Guest 890013
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
10-05-21
21:55
Ακόμα αναρωτιέμαι γιατι αυτό το θέμα είναι πάνω απο 1 σελίδα 

Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.128 μηνύματα.
10-05-21
22:06
Δεν λες πάλι καλά που δεν είναι αστρολογία λέω εγώ;Ακόμα αναρωτιέμαι γιατι αυτό το θέμα είναι πάνω απο 1 σελίδα![]()

Guest 209912
Επισκέπτης
10-05-21
22:09
Τι πρόβλημα έχεις με τους φανατικούς? Ζουν την ζωή τους όπως γουστάρουν, πιστεύοντας αυτό που γουστάρουν. Αφού δεν υπάρχει μετά έτσι κι αλλιώς και όλα τελειώνουν στο θάνατο ποιο είναι ακριβώς το ανώτερο benefit του να μην είσαι φανατικός?Είπα οτι εαν κάποιος το έλεγε και μπορούσε να το αποδείξει,δεν θα έβλεπα που το κακό. Ο τρόπος προφανώς θα ήταν λίγο crude, αλλά δεν θα έλεγε και ψέματα, εφόσον είχε στοιχεία. Οπότε δεν προσβάλω την πίστη κανενός. Εαν κάποιος μου πει "δεν έχω αποδείξεις, αλλά νιώθω κάτι οτι υπάρχει" ή οτι "νιώθω οτι αυτό με γεμίζει" ή οτιδήποτε τέτοιο,δεν πρόκειται να τον κατακρίνω. Εαν μου πει όμως...οτι πιστεύει...επειδή οι γονείς του είναι Χριστιανοί,και μεγάλωσε ως Χριστιανός...ή οτι είναι μέγα ασέβεια να μην πιστεύεις γιατί ο Χριστός σίγουρα αναστήθηκε και βλέπω φανατισμό και υπέρμετρη επιμονή...ε τότε δεν θα τον πάρω στα σοβαρά καθόλου. Οι φανατισμοί δεν κάνουν ποτέ καλό και οδηγούν πάντα στον μεσαίωνα.
Εαν δεν μπορούσαμε και σήμερα να κάνουμε τα πειράματα του και να τα επιβεβαιώσουμε οι ίδιοι,τότε δεν θα πιστεύαμε ούτε τον Γαλιλαίο. Δυστυχώς...δεν μπορώ να πεθάνω και να ζητήσω απο τον Χριστό να με αναστήσει. Αλλά αναρωτιέμαι σε υπέρμετρο βαθμό εαν ένας φανατισμένος Χριστιανός,που πιστεύει τόσο ακράδαντα στην ανάσταση, χωρίς την παραμικρή αμφιβολία για το γεγονός της ανάστασης...θα το έκανε ; Ιδού λοιπόν που παίζονται όλα. Είναι τόσο δυνατή η πίστη σου που βάζεις την ζωή σου στην μέση ;
Για να μην παρεξηγηθώ θεωρώ το επιχείρημα βάρβαρο, ωστόσο καταδεικνύει οτι δεν γίνεται να μην έχουμε ούτε μια αμφιβολία για όσα πιστεύουμε. Και εαν δεν έχουμε...σημαίνει οτι είμαστε φανατισμένοι ή τρελοί μάλλον. Οι περισσότεροι Χριστιανοί δεν μελετάνε τίποτα,απλά η μαμά και ο μπαμπάς ήταν Χριστιανοί,οπότε είναι και αυτοί. Εε λοιπόν,όπως λες ο Χριστός δεν είπε να μην μελετάμε. Τουλάχιστον για εμένα πίστη η οποία δεν συνοδεύεται απο αμφισβήτηση και δεν βασίζεται στο ένστικτο και στο νιώθεις, αλλά στην αναιτιολόγητη και τυφλή αποδοχή πραγμάτων και γεγονότων δεν έχει αξία.
Guest 890013
Επισκέπτης
10-05-21
22:12
αφού δεν υπάρχει μετά έτσι κι αλλιώς και όλα τελειώνουν στο θάνατο ποιο είναι ακριβώς το ανώτερο benefit του να είσαι φανατικός;Τι πρόβλημα έχεις με τους φανατικούς? Ζουν την ζωή τους όπως γουστάρουν, πιστεύοντας αυτό που γουστάρουν. Αφού δεν υπάρχει μετά έτσι κι αλλιώς και όλα τελειώνουν στο θάνατο ποιο είναι ακριβώς το ανώτερο benefit του να μην είσαι φανατικός?
10-05-21
22:12
Καλά αυτός που τα απορρίπτει δεν είναι κλειστόμυαλος ντε και καλά, επειδή κάποιος είπε ότι υπάρχει θεός ή ότι αναστήθηκε ο Χριστός δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το απορρίψουμε .Ενας σκεπτομενος εννοω ανοιχτομυαλος που δεχεται και την υπαρξη και την ανυπαρξια
Και ο Samael έλεγε με τη λογική τι βγαίνει, με τη λογική πετάει και ο γάιδαρος, αν δεν έχω δει γάιδαρο να πετάει , δεν το έχω επιβεβαιώσει κάπως μπορώ να το απορρίψω πιστεύω εγώ
Guest 209912
Επισκέπτης
10-05-21
22:13
Ζεις μια έντονη εμπειριααφού δεν υπάρχει μετά έτσι κι αλλιώς και όλα τελειώνουν στο θάνατο ποιο είναι ακριβώς το ανώτερο benefit του να είσαι φανατικός;
Μάξιμος
Διάσημο μέλος
Ο Μάξιμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 3.804 μηνύματα.
10-05-21
22:17
Περιορισμός, δεν είναι δυνατό να υπάρχει.Ακόμα αναρωτιέμαι γιατι αυτό το θέμα είναι πάνω απο 1 σελίδα![]()
Οπότε, καλό και χρήσιμο είναι να μπορείς να διαβάζεις όλες τις απόψεις και να μην επηρεάζεσαι απο καμία. Και αυτό δεν είναι δυνατό, αλλά τουλάχιστον αρχίζεις να ξεδιαλύνεις στο μυαλό σου κάποια πράγματα.
Φαντάσου να ερχόταν κάποιος π.χ. ο hack.. και να σου έλεγε διάφορες δεισιδαιμονίες και να έτρεμες απο τον φόβο σου.
Εδώ, μπορείς να διασκεδάσεις τον όποιο φόβο έχεις και να μη σε επηρεάζει κανείς.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.128 μηνύματα.
10-05-21
22:21
Τι πρόβλημα έχεις με τους φανατικούς? Ζουν την ζωή τους όπως γουστάρουν, πιστεύοντας αυτό που γουστάρουν. Αφού δεν υπάρχει μετά έτσι κι αλλιώς και όλα τελειώνουν στο θάνατο ποιο είναι ακριβώς το ανώτερο benefit του να μην είσαι φανατικός?
Πες μου μια φορά που ο φανατισμός κατέληξε καλά για την ανθρωπότητα
.EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα.
10-05-21
22:21
κλειστομυαλο εθεσα εκεινον που αρνειται την αντιθετη εκδοχη οποια κι αν ειναι αυτη.Καλά αυτός που τα απορρίπτει δεν είναι κλειστόμυαλος ντε και καλά, επειδή κάποιος είπε ότι υπάρχει θεός ή ότι αναστήθηκε ο Χριστός δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το απορρίψουμε .
Και ο Samael έλεγε με τη λογική τι βγαίνει, με τη λογική πετάει και ο γάιδαρος, αν δεν έχω δει γάιδαρο να πετάει , δεν το έχω επιβεβαιώσει κάπως μπορώ να το απορρίψω πιστεύω εγώ
Και κατι ακομα το οτι δεν βλεπουμε κατι δεν σημαινει οτι αυτο δεν υπαρχει,απο κει ξεκινουν ολα.
Δες και δειτε:
Ρενέ Μαγκρίτ: «Οι πίνακές μου δεν σημαίνουν κάτι, επειδή και το μυστήριο δεν σημαίνει κάτι – είναι απλά άγνωστο»
Guest 209912
Επισκέπτης
10-05-21
22:23
Οι χειρότεροι άνθρωποι στον κόσμο είνια για την ακρίβεια οι πιο χρήσιμοι και ευεργετικοί για το είδος. Το όφελος τους απλά παράγεται με διαφορετικό τρόπο από ότι νομίζουμε.Πες μου μια φορά που ο φανατισμός κατέληξε καλά για την ανθρωπότητα.
10-05-21
22:33
Ε διαφωνούμεκλειστομυαλο εθεσα εκεινον που αρνειται την αντιθετη εκδοχη οποια κι αν ειναι αυτη.
Και κατι ακομα το οτι δεν βλεπουμε κατι δεν σημαινει οτι αυτο δεν υπαρχει,απο κει ξεκινουν ολα.
Δες και δειτε:
Ρενέ Μαγκρίτ: «Οι πίνακές μου δεν σημαίνουν κάτι, επειδή και το μυστήριο δεν σημαίνει κάτι – είναι απλά άγνωστο»

Guest 890013
Επισκέπτης
10-05-21
22:37
Πείτε μου πότε να φέρω να στήσουμε το Ouija,μέχρι τότε βαριέμαι να σας διαβάζω να μιλάτε θεωρητικά.
Εγώ θα μιλήσω με αποδείξεις.
Εγώ θα μιλήσω με αποδείξεις.
Guest 209912
Επισκέπτης
10-05-21
22:42
μεσα
10-05-21
22:43
Θα σχολιάσω λίγο μπακαλιστικα ώστε να γίνω πιο σύντομη... ΟπότεΗ πλειοψηφία των Χριστιανών ξέρει ελάχιστα για την θρησκεία τους πέρα απο τον Ιησού που παίζει κάθε πάσχα στην τηλεόραση. Επίσης ελάχιστα πράγματα τηρούν απο όσα λέει ο Χριστιανισμός, και σε πολλές περιπτώσεις κάνουν και ακριβώς τα αντίθετα.
1. Χριστιανός είναι ο ασπαζομενος την ορθοδοξία (=ορθή δοξασια) ενώ καθολικοί, ευαγγελικοι, βαπτιστες, κλπ. θεωρούνται ετεροδοξοι, άρα όχι χριστιανοί.
2. Με δεδομένο το 1ο ο χριστιανός δεν είναι φανατικός. Ναι, υπάρχουν φανατικοί χριστιανοί (όπως και φανατικοί άνθρωποι γενικότερα), αλλά αυτοί δεν είναι χριστιανοί - νομίζουν ότι είναι (διότι ο ίδιος ο Χριστός είπε οποίος θέλει ακολουθεί).
3. Δυστυχώς ναι, πολλοί χριστιανοί δεν έχουν ιδέα σε τι και γιατί πιστεύουν, ούτε κι έχουν διαβάσει κάτι σχετικό. Όμως και πολλοί είναι αυτοί που απορρίπτουν τον Χριστιανισμό χωρίς να έχουν επίσης ιδέα.
4. Ο Χριστός που για τους Χριστιανούς είναι ο Θεός είπε (πολύ απλοϊκά το αναφέρω) ότι όποιος θέλει να με βρει υπάρχουν 2 τρόποι. Ο 1ος ο γρήγορος μέσω της πίστης "Μακάριοι οι μη ιδόντες και πιστεύσαντες" ή ο 2ος, μέσω της έρευνας "ερευνάτε τις γραφές".
Guest 890013
Επισκέπτης
10-05-21
22:45
Guest 896561
Επισκέπτης
10-05-21
22:45
Μια παρένθεση μόνο από εμένα στη συζήτησή σας: Η πίστη δεν χρειάζεται αποδείξεις και δεν στηρίζεται στην/ ούτε είναι αποτέλεσμα λογικής και κριτικής σκέψης. Για την ακρίβεια, είναι έννοια αντίθετη από αυτές.
Αυτό δεν το λέω για αρνητικό. Παρότι άθρησκος έχω την πεποίθηση ότι η πίστη (σε οποιαδήποτε θρησκεία και όχι μόνο σε θρησκεία) λειτουργεί σαν πλασίμπο, σαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Άρα, έχει δύναμη.
Για παράδειγμα, ένας άνθρωπος σε μια δύσκολη φάση της ζωής του μπορεί να βρει στήριγμα στην πίστη του στο Θεό. Και να πάρει βοήθεια από αυτό. Μπορεί να μην υπάρχει ο θεός και αυτό που στην πραγματικότητα τον βοήθησε να είναι η ίδια του η πίστη.
Θέλω να καταλήξω στο ότι, κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να προσπαθούμε να τα αναλύσουμε με κοινή λογική, γιατί έτσι χάνουν την... μαγεία τους. Και δεν έχει μείνει πολύ μαγεία άλλωστε στον κόσμο
Αυτό δεν το λέω για αρνητικό. Παρότι άθρησκος έχω την πεποίθηση ότι η πίστη (σε οποιαδήποτε θρησκεία και όχι μόνο σε θρησκεία) λειτουργεί σαν πλασίμπο, σαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Άρα, έχει δύναμη.
Για παράδειγμα, ένας άνθρωπος σε μια δύσκολη φάση της ζωής του μπορεί να βρει στήριγμα στην πίστη του στο Θεό. Και να πάρει βοήθεια από αυτό. Μπορεί να μην υπάρχει ο θεός και αυτό που στην πραγματικότητα τον βοήθησε να είναι η ίδια του η πίστη.
Θέλω να καταλήξω στο ότι, κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να προσπαθούμε να τα αναλύσουμε με κοινή λογική, γιατί έτσι χάνουν την... μαγεία τους. Και δεν έχει μείνει πολύ μαγεία άλλωστε στον κόσμο

Samael
Τιμώμενο Μέλος
10-05-21
22:56
Θα σχολιάσω λίγο μπακαλιστικα ώστε να γίνω πιο σύντομη... Οπότεsorry!
1. Χριστιανός είναι ο ασπαζομενος την ορθοδοξία (=ορθή δοξασια) ενώ καθολικοί, ευαγγελικοι, βαπτιστες, κλπ. θεωρούνται ετεροδοξοι, άρα όχι χριστιανοί.
2. Με δεδομένο το 1ο ο χριστιανός δεν είναι φανατικός. Ναι, υπάρχουν φανατικοί χριστιανοί (όπως και φανατικοί άνθρωποι γενικότερα), αλλά αυτοί δεν είναι χριστιανοί - νομίζουν ότι είναι (διότι ο ίδιος ο Χριστός είπε οποίος θέλει ακολουθεί).
3. Δυστυχώς ναι, πολλοί χριστιανοί δεν έχουν ιδέα σε τι και γιατί πιστεύουν, ούτε κι έχουν διαβάσει κάτι σχετικό. Όμως και πολλοί είναι αυτοί που απορρίπτουν τον Χριστιανισμό χωρίς να έχουν επίσης ιδέα.
4. Ο Χριστός που για τους Χριστιανούς είναι ο Θεός είπε (πολύ απλοϊκά το αναφέρω) ότι όποιος θέλει να με βρει υπάρχουν 2 τρόποι. Ο 1ος ο γρήγορος μέσω της πίστης "Μακάριοι οι μη ιδόντες και πιστεύσαντες" ή ο 2ος, μέσω της έρευνας "ερευνάτε τις γραφές".
1. Το ήξερα οτι θα το έλεγες αυτό,αλλά βαριόμουν να κάνω τον διαχωρισμό. Σε κάθε περίπτωση εννοώ πάντα τους δικούς μας ορθόδοξους. Για τους υπόλοιπους δεν γνωρίζω και τόσα! Εαν και οι διαφορετικές εκδοχές/γεύσεις δεν είναι καλό σημάδι συνήθως
.2. Αυτό λεω ακριβώς και εγώ. Υπάρχουν πολλοί φανατικοί που νομίζουν οτι είναι Χριστιανοί ενώ στην ουσία δεν είναι,και δίνουν σε πολλούς άπιστους/άθεους την εικόνα οτι η θρησκεία είναι κάτι που βασίζεται στην πίεση και στην ψυχολογική φοβέρα(π.χ. αμφισβητείς τον παντοδύναμο άρα θα τιμωρηθείς).
3. Όπως είπα,ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να φέρει γαλήνη στην ψυχή σου,οπότε ναι, ακόμα και εαν δεν πιστεύεις και τόσο στην αρχή,δεν βλάπτει να δοκιμάσεις κάτι. Μπορεί εν τέλει να αλλάξεις γνώμη γιατί η ζωή σου είναι καλύτερη με την παραδοχή του Θεού και την πίστη σε αυτόν.
4. Κάπου το έχω ακούσει αυτό ξανά. Πάντως ναι,ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και επομένως προσεγγίζει επίσης διαφορετικά την αλήθεια. Σημασία έχει-κατ'εμέ τουλάχιστον- ανεξάρτητα του τρόπου,όλοι να βαδίζουν προς την ίδια αλήθεια.
Καλά αυτός που τα απορρίπτει δεν είναι κλειστόμυαλος ντε και καλά, επειδή κάποιος είπε ότι υπάρχει θεός ή ότι αναστήθηκε ο Χριστός δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να το απορρίψουμε .
Κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Η λογική δεν ενδιαφέρεται για την αλήθεια ή όχι των ίδιων ισχυρισμών και τόσο, όσο για το εαν χρησιμοποιούνται με σωστό τρόπο έγκυροι συλλογισμοί και η δομή των επιχειρημάτων.
Θέλω να πω,στον καθημερινό λόγο προφανώς θα θεωρούσαμε εντελώς φυσιολογικό κάποιος να πει οτι δεν υπάρχουν οι γάιδαροι. Εαν μιλούσαμε με ακρίβεια, θα ήταν λάθος ο τρόπος σκέψης όμως, είτε υπήρχαν ιπτάμενοι γαίδαροι είτε όχι...Αλλά στον καθημερινό λόγο είναι φυσιολογική αντίδραση, και δεν θα θεωρούσα κάποιον εννοείται κλειστόμυαλο εαν απέρριπτε τον ισχυρισμό.
Το πως κάνουν διάγνωση οι γιατροί είναι ένα περίτρανο παράδειγμα που αποτελεί μέγα σφάλμα απο άποψης λογικής(Affirming the consequent), δουλεύει όμως ικανοποιητικά στην πράξη. Βλέπουν συμπτώματα και σκέφτονται ποιες ασθένειες τα προκαλούν. Προφανώς σε αρκετές μπορεί να πέσουν έξω,καθώς το αντίστροφο μιας πρότασης δεν ισχύει. Δηλαδή εαν έχεις 100 ασθένειες που προκαλούν πυρετό, και 500 που δεν προκαλούν πυρετό,και ο ασθενής έχει πυρετό...δεν χρειάζεται να ψάξεις τις 500 που δεν προκαλούν πυρετό. Αρχίζεις να ψάχνεις κάποια απο τις 100 γιατί είναι πιο πιθανό να ευθύνονται. Όσα περισσότερα στοιχεία έχεις για τα συμπτώματα(όσο αρχίζουν και γίνονται αναγκαία και ικανά όπως λέμε) τόσο πιο κοντά φτάνεις στο να ταυτοποιήσεις την πραγματική ασθένεια.
Οι χειρότεροι άνθρωποι στον κόσμο είνια για την ακρίβεια οι πιο χρήσιμοι και ευεργετικοί για το είδος. Το όφελος τους απλά παράγεται με διαφορετικό τρόπο από ότι νομίζουμε.
Hitler,πάμε. Πες ποια ήταν τα θετικά του στην ανθρωπότητα

10-05-21
23:06
1. Το ήξερα οτι θα το έλεγες αυτό
Αυτό αφορά τους καθολικούς πχ Ιερά εξέταση, συγχωροχαρτια κλπ. Στην ορθοδοξία κέντρο είναι η σωτηρία όχι η τιμωρία..χ. αμφισβητείς τον παντοδύναμο άρα θα τιμωρηθείς)
Συμφωνώ, αλλά θα έλεγα να ψάχνουμε την αλήθεια με ανοιχτό μυαλό και καρδιά και θα την βρούμε. Και λίγο επιφύλαξη βέβαια... δε βλάπτει.δεν βλάπτει να δοκιμάσεις κάτι.
Καινή Διαθήκη η πηγή. Και συμφωνώ μαζί σου στο υπόλοιποΚάπου το έχω ακούσει αυτό ξανά
Samael
Τιμώμενο Μέλος
10-05-21
23:21
Αυτό αφορά τους καθολικούς πχ Ιερά εξέταση, συγχωροχαρτια κλπ. Στην ορθοδοξία κέντρο είναι η σωτηρία όχι η τιμωρία.
Συμφωνώ, αλλά θα έλεγα να ψάχνουμε την αλήθεια με ανοιχτό μυαλό και καρδιά και θα την βρούμε. Και λίγο επιφύλαξη βέβαια... δε βλάπτει.
Καινή Διαθήκη η πηγή. Και συμφωνώ μαζί σου στο υπόλοιπο![]()
Οι σημερινοί ιερά εξέταση δεν κάνουν και συγχωροχάρτια δεν δίνουν,αλλά αρκετοί παπάδες είναι απαράδεκτοι στον τρόπο τους. Σίγουρα δεν πρέπει να συγχέονται με τη ίδια την ορθοδοξία, αλλά κάνουν ζημιά νομίζω στην εικόνα της θρησκείας. Και το θυμάμαι χαρακτηριστικά αυτό. Πάντα υπήρχαν πολύ περίεργοι, ιδιότροποι παπάδες στα όρια του τέρμα συντηρητικού και άλλοι που ήταν γεμάτοι αγάπη.
Όλα ανοιχτά πρέπει να τα έχουμε όταν ψάχνουμε αλήθειες. Είναι ο μοναδικός τρόπος να είσαι σίγουρος οτι δεν θα σου ξεφύγει κάτι αλλά και οτι δεν θα πέσουμε θύμα εξαπάτησης κακόβουλων.
Ok,good to know,θα έπρεπε να το περιμένω και αυτό. Αλλά έχουν περάσει πολλά χρόνια απο τα θρησκευτικά στο σχολείο, don't judge
.
10-05-21
23:30
Ισχύει. Αλλά κι αυτοί άνθρωποι είναι.. Άλλοι αυστηροί, άλλοι πιο χαλαροί.... Λογικό, διότι δεν γίνονται όλοι παπάδες λόγω πίστης, αλλά και λόγω χρημάτων... Άρα θα σου πω κάτι κλεμμένο : ψάχνεις για παπά όπως ψάχνεις για γιατρό.Πάντα υπήρχαν πολύ περίεργοι, ιδιότροποι παπάδες στα όρια του τέρμα συντηρητικού και άλλοι που ήταν γεμάτοι αγάπη.
Ok,good to know,θα έπρεπε να το περιμένω και αυτό. Αλλά έχουν περάσει πολλά χρόνια απο τα θρησκευτικά στο σχολείο, don't judge.
Γιατί έχει κι άλλα θέματαΑκόμα αναρωτιέμαι γιατι αυτό το θέμα είναι πάνω απο 1 σελίδα![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool