ilianaaa
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Heptamer
Δραστήριο μέλος

φυσικά και είναι
εκτός αν με τη λέξη "έρωτας" εννοείς "σεξ" = αποκλειστικά σωματική επαφή για να
εκτονωθούν γενετήσιες ανθρώπινες ορμές και καμία απολύτως συναισθηματική επαφή
ανάμεσα στο ζευγάρι
Προκειται για δυο διαφορετικα πραγματα απο πλευράς περιεχομενου [οπως εγω τουλ. το αντιλαμβανομαι] - αρα ουσιαστικα ειναι ξενα μεταξύ τους συνολα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Estartu
Εκκολαπτόμενο μέλος

δηλαδή, όπως εσύ το αντιλαμβάνεσαι δύο άνθρωποι ερωτευμένοι μεταξύ τους δεν
είναι και φίλοι ??
μα τότε πως θα επιβιώσει η μεταξύ τους σχέση ?? πως θα επικοινωνήσουν εκτός κρεβατιού??
με φωνές, καυγάδες ,ξεσπάσματα και ανταγωνισμούς ???
(γι αυτό διαλύονται νομίζω οι γάμοι που βασίζονται αποκλειστικά και μόνο στον "ερωτα")

stavros_
Δραστήριο μέλος

Και βέβαια η φιλία είναι το κύριο συστατικό, και το σεξ είναι απλά το κερασάκι στη τούρτα. Αν και πιστεύω οτι οι φιλίες αντίθετου φύλου είναι με ημερομηνία λήξης. Anyway.χμμ!!
δηλαδή, όπως εσύ το αντιλαμβάνεσαι δύο άνθρωποι ερωτευμένοι μεταξύ τους δεν
είναι και φίλοι ??
μα τότε πως θα επιβιώσει η μεταξύ τους σχέση ?? πως θα επικοινωνήσουν εκτός κρεβατιού??
με φωνές, καυγάδες ,ξεσπάσματα και ανταγωνισμούς ???
(γι αυτό διαλύονται νομίζω οι γάμοι που βασίζονται αποκλειστικά και μόνο στον "ερωτα")
Estartu, δεν έχω βρει post σου που να μην εχω συμφωνήσει 100%. Respect

moonlight
Διάσημο μέλος

pietr
Νεοφερμένο μέλος

Οι περισσότεροι φίλοι μου είναι αγόρια, αλλά όταν είμαι μαζί της περνάω πιο ωραία.
Apro
Διάσημο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

Aν το σεκς μπορεί να θεωρηθεί φιλικό, τότε ναι, ίσως υπάρχει.Υπάρχει πραγματική φιλία μεταξύ άνδρα-γυναίκας;

πς: πλάκα με κάνεις, ούτε καν.

πς_02: δεν υπάρχει φίλη μου που να μην την έχω σκεφτεί στο μπεντρούμ μου.

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ε, ναι, άλλωστε τα καλύτερα γκολ μπαίνουν στα φιλικά.πς_02: δεν υπάρχει φίλη μου που να μην την έχω σκεφτεί στο μπεντρούμ μου.![]()
Προσωπικά εγώ έχω και φίλους και φίλες. Φίλες είναι αυτές που 'ναι ένα επίπεδο πάνω από τις "γνωστές" αλλά όχι γκόμενες/κοπέλες - δεν λέω "νυν" ή "πρώην" γιατί δεν θεωρώ ότι αλληλοκαταργούνται οι κατηγορίες αυτές. Simple as that. Φιλία υπάρχει λοιπόν, κρίνοντας από προσωπική εμπειρία.
gandalf
Εκκολαπτόμενο μέλος

δλδ αν κάποιος έχει μία φίλη και την σκεφτεί έστω και για ένα λεπτό ερωτικά ή το αντίστροφο, απευθείας παύει να υπάρχει πραγματική φιλία μεταξύ τους???
και από πότε πραγματική και ειλικρινής φιλία μεταξύ δύο ανθρώπων (ανεξαρτήτως φύλου) σημαίνει φιλία απαλλαγμένη από κάθε ερωτικό αίσθημα?????????????????????????????????????????????????????????? αν είναι έτσι τότε και εγώ έχω μια πραγματική φιλία με την γάτα μου....
νόμιζα ότι τα κριτήρια για να θεωρηθεί μια φιλία πραγματική, ανεξαρτήτως φύλου, ήταν κατά πολύ ανώτερα από την ύπαρξη/μη ύπαρξη ερωτικού στοιχείου....(βλέπε αλληλοκατανόηση, αλληλοβοήθεια, αλληλοσυμπαράσταση, αλληλοεμπιστοσύνη και χίλια δυο άλλα κριτήρια που αρχίζουν από "αλληλο")
papakilove
Νεοφερμένο μέλος

αλλα δεν ειναι λιγες οι φορες που παρατηρουμε πωσ ενασ ανδρασ και μια γυναικα μποπρουν να ειναι μονο φιλοι!!
princess
Εκκολαπτόμενο μέλος

tsakiris
Νεοφερμένο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

Τώρα φίλε Τσακίρη αν δε βλέπομαι τι να πω; Δεν το ξέρω.

Μελιώ
Δραστήριο μέλος

ή το ΄χεις ή δεν το ʽχεις …..
"Μόνο αν η κοπέλα δεν βλέπεται" - Πέτρος Τζιμογιάννης, Μαθηματικός, Θεσσαλονίκη 2003
Μάλιστααα !
Επέτρεψέ μου φίλτατε
να συμπληρώσω και τους υπόλοιπους τίτλους του μέγα διδάσκαλου του μαθηματικού μας γένους
Πέτρος Τζιμογιάννης Μαθηματικός , Μισογύνης , Μέγας Εραστής της Παλαμ-η(δο)ς
Και τώρα ας πω κι εγώ για τον δικό μου καθηγητή ...
Τόλης Τσιμογιάννης Σκυλολαιτικός 19κάτι τις και κάτι ψιλά
Σε όλα τα πανηγύρια εν Ελλάδι

το-ύστερο-(τουκόσμου)-γραφο : Αν ένας άντρας ορίζει την έννοια της φιλίας στο πλαίσιο
Πίνω μπύρες κλ@νω-ρεύομαι-κι όταν περάσει κανένα θηλυκό αρχίζω τα:
" ωρε μια ........ άρα " και συμβουλεύω τους πρόσφατα
χωρισμένους φίλους μου με την βαθιά φιλοσοφημένη ατάκα : " έλα μωρέ όλες κ@ριόλες είναι " και δεν
εννοεί τις πολυθρόνες φυσικά ..
.... λογικό είναι να θεωρεί πως αυτού του μεγέθους η υψηλή σχέση δεν μπορεί να συντελεστεί με μια γυναίκα .
Από την άλλη αν έχει καταφέρει να συλλάβει τι σημαίνει μοιράζομαι , επικοινωνώ , νιώθω ,
συναισθάνομαι συμπάσχω , ονειρεύομαι , σκέφτομαι , δρω , αγαπώ ....και ο κατάλογος δεν
τελειώνει τότε θα έχει και την ευκολία
να κατανοήσει πως τέτοια συναισθήματα που ορίζουν την έννοια της φιλίας δεν μπορούν να
έχουν φύλο , πατρίδα , χρώμα ....
Αλλά τι λέμε τώρα .... αηδίες ... το πτηνό μας υπερ πάντων
Πάμε για μπύρες τώρα !
tsakiris
Νεοφερμένο μέλος

Επίσης, ξέχασες το "να ξύνει τ' αχαμνά του". Το είπα ευγενικά, δεν μπορείς να πεις.
M4dn3sS
Δραστήριο μέλος

Πιστεύετε ότι μπορεί να υπάρξει πραγματική και ειλικρινή φιλία μεταξύ αντρα και γυναίκας χωρίς να υπάρχει ερωτικό στοιχείο?
Προσωπικά πιστεύω πως ναι, και μάλιστα προτιμώ να κάνω παρέα με άνδρες παρά με γυναίκες καθώς συνήθως συννενούμαστε καλύτερα. Ωστόσο κάμποσες φορές έχει προκύψει ερωτικό στοιχείο απο τη μία και/ή απο την άλλη μεριά και οι περισσότερες μέχρι τώρα σχέσεις μου προέκυψαν απο φιλίες.
Εσείς θα μπορούσατε να είστε μόνο φίλοι με κάποιο άτομο του αντίθετου φύλου ή πιστεύετε οτι η μόνη σχέση που θα μπορούσε να υπάρξει μεταξύ ετεροφυλων είναι η ερωτική? Έχετε φίλους του αντίθετου φύλου?
Πιστεύω πως πραγματική φιλία δεν μπορεί να υπάρξει.
Άλλο παρέα,παρέα μπορεί άνετα να γίνει,αλλά έχει διαφορά με την φιλία.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- danonito_kyr
- J.Cameron
- Μήτσος10
- iren
- Andante
- Anna1996
- oly84
- Alessandra Eliza
- Wanda
- Ωρορα
- lugar
- Jim175
- AggelikiGr
- Joji
- fourkaki
- User2350
- Libertus
- ThanasisR.
- Αλκίμαχος
- vaspan
- Stelios725
- taketrance
- camil
- charmander
- Jack of Spades
- aladdin
- Viedo
- Εχέμυθη
- tslef8
- Scandal
- Idontknoww
- Memetchi
- American Economist
- sofoula2430
- σαλατα
- Μαυρίκιος
- Ariana2018
- Athens2002
- Sevasti
- magdalicious
- Theodora03
- eukleidhs1821
- Mt73
- ggl
- Αλκης Κ.
- MarcoReus
- Johnny15
- L0st
- Wonderkid
- desp1naa
- 1011
- New member
- fmarulezkd
- Nickx
- ag97
- jj!
- Machiavelian
- efiger
- Helen93
- βερα
- Unseen skygge
- Satan Claus
- giannhs2001
- SlimShady
- globglogabgalab
- igeorgeoikonomo
- chester20080
- malenaaa
- Tzav
- sokliap
- kogba
- itisjustme
- CiNeFiL
- gwgw_5
- Forgetit
- tomicrotroll
- Serotonin
- cocteau
- eleni236
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.