iminspain
Δραστήριο μέλος
Ο iminspain αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 629 μηνύματα.
10-05-21
23:31
Εγώ κάποτε θεωρούσα στοιχειωμένο μέρος την περιοχή στο τρίγωνο Ομόνοια, Πλ. Αττικής, Πεδίον Άρεως
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.128 μηνύματα.
10-05-21
23:48
Ισχύει. Αλλά κι αυτοί άνθρωποι είναι.. Άλλοι αυστηροί, άλλοι πιο χαλαροί.... Λογικό, διότι δεν γίνονται όλοι παπάδες λόγω πίστης, αλλά και λόγω χρημάτων... Άρα θα σου πω κάτι κλεμμένο : ψάχνεις για παπά όπως ψάχνεις για γιατρό.
Γιατί έχει κι άλλα θέματα![]()
Σε όλα ισχύει αυτό,σε γιατρούς,καθηγητές,παπάδες,αστυνομικούς...απλά ξέρεις τι γίνεται τώρα...Η νεολαία πάντα ψάχνει τρόπους να επαναστατήσει, και ποιος καλύτερος εχθρός απο την εκκλησία με τους ιδιότροπους παπάδες που "όλα τα κρίνουν και τα καταδικάζουν" . Είναι πιο πολύ θέμα αντίδρασης δηλαδή η εναντίωση προς την εκκλησία και την θρησκεία αρκετών. Εγώ με αυτούς τους ανθρώπους δεν συμφωνώ. Άλλο να έχεις επιχειρήματα σοβαρά για τα οποία δεν θέλεις να ασπαστείς την θρησκεία, και άλλο να απορρίπτεις κάτι επειδή έτσι σου κάπνισε και θες κάπου να ξεσπάσεις. Γιατί εκεί όντως περνάς στην ασέβεια στο τέλος.
Εαν και για το θέμα των φαντασμάτων και των στοιχειών όπως είπα που αφορά και το θέμα μας, δεν το συζητώ και τόσο. Καμία απολύτως ένδειξη ως τώρα. Θα είχαν ενδιαφέρον ωστόσο ιστορίες που πλησιάζουν σε αυτό για την ψυχαγωγία και την διέγερση της φαντασίας.
Νόμιζα οτι θα έλεγες των βερμούδων...μετά μου το χάλασεςΕγώ κάποτε θεωρούσα στοιχειωμένο μέρος την περιοχή στο τρίγωνο Ομόνοια, Πλ. Αττικής, Πεδίον Άρεως
.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool