηλαδή, απλά να συμπορεύεται μαζί του...) είναι δικό του θέμα...Ποιοί είμαστε εμείς να κρίνουμε ; Από τη στιγμή, μάλιστα, που δεν 'μπήκαμε στα παπούτσια τους" ; Περισσότερο νοιάζεσαι εσύ, για τα παιδιά που χάθηκαν, από εκείνους που τα γέννησαν/μεγάλωσαν/"έχασαν" ;
Έχω δει γονιό, να χάνει το παιδί του και να τα πίνει κάθε βράδυ...έχω δει άλλον να φοράει άσπρα, αντί μαύρα. Θυμάμαι έναν άλλον να πεθαίνει απ' τον καημό του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του (τα άλλα του παιδιά και τη γυναίκα...)...
Αφήστε τους να κάνουν ό,τι θέλουν και όπως το θέλουν. Δεν είμαστε άξιοι να τους κρίνουμε.
Κι ας μη λέμε μεγάλες κουβέντες...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

15-10-24

18:48
Εντάξει.Οχι , δεν εχω παιδια . Σε ευχαριστω πολυ για το μηνυμα . Τη δευτερη προταση δεν επρεπε να τη γραψω . Δε θα γραψω τιποτα αλλο για το θεμα .
Κι εμένα να με συμπαθάς. Ήμουν, υπέρ του δέοντος, "σκληρή". Δεν ήθελα να "κουνήσω το δάχτυλο" (κι ας έτσι φάνηκε...). Πιο πολύ με κινητοποίησε η αίσθηση τού τι περνάνε, αυτοί οι άνθρωποι. Και τους θαυμάζω, πραγματικά. Γιατί το εύκολο είναι "να δώσει μια", ο γονιός, και να "τελειώσει" (δεν αντέχεται ο πόνος...εγώ, στη θέση τους, αυτό θα έκανα...). Το δύσκολο είναι αυτό που κάνουν : Να "σταθούν όρθιοι", να συνεχίσουν τη ζωή που τους δόθηκε/"χαρίστηκε" και να μην τα παρατήσουν. Μα "μέσα τους" είναι νεκροί. Κι ας νομίζουμε το αντίθετο...
Αυτά
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.826 μηνύματα.

15-10-24

18:55
Αυτό σημαίνει όταν λέμε ότι οι πολιτικοί συναινούν για το καλό της πατρίδας.

Εσείς ασχοληθείτε με το χθες. Το τρένο όμως παραμένει στο ίδιο χάλι με δίκτυο που θυμίζει Πακιστάν, εδώ και 10 χρόνια στην Πάτρα δεν έχουμε τρένο λόγω ..έργων και σημασία έχει ότι λαός ανάβει κεράκια, ποστάρει fake λύπες για τα θύματα και οι γονείς ανεβαίνουν τον γολγοθά τους τώρα που δεν ασχολείται κανείς μαζί τους (άλλη μια μέρα πόνου για το σπίτι τους). Όμως η κρατική υποδομή παραμένει σκατά. Η συναυλία δεν αλλάζει κάτι. Α ...και θα ξαναγίνει ατύχημα σίγουρα. Όμως εμείς θα κάνουμε μουσικό φεστιβάλ λύπης και δηλώσεις τηλεθεαματικότητας λύπης.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

15-10-24

19:06
Αφού η συναυλία δεν αλλάζει κάτι...γιατί λυσσάτε ; Στην τελική, ας κάνουν ό,τι θέλουν (οι γονείς...). Και λάθος να είναι, έχουν το ακαταλόγιστο. Μερικοί απ΄ αυτούς (μην πω οι περισσότεροι...), δεν είχαν ούτε σώμα να θάψουν !!
Το θέμα καταπιάνεται με την τραγωδία στα Τέμπη. Μ΄ ένα γεγονός, δηλαδή, το μέγεθος τού οποίου συγκλόνισε το πανελλήνιο...
Το σιδηροδρομικό δίκτυο είναι σκατά, ούτως ή άλλως. Ίσως αυτές οι "κινήσεις" βοηθήσουν στο να μη γίνει απόσκατα...
Πιο πολύ, νομίζω ότι, σας "καίει" : γονιός που πενθεί και συναυλία (άρα τραγούδι...), παρά οτιδήποτε άλλο. Μια χαρά στερεότυπα "βλέπω"...
Το θέμα καταπιάνεται με την τραγωδία στα Τέμπη. Μ΄ ένα γεγονός, δηλαδή, το μέγεθος τού οποίου συγκλόνισε το πανελλήνιο...
Το σιδηροδρομικό δίκτυο είναι σκατά, ούτως ή άλλως. Ίσως αυτές οι "κινήσεις" βοηθήσουν στο να μη γίνει απόσκατα...
Πιο πολύ, νομίζω ότι, σας "καίει" : γονιός που πενθεί και συναυλία (άρα τραγούδι...), παρά οτιδήποτε άλλο. Μια χαρά στερεότυπα "βλέπω"...
nPb
Επιφανές μέλος

15-10-24

19:11
Με συναυλίες δεν αλλάζει κάτι. Υπάρχει κάτι που λέγεται ψήφος, τοπική αυτοδιοίκηση, και πίεση προς τα πάνω.
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

15-10-24

19:15
Σίγουρα θα κινούνται προς όλες τις κατευθύνσεις...
Ένας λογικός άνθρωπος δε νομίζω να θεωρεί ότι (θα) μένουν μόνο στα τραγούδια...
Ένας λογικός άνθρωπος δε νομίζω να θεωρεί ότι (θα) μένουν μόνο στα τραγούδια...

15-10-24

19:16
Έλα βρε συ τώρα. Ποιος θα τα κάνει αυτά; Οι 41% βολεμένοι; Ή οι υπόλοιποι που μετράνε τα φραγκοδίφραγκα για να βγάλουν τον μήνα;Με συναυλίες δεν αλλάζει κάτι. Υπάρχει κάτι που λέγεται ψήφος, τοπική αυτοδιοίκηση, και πίεση προς τα πάνω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 249 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Debugging_Demon
- giorgos5002
- camil
- ROM32
- Reader
- chester20080
- Wonderkid
- taketrance
- Paragontas7000
- nearos
- johnsala
- charmander
- LadyPhantom
- AggelikiGr
- hihat1
- vasilis123321
- vas 78
- American Economist
- touvlo
- Αντικειμενικός
- fmarulezkd
- back2967
- Scandal
- giannhs2001
- Debby63
- A350
- fourkaki
- Libertus
- Pyotr_Krasnov
- m4r1a
- akis_95
- manosz
- kelyphos
- Unboxholics
- Entropy24
- Spentys
- Joji
- rafaela11
- Corfu kitty
- Memetchi
- Kate1914
- Jack of Spades
- synthnightingale
- Dr. Gl. Luminous
- iminspain
- bibliofagos
- J.Cameron
- Giorgkalo
- Ryuzaki
- Evi Papa
- Εριφύλη
- italian
- louminis
- GeorgePap2003
- Scarlet Fox
- gegeorgiou90
- fockos
- gaidouri
- Unicex
- Angel95
- Ilma
- Rene2004
- jj!
- Hased Babis
- TehWinnerGR
- NeosUser2023
- kalhkardia
- thenutritionist
- Μήτσος10
- despoina13
- bboys
- bouk0u
- stee
- tsiobieman
- pinkheart
- Ωρορα
- Skeptic95
- physicscrazy
- Andante
- Chris1993
- SlimShady
- Μαυρίκιος
- Athens2002
- ghоul
- Advocatus diaboli
- Fernando_A
- AndreasM96
- Teo95
- jellojina
- User2350
- phleidhs
- Alessandra Eliza
- Esperos1
- Ariana2018
- Maraki4you
- Antonia Alexandra
- ggl
- Annie
- fretoe
- epote
- aggelosst9
- hirasawayui
- marww
- iew
- Luludaki
- suaimhneas
- Galleon
- Mitsaras23
- AK-92
- theodle
- AN.PA
- afantos
- Indiana Jones
- art_of_poetry
- Στεφανος56
- Δροσουλίτης
- Meow
- eukleidhs1821
- dmav
- Johnny15
- Abiogenesis
- ΘανάσοςG4
- Nala
- kleoniki05
- Ness
- Εχέμυθη
- bigthor
- P.Dam.
- Sosstoss
- efiger
- arko
- valsamis
- Rania00
- Giann1s
- lepipini
- Viedo
- epan
- Sevasti
- Galini66
- Κλημεντίνη
- charitos
- Chris2756
- FreeNotes
- Dreamer_SW
- snowy
- Rosario15
- sakismaster
- ag97
- denksero
- Έμμα
- Metalhead_4_life
- Stelios725
- ESTELLA
- spring day
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.