Κώστας Λακαφώσης:
«Οι μηχανοδηγοί είναι μπροστά μπροστά στο τρένο και είναι οι πρώτοι που θα σκοτωθούν αν γίνει κάτι. Οπότε τα ζητήματα ασφαλείας δεν μπορούν να τα προσπερνάνε. Τώρα έχουν ανησυχήσει και μιλάνε καθημερινά με κινητά τηλέφωνα μεταξύ τους γιατί δεν έχουν εμπιστοσύνη στο σύστημα. Ο μηχανοδηγός στο τρένο Αθήνα -Θεσσαλονίκη θα πάρει ο ίδιος τηλέφωνο τον συνάδελφό του να του πει "που είσαι, είσαι εκεί;". Δεν έχει πια εμπιστοσύνη στο σύστημα και ότι όλα πάνε καλά...»
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Μαρτίου 2025
Τον Κώστα Αχ. Καραμανλή κατονομάζει ως δολοφόνο της κόρης του Ελπίδας, ο Χρήστος Χούπας με μια τηλεφωνική παρέμβαση καταπέλτη στην εκπομπή της Γιάμαλη "Εξελίξεις τώρα":
«Kύριε Πρωθυπουργέ όταν ζητάτε να αποδοθεί δικαιοσύνη, στην δικαιοσύνη πρέπει να πάει ο κατηγορούμενος.
Η δικαιοσύνη δεν δικάζει κούφιο αέρα.
Τον κατηγορούμενο εσείς τον έχετε και εσείς τον προστατεύετε, ως ΠΘ και ως κυβέρνηση (σ.σ έχει κατονομάσει τον Κώστα Αχ Καραμανλή). Αυτός έπεισε την κόρη μου πως το τρένο είναι ασφαλές την πήγε στα Τέμπη και την σκότωσε.
Κύριε ΠΘ, να μην κρύβεται ο δολοφόνος του παιδιού μου πίσω από τον νόμο περί περί ευθύνης υπουργών και να παραδοθεί στην δικαιοσύνη.
Τι δεν καταλαβαίνετε κύριε Πρωθυπουργέ;
Πως αλλιώς να χειριστώ ως εργαλείο την ελληνική γλώσσα για να το καταλάβετε;
Εγώ θα το λέω και θα ζητάω την απάντησή του μέχρι να πεθάνω. Ο δολοφόνος του παιδιού μου στο σκαμνί. Και όχι η καθαρίστρια του σταθμού.
Ο δολοφόνος του παιδιού μου έχει όνομα, το είπα και δεν θα κατηγορήσουμε και την καθαρίστρια του σταθμού εκτός από τον κ. Καραμανλή που είναι ο κατ' εξοχήν υπαίτιος και δολοφόνος.»
@Panzerkampfwagen έχεις λίγο χρόνο να μας εξηγήσεις πώς λειτουργούν οι ποινικές ευθύνες στους υπουργούς, βουλευτες, πρωθυπουργο κλπ; δηλαδή τι χρειάζεται να γίνει για να δικαστεί κανονικά από δικαστήριο και δικαστές για ποινικά αδικήματα, εγκληματική αμέλεια, παράβαση καθήκοντος κλπ ο Καραμανλής, και να πάει φυλακή, όπως και οι άλλοι για το μπάζωμα και την εγκληματική αλλοίωση του τόπου του δυστυχήματος;
έτσι οπως ειναι τωρα το συστημα οι νομοι κλπ, αυτο που θα γινει λογω της ασυλιας ειναι να παει αιτημα στη βουλη να το εγκρινουν και αν το εγκρινουν τοτε μονο θα αναλαβει η δικαιοσυνη; αυτο πώς μπορει να προσπεραστει;
θελω να πω πώς ειναι δυνατον να αποφασισει κατι τετοιο η ιδια η βουλη που κατηγορειται (καθως την ελεγχει πλειοψηφικα η κατηγορουμενη κυβερνηση), και οχι η ιδια η δικαιοσυνη απευθειας; τι σόι συστημα ειναι αυτο νταμιτ!