Τραγωδία στα Τέμπη (28/2/23)

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.068 μηνύματα.
Η κυβέρνηση δεν έχει πια καμιά νομιμοποίηση, δεν έχει καμία λαϊκή εντολή ούτε καν την ανοχή του λαού. Πώς μπορεί να συνεχίζει όταν τα εκατομμύρια κόσμου που συγκεντρωθηκαν σε όλη την Ελλάδα είναι περισσότεροι από όσοι την ψηφισαν;

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.556 μηνύματα.
1740749961829.png

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.
Για ποιο λόγο ο κόσμος που πήγε για ειρηνικό περίπατο ως φόρο τιμής στους νεκρούς δεν μπορούν να μαντρώσουν τους κουκουλοφόρους, να βγάλουν τις κουκούλες τους και να τους παραδώσουν στην Αστυνομία; Τόσο δύσκολο είναι; :/:
Εσυ που πηγες σημερα στην πορεια οπως ειχες πει τι εκανες?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

1740753647827.png

Δεν τα πιστεύω αυτά που διαβάζω εδώ μέσα.

Θα μπορούσα να κάνω αναλύσεις επί αναλύσεων, αλλά όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός "στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα".

Για αυτό και θα αφήσω τις εικόνες που θα δημοσιοποιηθούν από τις πορείες και τις συγκεντρώσεις πανελλαδικά αλλά και παγκοσμίως να μιλήσουν αντί για εμένα. Το πλήθος του λαού είναι πολύ καλύτερη απάντηση από οποιαδήποτε άλλη, που δύναται να βουλώσει κάθε στόμα που μιλάει με κακεντρέχεια.

Και κάτι ακόμη για κάποιους, θα το καταλάβουν αυτοί ποιοι είναι. Τα συλλαλητήρια σήμερα, σας αρέσει ή όχι, δεν είχαν κομματικό χαρακτήρα ή χρώματα, όσο και αν αυτό προσπαθείτε γελοιωδώς να αποδείξετε.
Ξεφτιλικια. Ειμαι σιγουρος αυτα τα αισχη που γραφτηκαν εδω περα , απο κοντα ουτε τα μισα θα ελεγαν. Ντροπη.

Τελευταία επεξεργασία:

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.713 μηνύματα.

Αχααααα, μάλιστα... Κοίτα να δεις κάτι περίεργα πράγματα ρε παιδί μου... Εντελώς συμπτωματικά απαγορεύτηκε η χρήση ντρόουν. Ουάου.
Ειλικρινά, σχεδόν ανυπομονώ να ακούσω τι εμετικά σχόλια θα κάνουν από αύριο για τα συλλαλητήρια. Και να δω πώς θα προσπαθήσουν πάλι να μετριάσουν την τεράστια συμμετοχή κάτι πορτοσάλτσηδες μαζί με τον κολλητό του με το αρχαιοελληνικό όνομα.

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.
Κοιτάξτε μην πάρουν αφορμή από τα επεισόδια και βγαλουν νόμο που να απαγορεύει από εδώ και πέρα τα συλλαλητήρια για δηθεν προστασία του λαου .....
Ικανούς τους έχω ...

Μην ξεχνάμε πως μια κυβέρνηση το όχι το έκανε ναι και ο λαουτζικους είχε μαζευτεί στις πλατείες και χόρευε :bleh:

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

Αχααααα, μάλιστα... Κοίτα να δεις κάτι περίεργα πράγματα ρε παιδί μου... Εντελώς συμπτωματικά απαγορεύτηκε η χρήση ντρόουν. Ουάου.
Ειλικρινά, σχεδόν ανυπομονώ να ακούσω τι εμετικά σχόλια θα κάνουν από αύριο για τα συλλαλητήρια. Και να δω πώς θα προσπαθήσουν πάλι να μετριάσουν την τεράστια συμμετοχή κάτι πορτοσάλτσηδες μαζί με τον κολλητό του με το αρχαιοελληνικό όνομα.
Oι μπατσοι ελεγαν 150-200κ στο συνταγμα σημερα . ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.068 μηνύματα.
Την άλλη φορά οι 30.000 ήταν 170.000
Οπότε αυτές τις εκτιμήσεις καντες επι 5 και θα ειναι κοντά στην αλήθεια
Μιλάμε για 700.000 με 1.000.000 μόνο στο Συνταγμα-Αθήνα, βαλε και τις άλλες πόλεις ποσοι σύνολο αραγε;

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα.
Να τονίσω επίσης μιας και δεν είναι μόνο η Αθήνα όλη η Ελλάδα
Πως στη Θεσσαλονίκη μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει επεισόδια
View attachment 145589
Καθόλη τη διάρκεια της πορείας αστυνομικούς δεν είδα ούτε για πλάκα ( τουλάχιστον σε εμφανές σημείο) . Ωστόσο, αρκετά αργότερα, μετά τις 3,στα πέριξ της καμαρας και πανεπιστημίων δυνάμεις ΜΑΤ στο δρόμο και προκλητική συμπεριφορά νεαρών παίχτηκε για ώρα .

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.856 μηνύματα.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Σε 800κ κοσμο εχεις σπαμμαρει ποσα ποστς για τα στημενα επεισοδια 50 ανεγκεφαλων χουλιγκανς-αναρχικων μαζι με αλλους 40-50 ασφαλιτες που ηθελαν να διαλυσουν την μεγαλυτερη διαδηλωση μετα την μεταπολιτευση. Για ονομα . Εκτιθεσαι πλεον,βαλε ενα στοπ.

Ειναι ξεκαθαρο οτι βρισκεται σε συγχηση. Σημερα παρα τα στημενα επεισοδια μπατσων και αναρχικων , η δημοκρατια κερδισε. Ελπιδα υπαρχει.

@American Economist

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.913 μηνύματα.
Ήταν πάνω από εκατομμύριο 100%, μην πω και ενάμιση. ¨Εχω εμπειρία από διαδηλώσεις. Τέτοιο πράμα δεν έχω ματαξαναδεί. Από Χαϊδάρι περπατησαμε πολλοί μαζί περίπου 8,5 χλμ

οι άλλοι οι μπαχαλάκηδες, τι είχαν να κερδίσουν; Τα τσογλάνια!

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.856 μηνύματα.
Σε 800κ κοσμο εχεις σπαμμαρει ποσα ποστς για τα στημενα επεισοδια 50 ανεγκεφαλων χουλιγκανς-αναρχικων μαζι με αλλους 40-50 ασφαλιτες που ηθελαν να διαλυσουν την μεγαλυτερη διαδηλωση μετα την μεταπολιτευση. Για ονομα . Εκτιθεσαι πλεον,βαλε ενα στοπ.

Ειναι ξεκαθαρο οτι βρισκεται σε συγχηση. Σημερα παρα τα στημενα επεισοδια μπατσων και αναρχικων , η δημοκρατια κερδισε. Ελπιδα υπαρχει.

@American Economist

Ποιος βρίσκεται σε σύγχυση?? Από την στιγμή που έγιναν επεισόδια και τραυματιστηκε κοσμος προφανώς και θα βάλω σχετικές ειδήσεις. Δεν νομίζω ότι απαγορεύεται κάτι τέτοιο, ούτε ακυρώνει την σημασία της ημέρας.

οι άλλοι οι μπαχαλάκηδες, τι είχαν να κερδίσουν; Τα τσογλάνια!

Αυτό που κερδίζουν κάθε φορά. Απλά καταστρέφουν κάθε ειρηνική διαδήλωση.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ποιος βρίσκεται σε σύγχυση?? Από την στιγμή που έγιναν επεισόδια και τραυματιστηκε κοσμος προφανώς και θα βάλω σχετικές ειδήσεις. Δεν νομίζω ότι απαγορεύεται κάτι τέτοιο, ούτε ακυρώνει την σημασία της ημέρας.
Τραυματιστηκε καποιος αλλα σημερα ξαναγεννηθηκε η ελπιδα στην χωρα σου φωτη. Ολοι οι ελληνες ενωθηκαμε και βγηκαμε στους δρομους. Απο την αλεξανδρουπολη μεχρι την καλαματα. Οταν εφτασα στην πορεια στα γιαννενα και ειδα μωρα,γερους,ατομα με αμαξιδια ανατριχιασα. Αυτη η μερα θα μεινει στην ιστορια.Επειδη εκατσεσ σπιτι και εβλεπες τιβι, δεν μπορεις να διανοηθεις σημερα τι ζησαμε οσοι ειμαστε παρων στα συλλαλητηρια. Α Ν Α Τ Ρ Ι Χ Ι Λ Α.

American Economist

Επιφανές μέλος

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Είπε κανείς το αντίθετο?? Ως προς τι η επίθεση λοιπόν??
Καποιοι πρεπει να θυσιαστουν φωτη. Ετσι λεει ο πορτοσαλτε

Καταλαβαινω οτι δεν μπορεις να συνειδητοποιησεις τι εγινε σημερα γιατι δεν το εζησες.Καμια επιθεση δεν εκανα. Συμβουλη σου εδωσα να βαλεις μια τελεια γιατι εκτιθεσαι. <3

Δεν φταις εσυ αθελα σου το κανεις. Αλλο να το νιωσεις το συναισθημα που ζησαμε ολοι οι ελληνες σημερα και αλλο να στο λεω.

American Economist

Επιφανές μέλος

μωρα,γερους,ατομα με αμαξιδια ανατριχιασα.

Άλλος ένας λόγος για τον οποίο δεν έπρεπε να γίνουν επεισόδια στην Αθήνα.

Καποιοι πρεπει να θυσιαστουν φωτη. Ετσι λεει ο πορτοσαλτε

Δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο Πορτοσαλτε και κάθε πληρωμένος δημοσιογράφος. Εγώ αυτό που λέω είναι ότι τέτοια φαινόμενα είναι αδιανόητο να συμβαίνουν, ειδικά από την στιγμή όπου οι συγγενείς είχαν δηλώσει ότι δεν θέλουν αναταραχές ως ένδειξη σεβασμού. Σε όλες τις υπόλοιπες πόλεις δεν έγινε αυτό το χάλι που συνέβη στην Αθήνα. Όπως έγραψα αρκετές φορές, η αστυνομία έχει μεγάλη ευθύνη που δεν έλαβε τα κατάλληλα μέτρα για να προστατέψει τους πολίτες.

Άκυρη η επίθεση προς εμένα λοιπόν.

adams33

Δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 501 μηνύματα.

chester20080

Επιφανές μέλος

θα υπάρξει αποτέλεσμα; το πήρανε το μήνυμα; θα αλλάξει κάτι ύστερα από αυτό;

adams33

Δραστήριο μέλος

Εγώ αναρωτιέμαι τι παραπάνω κατάλαβαν σήμερα ορισμένοι που δεν το είχαν καταλάβει όταν ψήφισαν και τους ξαναέβγαλαν;

:hmm:

American Economist

Επιφανές μέλος

θα υπάρξει αποτέλεσμα; το πήρανε το μήνυμα; θα αλλάξει κάτι ύστερα από αυτό;

Θεωρώ πως ναι. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα, όμως σίγουρα οι μαζικές συγκεντρώσεις έδωσαν ένα ισχυρό μήνυμα τόσο στην κυβέρνηση όσο και στο πολιτικό σύστημα γενικότερα.

Ο Μητσοτάκης αρχικά πρέπει να κόψει την στήριξη που παρέχει στον Καραμανλή, και να αφήσει την δικαιοσύνη να αξιολογήσει τις ευθύνες που είχε. Και προφανώς πρέπει να σταματήσει τις προσπάθειες συγκάληψης.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια