Τραγωδία στα Τέμπη (28/2/23)

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.951 μηνύματα.
Όπα εδώ το χοντραίνεις...
Νομίζω αντιλαμβανεσαι την έννοια της αξίας και δεν την μετατρέπεις και εσύ σε αρχή...

Ο άνθρωπος δηλαδή που έχει μια διαφορετική άποψη από εσένα πάνω στο θέμα αυτό τι πάει να πει οτι ειναι άδικος, ανήθικος κ.τλ ;
Ήμουν πολύ συγκεκριμένος σε αυτό και είπα πως εξαρτάται πόσο διαφέρουν οι απόψεις και σε τι θέμα, υπάρχουν κόκκινες γραμμές καθώς δεν είναι όλα τα ζητήματα το ίδιο.
Κάνεις λάθος σε αυτό...
Το αξιακο σύστημα ενός ανθρώπου ειναι σταθερό παντού...
Μα αυτό ακριβώς λεω και εγώ. Είναι πολύ δύσκολο να υποστηρίζεις κάτι προβληματικό και τελικά να μην σε εκφράζει και σε άλλα πράγματα στην ζωή σου. Λειτουργεί σαν προάγγελος διαφθοράς.
Εσυωας πούμε έχεις να χωρίσεις;
Φυσικά και έχω να χωρίσω.
Εαν κάποιος το ρίχνει Κούλη γιατί τρώει εκείνος και η οικογένεια του μαρούλι εις βάρος των υπόλοιπων και της πατρίδας, δεν έχω κάτι να χωρίσω ;
Οκ !
Δική σου οπτική προσέγγιση...

Το να προσπαθώ να πεισω κάτι για το οποίο πιστεύω ΕΓΩ ότι ειναο σωστό θα πρέπει να έχει μεγάλη δόση τελειομανιας και υπεροψίας συγνώμη ...
Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για τίποτα, λεω την γνώμη μου.
Άτυχες παράδειγμα των δύο άκρων...
Ο σκοπός του παραδείγματος ήταν να παρουσιάσει τα δύο άκρα. Απο εκεί και πέρα φανατισμός είναι να μην διαφέρεις πολύ ως προς τον πυρήνα των αξιών σου, και πάρα αυτά να απεχθάνεσαι οτιδήποτε άλλο επειδή είναι διαφορετικό.
Επειδή έχω συνείδηση και αρχές οπως λες ούτε ΕΝΑΣ δεν υπάρχει...
Εσύ αν βρίσκεις τότε ναι σου λείπουν κάποιες αξίες θα πω εγώ και όχι ότι έχουμε διαφορετικές...
Στο τέλος της ημέρας κάποιος θα πρέπει να ψηφιστεί.
Τώρα το πως θα το κάνει αυτό ο καθένας και με ποια κριτήρια είναι δική του υπόθεση. Δεν έχει νόημα να το ανάξουμε σε εντελώς φιλοσοφικό το ζήτημα καθώς ούτως ή άλλως η Δημοκρατία είναι θεωρητικά αλλά και πρακτικά ανέφικτη.
Η πατρίδα μου είναι η ιστορία μου, οι πρόγονοι μου ...Φιλοσοφία και Ιστορία...
Έδωσαν αίμα για να μπορώ εγώ σήμερα να είμαι αυτή που είμαι...

Ακριβώς επειδή η νέα γενιά έχει ξεχάσει την ιστορία της είναι καταδικασμενη ..
Λαός που ξεχνα κινδυνεύει με αφανισμό...

Χάσμα μας χωρίζει Σαμ μου ....η διαφωνια μας δεν ειναι ούτε πολιτικη ούτε κομματική..
Σε αυτό φταίνε οι εκπαιδευτικοί όπως έχω πει και στο ischool που ουδέποτε ύψωσαν ανάστημα να θέσουν τις δικές τους κόκκινες γραμμές και να πουν φτάνει να εφαρμόζουμε ο,τι αποφασίζει η εκάστοτε κυβέρνηση και ο εκάστοτε υπουργός για ψηφοθηρικούς λόγους. Ας φτιάξουμε υπερκομματικές επιτροπές επιστημόνων να οργανώσουν ένα ενιαίο και σταθερό εκπαιδευτικό σύστημα.

Όταν μαθαίνεις το παιδί σου απο το δημοτικό να παπαγαλίζει την ιστορία, τι περιμένουμε να γίνει ; Να ξέρουν τα παιδιά ιστορία ; Μεθοδευμένο βέβαια και αυτό, όλα έχουν τον σκοπό τους σε αυτό το τσίρκο κράτος.

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.230 μηνύματα.
Σε αυτό φταίνε οι εκπαιδευτικοί όπως έχω πει και στο ischool που ουδέποτε ύψωσαν ανάστημα να θέσουν τις δικές τους κόκκινες γραμμές και να πουν φτάνει να εφαρμόζουμε ο,τι αποφασίζει η εκάστοτε κυβέρνηση και ο εκάστοτε υπουργός για ψηφοθηρικούς λόγους. Ας φτιάξουμε υπερκομματικές επιτροπές επιστημόνων να οργανώσουν ένα ενιαίο και σταθερό εκπαιδευτικό σύστημα.

Όταν μαθαίνεις το παιδί σου απο το δημοτικό να παπαγαλίζει την ιστορία, τι περιμένουμε να γίνει ; Να ξέρουν τα παιδιά ιστορία ; Μεθοδευμένο βέβαια και αυτό, όλα έχουν τον σκοπό τους σε αυτό το τσίρκο κράτος.
Η ιστορία ανέκαθεν ήταν παπαγαλια από τα δικά μου χρόνια και γενικά το σύστημα της Ελλάδος ακόμα και των πανελληνίων είναι μια ανούσια παπαγαλια που στο τέλος της ημέρας δεν θυμάσαι και τίποτα..

Ο πυρήνας του παιδιού ειναι η οικογένεια!
Ας υπάρχει όποιο εκπαιδευτικό σύστημα θέλουν...

Αν το παιδί στο σπίτι έχει πρότυπο μια μαμά και ένα μπαμπά οι οποιο ασχολούνται με όλα αυτά, διαβάζουν ιστορικα βιβλία, παρακολουθούν ταινίες ντοκιμαντέρ και γενικά δεν ειναι οι γονείς στον κόσμο τους πολλά.παιδια σήμερα θα γνώριζαν και θα είχαν αξίες, σεβασμό!

Δεν εχει σημασία να είσαι όλη μέρα μαζί με το παιδί σου ..Κάτσε και μισή ώρα την μέρα..
Εκείνο το μισάωρο όμως κοίταξε να του δώσεις βάσεις και αρχές ώστε όταν πάει στο σχολείο να πάρει και από εκεί τα υπόλοιπα..

Αν περιμέναμε από το σχόλεο να μας διδάξει φιλοσοφία αξιακο σύστημα ακόμα και ιστορία καήκαμε ....

Οι γονείς έχουν αποτύχει παταγωδώς...ας αφήσουμε τους εκπαιδευτικούς και ας βγάλουν το νούμερο ένα κίνδυνο των παιδιών μέσα από τα παιδικά τους δωμάτια..το ίντερνετ...
Αλλά πρώτα ας ξεκολλήσουν οι ίδιοι από τα κινητά τους..

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.676 μηνύματα.
Απάντηση τεχνικής ομάδας Κοκοτσάκη
1756645964131.png
1756645990615.png
1756646005902.png

1756646020097.png
1756646031613.png

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.676 μηνύματα.

αναρωτιεμαι αραγε τι απογινονται οσοι μπαινουν εδω μεσα να γραψουν οργισμενες αμπελοφιλοσοφιες χωρις επιχειρηματα, βασιζομενοι σε πηχυαιους τιτλους δημοσιογραφισκων, και μετα που βλεπουν τα δυσκολα πόσο λαθος κανανε, αποχωρουν σιωπηλα χωρις να πουν ουτε καν ενα "συγνωμη για την παραπληροφορηση εκανα λαθος".

chester20080

Επιφανές μέλος

chester20080

Επιφανές μέλος

Screenshot_20250902_180346_Facebook.jpg

Screenshot_20250902_180404_Facebook.jpg
AISelect_20250902_180416_Facebook.jpg

chester20080

Επιφανές μέλος

1756836918446.png

1756836934106.png

chester20080

Επιφανές μέλος

AISelect_20250902_223554_Facebook.jpg

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Πού χαθήκατε βρε ψυχές;
@Πουπουλίνα @Panzerkampfwagen @Kougami
Σιγή ιχθύος πλεον;

Kougami

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Kougami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 259 μηνύματα.
View attachment 152201
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Πού χαθήκατε βρε ψυχές;
@Πουπουλίνα @Panzerkampfwagen @Kougami
Σιγή ιχθύος πλεον;

Εμένα γιατί με κάνεις ταγκ; Δεν νομίζω ότι σου μίλησα προσβλητικά or something. Είπα απλά την άποψη πως προτιμώ σε αυτή την υπόθεση να ασχοληθώ με τα αίτια της σύγκρουσης του τρένου και να μην μπω σε όλη αυτή την διαδικασία με το αν υπήρχαν παράνομα φορτία ή όχι και σου εξήγησα τους λόγους μου.
Αν βλέπεις πως το νήμα έχει καταντήσει να μιλάς μόνος σου για αυτό το συγκεκριμένο θέμα, ίσως και αυτό θα πρέπει να σε προβληματίσει λίγο για το που έχει αναλωθεί η εστίαση του.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια