Τραπεζικό σύστημα

Ποια τράπεζα χρησιμοποιείτε ως βασική;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 37)

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.
Μη μου πείτε ότι συμφωνείτε που ο Πορδοσαλτε έριξε το βίντεο του ανθρώπου.
Εσύ πως είσαι τόσο σίγουρη ότι τα πράγματα έγιναν έτσι όπως τα περιγράφει;
Ήσουν μπροστά ή είδες καμιά αγωγή του ΣΚΑΪ ή του Πορτοσάλτε κατά του αναρτημένη πουθενά ή οτιδήποτε «χειροπιαστό» και πέρα από λόγια;
Αν μια τοπική εφημερίδα σε πει διαπλεκόμενη δεν θα πας δικαστικά; Το βίντεο μόνος το έσβησε αλλά δεν έδειξε την παραμικρή μεταμέλεια. Άρα δεν έχει νόημα ότι το έσβησε.
Ακριβώς...ΑΝ η ιστορία του είναι αληθινή, τότε η υπόθεση θα έχει και συνέχεια και κατά 99,9% θα καταλήξει σε καταδίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση (εκτός αν μπορεί ν' αποδείξει όσα είπε στο βίντεο)...κι αν μπορούσα να ποντάρω 100€ θα πόνταρα ότι δε θα γίνει απολύτως τίποτα!;)
Ναι, να τον βγάλουμε κι υπουργό οικονομικών, να καταργήσει τις τράπεζες και μετά να παίρνουν δάνεια απ' την τράπεζα του Καζακστάν μόνο οι ολιγάρχες και τα κολλητάρια του Turlov και των αυλικών του!:lol:
Ο Πορτοσάλτε διαφωνεί μαζί σου γι αυτό αποφάσισε να πάει δικαστικά. Δικαίωμά του.
Προσπαθήστε να βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει ορισμένοι κι ορισμένες...«νομικές διαδικασίες», «πάω δικαστικά» κ.ο.κ. σημαίνει κατ' ελάχιστον εξώδικο!

Το εξώδικο για να επιδοθεί στο εξωτερικό και μάλιστα σε τρίτη χώρα όπως η Σιγκαπούρη (που υποτίθεται ότι ζει αυτός) έχετε υπόψη σας τι διαδικασίες πρέπει ν' ακολουθηθούν και πόσο χρόνο παίρνει για να περάσει τις πρεσβείες, να βρεθεί ο παραλήπτης και να ολοκληρωθεί η επίδοση;

ΑΝ λοιπόν η ιστορία του είναι αληθινή (που κατά 99,9% δεν είναι) στη χειρότερη των περιπτώσεων να έβαλαν κάνα δικηγόρο να τον πάρει τηλέφωνο ή/και να του έστειλε κάνα mail ζητώντας να κατεβάσει το βίντεο...πράγμα το οποίο δεν έχει καμία απολύτως νομική ισχύ (ίσα ίσα που είναι και παράτυπο) κι ΑΝ κατέβασε βίντεο γι' αυτό το λόγο τότε, εκτός απ' όλα τ' άλλα, είναι και μεγάλη κότα!;)

Τελευταία επεξεργασία:

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
Εσύ πως είσαι τόσο σίγουρη ότι τα πράγματα έγιναν έτσι όπως τα περιγράφει;
Ήσουν μπροστά ή είδες καμιά αγωγή του ΣΚΑΪ ή του Πορτοσάλτε κατά του αναρτημένη πουθενά ή οτιδήποτε «χειροπιαστό» και πέρα από λόγια;

Ακριβώς...ΑΝ η ιστορία του είναι αληθινή, τότε η υπόθεση θα έχει και συνέχεια και κατά 99,9% θα καταλήξει σε καταδίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση (εκτός αν μπορεί ν' αποδείξει όσα είπε στο βίντεο)...κι αν μπορούσα να ποντάρω 100€ θα πόνταρα ότι δε θα γίνει απολύτως τίποτα!;)

Ναι, να τον βγάλουμε κι υπουργό οικονομικών, να καταργήσει τις τράπεζες και μετά να παίρνουν δάνεια απ' την τράπεζα του Καζακστάν μόνο οι ολιγάρχες και τα κολλητάρια του Turlov και των αυλικών του!:lol:

Προσπαθήστε να βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει ορισμένοι κι ορισμένες...«νομικές διαδικασίες», «πάω δικαστικά» κ.ο.κ. σημαίνει κατ' ελάχιστον εξώδικο!

Το εξώδικο για να επιδοθεί στο εξωτερικό και μάλιστα σε τρίτη χώρα όπως η Σιγκαπούρη (που υποτίθεται ότι ζει αυτός) έχετε υπόψη σας τι διαδικασίες πρέπει ν' ακολουθηθούν και πόσο χρόνο παίρνει για να περάσει τις πρεσβείες, να βρεθεί ο παραλήπτης και να ολοκληρωθεί η επίδοση;

ΑΝ λοιπόν η ιστορία του είναι αληθινή (που κατά 99,9% δεν είναι) στη χειρότερη των περιπτώσεων να έβαλαν κάνα δικηγόρο να τον πάρει τηλέφωνο ή/και να του έστειλε κάνα mail ζητώντας να κατεβάσει το βίντεο...πράγμα το οποίο δεν έχει καμία απολύτως νομική ισχύ (ίσα ίσα που είναι και παράτυπο) κι ΑΝ κατέβασε βίντεο γι' αυτό το λόγο τότε, εκτός απ' όλα τ' άλλα, είναι και μεγάλη κότα!;)
Το έχει δηλώσει ο ίδιος ότι θα πάει δικαστικά:

Ότι απείλησαν μέλος της οικογένειας του πιθανόν να είναι ψέματα για να το παίξει θύμα.

ROM32

Δραστήριο μέλος

Ο ROM32 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 714 μηνύματα.
Παίδες να κάνω μια ερώτηση; Ξέρει κανείς τι χρεώνει (αν χρεώνει) η alpha bank όταν κάνεις ανάληψη από ΑΤΜ της Euronet?

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.483 μηνύματα.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
Να και κάτι θετικό που συνέβη.
4€ μου κρατούσε σε κάθε συναλλαγή, απαράδεκτο.

IMG_1095.jpeg

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.836 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.836 μηνύματα.
Ανούσια κίνηση θα έλεγα. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να περιορίζονται οι συναλλαγές με μετρητά.

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.111 μηνύματα.
Λοιπόν @Jack of Spades , @American Economist το κακο νταραβερι της f24 αποκαλύπτεται σιγα σιγα!

Αδελφος φίλου μου είχε χτίσει χαρτοφυλάκιο μετα κόπων και βασάνων (μεγάλο ποσό) και η κυρα f24 του τσέπωσε τα λεφτά και τον άφησε με 5 ευρω! Το τμημα υποστήριξης λειτουργεί όπως το ΚΕΠ Δάφνης και δεν έχει βγάλει άκρη ακόμα

Το ίδιο έχουν πάθει βλέπω πολλοί χρήστες και σε Ελλάδα και εξωτερικό
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αποφασισαν να τραβηξουν το χαλι γιατι σταματησαν να ερχονται καινουριοι και πηραν τα λεφτα και φυγαν.

Που είναι τώρα ο Μαρινάκης και ο Κυρίτσης να τους σώσουν;

Να κλειδώσεις στη Freedom24 τα λεφτά σου
Εφυγαν τα λεφτα! Τα πήραν και άντε γεια μάλλον...!!!

Jack of Spades

Περιβόητο μέλος

Λοιπόν @Jack of Spades , @American Economist το κακο νταραβερι της f24 αποκαλύπτεται σιγα σιγα!

Αδελφος φίλου μου είχε χτίσει χαρτοφυλάκιο μετα κόπων και βασάνων (μεγάλο ποσό) και η κυρα f24 του τσέπωσε τα λεφτά και τον άφησε με 5 ευρω! Το τμημα υποστήριξης λειτουργεί όπως το ΚΕΠ Δάφνης και δεν έχει βγάλει άκρη ακόμα

Αποφασισαν να τραβηξουν το χαλι γιατι σταματησαν να ερχονται καινουριοι και πηραν τα λεφτα και φυγαν.

Θεωρώ πιθανότερο πάντως να πρόκειται για κάποιο bug, άλλωστε όπως έχω γράψει στο παρελθόν η Freedom24 διατηρεί μόνο έναν, ενιαίο server (τον «freedom24.com») οπότε είτε είσαι πελάτης τους στην Ελλάδα είτε στις Η.Π.Α. είτε στο Καζακστάν τα ίδια τεχνικά προβλήματα θα 'χεις!
Κι αυτός είναι κι ένας απ' τους κυριότερους λόγους που, όταν «τραβήξει το χαλί» κι ΑΝ ξεκινήσει ποτέ κάποια διαδικασία αποζημιώσεων, κατά πάσα πιθανότητα οι πελάτες της θα πάρουν τ' @@ τους, γιατί άντε να βγάλει άκρη η εκάστοτε Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς με το απέραντο μπάχαλο των καταχωρήσεών τους (εφόσον βρεθούν και δεν τις «εξαφανίσουν» κι αυτές;)) για να δει σε ποιον ανήκει τι, σε ποια χώρα κ.λπ.!:rolleyes:

Από τις αντιδράσεις των «παπαγάλων» τους το προσεχές διάστημα θα καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται (αν π.χ. δούμε να κλείνουν κανάλια, να κατεβάζουν βίντεο κ.λπ. τότε έχει ξεκινήσει το «πανηγύρι»)...σε κάθε περίπτωση πάντως καλό θα κάνει σε όσους ανόητους θεώρησαν καλή ιδέα να βάλουν τα λεφτουδάκια τους στη Freedom24 καθώς είτε θα τα χάσουν (κι ίσως βάλουν μυαλό) είτε θα τ' αποσύρουν αμέσως μετά τη διευθέτηση του τεχνικού αυτού ζητήματος (αν μπορούν, γιατί κάποιοι τα «κλείδωσαν» σε «προθεσμιακές»:whatever:)...

Πάντως οι 2 δωρεάν μετοχές που έχω σ' αυτούς απ' την εγγραφή μου κι ένα reference που έκανα εν μέσω πρώτης καραντίνας (η μια εκ των οποίων ήταν της Palantir, φάρδος:P) απ' ότι βλέπω εμφανίζονται κανονικά...

Τελευταία επεξεργασία:

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

O Σπυρουλίνος θα σε βοηθήσει που δίνει συμβουλές για τη καριέρα..... απο το 2015 και μετά δουλευει στα καμάκια βεβαια αλλα έχει εργασιακη πειρα ο άνθρωπος.

amarelia

Περιβόητο μέλος

O Σπυρουλίνος θα σε βοηθήσει που δίνει συμβουλές για τη καριέρα..... απο το 2015 και μετά δουλευει στα καμάκια βεβαια αλλα έχει εργασιακη πειρα ο άνθρωπος.
Άντε αυτός παλεύεται, αλλά ο άλλος ο τραχανάς ο Κίντζιος, το κολλεγιόπαιδο με τον χαρτογιακά, δεν ξέρω αν τον έχεις πετύχει. Που το παίζει γαμάω τάω εργοδότης και ποσο νοιάζεται και δεν συμμαζεύεται. Και κάτι motivational quotes του στυλ «γίνε κάθε μέρα καλύτερος, χέσε και αγνάντευε ψηλότερα απο εχθές »
Οκ να μην κάνουμε profiling αλλά δεν φαίνεται απο τη φάτσα του και μόνο πως είναι λαμόγιο; Κάθε που τον πετυχαίνω στα σόσιαλ μου γυρίζει το μυαλό.

IMG_1347.jpeg

Τελευταία επεξεργασία:

taketrance

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο taketrance αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.221 μηνύματα.
Άντε αυτός παλεύεται, αλλά ο άλλος ο τραχανάς ο Κίντζιος, το κολλεγιόπαιδο με τον χαρτογιακά, δεν ξέρω αν τον έχεις πετύχει. Που το παίζει γαμάω τάω εργοδότης και ποσο νοιάζεται και δεν συμμαζεύεται. Και κάτι motivational quotes του στυλ «γίνε κάθε μέρα καλύτερος, χέσε και αγνάντευε ψηλότερα απο εχθές »
Οκ να μην κάνουμε profiling αλλά δεν φαίνεται απο τη φάτσα του και μόνο πως είναι λαμόγιο; Κάθε που τον πετυχαίνω στα σόσιαλ μου γυρίζει το μυαλό.

View attachment 145208
Και οι δύο φαίνονται και είναι οπορτουνιστικά λαμόγια. Τρανό παράδειγμα του «στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι», απόφασισαν μια μέρα να αρχίσουν λένε τις αερολογίες τους (που τα περισσότερα ισχύουν μεν, αλλά είναι βασικές γνώσεις που τις αποκτάς με ελάχιστο ψάξιμο από μόνος σου) και έχουν κάνει όνομα και πληρώνονται από αυτό.

American Economist

Επιφανές μέλος

Περίεργο αυτό που λες. Μήπως έχει κάποιο πρόβλημα η εφαρμογή??

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.578 μηνύματα.

Όπως και ο άλλος ο πετυχημένος που διαφημίζει την Ολλανδία. :P Τέτοια motivational quotes τα λένε κάτι job coach στο Linkedin. Kάθε μέρα μου εμφανίζονται μηνύματα επιτυχίας και καριέρας από κάποιον Jonas, Jens, Ntia, Kiki, ... που σου υπενθυμίζουν πόσο βλήτο είσαι και πρέπει να χαίρεσαι που είσαι βλήτο ενώ θα πρέπει να έχεις την τάδε πιστοποίηση και 3ετή προϋπηρεσία. Το "σου" δεν πάει σε σένα, αναφέρομαι στον κάθε αναγνώστη.

«Η επιτυχημένη δουλειά είναι εκείνη για την οποία κοιμάσαι καλά την Κυριακή το βράδυ»

Σου αρέσει αυτό; :P Είναι φιλοσοφία από επίπεδο Kant και πάνω.

View attachment 145208

Τι εννοεί ως καλό άνθρωπο; Λέει κάτι "δοκιμασμένα" και για κάποιο λόγο τέτοιοι τύποι ελπιδέμποροι έχουν μεγάλη εμπειρία που ξέρουν την περίπτωσή σου ενώ δεν σε ξέρουν προσωπικά. Αν πάς να τους μιλήσεις, σε αγνοούν. Σου λένε ως απάντηση: αγόρασε το τάδε βιβλίο μου, να πάρεις τις απαντήσεις που θες.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

View attachment 145208

Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο αλλά ειναι μονίμως τσατισμένος όταν μιλάει... φαινεται τσατίλας.
Αυτό το έχω παρατηρήσει ναί. Μου πετάει reels του MOS και απο εκεί τον βλέπω....

Ναι είμαστε στη νέα μόδα πλέον.... "ΓΙΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ"

ΧΑΧΑ ολοι παλεύουμε να γινομαστε κάθε μέρα καλύτεροι. Έχω ανατριχιάσει μιλάμε.

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

Ρώτα τον φίλο σου αν του ήρθαν πίσω τα λεφτά; Είδα ότι είναι bug στο ίντερνετ και τώρα του εμφανίστηκαν τα λεφτα.

GeorgePap2003

Διάσημο μέλος

Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.111 μηνύματα.
αλλά ο άλλος ο τραχανάς ο Κίντζιος, το κολλεγιόπαιδο με τον χαρτογιακά, δεν ξέρω αν τον έχεις πετύχει.
Από τους πιο σπαστικούς! Εγώ λέει θα έδινα unlimited αδειες σε όλους 😂. Βέβαια έχει ένα προγραμματάκι το re-generation που δεν είναι κακό και ξέρω άτομα που βρήκαν δουλειά μέσα απο εκεί!!

Αλλα για μένα από τους μεγαλύτερους παπατζήδες είναι ο Τσούνης και μια Ιωάννα Φο

American Economist

Επιφανές μέλος

Αλλα για μένα από τους μεγαλύτερους παπατζήδες είναι ο Τσούνης και μια Ιωάννα Φο

Wannabe investors που προτρέπουν τον κόσμο να βάζει τα χρήματα τους στην Freedom 24. Μακριά από τέτοια άτομα που ούτε γνώσεις έχουν, ούτε καμία ενσυναίσθηση αυτών που λένε.​

amarelia

Περιβόητο μέλος

Εμένα με εκνευρίζει η αυτοπεποίθηση που έχουν στο να ενθαρρύνουν ολο τον κόσμο να επενδύει. Με τι αυτοπεποίθηση το κάνεις αυτό; Ο μέσος άμθρωπος δεν ξέρει τίποτα απολύτως οικονομικά και του λες να επενδύσει και να χτίσει portfolio. Δηλαδή ως πρωτάρηδες να κάψουν τα λεφτά τους. Λεφτά που καίνε μέχρι και οι γνώστες σε ορισμένες περιπτώσεις

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.009 μηνύματα.
Εμένα με εκνευρίζει η αυτοπεποίθηση που έχουν στο να ενθαρρύνουν ολο τον κόσμο να επενδύει. Με τι αυτοπεποίθηση το κάνεις αυτό; Ο μέσος άμθρωπος δεν ξέρει τίποτα απολύτως οικονομικά και του λες να επενδύσει και να χτίσει portfolio. Δηλαδή ως πρωτάρηδες να κάψουν τα λεφτά τους. Λεφτά που καίνε μέχρι και οι γνώστες σε ορισμένες περιπτώσεις
Οι τραπεζες ειναι λαμογια ,κλεφτρονια και μεγαλη απατη.
Εχουν καταστρεψει πολιτες και ολο τον εμπορικο κοσμο στην χωρα.
Αν τους δωσεις τα λευτα τα εχασες.
Η cvc αγορασε την εθνικη ασφαλιστικη απο την εθνικη τραπεζα ...εβγαλε κερδος 60μυρια και εδωσε μερισμα στον εαυτο της 160μυρια.. μαντεψε που τα βρηκε τα υπολοιπα...
Και τωρα την πουλα στο αλλο ''υπερτιμιο'' την πειραιως.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια