Metalhead_4_life
Νεοφερμένο μέλος

Συμμαθητρια μου στο σχολειο ηταν απλα εχω να την δω 3 με 4 χρονια και δεν ξερω και εμενα μου φαινεται καπως να της πω να βγουμε αλλα τι αλλο μπορω να κανω για να δω εαν ψηνεται να γινει κατι;
Γιατί χωρίς να της το πεις; Αν δεν το πεις δεν θα γίνει τίποτα. Επίσης οι γυναίκες δεν είναι μπαμπούλες. Μην μασάς. Βγείτε, πες της ειλικρινά την θέση σου και βλέπεις.
Τσεκαρε men of style.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος

Τραγικό...
Υ.Γ. Αλήθεια τώρα κορίτσια, έχετε τόσο χρόνο για χάσιμο ή τρέχει τίποτ' άλλο;

Τσεκαρε men of style.
Πόσο πίσω είμαστε ως κοινωνία για να θεωρούμε πρωτοβουλίες σαν το Men of Style ως κάτι το "πρωτοποριακό"!
Μέχρι και σε εκπομπές στην τηλεόραση τους καλούσαν ως κάτι "πρωτοφανές"!

Είναι να σε πιάνει θλίψη σ' αυτή τη χώρα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Συμμαθητρια μου στο σχολειο ηταν απλα εχω να την δω 3 με 4 χρονια και δεν ξερω και εμενα μου φαινεται καπως να της πω να βγουμε αλλα τι αλλο μπορω να κανω για να δω εαν ψηνεται να γινει κατι;
Να της πεις οτι ενδιαφερεσαι; Δεν εχεις να χασεις και τιποτα. Ενω οσο καθεσαι σιωπηλος δεν κερδιζεις τιποτα.
Guest 699855
Επισκέπτης

Να της πεις οτι ενδιαφερεσαι; Δεν εχεις να χασεις και τιποτα. Ενω οσο καθεσαι σιωπηλος δεν κερδιζεις τιποτα.
Ε καλά τώρα, αν έχει να δει την κοπέλα 3-4 χρόνια δεν μπορεί να της πει στην ψύχρα ότι ενδιαφέρεται γι αυτήν! Αν το κάνει, το πιθανότερο είναι η νεαρά να κόψει ρόδα μυρωμένα!

Guest 254537
Επισκέπτης

Ενδιαφέρεται μήπως το παιδί? Δεν είδα να λέει κάτι, απλά είδε μία ξωβυζι/ξεκωλι φώτο και θέλει να πηδήξει. Να ΤΗΝ πηδήξει.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Οι κοπελιές που λέτε να της μιλήσει,τι φάση?
Ενδιαφέρεται μήπως το παιδί? Δεν είδα να λέει κάτι, απλά είδε μία ξωβυζι/ξεκωλι φώτο και θέλει να πηδήξει. Να ΤΗΝ πηδήξει.
Γιατί, αν θέλει να "την πηδήξει" όπως λες, δε θα πρέπει πρώτα να της μιλήσει; Τι να κάνει, να της στείλει dp;

Guest 254537
Επισκέπτης

Γιατί, αν θέλει να "την πηδήξει" όπως λες, δε θα πρέπει πρώτα να της μιλήσει; Τι να κάνει, να της στείλει dp;![]()
Οχι όμως πουλώντας φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες.
Βλέπω μία φώτο,καυλωνω και λέω ότι ενδιαφέρομαι η ψάχνω πίσω από τις λέξεις αν ενδιαφέρεται. Extra hint: έχουν να βρεθούν 3-4 χρόνια,ενδεχομένως κ να μιλήσουν.
Το πήδημα δε είναι ενδιαφέρον!
Nihilist
Τιμώμενο Μέλος

"Στη βράση κολλάει το σίδερο"! Μιας που ανταλλάξατε αυτά τα μηνύματα ρώτησέ την αν θέλει να πάτε το απόγευμα για βόλτα και καφεδάκι! Από τον τρόπο που θα σου απαντήσει θα καταλάβεις τις προθέσεις της. Να ξέρεις κι εσύ τι γίνεται και να μην κάθεσαι να φαντάζεσαι διάφορα.
Εεεχ, σιγά μη της πει και βάζω τα σπερματοζωάρια βάζεις τα ωάρια; Με ένα καλή χρονιά δεν προτείνεις αμέσως να βγείτε. Μπορεί να είναι το πιο ειλικρινές, αλλά όχι ιδαίτερα αποτελεσματικό, άσε που μπορεί να θεωρηθεί και πέφτουλας.
Κατά τη γνώμη μου, πιάσε κουβέντα, ρώτα τη πού βγήκε πρωτοχρονιά πχ, πού πήγε διακοπές, αν δεις ότι απαντάει πρόθυμα άρχισε πειράγματα να κόψεις αντίδραση και μετά άμα είναι κανονίζεις να βγείτε κλπ.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Οχι όμως πουλώντας φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες.
Βλέπω μία φώτο,καυλωνω και λέω ότι ενδιαφέρομαι η ψάχνω πίσω από τις λέξεις αν ενδιαφέρεται. Extra hint: έχουν να βρεθούν 3-4 χρόνια,ενδεχομένως κ να μιλήσουν.
Το πήδημα δε είναι ενδιαφέρον!
Δεν είπε κανείς να της πουλήσει φούμαρα γιατί στην τελική δεν ξέρουμε και πώς το βλέπει.
Αλλά και πάλι, συνήθως οι αναγνωριστικές συζητήσεις είναι πάνω - κάτω οι ίδιες. Απλά άμα θες κάτι περιστασιακό, αντί για καφέ προτείνεις ποτό και μέσα στην κουβέντα κάπου λες με τροπο ότι δεν είσαι των σχέσεων.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Εκανε εκείνος ένα λαικ, του κανε αυτή ενθουσιασμένη για το λάικ μια καρδούλα, την έκανε βουνό και παντρειά και ένα τσούρμο παιδιά και μετά αποφασίσαμε ότι ο άνθρωπος έφαγε χυλόπιτα επειδή αντάλλαξαν μια τυπική καλή χρονιά.
Ούτε τον γουστάρει με μια καρδιά (απλά του έστειλε μια ρημάδα καρδιά από απλή στιγμιαία χαρά κι ευγνωμοσύνη για το λάικ του)
Ούτε τον απέρριψε με την απλή ευχή (ήταν απλά τυπική η κοπέλα και πιθανώς να της φάνηκε κι εκείνος εξίσου τυπικός).
Εαν δεν το κάνει escalate με romantic hint ή που θα μείνει στο αμήχανο ή που θα φάει φιλικοχυλόπιτα στο τέλος. Και πιθανότατα ήδη έπρεπε να το είχε διερευνήσει προς το escalate.
Δεν είναι η Ανάσταση του Κυρίου να την κλιμακώνεις μετά από 40 μέρες νηστείας από λέξεις.
Θα μου πείτε και τι να κάνει.
Τι θα έκανε για έναν άντρα συμμαθητή του; Το ίδιο και γι αυτήν. Κανένας φόβος. Τον μυρίζεται η άλλη. Σου λέει κάτι θέλει ο άλλος από μένα, για φυλάξου.
Δεν τα λένε έτσι τα μου αρέσεις εκτός αν το δίνει δημοσία χορηγία το κορμί η δεσποινίς. Και πάλι, και αυτές, τρόπο θέλουν. Καμία δε θέλει να νιώθει χ...δοχείο. Ούτε τα πραγματικά χ....δοχεία.
Πάρτη με το μαλακό, να νιώσει άνετα. Μίλα όπως θα μίλαγες σε κάποια που δεν σε ενδιαφέρει καν. Είναι δικό σου καθήκον να ξεπεράσεις το φόβο σου και τον περιορισμό που αυτός σου δημιουργεί. Όχι δική της υποχρέωση να σου ανταποκριθεί επειδή της έκανες ένα λάικ και είπες μια ευχή. Αυτό το κάνει ο καθένας.
Εσυ θα καθόσουν στην καθεμία που σου έκανε λάικ; Αυτή γιατί να ενδιαφέρεται λοιπόν για σένα; Επειδή έτσι σε συμφέρει ή επειδή ονειρεύεσαι πράγματα;
Δούλεψέ το, μίλα της. Άνθρωπος είναι. Βρες τι την ενδιαφέρει, κάντη να νιώσει άνετα και ύστερα ζήτα αυτό που θέλεις με έναν σωστό τρόπο.
Samael
Τιμώμενο Μέλος

palio_melos
Διάσημο μέλος

Βάλε κι εσύ ένα heart_eyes έστω.

Guest 963543
Επισκέπτης

Νάσια21
Νεοφερμένο μέλος

Στην αρχή πάντα κοιτάζω ή χαμογελάω ή πάω και πιάνω κουβέντα και δείχνω ξεκάθαρα στον άλλο οτι μαρέσει. Απλά συνήθως φροντίζω να δω οτι και ο άλλος δείχνει κάποιο ενδιαφέρον πριν ξεκινήσω το φλέρτ.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Δεν είμαι από τα άτομα που θα κάνουν την πρώτη κίνηση. Οπότε στην καλύτερη περίπτωση αν υπήρχε κάποιος που μου άρεσε πολύ να του χαμογελούσα και να έπιανα μια πολύ τυπική συζήτηση!
Σαν χαρακτήρας είμαι αρκετά μαζεμένη!
Guest 209912
Επισκέπτης

toolooboom
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ilma
- Requiem
- dijccixnc
- MarcoReus
- _pathfinder_
- L0st
- Ωρορα
- Corina
- Diamanths
- Kousmamo
- kogba
- Danaoula2020
- Καμικάζι_αγαπη_μου
- Maraki_lar_1980
- Forgetit
- Στελλα00
- ovelix360
- Μαρια43
- Eua5
- hirasawayui
- JohnGreek
- penelope97
- orchidea
- Nickx
- charmander
- toolooboom
- Johnny15
- italian
- panagiotis econ
- Georgiapon25
- Libertus
- eukleidhs1821
- Bella
- nikokak
- edweimaste
- Alexia19912020
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.