Τρομακτικές Ιστορίες

pote ksana

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ούφ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 226 μηνύματα.
Αυτό που θα παραθέσω δεν είναι ακριβώς τρομακτική ιστορία,είναι πραγματικό γεγονός,αλλιώς δε θα έμπαινα στον κόπο να το γράψω!!
Όταν έδωσα πανελλήνιες πριν 2μισι χρόνια η μητέρα μου είχε δεί αυτό το όνειρο.Ήταν μια μαυροφορεμένη γυναίκα με σκοτεινό πρόσωπο που γύριζε στο δρόμο με ένα κουτί και χτύπησε το κουδούνι μας. Μέσα στο κουτί είχε 6 γλυκά και τη στιγμή που θα έδινε ένα στην μητέρα μου,από το απέναντι σπίτι φώναζε η γειτόνισα ''εδώ,έλα πρώτα σε μας''. Και η γυναίκα πήρε το κουτί κι έφυγε λέγοντας στη μητέρα μου ''πηγαίνω απέναντι,αλλά μη στεναχωρηθείς, θα αργήσω αλλά θα έρθω,και να με περιμένεις'', τονίζοντας το ''θα έρθω''. Εκείνη τη χρονιά πέρασαν στις εξετάσεις 6 παιδιά απο την γειτονιά μου- όσα και τα γλυκά- μεταξύ των οποίων τα παιδιά των γειτόνων μου απο απέναντι. Εγώ δεν πέρασα.
Όταν έδινα εξετάσεις για δεύτερη φορά η μητέρα μου μου διηγήθηκε το όνειρο, και το εξέλαβα ως οτι θα περάσω στις εξετάσεις,και όντως πέρασα.
Όταν το είχε διηγηθεί η μητέρα μου σε 2 γνωστές της της είπαν οτι πολύ πιθανόν η γυναίκα αυτή ήταν η Παναγία,γιατί συνήθως εμφανίζεται στους ανθρώπους είτε στα όνειρα είτε στην πραγματικότητα ως μαυροφορεμένη γυναίκα με μισο-καλλυμένο το προσωπό της. Όπως και να'χει επαληθεύτηκε..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

bagos13

Νεοφερμένος

Ο bagos13 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
βλεπις κατι κ....ια που υπαρχοθν μαριε...:(

ενοω το θεμα με την μανα του παιδιου...(μα που το θημηθηκα ε?)

παιδια εχω και εγω μια ωρεα ιστοριουλα

Στην κατοχη ενας ελληνας στρατιοτης πηγε να κριφτη σε ενα νεκροταφιο...μεσα σε ενα ψευτοσπιτακι κριφτικε για λιγι ωρα και μετα ακουσε ενα μωρο να κλεει,πηγε κατευθιαν να το ηρεμιση για να μην τον βρουν οι γερμανοι απο τις φονες του παιδιου,οταν το αγκαλιασε και προσπαθησε να το νανουρηση εκεινο μηλισε και ειπε<<εχω και δοντια, να δες..>> και μετα το μωρο τον δαγκασε στο χερι...αμεσος πεταει το μωρο κατο στο πατομα αλλα πριν καλα προλαβη να το πεταξει ειχε εξαφανιστη...οι γερμανοι τελικα τον βρηκαν σε κρισιμη στηγμη εφοσον αιμοραγουσε ακατασχετα απο το κομενο χαιρη..το μονο που τους ειπε πριν πεθανη ηταν <<μακρια απο το παιδι δ...ου>>

συγνωμη για 1ον ορθογραφικα λαθη 2ον που δν μπορο ουτε να γραψο το ονομα του εξω απο εδω γιατη δεν θελω επεισκεψης την νυχτα...τελος ελπιζω να σας αρεσε:worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

adamt54

Νεοφερμένος

Ο adamt54 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
μια φορα κι εναν καιρο ενα κοριτσακι ειχε παει σε μια κατασκηνωση και το βραδυ δεν ειχε υπνο τοτε βγηκε εξω να κανει κουνια.Σε μια στιγμη ομως την πηρε ο υπνος και επεσε απο την κουνια και πεθανε.Απο εκεινη τη μερα ομω στις 12 η ωρα τα μεσανυχτα κουνιετε η κουνια:bye:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Rempeskes

Επιφανές μέλος

Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8,045 μηνύματα.
μια φορα κι εναν καιρο ενα κοριτσακι ειχε παει σε μια κατασκηνωση και το βραδυ δεν ειχε υπνο τοτε βγηκε εξω να κανει κουνια.Σε μια στιγμη ομως την πηρε ο υπνος και επεσε απο την κουνια και πεθανε.Απο εκεινη τη μερα ομω στις 12 η ωρα τα μεσανυχτα κουνιετε η κουνια


...Eγώ είμαι :redface:
Ούτε εμένα με πιάνει ύπνος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηρώ

Διακεκριμένο μέλος

Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6,569 μηνύματα.
Λέω να σας πω τη δική μου ιστορία, αλλά μην κοροϊδέψετε, ντάξει;:P

Στο πρώτο έτος, στο παλιό μου σπίτι είχα την τύχη να έχω τους ιδανικούς γείτονες και ανάμεσά τους ήταν 2 γιαγιάδες που η μία κατοικούσε στο ακριβώς από πάνω διαμέρισμα και η άλλη στο ακριβώς δίπλα από το δικό μου. Οι 2 γιαγιάδες ήταν γύρω στα 80-90 και ήταν φιλενάδες μεταξύ τους. Που τις έχανες που τις έβρισκες η μία στο σπίτι της άλλης, μαζί στα ψώνια μαζί σε όλα!
Μου χτυπούσαν συχνά το κουδούνι με τόση διακριτικότητα, αποκαλώντας με "κόρη" τους πότε για να τους βελονιάσω την κλωστή, πότε για να τους ξεχωρίσω τα φάρμακα.. Δε θα ξεχάσω την ημέρα που ήμουν ολομόναχη και έλιωνα στον πυρετό και είχαν έρθει με μια ζεστή σούπα και τόση καλοσύνη για να με περιποιηθούν. Μη σας τα πολυλογώ τις αγαπησα αυτές τις γιαγιάδες!
Έφυγα για διακοπές του Πάσχα στο πατρικό μου και μία από αυτές τις νύχτες είδα στον ύπνο μου ότι η πολυκατοικία στην Αθήνα είχε καταληφθεί από πνεύματα και πως είχαν σηκωθεί όλοι στο πόδι και την είχαν εγκαταλείψει. Εγώ βρισκόμουν στο σπίτι μου και την ώρα που ετοιμάζουν να φύγω μπαίνει μια μαυροντυμένη μέσα και έρχεται προς το μέρος μου. Τρέχω, βγαίνω στο μπαλκόνι και ακούω να λέει "μη φοβάσαι, ευχαριστώ" κι εκείνη τη στιγμή από το φόβο μου ξύπνησα.
Ήταν τόσο ζωντανό και τρόμαξα τόσο πολύ που δεν κατάφερα να κοιμηθώ και έτρεξα να το περιγράψω στη μάνα μου.:P
Μ αυτά και μ αυτά το ξεχνάω.. κι επιστρέφω στην Αθήνα. Πάω στη διαχειρίστρια να πληρώσω λογαριασμούς και ρωτάω τα κλασσικά:
-Πως περάσατε τις διακοπές του Πάσχα;
-Αχ άσε χάσαμε και τους 2 γιαγιάδες, αύτες που έμεναν δίπλα σου, πρέπει να τις ξέρεις, με μια μέρα διαφορά. Η καημένη η Ε. δεν άντεξε την απώλεια της Χ.

:'(
Και τώρα που το γράφω ανατριχιάζω, ζωντάνεψε εκείνη τη στιγμή το όνειρο που είχα δει και μου πήρε μέρες να συνέλθω. Πρώτα για την απώλειά τους και δεύτερον για την τραγική ειρωνεία που δεν ξέρω και πόσο ειρωνεία ήταν τελικά..

Δε ρώτησα ποια ήταν η μέρα που χάθηκαν, περισσότερο από φόβο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kalypso

Περιβόητο μέλος

Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Δεν είναι για γέλια βρε συ...hug -:hug:

Είναι όντως τρομακτικά αυτά τα όνειρα, αλλά και τα προαισθήματα- μα πραγματικά συμβαίνουν. Η αδελφή μου είχε δει στον ύπνο της τη γιαγιά μου, λίγες ώρες πριν, την ημέρα που πέθανε. Της είπε να μη φοβάται. Και είχα στενοχωρηθεί που δεν ήρθε να μου μιλήσει εμένα- μάλλον ήξερε πως δεν θα το άντεχα.

Θα θελα να σας πω την ιστορία για το τι μας συνέβη μια άλλη φορά που ήμουν μόνη στο σπίτι με την αδελφή μ, μα φοβάμαι να το γράψω γιατί μετά θα το σκέφτομαι και δεν είμαι για τέτοια μες στη νύχτα :X :worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Δε ξερω ονοματα και ατομα, μου την διηγηθηκαν :

Ηταν μια παρεα, 2 παληκαρια μεχρις εκει πανω, και μια κοπελα μεχρις εκει...περα...και ειχαν μαζευτει απο μακρινα μεταξυ τους σημεια, να βγουν για φαγητο, να κουβεντιασουν. Η κοπελα καπνιστρια, τα 2 παληκαρια μη καπνιστες. Η κοπελα καποια στιγμη διαπιστωνει πως ενω νομιζε οτι ειχε τσιγαρα, τελικα δεν ειχε. Αρχιζει να αγχωνεται, κατι που αυξανει επιπλεον την αναγκη για τσιγαρο. Ζηταει απο εναν απο τους 2 φιλους της να της βρει, αφου ειχαν μολις καθησει για φαγητο.

"Μα καλα, δε μπορεις να αντεξεις χωρις τσιγαρο για 2-3 ωρες ; " την ρωτησαν.

Μετα απο λιγα λεπτα, ο ενας ατυχος εκ των 2, βρισκοταν εξω στο κρυο να ψαχνει για σιγαρέτα, ενω οι αλλοι 2 απολαμβαναν την ζεστασια και ευχαριστη ατμοσφαιρα του εστιατορίου.

Λογω της ωρας , αλλά κυρίως της τοποθεσιας, ηταν ολα κλειστα, και δεν υπηρχε ουτε περιπτερο ανοικτο, με αποτελεσμα να γυρισει πισω με αδεια χερια. Τρομος ειναι η σωστη λεξη για να περιγραψει την εκφραση προσωπου της κοπελας, οταν ακουσε την φραση "ατυχησες, ολα κλειστα"!

Την καθησυχασαν ομως, (ζητησαν και lexotanil απο το καταστημα), και την παρεσυραν στην ευχαριστη κουβεντα (και χλαπακιασμα, μια και ειχε παραγγειλει το μεγαλυτερο πιατο του μαγαζιου), και ξεχαστηκε μεχρι να φυγουν.

Το ενα παληκαρι εφυγε προς αλλη κατευθυνση, και η κοπελα ζητησε και παλι τσιγαρα απο το αλλο παιδι. Αυτος ειχε μεταφορικο μεσο οπότε....

Μπαινουν στο αυτοκινητο..και μετα απο περιπου 15 λεπτα, πλησιαζουν πιο κεντρικη περιοχη της πολης. Βλεπουν ενα περιπτερο, κλειστο. Απογοητευση η κοπελα..
Πανε παρακατω, 2ο κλειστο περιπτερο. Η κοπελα άρχιζει να εκνευριζεται ...δεν εχει καπνισει και τοση ωρα!
Μετα απο λιγη ωρα βρισκουν επιτελους περιπτερο που δεν ειχε κλεισει. Κατεβαινει, και οσαν ψυχρολουσία διαπιστωνει πως το περιπτερο δεν εχει τα τσιγαρα της. Αποφασιζει να δοκιμασει παρακατω, γιατι ειναι και εκλεκτικη γενικα στη ζωη της. Και τα τσιγαρα ειναι σημαντικο κομματι αυτης!

Πανε παρακατω, πολλα κλειστα περιπτερα...ο αριθμος των κλειστων περιπτερων αρχισε να ειναι υποπτος...δεν θυμοταν να ειχε συναντησει ποτε τοσα πολλα κλειστα...η ωρα περνουσε και ηταν ηδη νευρικη...επαιζε με το παραθυρο του αυτοκινητου και αυτο δεν ηταν καλο για τον οδηγο...αρχιζε να γινεται κι αυτος νευρικος...
Μετα απο 25 λεπτα, βρισκουν επιτελους ενα 2ο ανοικτο περιπτερο και σταματανε. Σοκ 3ο . Το περιπτερο δεν ειχε καθολου τσιγαρα! Δεν εφερνε γενικοτερα!

Τα λαμβανει εις το κρανιο η κοπελα και λεει "παμε πισω ! παμε σε παρακαλω πισω στο 1ο περιπτερο! δεν αντεχω ! θελω τσιγαρο ! ". Τι να κανει κι αυτος ο κακομοιρης..γυρνανε πισω. Αλλη μιση ωρα δρομο...το περιπτερο ειχε κλεισει !

Η κοπελα αρχισε να γινεται Χουλκ...τα νευρα τσιτα...η αισθηση της ελειψης νικοτινης...το αιμα να βραζει..να θελει να ρουφηξει καπνο και να νιωσει το νευρικο συστημα να ηρεμει, και αντ'αυτου να τσιτωνεται ολο και περισσοτερο!

Καποια στιγμη συναντουν μια αλλη παρεα στο δρομο η οποια τους ρωταει "Παιδια μηπως ξερετε που μπορουμε να βρουμε τσιγαρα ; Εχουμε φαει 1 ωρα στο δρομο και δε βρισκουμε ! Δεν εχει κανείς ! Λες και εξαφανιστηκαν τα τσιγαρα απο προσωπου Γης ! "

:eek:

μουσικη α λα Νταριο Αρτζέντο...και τιτλοι τελους ή "συνεχιζεται"...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Rempeskes

Επιφανές μέλος

Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8,045 μηνύματα.
Ηταν μια παρεα


:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
εφιάλτης στο δρόμο με τα davidoff...


Α ρε παλιομισοφόρια,
τι τραβάν για σας τ' αγόρια... :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lucky#Slevin

Νεοφερμένος

Ο Lucky#Slevin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Γιατί το ξεχάσατε αυτό το θέμα...; Ήταν καλό, το είχατε πετύχει. Είχε μερικά ωραία πράγματα μέσα. Ας το συνεχίσουμε, ε; :popcorn:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

self-instructive depressing

Περιβόητο μέλος

Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6,397 μηνύματα.
Ένας νεαρός διάβαζε σε υπερβολικά μεγάλο βαθμό για να περάσει στις πανελλήνιες. Ένα βράδυ, σκεφτόταν ότι θα έδινε οτιδήποτε προκειμένου να περάσει στην σχολή που ήθελε, και τότε εμφανίστηκε μπροστά του μία μορφή και του είπε ότι θα τον βοηθούσε να περάσει τις εξετασεις, αρκεί να του έδινε ως ανταλλαγμα αυτό που υπήρχε πίσω από την ντουλάπα. Ο νεαρός θεωρώντας ότι τίποτα πολύτιμο δεν θα μπορούσε να υπάρχει πίσω από την ντουλάπα, δέχτηκε. Πράγματι, στις πανελλήνιες θριάμβευσε και πέρασε πρώτος στην σχολή που ήθελε. Λίγο καιρό αργότερα όμως πέθανε η μητέρα του. Και τότε κατάλαβε..... Πίσω από την ντουλάπα ήταν το δωμάτιο που κοιμόταν η μητέρα του......
παιδιά , επείγον!!!αυτή η ντουλάπα υπάρχει ακόμα;;;;;;;φτιάχνω το νέο μου σπιτικό και θέλω να την βάλω σε τοίχο ώστε να κοιτάζει στο δωμάτιο της πεθεράς μου...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

love_angel

Επιφανές μέλος

Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11,721 μηνύματα.
ααααα!! πολυ ωραιο θεματακιιι!!!

λοιπον... θα σας πω μια ιστορια την οποια εμαθα πολυ προσφατα.. πριν 2-3 βδομαδουλες...

η φιλη μιας φιλης μου, ειναι αρραβωνιασμενη μενα παιδι και το πηγαινουν για γαμο τα παιδια (αντε κ καλους απογονους:)) ... αυτο το παιδι πριν απο εκεινη την κοπελα ειχε μακροχρονια σχεση με μια αλλη κοπελα...
μια μερα λοιπον, βρισκει η κοπελια η τωρινη του παιδιου στο σπιτι οπου συζουν κατι μωβ κορδελες κατω απο τον καναπε τους... παιρνει τηλεφωνο τον παπα και του το λεει και εκεινος της λεει να πανε βραδυ και να της πεταξουν στη θαλασσα... παει λοιπον ο αρραβωνιαστικος της
μενα φιλο του να το πεταξουν... την ωρα που τις πεταξε μετα τα βηματα του ηταν πολυ αργα χωρις να το κανει εκεινος... την ωρα που τις πεταξε λοιπον... αρχιζει να βαραει το κουδουνι του σπιτιου τους και η κοπελια που ηταν μονη της στο σπιτι κοιταει απο το ματακι και δεν ηταν κανεις εξω ενω το κουδουνι εξακολουθουσε να χτυπαει...παιρνει τηλεφωνο τον αρραβωνιαστικο της και τον ρωταει αν ειναι εκεινος στη πορτα και εκεινος της λεει οχι στο δρομο ειμαι... τις πεταξα... και τωρα ερχομαι σπιτι... καθησε τρομαγμενη στο καναπε κ περιμενε μεχρι να σταματησει το κουδουνι να χτυπαει... μετα απο λιγο σταματησε και ηρθε και ταγορι της.. και απο τοτε ολα καλα....

η φιλη μου επεμενε οτι ειναι αληθεια ολα αυτα...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

stelios16

Νεοφερμένος

Ο stelios16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
καποτε ηταν ενα κοριτσι η [ανουλα] οπου ειχε μια κουκλα που την αγαπουσε πολυ αλλα μια μερα την παρατησε γιατι πηρε ενα καινουριο παιχνιδι και την κουκλα την πεταξε απο το μπαλκονι και το βραδυ ακουστηκε μια φονη που ελεγε {ανουλα ειμαι στην εισοδο} τοτε ξυπνυσε γρηγορα και πηγε στην μαμα τησ και ειπαι οτι ακουσε την κουκλα τησ να λεει(ανουλα ειμαι στην εισοδο)μετα η μαμα της ειπαι οτι το ονειρευτικεκαι πηγε για υπνο η ανουλα ετσι ξανα ακουστηκε μια φονη {ανουλα ειμαι στην πορτα του δωματιου σου}ξανα τα ιδια πηγε στην μαμα της και ειπαι τα ιδια ετσι πηγε για υπνο και μετα ακογετεη φονη τησ κουκλας και λεει ξυπνα ανουλα και σκοτοσε την ανουλα :cold:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηρώ

Διακεκριμένο μέλος

Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλεται Αρχιτέκτονας. Έχει γράψει 6,569 μηνύματα.
καποτε ηταν ενα κοριτσι η [ανουλα] οπου ειχε μια κουκλα που την αγαπουσε πολυ αλλα μια μερα την παρατησε γιατι πηρε ενα καινουριο παιχνιδι και την κουκλα την πεταξε απο το μπαλκονι και το βραδυ ακουστηκε μια φονη που ελεγε {ανουλα ειμαι στην εισοδο} τοτε ξυπνυσε γρηγορα και πηγε στην μαμα τησ και ειπαι οτι ακουσε την κουκλα τησ να λεει(ανουλα ειμαι στην εισοδο)μετα η μαμα της ειπαι οτι το ονειρευτικεκαι πηγε για υπνο η ανουλα ετσι ξανα ακουστηκε μια φονη {ανουλα ειμαι στην πορτα του δωματιου σου}ξανα τα ιδια πηγε στην μαμα της και ειπαι τα ιδια ετσι πηγε για υπνο και μετα ακογετεη φονη τησ κουκλας και λεει ξυπνα ανουλα και σκοτοσε την ανουλα :cold:
:lol:

Αυτό μου θύμισε κάτι ανέκδοτα με τον Κωστάκη και την Αννούλα..

-Γιατί η Αννούλα δεν μπορεί να κάνει κούνια;
-Γιατί δεν έχει χέρια

-Τι έχει η Αννούλα που δεν έχουν τα άλλα παιδιά;
-Καρκίνο

Ξέρω καφριλίκια.. αλλά αυτό μου θύμισε τι να κάνω :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

stelios16

Νεοφερμένος

Ο stelios16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
μια φορα κι εναν καιρο ενα κοριτσακι ειχε παει σε μια κατασκηνωση και το βραδυ δεν ειχε υπνο τοτε βγηκε εξω να κανει κουνια.Σε μια στιγμη ομως την πηρε ο υπνος και επεσε απο την κουνια και πεθανε.Απο εκεινη τη μερα ομω στις 12 η ωρα τα μεσανυχτα κουνιετε η κουνια:bye:
υπαρχουν πολεσ υστοριεσ για κατασκινοσεις εγω ειμαι 12 χρονον και πηγαινω σε κατασκινοσεις και ξερω πωσ ειναι και μια χρονια ειχα δει στο ονειρο μου οτι βγηκα απο καπου και αντικρισα ενα βουνο στα σκοταδια ετσι στην κατασκηνοση με εβγαλαν εξω απο το σπιτακι και ειδα αυτο το βουνο καιυπαρχει μια ιστορια που λεει για την κατασκηνοση τησ μακρησ στην αλεξανδρουπολη οπου λενε οτι αμα πασ στισ παλιεσ τουαλετες της μακρησ στισ 12:θα βγει ενασ κλοουν και θα σε σκοτοσει

apo: urban legends
Το 1933 ένα κοριτσάκι θάφτηκε ζωντανό από τον δολοφόνο της. Καθώς την έθαβε είπε "Toma sota balcu". Αφού διάβασες τώρα αυτό το ξόρκι το βράδυ θα σε επισκεφτεί το κοριτσάκι και θα σε κάνει να ασφυκτιείς όπως ένιωθε το ίδιο. Εάν όμως γράψεις κάπου αλλού αυτό το μήνυμα η καλοσύνη σου θα ανταμοιφθεί.

Το κανονικό μήνυμα:

A girl died in 1933 by a homicidal murderer. He buried her in the ground when she was still alive. The murdered chanted, "Toma sota balcu" as he buried her. Now that you have read the chant, you will meet this little girl. In the middle of the night she will be on your ceiling. She will suffocate you like she was suffocated. If you post this, she will not bother you. Your kindness will be rewarded.
και τι τώρα αυτό είναι αλήθεια?????????????????????????????????????????
hahahaha

Μου έχει τύχει και μου έχει τύχει μάλιστα να νιώθω ότι κάποιος είναι πίσω μου να γυρνάω και να μην είναι κανείς... Μπορώ να πώ με σιγουριά ότι δεν θα ήθελα να το ξανανιώσω...:D
σοστα και σε εμενα ετυχε και μια φιλη τησ μαμασ μου που ασχολιτε με μια που ασχολιτε με εκλισιεσ και τετοια και μου ειπαι να φωραω σταυρο γιατι δεν μπορουν να με κανουν τιποτα και δεν με πιανουν ουτε μαγια
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Lucky#Slevin

Νεοφερμένος

Ο Lucky#Slevin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Έχω κάτι γνωστούς που πριν τέσσερα (4) χρόνια είχαν ασχοληθεί με μαγεία και τέτοια, μάλιστα ένας απο αυτούς είχε αγοράσει και τη Σολωμονική. Είχαν αρχίσει όπως λένε να βλέπουν και παράξενα πράγματα (δεν μου είχαν προσδιορίσει τι ακριβώς) μέχρι που μια νύχτα είχαν πάει να κάνουν κάτι γκράφιτι στον κούλε (ο μόλος που έχουμε εδω) και είδαν σε μια φάση μια ψηλή μαύρη φιγούρα να στέκει και να τους κοιτά και μετά άρχισαν να φεύγουν με γρήγορο βήμα κ τους ακολουθούσε... το θέμα είναι οτι είχε κ άλλο κόσμο αλλα κανείς δεν έδειχνε να τον βλέπει...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tsipouro

Διάσημο μέλος

Ο Tsipouro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,037 μηνύματα.
και υπαρχει μια ιστορια που λεει για την κατασκηνοση τησ μακρησ στην αλεξανδρουπολη οπου λενε οτι αμα πασ στισ παλιεσ τουαλετες της μακρησ στισ 12:θα βγει ενασ κλοουν και θα σε σκοτοσει
"Το αυτό" του Στήβεν Κινγκ θα είχαν διαβασει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

stelios16

Νεοφερμένος

Ο stelios16 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
εγω μενω εξω απο το χοριο το σπιτι μου με τα νεκροταφια χοριζονται με σιρμα και ενα βραδυ του πασχα οταν ημουν 9 χρονον ο μπμπασ μου μου λεει να παω και να παρω φοτοωολιδες απο την αυλη και πηγενω εκει διπλα απο τα νεκροταφια γυρο εριμια και βλεπω την γιγια μου παο απο τον τΑΦΟ της να μου χαμογελα τοτε σκευτηκα οτι δεν θελει να μου κανει κακο οποιοσ και αν ειναι και πηγα και πηρα τισ φοτοβολιδεσ και μου εγλιψε το σκιλακι μασ το ποδι και λεω τι βλακιεσ σκευτομαι και αρχιζω να τρεχω μεσα σε 2 στρεμετα αυλη μπενω στο σπιτι και βλεπω το σιμιο που με εγλιψε το σκιλι να εχω μια πληγη και πηγα επανο και βγικαμε στην πισο μερια του μπαλκονιου και ρι3αμε φοτοβολιδες και οταν ειδα τον ταφο τησ γιγιασ μου τρομα3α και μπηκα μεσα κατεφθιαν!!!!!!!!!!!!!1:cold::cold::cold::cold::cold::cold::cold: :cold::cold::cold::cold::cold::cold::cold::cold::cold::cold::cold :
Δεν φταει το δωματιο γιατι αν και εχω φυγει απο το σπιτι μου εδω και καιρο βλεπω ακομη διαφορα. Δεν μπορω να σας περιγραψω την αισθηση την στιγμη που 'βλεπω΄κατι (τα κανω πανω μου απο το φοβο μου αλλα οταν φυγει κανω αμαν για να το ξανανιωσω). Το βραδυ θα γραψω κανα δυο ακομη ιστοριες, για να υπαρχει και η καταλληλη ατμοσφαιρα!!! Εχω πολλες ιστοριες ορεξη να εχετε να διαβαζετε!!
ενα τελευταιο.. τωρα ζω απεναντι απο νεκροταφειο!! Απο το παραθυρο μου το βραδυ βλεπω τα καντιλακια που τρεμοπαιζουν. :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Andrew19

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Andrew19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αυστραλία. Έχει γράψει 164 μηνύματα.
Ηταν ένας εδώ (Ελληνας) που είχε πεθάνει η γυναίκα του και σχετικά νέα.
Λογικό είναι σε μια τέτοια κατάσταση να είναι κάπως ο άνθρωπος και πήρε το καλύτερο φέρετρο για να βάλουν την γυναίκα του, μόνο που την έθαψε στο γρασίδι στο νεκροταφείο. Την νύχτα μετά την κηδεία έβλεπε τη γυναίκα του στον ύπνο του να του λέει εδώ που είμαι κρυώνω, αντρούλη μου πάρε με από εδώ και διάφορα τέτοια. Ετσι όπως είχε γίνει μετά από τα όνειρα ο άνθρωπος πάει στο γραφείο κηδειών και ζητάει να γίνει εκταφή και να πάνε να την θάψουν αλλού. Πάνε οι νεκροθάφτες να ξεθάψουν και σκάβουν σκάβουν αλλά το φέρετρο με το πτώμα είχε εξαφανιστεί... Από τότε αυτός έχει τρελαθεί σχεδόν τελείως.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Rempeskes

Επιφανές μέλος

Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Hair stylist. Έχει γράψει 8,045 μηνύματα.
Πάνε οι νεκροθάφτες να ξεθάψουν και σκάβουν σκάβουν αλλά το φέρετρο με το πτώμα είχε εξαφανιστεί... Από τότε αυτός έχει τρελαθεί σχεδόν τελείως.

Αφού το πλήρωσε διπλά ο καημένος...
Για έναν έλληνα αυτά δεν είναι παίξε-γέλασε. :confused:

Πς. επιφυλάσσομαι να σας πω μια ορίτζιναλ δική μ ιστορία.





Πς.2

Αυτό μου θύμισε κάτι ανέκδοτα με τον Κωστάκη και την Αννούλα..

-Γιατί η Αννούλα δεν μπορεί να κάνει κούνια;
-Γιατί δεν έχει χέρια

-Τι έχει η Αννούλα που δεν έχουν τα άλλα παιδιά;
-Καρκίνο

Ξέρω καφριλίκια.. αλλά αυτό μου θύμισε τι να κάνω

ε μα έλεος... :/:

Πς3.
-γιατί η αννούλα δεν μπορεί να κάνει ποδήλατο;
- γιατί δεν έχει...! λολ?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

pote ksana

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ούφ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 226 μηνύματα.
Μου τα έστειλαν στο mail μου

1.Ο Cazuza (Βραζιλιάνος συνθέτης, τραγουδιστής και ποιητής)σε ένα σόου στο Canecio ( Rio de Janeiro ),
όταν κάπνιζε το τσιγάρο του, φύσηξε τον καπνό ψηλά στον αέρα και είπε: 'Θεέ, αυτό είναι για σένα.'
Πέθανε σε ηλικία 32 ετών από καρκίνο του πνεύμονα µε φρικιαστικό τρόπο.



2.Στην Campinas της Βραζιλίας µια οµάδα από φίλες, µεθυσµένες, πήγαν να πάρουν µια φίλη τους......Η µητέρα της κοπέλας συνόδεψε την κόρη της στο αµάξι και ήταν τόσο ανήσυχη µε το γεγονός ότι ήταν µεθυσµένες οι άλλες φίλες της και συµßούλεψε την κόρη της κρατώντας της το χέρι - ήταν ήδη καθισµένη µέσα στο αµάξι:
'Κόρη µου, πήγαινε µαζί µε το Θεό και ο Θεός θα σε προστατέψει.Η απάντηση της ήταν: 'Μόνο όταν αυτός (ο Θεός) ταξιδέψει στο πορτ-µπαγκαζ, γιατί εδώ µέσα......είναι ήδη γεµάτο.Ώρες αργότερα, τα νέα έφτασαν. Έγινε ένα τραγικό δυστήχηµα στο οποίο όλες σκοτώθηκαν.Το αµάξι έγινε αγνώριστο και δε ξεχώριζες τι µάρκα ήταν, αλλά η έκπληξη ήταν ότι το πορτ-µπαγκαζ είχε παραµείνει άθικτο.
Η τροχαία είπε ότι δεν υπήρχε περίπτωση το πορτ-µπαγκάζ να µείνει άθικτο! προς έκπληξη τους µέσα στο πορτ-µπαγκάζ υπήρχε µια καρτέλα µε αυγά εκ των οποίων κανένα δεν είχε σπάσει.



3.Ένα κορίτσι πήγε στο σπίτι μιας φίλης της και έμεινε περισσότερο από ότι σχεδίαζε. έτσι θαεπέστρεφε στο σπίτι μόνη με τα πόδια. δε φοβάτανε γιατί ήταν μια μικρή κοινότητα και έμενα λίγα τετράγωνα παρακάτω.
καθώς περπατούσε στην διάβαση ποδηλάτων η Ντάνη ζήτησε από το Θεό να την κρατήσει ασφαλή από το κακό και τον κίνδυνο
όταν έφτασε στο στένο δρομάκι, που ήταν πολύ κοντά στο σπίτι της, αποφάσισε να το ακολουθήσει. όμως, στο μέσο της διαδρομής αντιλήφθηκε έναν άντρα να στέκεται στο τέρμα λες και την περίμενε.
Ανησύχησε και άρχισε να προσεύχεται, ζητώντας προστασία από το Θεό
Αμέσως ένα χαλαρό αίσθημα γαλήνης και ασφάλειας την τύλιξε και ένιωθε λες και κάποιος περπατούσε μαζί της.Όταν έφτασε στο τέλος του μικρού δρόμου, πέρασε ακριβώς δίπλα από τον άντρα εκείνον και έφτασε σπίτι ασφαλές.την επόμενη μέρα, διάβασε στην εφημερίδα ότι ένα νεαρό κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού στο ίδιο δρομάκι μόλις 20 λεπτά μετά από τη στιγμή που έφυγε.Συγκλονισμένη από την τραγωδία και το γεγονός ότι μπορούσε να ήταν η ίδια άρχισε να κλαίει ευχαριστώντας τον Κύριο για την ασφάλεια και για να βοηθήσει αυτή τη νεαρή κοπέλα αποφάσισε να πάει στην αστυνομία ένιωθε πως μπορούσε να αναγνωρίσει τον άντρα αυτόν και έτσι τους είπε την ιστορία ο αστυνόμος την ρώτησε αν ήταν πρόθυμη να κοιτάξει στον κατάλογο και να δει αν μπορούσε να τον αναγνωρίσει
συμφώνησε και αμέσως προσδιόρισε τον άντρα που είχε δει στο δρομάκι την προηγούμενη νύχτα όταν ειπώθηκε στον άντρα πως είχε αναγνωριστεί, αμέσως έσκυψε και παραδέχτηκε ο αστυνόμος ευχαρίστησε την Ντάνη για την γενναιότητά της και την ρώτησε αν μπορούσε να κάνει κάτι γι'αυτήν
αυτή ζήτησε να ρωτήσουν τον άντρα ένα πράγμα: Η Ντάνη ήτανε περίεργη γιατί δεν είχε επιτεθεί στην ίδια
όταν τον ρώτησε ο αστυνομικός αυτός απάντησε "Επειδή δεν ήταν μόνη.. είχε δύο ψηλούς άντρες που περπατούσανε πλάι της".
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top