Υπάρχει πραγματική φιλία μεταξύ άνδρα-γυναίκας;

Μπορει να υπάρξει πραγματική φιλία μεταξύ άνδρα και γυναίκας;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 499)
  • Ναι

    Ψήφοι: 319 63.9%
  • Όχι

    Ψήφοι: 180 36.1%

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13,073 μηνύματα.
Επειδη καποιος ή καποια δεν εχει δωσει το δικαιωμα στον αλλο/αλλη να εκδηλωσει το κατι παραπανω δε σημαινει οτι δεν υπαρχει...Και αυτη ειναι η μεγαλυτερη αυταπατη εβερ...
Οχι, ειλικρινης και αγνη φιλια μεταξυ ανδρος και γυναικος δεν μπορει να υπαρξει. Ακομα και εαν δεν υπαρχει το κατι παραπανω και απο τις δυο πλευρες, σιγουρα ο ενας εξ αυτων το νοιωθει, ειτε θελει να το παραδεχτει ακομα και στον ιδιο του εαυτο του ειτε οχι.-
Ειμαι απολυτη θα σκεφτει καποιος...αλλα αυτο εχω δει γυρω μου και δυσκολα κανεις θα με πεισει για το αντιθετο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

self-instructive depressing

Περιβόητο μέλος

Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6,397 μηνύματα.
"Μόνο αν η κοπέλα δεν βλέπεται" - Πέτρος Τζιμογιάννης, Μαθηματικός, Θεσσαλονίκη 2003

φίλτατε τσακίρη που πολύ σε συμπαθώ και σε προτιμώ και από τα lays , δεν είναι το θέμα πως είναι η κοπέλα ,άμα ο άντρας είναι λιγούρης , ναι δεν πρόκειται να υπάρξει φιλία ποτέ .

Μου έχει τύχει να έχω φίλο με τον οποίο δεν υπήρξε ποτέ κάτι ερωτικό (εκτός από αθώο φλερτ του τύπου, σου πάει αυτή η σκιά - πωπω ωραία σου πάει το πουκάμισο αυτό). Αν τον ρωτούσες, δε θα ήθελε να κάνει ερωτική σχέση μαζί μου, ούτε κι εγώ με αυτόν. Τον θαυμάζω, τον αγαπάω, τον εκτιμώ, θεωρώ οτι είναι από τα καλύτερα παιδιά για σχέση, αλλά δε με τραβάει ερωτικά, προφανώς τα ίδια σκέφτεται κι αυτός για μένα. Οπότε ναι, νομίζω μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας.

Τώρα φίλε Τσακίρη αν δε βλέπομαι τι να πω; Δεν το ξέρω.:P

ρε παιδιά ,αυτό το ποστ υπό ποία έννοια και κάτω από ποιες προυποθέσεις πήρε αρνητική ; να κατακρίνεις απόψεις ναι , αλλά ένα απλό γεγονός ; :confused:

Στο θέμα μας . Σε τρυφερή ηλικία , ήξερα ένα αγόρι και ένα κορίτσι που ήτανε φίλοι στο σχολείο σε σημείο που όλοι νομίζανε ότι είχανε δεσμό και μας το κρύβουνε ( η κορπς θα κοροϊδέψει την λέψη <<δεσμός>>:mad:) . Επειδή τους ήξερα καλά και τους 2 , το κορίτσι τον έβλεπε 100% σαν φίλο και το αγόρι την έβλεπε επίσης 100% σαν φίλη . Το αγόρι όμως της έλεγε ότι έχει :redface::redface::redface: τον πιο ωραίο κώλο στο σχολείο . Αυτή απαντούσε πάντα ευχαριστώ .
Τα χρόνια πέρασαν , βρέθηκαν και οι 2 να είναι ελεύθεροι και δεν κάνανε ποτέ σχέση , αντίθετα κρατήσανε κανονικά την φιλία τους . Τέλος πάντων , θεωρώ αφελή την άποψη ότι η προσοχή σε μία ερωτογενή ζώνη (sic) εκ μέρους του ενός από τους 2 , τους καθιστά αμέσως άγρια και φιλήδονα ζώα που βάζουνε τις ορέξεις τους πάνω από οτιδήποτε άλλο . Άνθρωποι είναι , κοιτάξανε λίγο πιο χαμηλά :angel:
Επί χρόνια , τα στοιχήματα πέφτανε για το πότε θα βρεθεί ο ένας από τους 2 ευάλωτος και θα του χιμήξει ο άλλος . Εγώ έλεγα από την αρχή ότι όλα αυτά είναι ανοησίες . Δεν αποκλείω δύο άνθρωποι να αλληλοεκτιμηθούνε σε άλλο επίπεδο μέσω της φιλίας , να προκύψει ξαφνικά και μια χημεία και να το δούνε αλλιώς . Επίσης , γνωρίζω περιπτώσεις που η φιλία ήτανε πρόσχημα από την αρχή , απλά δηλαδή τα εκάστοτε άτομα δεν ήτανε για κάποιο λόγο έτοιμα από την αρχή να ξεκινήσουνε την σχέση και κάνανε ένα πρόλογο , αλλά αυτό σίγουρα δεν πάει να πει κάτι για το αν γενικά μπορεί να υπάρξει φιλία :pfff:

Εγώ προσωπικά είχα παλαιότερα 3 φίλες . Η μία (αντικειμενικά πιο ωραία κοπέλα από τις άλλες 2) δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα άλλο παρά φίλη μου . Καμία επαφή στον σεξουλιάρικο τομέα , τρομερή επικοινωνία για ζητήματα που κάνουνε κάποιους φίλους . Με τις άλλες 2 θα μπορούσα υπό άλλες συνθήκες να είμαι και ζευγάρι (όχι και με τις 2 ταυτόχρονα) . Χαίρω πολύ χαιρόπουλος όμως . Και με μια κοπέλα που ήσουνα στο μετρό για 2 λεπτά και κοιταζόσασταν μπορεί να ήσουνα ζευγάρι υπό άλλες συνθήκες . Η ζωή είναι μια τρέλα αν δεν της κοιτάξεις κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες που σου έρχεται . Συνεπώς αν γνώρισα αυτές τις κοπέλες , σε μια εποχή που έψαχνα για φίλους/φίλες , αν περάσαμε μαζί όλα εκείνα τα αστεία και χαζοχαρούμενα που μοιράζονται οι φίλοι και αν τελικά όλο αυτό έδεσε και κατέληξε ένας σημαντικός σταθμός στην ζωή σου διαφορετικός από όλους τους άλλους , να το χαλάσεις για ποιο λόγο ; Αν σε κάποιον βγει ξαφνικά μια φλόγα , εγώ μαζί του : ας το εκδηλώσει γιατί αλλιώς η φλόγα θα τον κάψει . Αλλά από αυτήν την ακραία περίπτωση (που τελικά ήτανε πεπρωμένο δηλαδής) ως τον αυθαίρετο κανόνα ότι αφού η φίλη σου έχει αιδοίον8) και στήθος πρέπει να την δεις απαραίτητα σαν κάτοχο αυτών των δύο και τίποτα άλλο και αλλιώς υποβόσκει κάτι που κρύβεις , υπάρχει τεράστια διαφορά .


π.σ.1 Γελάω κάθε φορά που ακούω <<είναι φίλος μου/φίλη μου>> δεν πρέπει να κάνω κάτι . Εννοείται πως το θέμα είναι να σου έρχεται αυθόρμητα , άμα είναι να το καταπιέζεις , άστο καλύτερα :confused:
π.σ.2 Τσαντίζομαι από αυτούς που αναφέρουν με παραδείγματα ότι δεν υπάρχει φιλία μεταξύ ανδρογύνου αλλά τσαντίζομαι διπλά όταν ως αποκλειστικό υπεύθυνο του <<φαινομένου>> αυτού κατονομάζουνε τον αρσενικό . Να σταματήσει αυτός ο ρατσισμός περικαλώ . Αν είναι να πάμε στην κόλαση , θα πάμε όλοι μαζί , εξάλλου τι κόλαση θα είναι χωρίς γυναίκες ;
π.σ.3 Μέχρι κάποια ηλικία θα μπορούσα να φανταστώ την ζωή μου χωρίς γυναίκα - φίλη , αλλά στα 30 και στα 40 π.χ. θα ήτανε ανυπόφορο . Ο λόγος ; Και τα 2 φύλα έχουνε τις χάρες τους και η φιλία είναι τρομερή περίσταση για να δείξει κάποιος τις χάρες του. Συνεπώς αν ψοφήσει κάποιος χωρίς να έχει ετερόφυλους φίλους πιστεύω ότι χάνει κάτι ξεχωριστό και τελικά χάνει και κάτι από την ζητούμενη ψυχική ισορροπία του .
π.σ.4 Ο γράφων , ο υπογράφων και ο υποφαινόμενος τα γράφει αυτά με μπόλικο καημό καθότι τον καιρό αυτό λόγω διαφόρων συνθηκών δεν έχει φίλους γένους θηλυκού και επειδή παλιά ήτανε το άκρως αντίθετο , ερωτήθηκα τι μου έχει λείψει από τότε και τι είναι καλύτερο τώρα . Απάντησα ότι τώρα όταν βγαίνω το βράδυ με φίλους , είναι πάντα στην ώρα τους αλλά ξέρουμε πάντα πού θα πάμε . Σόου μπόρινγκ :angelnot:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aporw

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλεται Τουριστικά και μας γράφει απο Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 1,053 μηνύματα.
Εγω πιστευω οτι υπαρχει..Απο την παιδικη μου ηλικια σχεδον παντα οι κολλητοι μου ηταν αντρες..δεν ξερω γιατι..ενιωθα πιο ανετα μαζι τους..μεγαλυτερη ειλικρινια στη σχεση μας..και ναι! δεν υπηρχε το ερωτικο κομματι αναμεσα μας..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Noisette

Περιβόητο μέλος

Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συντάκτης και μας γράφει απο Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4,754 μηνύματα.
Υπάρχει πραγματική φιλία μεταξύ άνδρα-γυναίκας?

Η μη-ερωτική σχέση μετάξυ ενός άνδρα και μίας γυναίκας είναι απλά απίστευτη. Πιστεύω πως μπορεί να υπάρξει. Δεν υπάρχει με την έννοια της φιλίας που υφίσταται ανάμεσα σε ιδιου φύλου ατομα. Ειναι τελείως διαφορετική φιλία και ίσως αυτό να είναι το "πληγμα" και όλοι να λενε οτι δεν μπορεί να υπάρξει. Σίγουρα μεταξυ των δύο ατόμων θα υπάρχει κάποιο ερωτικό υπονοούμενο. Σίγουρα. Αρκεί όμως να μην ξεπερνά την λεπτή γραμμή φιλίας-ερωτισμού. Μπορει να γίνει. Να μην ξεπεραστεί. Αρκεί να το θέλουμε.

Από την μικρή εμπειρία μου σε αυτού του είδους σχέση πιστεύω πώς είναι εκπληκτικό το ποσα πολλά και διαφορετικα πραγματα μπορεις να μαθεις απο εναν φιλο διαφορετικου φύλου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dark angel

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η μια ξενη! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 150 μηνύματα.
Αν δεν υπαρξει κατι που να ελκιει και τα 2 φυλλα αν ο ενας δεν δει πονηρα τον αλλο αν δεν βρεθουν στην θεση του Αδαμ και της Ευα αν υποκιψουν στους πιρασμους τοτε ναι θα ελεγα αυτη ειναι η πραγματικη φιλα αναμεσα σε ανηρ και γυνη αλλα αυτο ειναι ανυπαρκτο!:(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Απο την παιδικη μου ηλικια σχεδον παντα οι κολλητοι μου ηταν αντρες.
ξερω πολλες γυναικες που το λενε αυτο..γιατι?δεν εχω ακουσει ανδρες να λενε κατι αντιστοιχο/,,,
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DrStrangelove

Περιβόητο μέλος

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5,311 μηνύματα.
Eγώ κάποτε είχα μια πολύ καλή φίλη που την έβλεπα αναγκαστικά γιατί ήμασταν όλοι μαζί με άλλους σε μια παρέα. Την ερωτεύθηκα όμως όταν μεγάλωσε και έτσι χάλασε η φιλία όταν κάποτε απομονωθήκαμε. Φίλη είναι μια γυναίκα που ξέρει όλα τα μυστικά σου όπως ο άντρας και μοιράζεστε τα πάντα. Είναι σπάνιο αλλά συμβαίνει. Αυτή λοιπόν ήταν φίλη μου. Μετά από λίγα χρόνια γνώρισα και μια άλλη γυναίκα που επίσης γίναμε πολύ καλοί φίλοι. Εκείνη δεν την ερωτεύθηκα ακριβώς, αλλά την πόθησα κάποια στιγμή και κάναμε κάποια στιγμή μαζί αυτό που κάνουν άντρας με γυναίκα και όλο το υπόλοιπο ήταν καθαρή φιλία. Συνέχισε η φιλία μας και παράλληλα είχαμε κάποιες σεξουαλικές σχέσεις, αλλά δεν θεωρήσαμε ποτέ ότι είχαμε ερωτική σχέση, αλλά πολύ ισχυρή φιλία με στοιχεία σεξ και φυσικά πολύ ισχυρή ερωτική σχέση πνευματικά με την έννοια της πλατωνικής μέθεξης, δηλαδή ανταλλαγής ιδεών, ενδιαφερόντων, γνώσεων κλπ, γιατί είναι ένα φοβερό μυαλό και προσωπικότητα και ήταν ένας από τους λόγους που την ήθελα για φίλη.

Επειδή θέλαμε να αποφύγουμε αυτό που συνέβη με την πρώτη γυναικεία φιλία, φροντίσαμε να απομονώσουμε το σεξουαλικό κάποια στιγμή έγκαιρα γιατί πήγαινε να γίνει κανονική ερωτική σχέση, αλλά ήταν αδύνατο να προχωρήσει για πολλούς λόγους και επειδή προβλέψαμε ότι θα κατέστρεφε και την φιλία. Ξέρω, σας φαίνεται περίεργο, αλλά εγώ ποτέ δεν την είδα ως ερωμένη ούτε εκείνη εμένα, αλλά ούτε και ως σεξουαλικό παρτενέρ γιατί ακόμα κι όταν μας βγήκε το σεξουαλικό, το ζήσαμε, και είπαμε ας το δεχθούμε και αυτό εφόσον μας βγήκε αυθόρμητα, αλλά είχαμε ακόμα την επίγνωση ότι η σχέση ήταν φιλία και ξέραμε ότι φλερτάραμε ο καθένας και άλλους ανθρώπους όσο είχαμε τη φιλία μας, και δεν μας πλήγωνε όταν κάποιος από τους δυο μας είχε κάποια ερωτική επιτυχία με άλλον, επειδή ήμασταν φίλοι.

Μιλάγαμε άνετα και για τα φλερτ μας και τις επιτυχίες μας και τις απογοητεύσεις μας.Ακόμα μέχρι σήμερα βλεπόμαστε αλλά δεν κάνουμε κάτι, έχουμε πάρα πολλά χρόνια να αγγίξει ο ένας τον άλλον σεξουαλικά, κι όμως έχουμε ακόμα φιλία. Χαίρεται πάρα πολύ όταν της λέω ότι δεν είμαι μόνος, και χαίρομαι επίσης πολύ όταν δεν είναι μόνη. Την αγαπάω πάρα πολύ και την σέβομαι απεριόριστα ως άνθρωπο και ως φίλη αυστηρά, και μου έχει δείξει ότι μόνο μια γυναίκα μπορεί να καταλάβει έναν άντρα, ποτέ ο άντρας. Με τον άντρα θα κάνεις χαβαλέ, η κατάλληλη γυναίκα όμως μπορεί να καταλάβει την ψυχή σου και τα πιο απόκρυφα και θα σου δείξει αμέσως τις αιτίες.
Μετά από μερικά χρόνια, άρχισα να μιλάω με κάποιους ανθρώπους γι'αυτό το θέμα της φιλίας με γυναίκα και οι μυαλωμένοι και σοφοί άνθρωποι μου έλεγαν όλοι ότι η ιδανική μου σύζυγος πρέπει να είναι πρώτα απ'όλα φίλη μου. 'Εχουν δίκιο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,052 μηνύματα.
Συνέχισε η φιλία μας και παράλληλα είχαμε κάποιες σεξουαλικές σχέσεις, αλλά δεν θεωρήσαμε ποτέ ότι είχαμε ερωτική σχέση

Μου κάνει εντύπωση να το ακούω αυτό από σένα που ξέρω ποιο είναι το ιδανικό σου για μία σχέση. Αυτό που ήθελα να σε ρωτήσω είναι, εφόσον ήσασταν τόσο καλά μαζί σε όλους τους τομείς, γιατί "φοβηθήκατε" τόσο πολύ τον όρο ερωτική σχέση; Για να μη χαλάσει η φιλία όπως με την προηγούμενη κοπέλα; Θα μπορούσε όμως αυτή η φιλία - σχέση να καταλήξει στο απόλυτο που ξέρω οτι ψάχνεις.

δεν μας πλήγωνε όταν κάποιος από τους δυο μας είχε κάποια ερωτική επιτυχία με άλλον, επειδή ήμασταν φίλοι.

Αυτό μπορεί να είναι παγίδα. Σε αυτές τις καταστάσεις που υπάρχει το ξεκαθάρισμα οτι δεν έχουμε σχέση, φίλοι είμαστε που μας βγήκε το ερωτικό, ας μην το πάρουμε σοβαρά κι ας μην πληγωθούμε, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος ο ένας να αρχίσει να το βλέπει αλλιώς κι αναγκαστικά να υποκρίνεται πως ισχύει ακόμα η συμφωνία. Δε λέω για τη δική σου περίπτωση αλλά γενικά μπορεί να συμβεί. Κι ειδικά με μια γυναίκα που το μυαλό της μπορεί να πάρει περίεργες στροφές και, όσο και να μην πολυγουστάρει κάποιον, μπορεί ξαφνικά να νιώσει συναισθήματα που κανένα ξεκαθάρισμα δεν μπορεί να τα αποτρέψει.

μόνο μια γυναίκα μπορεί να καταλάβει έναν άντρα, ποτέ ο άντρας. Με τον άντρα θα κάνεις χαβαλέ, η κατάλληλη γυναίκα όμως μπορεί να καταλάβει την ψυχή σου και τα πιο απόκρυφα και θα σου δείξει αμέσως τις αιτίες.

Μήπως γιατί οι άντρες εξαιτίας του πώς έχουν μεγαλώσει θεωρούν οτι δεν είναι "πρέπον" για έναν άντρα να έχει συναισθήματα και να τα εκφράζει, ή οτι πρέπει μόνος του να λύνει τα προβλήματά του; Ενώ σε μια γυναίκα είναι πιο εύκολο κι "ανώδυνο" να ανοίξεις την καρδιά σου - οι γυναίκες λατρεύουν τους ευάλωτους και ρομαντικούς άντρες.

Νομίζω βάλαμε πολλά θέματα στη συζήτηση.:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DrStrangelove

Περιβόητο μέλος

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5,311 μηνύματα.
Μου κάνει εντύπωση να το ακούω αυτό από σένα που ξέρω ποιο είναι το ιδανικό σου για μία σχέση. Αυτό που ήθελα να σε ρωτήσω είναι, εφόσον ήσασταν τόσο καλά μαζί σε όλους τους τομείς, γιατί "φοβηθήκατε" τόσο πολύ τον όρο ερωτική σχέση; Για να μη χαλάσει η φιλία όπως με την προηγούμενη κοπέλα; Θα μπορούσε όμως αυτή η φιλία - σχέση να καταλήξει στο απόλυτο που ξέρω οτι ψάχνεις.

Ζεις αρκετά πράγματα, όχι μόνο το ιδανικό σου. Δεν θα κατέληγε σε ερωτική με την έννοια που το εννοείς, γιατί εκείνη δεν ήθελε τον βαθύ εαυτό μου, αλλά μόνο την παιχνιδιάρικη πλευρά μου, το πνεύμα μου και την φιλία μου. 'Εχω κι εγώ μια πολύ παιχνιδιάρικη πλευρά παράλληλα με το απόλυτο που λες. Τα παιχνίδια όμως κάποτε τελειώνουν, ενώ οι πραγματικές φιλίες ποτέ. Παίξαμε και τελειώσε αυτό ήταν, και η φιλία συνεχίστηκε. Και όσο προχωρούσε η φιλία μας μέσα στα χρόνια, παρακολουθούσε αξιοπρεπώς όλες τις ιστορίες μου.

Αυτό μπορεί να είναι παγίδα. Σε αυτές τις καταστάσεις που υπάρχει το ξεκαθάρισμα οτι δεν έχουμε σχέση, φίλοι είμαστε που μας βγήκε το ερωτικό, ας μην το πάρουμε σοβαρά κι ας μην πληγωθούμε, υπάρχει πάντα ο κίνδυνος ο ένας να αρχίσει να το βλέπει αλλιώς κι αναγκαστικά να υποκρίνεται πως ισχύει ακόμα η συμφωνία. Δε λέω για τη δική σου περίπτωση αλλά γενικά μπορεί να συμβεί. Κι ειδικά με μια γυναίκα που το μυαλό της μπορεί να πάρει περίεργες στροφές και, όσο και να μην πολυγουστάρει κάποιον, μπορεί ξαφνικά να νιώσει συναισθήματα που κανένα ξεκαθάρισμα δεν μπορεί να τα αποτρέψει

Δεν θυμάμαι ποτέ να πείραξε κανέναν από τους δυο μας η στιγμή που σταμάτησε το παιχνίδι. Εμένα ίσως λίγο με πείραξε, αλλά και πάλι ανεπαίσθητα επειδή δεν εξαρτώμαι από το παιχνίδι αλλά από πιο βαθειά πράγματα που μου δίνει αυτό το απόλυτο. Επειδή δεν μου τα είχε δώσει ποτέ, δεν μου έλειψαν και συνεχίσαμε την φιλία που ήταν εξίσου ιερή με το όποιο απόλυτο. Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει, υπάρχει μόνο καθαρή ανιδιοτελής αγάπη πια. Μου φαίνεται πολλές φορές ότι είναι η μόνη γυναίκα που θα ήθελα δίπλα μου στον παράδεισο (αν πάω εκεί...λέμε τώρα). Δεν κινδυνεύουμε να τον μετατρέψουμε σε κόλαση.

Μήπως γιατί οι άντρες εξαιτίας του πώς έχουν μεγαλώσει θεωρούν οτι δεν είναι "πρέπον" για έναν άντρα να έχει συναισθήματα και να τα εκφράζει, ή οτι πρέπει μόνος του να λύνει τα προβλήματά του; Ενώ σε μια γυναίκα είναι πιο εύκολο κι "ανώδυνο" να ανοίξεις την καρδιά σου - οι γυναίκες λατρεύουν τους ευάλωτους και ρομαντικούς άντρες.

Για φίλους ναι, τους λατρεύουν. Ρομαντικός δεν είμαι, το 'χω γράψει κι αλλού. 'Ημουν κάποτε. Δεν ξέρω από που έχει βγει αυτή η εικόνα του ρομαντικού, ούτε εκείνη ήταν ρομαντική, κι ούτε πιστεύει στον παράδεισο. Απλά εγώ θα την καλέσω :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,052 μηνύματα.
Για φίλους ναι, τους λατρεύουν.

Όχι μόνο για φίλους. Ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις τι θα ερωτευτεί μια γυναίκα σε έναν άντρα. Τα πράγματα στο κεφάλι της είναι πολύ περιπλοκα. Προσωπικά θα θεωρούσα πολύ ερωτεύσιμο έναν άντρα που κλαίει ή έχει κάποιο συναίσθημα και το εκφράζει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Προσωπικά θα θεωρούσα πολύ ερωτεύσιμο έναν άντρα που κλαίει ή έχει κάποιο συναίσθημα και το εκφράζει.
αλλα οχι καποιον που κλαιει υπερβολικα και χρησιμοποιει το κλαμα σαν γυναικα..

ειναι τη φυση του ανδρικου μυαλου η δυσκολη εξωτερικευση των συναισθηματων ,οπως ειναι το αντιθετο στις γυναικες..και αυτο υπαρχει και χωρις τις κοινωνικες επιρροες κλπ...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DrStrangelove

Περιβόητο μέλος

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5,311 μηνύματα.
αλλα οχι καποιον που κλαιει υπερβολικα και χρησιμοποιει το κλαμα σαν γυναικα..

ειναι τη φυση του ανδρικου μυαλου η δυσκολη εξωτερικευση των συναισθηματων ,οπως ειναι το αντιθετο στις γυναικες..και αυτο υπαρχει και χωρις τις κοινωνικες επιρροες κλπ...

Γιατί οι ηλικωμένοι και τα παιδιά κλαίνε ευκολότερα ανεξαρτήτως φύλου όμως ; Είναι κάτι που πάντα με προβλημάτιζε και από βιολογική αλλά και από μεταφυσική άποψη...ασχέτως αυτού πιστεύω ότι κάτι που δεν ελέγχεται όπως είναι το κλάμα, δεν μπορεί να συμβαίνει ποτέ για να χρησιμοποιήσεις κάποιον.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Γιατί οι ηλικωμένοι και τα παιδιά κλαίνε ευκολότερα ανεξαρτήτως φύλου όμως ;
γιατι ειναι πιο αδυναμοι φυσικα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

moonlight

Διάσημο μέλος

Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,767 μηνύματα.
μπα ειναι στερεοτυπα που εχει φτιαξει η κοινωνια.. απλα το παιδι δεν μπορεις μεχρι να μεγαλωσει να το ελεγχεις στις αντιδρασεις του και ο ηλικιωμενος παλι παιδι γινεται οποτε εχει κουραστει να ελεγχει τον εαυτο του και εκφραζεται σαν παιδι...

στο θεμα.. αν και εχω πολλους μη πω περισσοτερους αντρες φιλους δεν εχω καταληξει ακομα αν μπορει να υπαρξει πραγματικη φιλια με την εννοια του δεν υπαρχει περιπτωση ποτε ενας απο τους δυο να δει διαφορετικα το θεμα.. προσωπικα το να επιλεξω καποιον για φιλο σημαινει οτι δεν μου εκανε το κλικ για συντροφος οποτε μου βγαζει εντελως φιλικα συναισθηματα. φανταζομαι το ιδιο ισχυει και για τους αντρες.

τωρα ομως επειδη μου χει τυχει να χασω φιλιες λογω στροφης του αντρα απο φιλικο σε συντροφικο και στεναχωρεθηκα γιατι οχι μονο εχανα μια πολυ καλη φιλια αλλα στο τελος δημιουργειτω και ενα κλιμα ασχημο αφου εγω δεν ανταποκρινομουν στο συντροφικο γιαυτο λεω δεν μπορω να το πω με σιγουρια..

το θεμα φιλια ισως να μην εχει φυλο... ισως να ειναι θεμα χημειας οπως και στις σχεσεις..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,052 μηνύματα.
αλλα οχι καποιον που κλαιει υπερβολικα και χρησιμοποιει το κλαμα σαν γυναικα..

ειναι τη φυση του ανδρικου μυαλου η δυσκολη εξωτερικευση των συναισθηματων ,οπως ειναι το αντιθετο στις γυναικες..και αυτο υπαρχει και χωρις τις κοινωνικες επιρροες κλπ...

Διαφωνώ. Η κοινωνία "μαθαίνει" τους άντρες να μην εξωτερικεύουν τα συναισθήματά τους. Γι' αυτό κι όταν δω έναν άντρα να κλαίει νιώθω οτι είναι ευάλωτος, τον νιώθω πιο πολύ κοντά μου, χωρίς τείχη, πιο ανθρώπινο. Είναι ανθρώπινο το κλάμα όπως και να το κάνουμε γιατί είναι έκφραση συναισθήματος. Δε θέλω τους δυνατούς ανθρώπους, τους αλύγιστους, με φοβίζουν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
δεν ειπα να μην κλαινε..ολοι κλαινε..αλλα οι ανδρες κλαινε λιγοτερο απο τις γυναικες..
αυτο δεν σημαινει οτι πονανε λιγοτερο βεβαια,οπως και δεν σημαινει οτι οι γυναικες που κλαινε περισσοτερο και συχνοτερα πονανε περισσοτερο..αφου συχνα ευχαριστιουνται με το κλαμα και το χρησιμοποιουν εντελως ψευτικα και τεχνητα ως οπλο..
με αλλα λογια το κλαμα του ανδρα ειναι σπανιοτερο και πιο δυσκολο να βγει απο μια χαρμαδα του σκληροτερου απο τη γυναικα εξωτερικου περιβληματος αλλα οταν βγαινει ειναι πιο αληθινο..γιαυτο και το αγαπατε σεις οι γυναικες..

γιατι ειναι λιγο..αν κλαιει συνεχεια ο αλλος δεν θα τον θελετε..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Srek

Νεοφερμένος

Ο Srek αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Ο άντρας και η γυναίκα είναι διαφορετικά είδη
Ανηκουν στην οικογένεια των αντρωποειδών αλλά έχουν αρκετές διαφορές
Ο καθένας παιζει το ρόλο του.
Και αν και έχουμε ξεφύγει της φυσικής αποστολής μας οι διαφορές θα υπάρχουν
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

lugar

Πολύ δραστήριο μέλος

Η lugar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 846 μηνύματα.
Ο άντρας και η γυναίκα είναι διαφορετικά είδη
Ανηκουν στην οικογένεια των αντρωποειδών αλλά έχουν αρκετές διαφορές
Ο καθένας παιζει το ρόλο του.
Και αν και έχουμε ξεφύγει της φυσικής αποστολής μας οι διαφορές θα υπάρχουν

Και νομίζεις ότι απάντησες?:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
ανδρας και γυναικα ειναι τα δυο φυλα του ιδιου ειδους..το ανθρωπινο..
και οι ανθρωποι ανηκουν γενικα στην οικογενεια των... ανθρωποειδων:P ..πρωτευοντων θηλαστικων βασικα..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

armonia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 140 μηνύματα.
Ναι υπάρχει..
και μάλιστα τις περισσότερες φορές οι άντρες κολλητοί είναι πολύ καλύτεροι από τις γυναίκες..
το έχω διαπιστώσει αρκετές φορές και γι αυτό τώρα πια κάνω παρέα σχεδόν μόνο με αγόρια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top