Τραγωδία στα Τέμπη (28/2/23)

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.019 μηνύματα.
Λες να τα απενεργοποίησαν οι πούστηδες ; ή να πήγαν εκει χωρίς κινητά ;
Οχι βεβαια κυνηγος χωρι κινητό δεν γινεται ..θελει επικοινωνια να μιλησει με το αισθημα και μετα να παει να αγορασει θήραμα.
Μα ειπαν οι κυνηγοι οτι αν ηταν εκει μερες θα τον βρισκαμε... περνάμε συχνα στην κυνηγετικη περιοδο και τωρα ηταν.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.
Τέλοςπαντων θα δούμε. Το θέμα ειναι οτι μια μάνα έχασε το παιδί της. Οποιος μαλάκας σκατάνθρωπος και αν είναι το παιδί δε γυρίζει πίσω. Την έπεσαν σε έναν άνθρωπο ήσυχο που δεν ήταν της βίας και των καυγάδων.

Όταν αναλαμβάνεις τέτοιες υποθέσεις και δουλειές όπως είπαμε πρίν για τον εισαγγελέα... που δύναται να έχει συνοδεία, απο οπλοφόρους.

Γενικά αυτα τα επαγγέλματα θέλουν και να οπλοφορείς εγω το χω πεί απο παλιά... όπου πάς έχεις και το όπλο φυλαγμένο για το χειρότερο ενδεχόμενο δυστυχώς ομως ο άνθρωπος αυτός δεν ειχε σχέση καμια με όλα αυτά και ήταν και εντελώς άνανδρο και ανήθικο ακόμη και αν είχαν κάποιο θέμα με την εισαγγελέα να τη πέσουν σε αυτόν.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
Το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο, όπως και με το παλικάρι τώρα, όπως και με τον Καραϊβάζ, όπως και με κάθε μάρτυρα στο βαπόρι απο την Περσία.
Αν μπλέκεσαι ή σχετίζεσαι με τα πίτουρα σε τρώνε λάχανο.
Και δεν θα κάτσουμε να μας λένε ψέκες ενώ μοιάζει με σκάτα, μυρίζει σαν σκατά, φαίνεται σαν σκατά.
Σκατά είναι.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.060 μηνύματα.
Μιλάνε για «εκτροπή», μιλάνε για «ανωμαλία», για επεισόδια, για κρυφά σχέδια ανατροπής, ίσως και για δράκους με επτά κεφάλια που θα βγουν μέσα από τα συλλαλητήρια της Παρασκευής. Ακούς από το στόμα τους ότι την προηγούμενη φορά που βγήκες στους δρόμους έφερες τα... capital controls. Παραποιούν τις αφίσες των γονιών και τους επιτίθενται με αχαρακτήριστο τρόπο. Μέχρι και τη Μαρφίν έβγαλαν ξανά πάνω στο τραπέζι για να σε φοβίσουν. Εχουν πανικοβληθεί. Σε φοβίζουν επειδή φοβούνται. Και όσο φοβούνται γίνονται επικίνδυνοι. Επικίνδυνοι για τη δημοκρατία.
Το θέμα είναι τι θα κάνεις εσύ. Χρειάζεται όχι μόνο να ξέρεις γιατί θα βρεθείς στον δρόμο την Παρασκευή αλλά και ακριβώς τι ζητάς για μετά. Θα ήταν πολύ εύκολο αν έφτανε μόνο να φύγουν. Αργά ή γρήγορα θα φύγουν, είναι προφανές. Ομως δεν φτάνει αυτό.
Θα πάρουμε πίσω τα τρένα και τα δημόσια αγαθά; Θα αλλάξει ρότα η χώρα και θα πέσουν λεφτά για ασφαλείς μεταφορές, για την Υγεία και για την Παιδεία του λαού; Εξάλλου σ’ το είπε ο ίδιος ο Μητσοτάκης: Λεφτόδεντρα υπάρχουν αλλά μόνο για την άμυνα και τους εξοπλισμούς. Οφείλεις να ρωτήσεις: Θα αλλάξει ο τρόπος επιλογής της ηγεσίας της Δικαιοσύνης, θα αλλάξουν οι δικλίδες για τον καταλογισμό ποινικών ευθυνών στα πολιτικά πρόσωπα; Οφείλεις να ζητήσεις πολύ περισσότερα από το να φύγουν οι τωρινοί εκπρόσωποι των ολιγαρχών που κάνουν κουμάντο και που ήδη ψάχνουν τους αντικαταστάτες των σημερινών διαχειριστών. Οφείλεις να ονειρευτείς μια άλλη χώρα, έναν άλλο τρόπο πολιτικής, που να μην αφήνει την πραγματική εξουσία στα ίδια χέρια. Αυτό φοβούνται πραγματικά.

Ο επικοινωνιακός πανικός του Μαξίμου σε τρεις πράξεις
Ματίνα Παπαχριστούδη
Έκδηλος είναι ο πανικός της κυβέρνησης μπροστά στον επικείμενο κοινωνικό ξεσηκωμό της 28ηςΦλεβάρη, για τα δύο χρόνια από το έγκλημα στα Τέμπη. Με τον φόβο των οργανωμένων διαδηλώσεων σε όλη τη χώρα, έβγαλε από το οπλοστάσιο προπαγάνδας όλα τα όπλα της, ενώ ο ίδιος ο πρωθυπουργός παρέθεσε το νέο αφήγημα με τη συνέντευξη του στην Καθημερινή. Μέσα σε μια εβδομάδα κι αφού κατέρρευσε η κατασκευή των ψευδών βίντεο, μπήκε σε εφαρμογή η επικοινωνιακή καταιγίδα του Μαξίμου, επάνω στις «θεωρίες συνωμοσίας», αλλά με επίκεντρο ότι απειλείται ο θεσμός της δικαιοσύνης και ότι δεν θα επιτραπεί να ξεσπάσει «εμφύλιος» στην κοινωνία. Με αυτά τα δύο νέα στοιχεία στήθηκε ο επικοινωνιακός ορυμαγδός μέσω κάθε Μέσου που διαθέτει ή ελέγχει η κυβέρνηση, σε τρεις πράξεις.
Πράξη πρώτη: Ο Μητσοτάκης αποσύρεται από τη σκηνή, μπαίνουν σε αυτήν κυβερνητικά στελέχη που αναλαμβάνουν την επίθεση στην οργάνωση των διαδηλώσεων, κατασκευάζοντας «εμφυλιακό» κλίμα. Η συγκεκριμένη έννοια διακινείται από τις ενσωματωμένες γραφίδες σε όλα μίντια. Επικεφαλής της καμπάνιας είναι ο Βορίδης και ο Γεωργιάδης, με καθημερινό στασίδι σε τηλεοπτικά «παράθυρα» για να στηρίξουν το επιχείρημα ότι όποιος απαιτεί να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι της συγκάλυψης του εγκλήματος ζητάνε να πέσει ο Μητσοτάκης και η κυβέρνηση.
Πράξη δεύτερη: Ενεργοποιήθηκαν γνωστοί και άγνωστοι μηχανισμοί τρολ των κοινωνικών Μέσων, διαφημίστηκαν ειδήμονες και τεχνικοί με διπλή αποστολή. Αφενός, να συκοφαντήσουν τους συγγενείς των θυμάτων που πρωτοστατούν στην οργάνωση των διαδηλώσεων, με απαράδεκτες επιθέσεις στη Μαρία Καρυστιανού αλλά και στους άλλους γονείς. Αφετέρου, να κατασκευάσουν, μέσω των δημοσιογραφικών κολαούζων τους, μια διαφορετική ιστορία – ότι δεν υπήρχε άγνωστο υλικό στην εμπορική αμαξοστοιχία – προκειμένου να αποπροσανατολίσουν όπως και στην περίπτωση των ψεύτικων βίντεο.
Πράξη τρίτη: Αποδόμηση και συκοφάντηση της ίδιας της απεργίας και των διαδηλώσεων, κάνοντας λόγο για ενέργειες επικίνδυνες για το «πολίτευμα». Σε αυτό το πλαίσιο, διακινείται μαζικά ψηφιακά και από άγνωστη πηγή παραποιημένη η αφίσα της διαδήλωσης στις 28 Φλεβάρη, στην οποία σβήστηκε το σύνθημα «δεν έχω οξυγόνο», για να γραφτεί: «Δεν πάω στη συγκέντρωση. Έχω εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση».

Τελευταία επεξεργασία:

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.060 μηνύματα.
Ο Απόστολος Πετράκης βρέθηκε στο Focus FM 103.6 και στην εκπομπή ''Κόντρα στο σύστημα'' με τον ψυχολόγο Γρηγόρη Σερέτη, για να κάνει ορισμένες αποκαλύψεις σχετικά με το θέμα των Τεμπών. Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναφέρει. «Είμαι μάρτυρας του Βαγγέλη Ζαμπούνη, που 10 μήνες μετά από τα Τέμπη δολοφονήθηκε έξω από το βενζινάδικο του, ο οποίος μου είχε αναφέρει πως ήταν δικιά του ιδιοκτησία οι χημικοί διαλυτές που ήταν επάνω στην εμπορική αμαξοστοιχία.
(Ο Βαγγέλης Ζαμπούνης ή «Ζαμπόν» δεν ήταν καθόλου άγνωστος, ούτε στην Αστυνομία ούτε στην Δικαιοσύνη, αλλά ούτε και στην νύχτα. Ο Ζαμπούνης δεν ήταν απλά ένα μέλος του υποκόσμου, είχε εξελιχθεί σε ηγετικό στέλεχος και ένα από τα πιο βαριά ονόματα στους κόλπους της Greek Mafia και γι’ αυτό εκτιμούν οι αστυνομικοί ότι το συμβόλαιο θανάτου κόστισε πολλά, ίσως και πάνω από εκατομμύριο ευρώ). Σε μια τυχαία συνάντηση μας, μετά από 3-4 μήνες από το δυστύχημα τον είχα ρωτήσει τι γίνεται με αυτή την υπόθεση και αν φοβάται, εκείνος μου παραδέχτηκε πως όντως του ανήκουν και πως πλέον δεν φοβάται καθώς έχει περάσει αρκετός καιρός και θεωρούσε ότι είχε λήξει το θέμα, βέβαια ήταν το διάστημα που μέχρι τότε δεν είχε αποκαλυφθεί ακόμα για το ξυλόλιο, ήταν στην αρχή που είχαν πει πως δεν υπήρχε κάτι παράνομο επάνω. Το χημικό καύσιμο έχει τεράστιο κέρδος, εκατομμύρια, διότι είναι πολύ φθηνά τα υλικά. Πίσω απ’ όλα αυτά και πίσω από τις ενέργειες αυτού του ανθρώπου που πλέον δεν βρίσκεται εν ζωή, υπήρχαν τεράστιες μίζες και πολλά εκατομμύρια, κάποια από αυτά τα εκατομμύρια πήγαιναν σε χέρια ανθρώπων που βρίσκονταν σε θέσεις εξουσίας για να υπάρχει κάλυψη. Προσωπική μου άποψη είναι πως, προσπαθούν να καλύψουν ότι έγινε στα Τέμπη γιατί υπήρχαν πολλά εκατομμύρια δοσμένα σε διάφορα χέρια του κρατικού μηχανισμού δεν μπορούσαν να βγουν και να πούνε τι συμβαίνει διότι θα έμπλεκαν όλοι τους, με τόσα νεκρά παιδιά είναι λογικό να υπάρχει πανικός και να προσπαθούν να το καλύψουν και όχι να αποκαλύψουν κάτι που εμπλέκονται οι ίδιοι αλλά και πάρα πολλά πρόσωπα από πίσω» τονίζει ο Απόστολος Πετράκης......
Σε αυτό το νέο video ο πρώην πρόεδρος της Δόξας Δράμας, Α. Πετράκης, κάνει λόγο για μαφία στο Μαξίμου και πως ο ανιψιός του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, εν περιλήψει...
- έχει δώσει στην ουσία εντολή για δολοφονία Στεφάνου Χίου και μαφιόζων της νύχτας
- συμμετείχε στο παράνομο φορτίο του τρένου των Τεμπών (20 τόνους λέει πως ήταν οι χημικοί διαλύτες)
τι φαση παιδια αυτο το εχετε δει; προφανως δε βαζω το χερι μου στη φωτιά για όσα λεει, δεν έχω ιδεα αν ειναι αληθεια το οτιδηποτε, πρώτη φορά τα ακούω όλα αυτά, όμως παραδόξως δε μου φαίνονται περίεργα. By the way, ο Πετράκης που τα λέει όλα αυτά είναι πρώην νονος της νυχτας, ειναι αυτος που ειχε απαγάγει τον εφοπλιστη Παναγοπουλο το 2009, εκανε φυλακη (10 χρόνια ήταν στο ίδιο κελί με τον Ζαμπούνη) και βγηκε, ανελαβε προπονητης τη δοξα δραμας και απ'ο,τι φαινεται κανει και βιντεακια στο τικτοκ και βγηκε και ειπε ολα αυτα, δηλαδη οτι ο γνωστος μαφιοζος Ζαμπουνης (τον οποιο φαγανε αρχες 2024) του ειχε πει πως το τρενο κουβαλουσε δικο του φορτιο και πως ο ανηψιος του Μητσοτακη, ο Γρηγορης Δημητριαδης ειναι χωμενος σε αυτα τα κυκλωματα και ενα σωρο τετοια ωραια... Λετε να ειναι αληθεια;

Σοκκ :eek::blink:

Τελευταία επεξεργασία:

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.261 μηνύματα.
Ο Απόστολος Πετράκης έχει καταδικαστεί σε 24 χρόνια φυλάκιση για την απαγωγή του Περικλή Παναγόπουλου ενώ τα 30 εκατομμύρια ακόμα αγνοούνται.
Η πηγή όσων λέει είναι ένας νεκρός (πολύ βολικό)

Ο Σερέτης έχει την πιο ψέκα εκπομπή στην Θεσσαλονίκη στον focus fm ο οποίος ανήκει στον αδερφό του Βελόπουλου και λειτουργεί ως κομματικό φερέφωνο του Βελόπουλου.
Τελευταία κάνει και collab με Στέφανο Χίο.

Τελευταία επεξεργασία:

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Απόστολος Πετράκης έχει καταδικαστεί σε 24 χρόνια φυλάκιση για την απαγωγή του Περικλή Παναγόπουλου ενώ τα 30 εκατομμύρια ακόμα αγνοούνται.
Η πηγή όσων λέει είναι ένας νεκρός (πολύ βολικό)

Ο Σερέτης έχει την πιο ψέκα εκπομπή στην Θεσσαλονίκη στον focus fm ο οποίος ανήκει στον αδερφό του Βελόπουλου και λειτουργεί ως κομματικό φερέφωνο του Βελόπουλου.
Τελευταία κάνει και collab με Στέφανο Χίο.
Τι σχέση έχει ο Σερετης;
Ο Πετρακης μας ενδιαφέρει ως πηγή
Απλώς ο Σερετης είναι ένα δεύτερο μεσο στο οποίο μιλάει ο Πετράκης επιπρόσθετα. Είναι αδιάφορο αν ο ίδιος ο Σερετης είναι αξιόπιστος, τον Πετρακη κοιτάμε

Ναι προφανως ο Πετρακης είναι όσα λες άλλωστε το έχω γράψει ο ίδιος παραπάνω για ποιον πρόκειται τι το επαναλαμβανεις λες και δεν το έχω αναφέρει καν; Ακριβώς για αυτόν το λόγο επειδή είναι αυτός που είναι, επειδή είναι εκ των εσω και τα ξερει όλα αυτά όπως και τον ίδιο τον Ζαμπουνη, για αυτό έχουν ενδιαφέρον όσα λέει περί κυκλωμάτων.

Στο παρασύνθημα ας πούμε, αυτά για τον ανηψιο του Μητσοτάκη τον Γρηγοριαδη και τα παρε δώσε της κυβέρνησης με την ελληνικη μαφία που περιγράφει αναλυτικοτατα τα ξέρατε; Πάντως καλό θα ναι πρώτα να ακούσετε στα βίντεο όσα λέει ο Πετράκης πριν το προσπερασετε ως "ανοησίες".

chester20080

Επιφανές μέλος

FB_IMG_1740388729782.jpg
Screenshot_20250224_112619_Chrome.jpg

Ακόμα και τώρα δεν ξερει ότι τα συστήματα ασφαλείας είναι αυτόματα. Και εξακολουθεί να στηρίζει τον Καραμανλή ότι έκανε καλά τη δουλειά του. Πόσες άλλες ηλιθιότητες θα σερβίρει αυτός ο τύπος; Έτοιμος για τα καρναβαλια, ο κλόουν 🤡

Γενικά σε πανικό όλα τα κομματοσκυλα της κυβέρνησης επειδή φοβούνται για αυτό που έρχεται. Σε πλήρη απόγνωση και πανικό. Έτσι πρέπει να είναι. Κάποιος να τους θυμίσει ότι είναι δικοί μας υπάλληλοι και εμείς είμαστε τα αφεντικά τους, οχι το ανάποδο. Και τα κανάλια άλλα ποταπά φερέφωνα προπαγάνδας, φοβιζουν τον κόσμο για την πορεία της Παρασκευής με τρομολαγνεια και χυδαία ψέματα.

Ορισμένοι "δημοσιογράφοι"- υπερασπιστές των εγκληματιών που σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα ήταν ήδη στη φυλακή, βγαίνουν σήμερα και τρομοκρατούν τον κόσμο. Βγαίνουν και λένε ότι οι καταστηματάρχες κλείνουν τα μαγαζιά τους την Παρασκευή από φόβο για τα επεισόδια. Εν τω μεταξύ δεν τους ρώτησαν καν τους καταστηματάρχες. Οι καταστηματάρχες κλείνουν τα μαγαζιά τους μέχρι και σε απομακρυσμένα χωριά για να συμπαρασταθούν στον αγωνα για τα Τέμπη. Δεν φοβούνται! Οι ίδιοι που προσπαθούν να τρομοκρατήσουν το μέσο ψηφοφόρο που τους πιστεύει ακόμα, είναι οι ίδιοι που τρομοκρατούσαν και ένα μήνα πριν για τη συγκέντρωση στις 26 Γενάρη. Σε καμία πόλη της Ελλάδας, σε καμία πόλη του εξωτερικού δεν υπήρξε το παραμικρό επεισόδιο από τους πολίτες. Παιδιά, γονείς και ακομμάτιστοι πολίτες συγκεντρώθηκαν στις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έγιναν τις τελευταίες δεκαετίες. Ίσα ίσα η κυβέρνηση βαζει βαλτούς κουκουλοφορους ταραξιες για να σπάσουν τις ειρηνικες πορειες των πολιτών.

Άλλη ιστορία για γέλια και για κλάματα. Το παραμύθι πόρισμα της Hellenic Train.

Τελευταία επεξεργασία:

amarelia

Περιβόητο μέλος

Δεν πειράζει Αφροδίτη μου, τις πατσαβούρες τις χρειαζόμαστε κατόπιν συγκέντρωσης να μαζέψουμε τα σκουπιδια απο τους δρόμους.

Αφροδίτη Λατινοπούλου: Γιατί δεν θα πάω στη συγκέντρωση για τα Τέμπη​

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.
«Την Παρασκευή η ψυχή μου θα είναι μαζί με όλους αυτούς που θα διαδηλώσουν, που θα είναι εκεί, που θα μιλήσουν και θα πουν αυτά που σκεφτόμαστε όλοι. Τα στελέχη και οι φίλοι του κόμματος θα είναι εκεί, εγώ όμως ως πολιτικός αρχηγός δεν μπορώ να είμαι, διότι δεν έχω καμία πρόθεση να καπελώσω και δεν θέλω να αφήσω ούτε την παραμικρή υπόνοια ότι κατεβαίνω για να μαζέψω ψηφαλάκια. Οπότε η ψυχή μου θα είναι εκεί, πιστεύω πως θα είναι ακόμα μια μεγαλειώδης συγκέντρωση και χαίρομαι γι' αυτό, καθώς είναι ιερό δικαίωμα των Ελλήνων να μαζεύονται για να διαδηλώσουν και να πουν αυτά που θέλουν. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι είμαι πολύ ξεκάθαρη, έχω κρατήσει μια συγκεκριμένη στάση» είπε αρχικά η κ. Λατινοπούλου.

ηγετικη η κυρια λατινοπουλου @amarelia

chester20080

Επιφανές μέλος

«Την Παρασκευή η ψυχή μου θα είναι μαζί με όλους αυτούς που θα διαδηλώσουν, που θα είναι εκεί, που θα μιλήσουν και θα πουν αυτά που σκεφτόμαστε όλοι. Τα στελέχη και οι φίλοι του κόμματος θα είναι εκεί, εγώ όμως ως πολιτικός αρχηγός δεν μπορώ να είμαι, διότι δεν έχω καμία πρόθεση να καπελώσω και δεν θέλω να αφήσω ούτε την παραμικρή υπόνοια ότι κατεβαίνω για να μαζέψω ψηφαλάκια. Οπότε η ψυχή μου θα είναι εκεί, πιστεύω πως θα είναι ακόμα μια μεγαλειώδης συγκέντρωση και χαίρομαι γι' αυτό, καθώς είναι ιερό δικαίωμα των Ελλήνων να μαζεύονται για να διαδηλώσουν και να πουν αυτά που θέλουν. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι είμαι πολύ ξεκάθαρη, έχω κρατήσει μια συγκεκριμένη στάση» είπε αρχικά η κ. Λατινοπούλου.

ηγετικη η κυρια λατινοπουλου @amarelia
Τόσο ηγετική που τη λες κι άλλα επιθετα σε -ική
Φιλοκυβερνητικη
Εμετική
Κλπ

chester20080

Επιφανές μέλος

και πολύ ορθώς απορρίφθηκε το αίτημα παραίτησής της. Πρέπει και οφείλει να συμμετέχει, να κάνει σωστά τη δουλειά της και να αξιολογηθεί. Όχι να το βάζει μια δημόσια λειτουργούς στα πόδια χωρίς ουσιαστικό λόγο επειδή ο καθένας ανεβάζει στα σόσιαλ το μακρύ του και το κοντό του.

chester20080

Επιφανές μέλος

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.

amarelia

Περιβόητο μέλος

δε θα μπορούσε να τα είχε πει κανείς καλύτερα

Σε άλλα νεα σε 3 κεντρικά καταστήματα έτυχε να μην υπάρχουν μεγάλα λευκά χαρτόνια και μάλιστα δεν ψάξαν καν μου λεγαν «αχ μας τελείωσαν»

εντάξει

chester20080

Επιφανές μέλος

1740404682114.png

τι πιο συνηθες και τυχαιο θα πειτε.. να καταδιωκει εντελως τυχαια αυτοκινητο προς γκρεμο την κορη του Κοκοτσακη.
Αλλη μιά συμπτωση ας πουμε προς το παρον.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.
Παιδιά, ας ξανακάνω πάλι το δικηγόρο του διαβόλου. Σορυ, το μυαλό μου λειτουργεί και ανάποδα, δηλ <δια της εις άτοπον απαγωγής>.
Μήπως λοιπόν, ο Καλογήρου δεν δολοφονήθηκε, αλλά πάγωσε; Μήπως ήπιε πχ αλκοόλ και πήρε τα βουνά;. Το αλκοόλ είναι πολύ επικίνδυνο, σε ξεγελά. Δηλ αρχικά νομίζεις πως ζεσταίνεσαι γιατί αυξάνεται η κυκλοφορία επιδερμικά και έπειτα παγώνουν τα σπλάχνα. Ταυτόχρονα νυστάζεις και πολλοί αλκοολικοί έχουν βρεθεί παγωμένοι, πεθαίνουν ενώ τους παίρνει ο ύπνος.
Παιδιά, μη δέρνετε, αλλά ψάχνω να αποκλείσω αιτίες.
Ξέρω, πως λίγα ζώα τρώνε πτώματα. Γιαυτό, αν πρώτα πέθανε, πιθανότατα δεν τον πείραξαν τα ζώα.
Βέβαια είναι και τα πτηνά, που τρώνε ευχαρίστως πτώματα..... :hmm:

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.
Για άλλη μια φορά η Propatria απέδειξε πως δεν υπάρχει τίποτα άλλο στον χώρο πέρα από αυτούς. Τα κόμματα δεξιά της ΝΔ για άλλη μια φορά πολύ κατώτερα των περιστάσεων όπως περιμέναμε.

GkiQhgEX0AA267d.jpeg

GkiQhVkXgAEgrxo.jpeg
GkiQhhaWIAA0KX6.jpeg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια