pote ksana
Εκκολαπτόμενο μέλος


Όταν έδωσα πανελλήνιες πριν 2μισι χρόνια η μητέρα μου είχε δεί αυτό το όνειρο.Ήταν μια μαυροφορεμένη γυναίκα με σκοτεινό πρόσωπο που γύριζε στο δρόμο με ένα κουτί και χτύπησε το κουδούνι μας. Μέσα στο κουτί είχε 6 γλυκά και τη στιγμή που θα έδινε ένα στην μητέρα μου,από το απέναντι σπίτι φώναζε η γειτόνισα ''εδώ,έλα πρώτα σε μας''. Και η γυναίκα πήρε το κουτί κι έφυγε λέγοντας στη μητέρα μου ''πηγαίνω απέναντι,αλλά μη στεναχωρηθείς, θα αργήσω αλλά θα έρθω,και να με περιμένεις'', τονίζοντας το ''θα έρθω''. Εκείνη τη χρονιά πέρασαν στις εξετάσεις 6 παιδιά απο την γειτονιά μου- όσα και τα γλυκά- μεταξύ των οποίων τα παιδιά των γειτόνων μου απο απέναντι. Εγώ δεν πέρασα.
Όταν έδινα εξετάσεις για δεύτερη φορά η μητέρα μου μου διηγήθηκε το όνειρο, και το εξέλαβα ως οτι θα περάσω στις εξετάσεις,και όντως πέρασα.
Όταν το είχε διηγηθεί η μητέρα μου σε 2 γνωστές της της είπαν οτι πολύ πιθανόν η γυναίκα αυτή ήταν η Παναγία,γιατί συνήθως εμφανίζεται στους ανθρώπους είτε στα όνειρα είτε στην πραγματικότητα ως μαυροφορεμένη γυναίκα με μισο-καλλυμένο το προσωπό της. Όπως και να'χει επαληθεύτηκε..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bagos13
Νεοφερμένο μέλος



ενοω το θεμα με την μανα του παιδιου...(μα που το θημηθηκα ε?)
παιδια εχω και εγω μια ωρεα ιστοριουλα
Στην κατοχη ενας ελληνας στρατιοτης πηγε να κριφτη σε ενα νεκροταφιο...μεσα σε ενα ψευτοσπιτακι κριφτικε για λιγι ωρα και μετα ακουσε ενα μωρο να κλεει,πηγε κατευθιαν να το ηρεμιση για να μην τον βρουν οι γερμανοι απο τις φονες του παιδιου,οταν το αγκαλιασε και προσπαθησε να το νανουρηση εκεινο μηλισε και ειπε<<εχω και δοντια, να δες..>> και μετα το μωρο τον δαγκασε στο χερι...αμεσος πεταει το μωρο κατο στο πατομα αλλα πριν καλα προλαβη να το πεταξει ειχε εξαφανιστη...οι γερμανοι τελικα τον βρηκαν σε κρισιμη στηγμη εφοσον αιμοραγουσε ακατασχετα απο το κομενο χαιρη..το μονο που τους ειπε πριν πεθανη ηταν <<μακρια απο το παιδι δ...ου>>
συγνωμη για 1ον ορθογραφικα λαθη 2ον που δν μπορο ουτε να γραψο το ονομα του εξω απο εδω γιατη δεν θελω επεισκεψης την νυχτα...τελος ελπιζω να σας αρεσε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adamt54
Νεοφερμένο μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος


μια φορα κι εναν καιρο ενα κοριτσακι ειχε παει σε μια κατασκηνωση και το βραδυ δεν ειχε υπνο τοτε βγηκε εξω να κανει κουνια.Σε μια στιγμη ομως την πηρε ο υπνος και επεσε απο την κουνια και πεθανε.Απο εκεινη τη μερα ομω στις 12 η ωρα τα μεσανυχτα κουνιετε η κουνια
...Eγώ είμαι

Ούτε εμένα με πιάνει ύπνος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος



Στο πρώτο έτος, στο παλιό μου σπίτι είχα την τύχη να έχω τους ιδανικούς γείτονες και ανάμεσά τους ήταν 2 γιαγιάδες που η μία κατοικούσε στο ακριβώς από πάνω διαμέρισμα και η άλλη στο ακριβώς δίπλα από το δικό μου. Οι 2 γιαγιάδες ήταν γύρω στα 80-90 και ήταν φιλενάδες μεταξύ τους. Που τις έχανες που τις έβρισκες η μία στο σπίτι της άλλης, μαζί στα ψώνια μαζί σε όλα!
Μου χτυπούσαν συχνά το κουδούνι με τόση διακριτικότητα, αποκαλώντας με "κόρη" τους πότε για να τους βελονιάσω την κλωστή, πότε για να τους ξεχωρίσω τα φάρμακα.. Δε θα ξεχάσω την ημέρα που ήμουν ολομόναχη και έλιωνα στον πυρετό και είχαν έρθει με μια ζεστή σούπα και τόση καλοσύνη για να με περιποιηθούν. Μη σας τα πολυλογώ τις αγαπησα αυτές τις γιαγιάδες!
Έφυγα για διακοπές του Πάσχα στο πατρικό μου και μία από αυτές τις νύχτες είδα στον ύπνο μου ότι η πολυκατοικία στην Αθήνα είχε καταληφθεί από πνεύματα και πως είχαν σηκωθεί όλοι στο πόδι και την είχαν εγκαταλείψει. Εγώ βρισκόμουν στο σπίτι μου και την ώρα που ετοιμάζουν να φύγω μπαίνει μια μαυροντυμένη μέσα και έρχεται προς το μέρος μου. Τρέχω, βγαίνω στο μπαλκόνι και ακούω να λέει "μη φοβάσαι, ευχαριστώ" κι εκείνη τη στιγμή από το φόβο μου ξύπνησα.
Ήταν τόσο ζωντανό και τρόμαξα τόσο πολύ που δεν κατάφερα να κοιμηθώ και έτρεξα να το περιγράψω στη μάνα μου.

Μ αυτά και μ αυτά το ξεχνάω.. κι επιστρέφω στην Αθήνα. Πάω στη διαχειρίστρια να πληρώσω λογαριασμούς και ρωτάω τα κλασσικά:
-Πως περάσατε τις διακοπές του Πάσχα;
-Αχ άσε χάσαμε και τους 2 γιαγιάδες, αύτες που έμεναν δίπλα σου, πρέπει να τις ξέρεις, με μια μέρα διαφορά. Η καημένη η Ε. δεν άντεξε την απώλεια της Χ.

Και τώρα που το γράφω ανατριχιάζω, ζωντάνεψε εκείνη τη στιγμή το όνειρο που είχα δει και μου πήρε μέρες να συνέλθω. Πρώτα για την απώλειά τους και δεύτερον για την τραγική ειρωνεία που δεν ξέρω και πόσο ειρωνεία ήταν τελικά..
Δε ρώτησα ποια ήταν η μέρα που χάθηκαν, περισσότερο από φόβο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kalypso
Περιβόητο μέλος



Είναι όντως τρομακτικά αυτά τα όνειρα, αλλά και τα προαισθήματα- μα πραγματικά συμβαίνουν. Η αδελφή μου είχε δει στον ύπνο της τη γιαγιά μου, λίγες ώρες πριν, την ημέρα που πέθανε. Της είπε να μη φοβάται. Και είχα στενοχωρηθεί που δεν ήρθε να μου μιλήσει εμένα- μάλλον ήξερε πως δεν θα το άντεχα.
Θα θελα να σας πω την ιστορία για το τι μας συνέβη μια άλλη φορά που ήμουν μόνη στο σπίτι με την αδελφή μ, μα φοβάμαι να το γράψω γιατί μετά θα το σκέφτομαι και δεν είμαι για τέτοια μες στη νύχτα :X

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.


Ηταν μια παρεα, 2 παληκαρια μεχρις εκει πανω, και μια κοπελα μεχρις εκει...περα...και ειχαν μαζευτει απο μακρινα μεταξυ τους σημεια, να βγουν για φαγητο, να κουβεντιασουν. Η κοπελα καπνιστρια, τα 2 παληκαρια μη καπνιστες. Η κοπελα καποια στιγμη διαπιστωνει πως ενω νομιζε οτι ειχε τσιγαρα, τελικα δεν ειχε. Αρχιζει να αγχωνεται, κατι που αυξανει επιπλεον την αναγκη για τσιγαρο. Ζηταει απο εναν απο τους 2 φιλους της να της βρει, αφου ειχαν μολις καθησει για φαγητο.
"Μα καλα, δε μπορεις να αντεξεις χωρις τσιγαρο για 2-3 ωρες ; " την ρωτησαν.
Μετα απο λιγα λεπτα, ο ενας ατυχος εκ των 2, βρισκοταν εξω στο κρυο να ψαχνει για σιγαρέτα, ενω οι αλλοι 2 απολαμβαναν την ζεστασια και ευχαριστη ατμοσφαιρα του εστιατορίου.
Λογω της ωρας , αλλά κυρίως της τοποθεσιας, ηταν ολα κλειστα, και δεν υπηρχε ουτε περιπτερο ανοικτο, με αποτελεσμα να γυρισει πισω με αδεια χερια. Τρομος ειναι η σωστη λεξη για να περιγραψει την εκφραση προσωπου της κοπελας, οταν ακουσε την φραση "ατυχησες, ολα κλειστα"!
Την καθησυχασαν ομως, (ζητησαν και lexotanil απο το καταστημα), και την παρεσυραν στην ευχαριστη κουβεντα (και χλαπακιασμα, μια και ειχε παραγγειλει το μεγαλυτερο πιατο του μαγαζιου), και ξεχαστηκε μεχρι να φυγουν.
Το ενα παληκαρι εφυγε προς αλλη κατευθυνση, και η κοπελα ζητησε και παλι τσιγαρα απο το αλλο παιδι. Αυτος ειχε μεταφορικο μεσο οπότε....
Μπαινουν στο αυτοκινητο..και μετα απο περιπου 15 λεπτα, πλησιαζουν πιο κεντρικη περιοχη της πολης. Βλεπουν ενα περιπτερο, κλειστο. Απογοητευση η κοπελα..
Πανε παρακατω, 2ο κλειστο περιπτερο. Η κοπελα άρχιζει να εκνευριζεται ...δεν εχει καπνισει και τοση ωρα!
Μετα απο λιγη ωρα βρισκουν επιτελους περιπτερο που δεν ειχε κλεισει. Κατεβαινει, και οσαν ψυχρολουσία διαπιστωνει πως το περιπτερο δεν εχει τα τσιγαρα της. Αποφασιζει να δοκιμασει παρακατω, γιατι ειναι και εκλεκτικη γενικα στη ζωη της. Και τα τσιγαρα ειναι σημαντικο κομματι αυτης!
Πανε παρακατω, πολλα κλειστα περιπτερα...ο αριθμος των κλειστων περιπτερων αρχισε να ειναι υποπτος...δεν θυμοταν να ειχε συναντησει ποτε τοσα πολλα κλειστα...η ωρα περνουσε και ηταν ηδη νευρικη...επαιζε με το παραθυρο του αυτοκινητου και αυτο δεν ηταν καλο για τον οδηγο...αρχιζε να γινεται κι αυτος νευρικος...
Μετα απο 25 λεπτα, βρισκουν επιτελους ενα 2ο ανοικτο περιπτερο και σταματανε. Σοκ 3ο . Το περιπτερο δεν ειχε καθολου τσιγαρα! Δεν εφερνε γενικοτερα!
Τα λαμβανει εις το κρανιο η κοπελα και λεει "παμε πισω ! παμε σε παρακαλω πισω στο 1ο περιπτερο! δεν αντεχω ! θελω τσιγαρο ! ". Τι να κανει κι αυτος ο κακομοιρης..γυρνανε πισω. Αλλη μιση ωρα δρομο...το περιπτερο ειχε κλεισει !
Η κοπελα αρχισε να γινεται Χουλκ...τα νευρα τσιτα...η αισθηση της ελειψης νικοτινης...το αιμα να βραζει..να θελει να ρουφηξει καπνο και να νιωσει το νευρικο συστημα να ηρεμει, και αντ'αυτου να τσιτωνεται ολο και περισσοτερο!
Καποια στιγμη συναντουν μια αλλη παρεα στο δρομο η οποια τους ρωταει "Παιδια μηπως ξερετε που μπορουμε να βρουμε τσιγαρα ; Εχουμε φαει 1 ωρα στο δρομο και δε βρισκουμε ! Δεν εχει κανείς ! Λες και εξαφανιστηκαν τα τσιγαρα απο προσωπου Γης ! "

μουσικη α λα Νταριο Αρτζέντο...και τιτλοι τελους ή "συνεχιζεται"...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος


Ηταν μια παρεα







εφιάλτης στο δρόμο με τα davidoff...
Α ρε παλιομισοφόρια,
τι τραβάν για σας τ' αγόρια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lucky#Slevin
Νεοφερμένο μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος


παιδιά , επείγον!!!αυτή η ντουλάπα υπάρχει ακόμα;;;;;;;φτιάχνω το νέο μου σπιτικό και θέλω να την βάλω σε τοίχο ώστε να κοιτάζει στο δωμάτιο της πεθεράς μου...Ένας νεαρός διάβαζε σε υπερβολικά μεγάλο βαθμό για να περάσει στις πανελλήνιες. Ένα βράδυ, σκεφτόταν ότι θα έδινε οτιδήποτε προκειμένου να περάσει στην σχολή που ήθελε, και τότε εμφανίστηκε μπροστά του μία μορφή και του είπε ότι θα τον βοηθούσε να περάσει τις εξετασεις, αρκεί να του έδινε ως ανταλλαγμα αυτό που υπήρχε πίσω από την ντουλάπα. Ο νεαρός θεωρώντας ότι τίποτα πολύτιμο δεν θα μπορούσε να υπάρχει πίσω από την ντουλάπα, δέχτηκε. Πράγματι, στις πανελλήνιες θριάμβευσε και πέρασε πρώτος στην σχολή που ήθελε. Λίγο καιρό αργότερα όμως πέθανε η μητέρα του. Και τότε κατάλαβε..... Πίσω από την ντουλάπα ήταν το δωμάτιο που κοιμόταν η μητέρα του......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος


λοιπον... θα σας πω μια ιστορια την οποια εμαθα πολυ προσφατα.. πριν 2-3 βδομαδουλες...
η φιλη μιας φιλης μου, ειναι αρραβωνιασμενη μενα παιδι και το πηγαινουν για γαμο τα παιδια (αντε κ καλους απογονους

μια μερα λοιπον, βρισκει η κοπελια η τωρινη του παιδιου στο σπιτι οπου συζουν κατι μωβ κορδελες κατω απο τον καναπε τους... παιρνει τηλεφωνο τον παπα και του το λεει και εκεινος της λεει να πανε βραδυ και να της πεταξουν στη θαλασσα... παει λοιπον ο αρραβωνιαστικος της
μενα φιλο του να το πεταξουν... την ωρα που τις πεταξε μετα τα βηματα του ηταν πολυ αργα χωρις να το κανει εκεινος... την ωρα που τις πεταξε λοιπον... αρχιζει να βαραει το κουδουνι του σπιτιου τους και η κοπελια που ηταν μονη της στο σπιτι κοιταει απο το ματακι και δεν ηταν κανεις εξω ενω το κουδουνι εξακολουθουσε να χτυπαει...παιρνει τηλεφωνο τον αρραβωνιαστικο της και τον ρωταει αν ειναι εκεινος στη πορτα και εκεινος της λεει οχι στο δρομο ειμαι... τις πεταξα... και τωρα ερχομαι σπιτι... καθησε τρομαγμενη στο καναπε κ περιμενε μεχρι να σταματησει το κουδουνι να χτυπαει... μετα απο λιγο σταματησε και ηρθε και ταγορι της.. και απο τοτε ολα καλα....
η φιλη μου επεμενε οτι ειναι αληθεια ολα αυτα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stelios16
Νεοφερμένο μέλος



Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος


καποτε ηταν ενα κοριτσι η [ανουλα] οπου ειχε μια κουκλα που την αγαπουσε πολυ αλλα μια μερα την παρατησε γιατι πηρε ενα καινουριο παιχνιδι και την κουκλα την πεταξε απο το μπαλκονι και το βραδυ ακουστηκε μια φονη που ελεγε {ανουλα ειμαι στην εισοδο} τοτε ξυπνυσε γρηγορα και πηγε στην μαμα τησ και ειπαι οτι ακουσε την κουκλα τησ να λεει(ανουλα ειμαι στην εισοδο)μετα η μαμα της ειπαι οτι το ονειρευτικεκαι πηγε για υπνο η ανουλα ετσι ξανα ακουστηκε μια φονη {ανουλα ειμαι στην πορτα του δωματιου σου}ξανα τα ιδια πηγε στην μαμα της και ειπαι τα ιδια ετσι πηγε για υπνο και μετα ακογετεη φονη τησ κουκλας και λεει ξυπνα ανουλα και σκοτοσε την ανουλα![]()

Αυτό μου θύμισε κάτι ανέκδοτα με τον Κωστάκη και την Αννούλα..
-Γιατί η Αννούλα δεν μπορεί να κάνει κούνια;
-Γιατί δεν έχει χέρια
-Τι έχει η Αννούλα που δεν έχουν τα άλλα παιδιά;
-Καρκίνο
Ξέρω καφριλίκια.. αλλά αυτό μου θύμισε τι να κάνω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stelios16
Νεοφερμένο μέλος


υπαρχουν πολεσ υστοριεσ για κατασκινοσεις εγω ειμαι 12 χρονον και πηγαινω σε κατασκινοσεις και ξερω πωσ ειναι και μια χρονια ειχα δει στο ονειρο μου οτι βγηκα απο καπου και αντικρισα ενα βουνο στα σκοταδια ετσι στην κατασκηνοση με εβγαλαν εξω απο το σπιτακι και ειδα αυτο το βουνο καιυπαρχει μια ιστορια που λεει για την κατασκηνοση τησ μακρησ στην αλεξανδρουπολη οπου λενε οτι αμα πασ στισ παλιεσ τουαλετες της μακρησ στισ 12:θα βγει ενασ κλοουν και θα σε σκοτοσειμια φορα κι εναν καιρο ενα κοριτσακι ειχε παει σε μια κατασκηνωση και το βραδυ δεν ειχε υπνο τοτε βγηκε εξω να κανει κουνια.Σε μια στιγμη ομως την πηρε ο υπνος και επεσε απο την κουνια και πεθανε.Απο εκεινη τη μερα ομω στις 12 η ωρα τα μεσανυχτα κουνιετε η κουνια![]()
και τι τώρα αυτό είναι αλήθεια?????????????????????????????????????????apo: urban legends
Το 1933 ένα κοριτσάκι θάφτηκε ζωντανό από τον δολοφόνο της. Καθώς την έθαβε είπε "Toma sota balcu". Αφού διάβασες τώρα αυτό το ξόρκι το βράδυ θα σε επισκεφτεί το κοριτσάκι και θα σε κάνει να ασφυκτιείς όπως ένιωθε το ίδιο. Εάν όμως γράψεις κάπου αλλού αυτό το μήνυμα η καλοσύνη σου θα ανταμοιφθεί.
Το κανονικό μήνυμα:
A girl died in 1933 by a homicidal murderer. He buried her in the ground when she was still alive. The murdered chanted, "Toma sota balcu" as he buried her. Now that you have read the chant, you will meet this little girl. In the middle of the night she will be on your ceiling. She will suffocate you like she was suffocated. If you post this, she will not bother you. Your kindness will be rewarded.
hahahaha
σοστα και σε εμενα ετυχε και μια φιλη τησ μαμασ μου που ασχολιτε με μια που ασχολιτε με εκλισιεσ και τετοια και μου ειπαι να φωραω σταυρο γιατι δεν μπορουν να με κανουν τιποτα και δεν με πιανουν ουτε μαγιαΜου έχει τύχει και μου έχει τύχει μάλιστα να νιώθω ότι κάποιος είναι πίσω μου να γυρνάω και να μην είναι κανείς... Μπορώ να πώ με σιγουριά ότι δεν θα ήθελα να το ξανανιώσω...![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lucky#Slevin
Νεοφερμένο μέλος


Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tsipouro
Διάσημο μέλος


"Το αυτό" του Στήβεν Κινγκ θα είχαν διαβασει.και υπαρχει μια ιστορια που λεει για την κατασκηνοση τησ μακρησ στην αλεξανδρουπολη οπου λενε οτι αμα πασ στισ παλιεσ τουαλετες της μακρησ στισ 12:θα βγει ενασ κλοουν και θα σε σκοτοσει
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stelios16
Νεοφερμένο μέλος



















Δεν φταει το δωματιο γιατι αν και εχω φυγει απο το σπιτι μου εδω και καιρο βλεπω ακομη διαφορα. Δεν μπορω να σας περιγραψω την αισθηση την στιγμη που 'βλεπω΄κατι (τα κανω πανω μου απο το φοβο μου αλλα οταν φυγει κανω αμαν για να το ξανανιωσω). Το βραδυ θα γραψω κανα δυο ακομη ιστοριες, για να υπαρχει και η καταλληλη ατμοσφαιρα!!! Εχω πολλες ιστοριες ορεξη να εχετε να διαβαζετε!!
ενα τελευταιο.. τωρα ζω απεναντι απο νεκροταφειο!! Απο το παραθυρο μου το βραδυ βλεπω τα καντιλακια που τρεμοπαιζουν.![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Andrew19
Εκκολαπτόμενο μέλος


Λογικό είναι σε μια τέτοια κατάσταση να είναι κάπως ο άνθρωπος και πήρε το καλύτερο φέρετρο για να βάλουν την γυναίκα του, μόνο που την έθαψε στο γρασίδι στο νεκροταφείο. Την νύχτα μετά την κηδεία έβλεπε τη γυναίκα του στον ύπνο του να του λέει εδώ που είμαι κρυώνω, αντρούλη μου πάρε με από εδώ και διάφορα τέτοια. Ετσι όπως είχε γίνει μετά από τα όνειρα ο άνθρωπος πάει στο γραφείο κηδειών και ζητάει να γίνει εκταφή και να πάνε να την θάψουν αλλού. Πάνε οι νεκροθάφτες να ξεθάψουν και σκάβουν σκάβουν αλλά το φέρετρο με το πτώμα είχε εξαφανιστεί... Από τότε αυτός έχει τρελαθεί σχεδόν τελείως.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος


Πάνε οι νεκροθάφτες να ξεθάψουν και σκάβουν σκάβουν αλλά το φέρετρο με το πτώμα είχε εξαφανιστεί... Από τότε αυτός έχει τρελαθεί σχεδόν τελείως.
Αφού το πλήρωσε διπλά ο καημένος...
Για έναν έλληνα αυτά δεν είναι παίξε-γέλασε.

Πς. επιφυλάσσομαι να σας πω μια ορίτζιναλ δική μ ιστορία.
Πς.2
Αυτό μου θύμισε κάτι ανέκδοτα με τον Κωστάκη και την Αννούλα..
-Γιατί η Αννούλα δεν μπορεί να κάνει κούνια;
-Γιατί δεν έχει χέρια
-Τι έχει η Αννούλα που δεν έχουν τα άλλα παιδιά;
-Καρκίνο
Ξέρω καφριλίκια.. αλλά αυτό μου θύμισε τι να κάνω
ε μα έλεος...

Πς3.
-γιατί η αννούλα δεν μπορεί να κάνει ποδήλατο;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pote ksana
Εκκολαπτόμενο μέλος


1.Ο Cazuza (Βραζιλιάνος συνθέτης, τραγουδιστής και ποιητής)σε ένα σόου στο Canecio ( Rio de Janeiro ),
όταν κάπνιζε το τσιγάρο του, φύσηξε τον καπνό ψηλά στον αέρα και είπε: 'Θεέ, αυτό είναι για σένα.'
Πέθανε σε ηλικία 32 ετών από καρκίνο του πνεύμονα µε φρικιαστικό τρόπο.
2.Στην Campinas της Βραζιλίας µια οµάδα από φίλες, µεθυσµένες, πήγαν να πάρουν µια φίλη τους......Η µητέρα της κοπέλας συνόδεψε την κόρη της στο αµάξι και ήταν τόσο ανήσυχη µε το γεγονός ότι ήταν µεθυσµένες οι άλλες φίλες της και συµßούλεψε την κόρη της κρατώντας της το χέρι - ήταν ήδη καθισµένη µέσα στο αµάξι:
'Κόρη µου, πήγαινε µαζί µε το Θεό και ο Θεός θα σε προστατέψει.Η απάντηση της ήταν: 'Μόνο όταν αυτός (ο Θεός) ταξιδέψει στο πορτ-µπαγκαζ, γιατί εδώ µέσα......είναι ήδη γεµάτο.Ώρες αργότερα, τα νέα έφτασαν. Έγινε ένα τραγικό δυστήχηµα στο οποίο όλες σκοτώθηκαν.Το αµάξι έγινε αγνώριστο και δε ξεχώριζες τι µάρκα ήταν, αλλά η έκπληξη ήταν ότι το πορτ-µπαγκαζ είχε παραµείνει άθικτο.
Η τροχαία είπε ότι δεν υπήρχε περίπτωση το πορτ-µπαγκάζ να µείνει άθικτο! προς έκπληξη τους µέσα στο πορτ-µπαγκάζ υπήρχε µια καρτέλα µε αυγά εκ των οποίων κανένα δεν είχε σπάσει.
3.Ένα κορίτσι πήγε στο σπίτι μιας φίλης της και έμεινε περισσότερο από ότι σχεδίαζε. έτσι θαεπέστρεφε στο σπίτι μόνη με τα πόδια. δε φοβάτανε γιατί ήταν μια μικρή κοινότητα και έμενα λίγα τετράγωνα παρακάτω.
καθώς περπατούσε στην διάβαση ποδηλάτων η Ντάνη ζήτησε από το Θεό να την κρατήσει ασφαλή από το κακό και τον κίνδυνο
όταν έφτασε στο στένο δρομάκι, που ήταν πολύ κοντά στο σπίτι της, αποφάσισε να το ακολουθήσει. όμως, στο μέσο της διαδρομής αντιλήφθηκε έναν άντρα να στέκεται στο τέρμα λες και την περίμενε.
Ανησύχησε και άρχισε να προσεύχεται, ζητώντας προστασία από το Θεό
Αμέσως ένα χαλαρό αίσθημα γαλήνης και ασφάλειας την τύλιξε και ένιωθε λες και κάποιος περπατούσε μαζί της.Όταν έφτασε στο τέλος του μικρού δρόμου, πέρασε ακριβώς δίπλα από τον άντρα εκείνον και έφτασε σπίτι ασφαλές.την επόμενη μέρα, διάβασε στην εφημερίδα ότι ένα νεαρό κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού στο ίδιο δρομάκι μόλις 20 λεπτά μετά από τη στιγμή που έφυγε.Συγκλονισμένη από την τραγωδία και το γεγονός ότι μπορούσε να ήταν η ίδια άρχισε να κλαίει ευχαριστώντας τον Κύριο για την ασφάλεια και για να βοηθήσει αυτή τη νεαρή κοπέλα αποφάσισε να πάει στην αστυνομία ένιωθε πως μπορούσε να αναγνωρίσει τον άντρα αυτόν και έτσι τους είπε την ιστορία ο αστυνόμος την ρώτησε αν ήταν πρόθυμη να κοιτάξει στον κατάλογο και να δει αν μπορούσε να τον αναγνωρίσει
συμφώνησε και αμέσως προσδιόρισε τον άντρα που είχε δει στο δρομάκι την προηγούμενη νύχτα όταν ειπώθηκε στον άντρα πως είχε αναγνωριστεί, αμέσως έσκυψε και παραδέχτηκε ο αστυνόμος ευχαρίστησε την Ντάνη για την γενναιότητά της και την ρώτησε αν μπορούσε να κάνει κάτι γι'αυτήν
αυτή ζήτησε να ρωτήσουν τον άντρα ένα πράγμα: Η Ντάνη ήτανε περίεργη γιατί δεν είχε επιτεθεί στην ίδια
όταν τον ρώτησε ο αστυνομικός αυτός απάντησε "Επειδή δεν ήταν μόνη.. είχε δύο ψηλούς άντρες που περπατούσανε πλάι της".
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.