Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

και μάλιστα τις περισσότερες φορές οι άντρες κολλητοί είναι πολύ καλύτεροι από τις γυναίκες..
το έχω διαπιστώσει αρκετές φορές και γι αυτό τώρα πια κάνω παρέα σχεδόν μόνο με αγόρια.
Αρκεί βεβαίως να μπορείς* να ξεχωρίζεις τους κολλητούς από τους κόλακες.
* ο β' ενικός είναι συμβατικός, δεν πηγαίνει αποκλειστικά σε σένα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

υπάρχουν γυναίκες που έχουν κολλητούς άντρες που έλκονται απο το ίδιο τους το φύλο,
υπάρχουν γυναίκες που έχουν κολλητό κάποιο παιδικό φίλο, που μεγαλώσαν μαζί στην ίδια γειτονιά
υπάρχουν γυναίκες που επιλέγουν να έχουν φιλίες με μεγαλύτερους άντρες και να τους συμβουλεύονται για θέματα ζωής
κλπ κλπ κλπ..................
υποσυνείδητα σε μια φιλία ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα μπορεί να υπάρχει ερωτική έλξη μεταξύ τους, αν και εφόσον κάτι σου βγάζει ο άλλος πέρα από φιλία, συντροφικότητα ή παρέα, αν σε ελκύουν ερωτικά στοιχεία της εξωτερικής και εσωτερικής ομορφιάς του...... από την άλλη πλευρά όμως δεν ειναι απαραίτητο να σε ελκύουν όλοι οι αντρες ή αντίστοιχα όλες οι γυναίκες.......γιατί τότε όλοι εν δυνάμει θα μπορούσαμε να είμαστε ερωτευμένοι ή να θέλουμε να κάνουμε έρωτα με τους πάντες........
όλα υπό συνθήκες είναι και κυρίως το ποιος είναι απέναντι σου.......
πιστεύω ότι τα κριτήρια που επιλέγεις κάποιον ως φίλο είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που τον επιλέγεις ως σύντροφο..... απλά δεν χρειάζεται να τα βάζουμε τόσο πολύ σε κουτάκια γιατί έτσι χάνουμε και το νόημα της ζωής.......
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jimmaki
Νεοφερμένο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

ποσες φορες το εχω ακουσει αυτο απο γυναικες..τώρα πια κάνω παρέα σχεδόν μόνο με αγόρια.

απο ανδρα δεν εχω ακουσει συχνα .κανω παρεα μονο με γυναικες..

τι γινετε γυναικες?λετε εμας σεξιστες και φαλλοκρατες και τις μεγαλυτερες κατηγοριες για το φυλο σας τις κανετε εσεις?

Μελιώ
Δραστήριο μέλος

Και εδώ κυρίες και κύριοιποσες φορες το εχω ακουσει αυτο απο γυναικες..
απο ανδρα δεν εχω ακουσει συχνα .κανω παρεα μονο με γυναικες..
τι γινετε γυναικες?λετε εμας σεξιστες και φαλλοκρατες και τις μεγαλυτερες κατηγοριες για το φυλο σας τις κανετε εσεις?![]()

.... βλέπουμε για 8296464524899 φορά , τον αγαπητό μας Άγγελο
από μισής γραμμής απάντηση , συν δυο συμμαθήτριές του στο νηπιαγωγείο που κάναν παρέα μόνο
με το Κωστίκα και τον Γιωρίκα , κι όχι με την Αννούλα και το Μαρικάκι , να καταλήγει στο ίδιο
συγκλονιστικό , αναμασημένο γενικευμένο επιμύθιο .
Μόνο που κάτι του λείπει βρε Άγγελούνο μου

....αααα , ναι !! οι αναρχικοί , μπαχαλάκηδες κλπ ..
για κάνε μια επεξεργασία βρε ομορφόπαιδο ….

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

απο οπαδό του λάος δεν εχω ακουσει συχνα .κανω παρεα μονο με αριστερούς..

τι γινετε τζίπρες και κουκουέδες?λετε εμας φασίστες και τραμπούκους και τις μεγαλυτερες κατηγοριες για το φυλο σας τις κανετε εσεις μην μπορώντας να φτιάξετε ένα ενιαίο κόμμα?

Άγγελος
Επιφανές μέλος

απλα μια παρατηρηση των γεγονοτων κανω....Και εδώ κυρίες και κύριοι
.... βλέπουμε για 8296464524899 φορά , τον αγαπητό μας Άγγελο
από μισής γραμμής απάντηση , συν δυο συμμαθήτριές του στο νηπιαγωγείο που κάναν παρέα μόνο
με το Κωστίκα και τον Γιωρίκα , κι όχι με την Αννούλα και το Μαρικάκι , να καταλήγει στο ίδιο
συγκλονιστικό , αναμασημένο γενικευμένο επιμύθιο .
Μόνο που κάτι του λείπει βρε Άγγελούνο μου
....αααα , ναι !! οι αναρχικοί , μπαχαλάκηδες κλπ ..
για κάνε μια επεξεργασία βρε ομορφόπαιδο ….
επωδυνη βεβαια.. αλλα τι να κανουμε..
βρειτε μου εσεις μια ερμηνεια. αν η δικια μου ειναι λαθος..
και για να μιλησω σοβαρα ,δεν το βρισκω υγιες αυτο το θεμα..το να κανει μια γυναικα παρεα μονο με ανδρες και να λεει τετοια παρομοια..δειχνει απλα κομπλεξ απεναντι στο φυλο της.. και ψυχολογικα κενα
πως να εκτιμησεις ενα ανθρωπο και το φυλο του οταν το κατηγορει ο ιδιος?
οι γυναικες κανουν δυσκολοτερα φιλιες απο οτι οι ανδρες..αλλα απο οτι εχω δει ακομα και σε ερευνες αν τις καταφερουν αυτες μπορει να ειναι πιο ισχυρες ακομα και απο των ανδρων

μη ξεχναμε οτι οι γυναικες φιλες λενε μεταξυ τους πραγματα που οι ανδρες δεν λενε..

εγω θελω γυναικες που χαιρονται που ειναι γυναικες και εχουν και εστω λιγες φιλες.. και δεν θελουν να το παιξουν ανδρες ή να κανουν "περα" μονο με αυτους..
Kate-Bender
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ολο χαζομαρες κανουμε-λεμε μαζι και βεβαια βγαινω και με την παρεα του και κανενα προβλημα

Αν και πολλα ατομα με ρωτησαν αν παιζει κατι..και μια συγκεκριμενα μια κοπελα μου ειχε πει πως δεν πιστευει σε φιλια αναμεσα σε ατομα αντιθετου φιλου..χμμμ πιστευω πως απλα εχει αδικο

aporw
Πολύ δραστήριο μέλος

Ετσι εχω καταληξει να κανω κολλητη παρεα με κοπελες αλλα παντα να εχω και πολυ καλη φιλικη σχεση με αντρες!!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αν ένας άντρας βγει και πει "κάνω παρέα μόνο με γυναίκες" οι ομόφυλοι του (τουλάχιστον) θα τον στολίσουν με διάφορα όχι ιδιαίτερα κολακευτικά για την κοινωνία μας προσωνύμια. Αν το πει μια γυναίκα, όλα καλά, ορισμένοι το θεωρούν ακόμα και προτέρημα (κακώς προφανώς). Γιατί συμβαίνει αυτό; Για τους γνωστούς λόγους: υποβόσκουσα αντίληψη ότι άντρες > γυναίκες.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

αρνεισαι να δεις την πραγματικοτητα...Βρε Άγγελε, αδυνατείς πάλι να δεις το προφανές.
Αν ένας άντρας βγει και πει "κάνω παρέα μόνο με γυναίκες" οι ομόφυλοι του (τουλάχιστον) θα τον στολίσουν με διάφορα όχι ιδιαίτερα κολακευτικά για την κοινωνία μας προσωνύμια. Αν το πει μια γυναίκα, όλα καλά, ορισμένοι το θεωρούν ακόμα και προτέρημα (κακώς προφανώς). Γιατί συμβαίνει αυτό; Για τους γνωστούς λόγους: υποβόσκουσα αντίληψη ότι άντρες > γυναίκες.
για τη δυσκολεια της γυναικειας φιλιας ο κοσμος το εχει τουμπανο και σεις κρυφο καμαρι...
και περισσοτερο τα λενε οι γυναικες..
panos_107
Νεοφερμένο μέλος

αυτή είναι η γνώμη μου
είναι στην φυση του άνδρα ας το πούμε να "ερωτευτε" γυναίκες οποτε δεν μπορείς να κανεις πολύ παρέα χωρίς κάποια στιγμή να τη ερωτευτείς γιατί είναι γυναικα και είσαι άνδρας κακά τα ψέματα
Kate-Bender
Εκκολαπτόμενο μέλος

είναι στην φυση του άνδρα ας το πούμε να "ερωτευτε" γυναίκες οποτε δεν μπορείς να κανεις πολύ παρέα χωρίς κάποια στιγμή να τη ερωτευτείς γιατί είναι γυναικα και είσαι άνδρας κακά τα ψέματα
και αμα δεν εισαι του στυλ του τι γινεται?

Δεν ειναι ολες οι γυναικες--> γυναικες..υπαρχουν και τα αγοροκοριτσα...

avenger92
Εκκολαπτόμενο μέλος

μετά όμως αρχίζει ο ένας να ερωτεύεται τον άλλον ενδόμυχα στο υποσυνείδητο χωρίς να το καταλάβει

lugar
Πολύ δραστήριο μέλος

xarisfo
Νεοφερμένο μέλος

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

aporw
Πολύ δραστήριο μέλος

επιφυλάσσομαι να σου δώσω συγχαρητήρια , μόλις αλλάξεις την ηλικία σου![]()
μπορει να μικροπαντρευτηκε..

skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

fnou
Νεοφερμένο μέλος

αν και ειναι δυσκολο ο ενας να καταλαβει τον αλλων πολλες φορες,αλλα αυτο ξεπερνιεται...
η συμβουλη και η παρεα ειναι παντα συμβουλη και παρεα ανεξαρτητα το φυλο!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 154 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- danonito_kyr
- J.Cameron
- Μήτσος10
- iren
- Andante
- Anna1996
- oly84
- Alessandra Eliza
- Wanda
- Ωρορα
- lugar
- Jim175
- AggelikiGr
- Joji
- fourkaki
- User2350
- Libertus
- ThanasisR.
- Αλκίμαχος
- vaspan
- Stelios725
- taketrance
- camil
- charmander
- Jack of Spades
- aladdin
- Viedo
- Εχέμυθη
- tslef8
- Scandal
- Idontknoww
- Memetchi
- American Economist
- sofoula2430
- σαλατα
- Μαυρίκιος
- Ariana2018
- Athens2002
- Sevasti
- magdalicious
- Theodora03
- eukleidhs1821
- Mt73
- ggl
- Αλκης Κ.
- MarcoReus
- Johnny15
- L0st
- Wonderkid
- desp1naa
- 1011
- New member
- fmarulezkd
- Nickx
- ag97
- jj!
- Machiavelian
- efiger
- Helen93
- βερα
- Unseen skygge
- Satan Claus
- giannhs2001
- SlimShady
- globglogabgalab
- igeorgeoikonomo
- chester20080
- malenaaa
- Tzav
- sokliap
- kogba
- itisjustme
- CiNeFiL
- gwgw_5
- Forgetit
- tomicrotroll
- Serotonin
- cocteau
- eleni236
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.