22 είμαι.
συνήθως άμα του απευθύνεις το λόγο ενώ τον κοιτάς έντονα στα μάτια ή άμα νοιάζεσαι για αυτόν και όχι μόνο έτσι για τα τυπικά ρωτάς 2-3 πράματα, περνάς το μήνυμα ότι ενδιαφέρεσαι για το άτομό του και θέλεις να είναι ευτυχισμένος.
δεν ξέρω άλλα κολπάκια, όσες φορές είχα πρόβλημα να δείξω σε κάποια οτί μου αρέσει απλώς έδινα έμφαση στα προβλήματά της π.χ αυτή είχε θέμα με τον αδελφό της που ήταν ΑμΕΑ και εγώ (χωρίς να το κάνω επιτηδευμένα ή υποκριτικά) τη ρωτούσα για το πως είναι η ζωή με αδελφό που έχει σωματικές δυσκολίες, πως το αντιμετωπίζει ο ίδιος, πως είναι η κατάσταση στο σπίτι και γενικά της μιλούσα σαν να ήμουν και φίλος και σαν να την έβλεπα ερωτικά και χωρίς το ένα να επηρεάζει το άλλο, π.χ και να μου έριχνε Χ έδινα την εντύπωση πως θα ήθελα να μάθω για τον αδελφό της λόγου χάρη απλά και μόνο επειδή με ενδιαφέρει η ίδια και αφού περνάει χρόνο στο σπίτι της , με ενδιαφέρει και η οικογενειακή της κατάσταση επειδή θέλω να βοηθήσω άμα κάτι προκύψει.
ίσως βοηθάει να τη ρωτάς 1η για το που θα πάει μετά π.χ άμα έχει κανονίσει κάτι. Δηλαδή εννοώ όχι να έχετε κανονίσει εσύ με τη παρέα σου και "άντε έλα και εσύ", το ανάποδο, να κανονίζεις το πρόγραμμά σου σύμφωνα με τι εκείνη θέλει, η 1η σου προτεραιότητα δηλαδή..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.