Και η άποψη μου για την θητεία!
ναι στην θητεία για όλους (όλους όμως) αρκεί ο καθένας να προσφέρει αυτό που διαθέτει! Αν το κράτος που δεν έχει λεφτά(όχι επειδή τα σπαταλάει) και θέλει τσάμπα εργασία στο στρατιωτικό τμήμα του, να προσφέρω στην χώρα μου αυτή την τεχνογνωσία που έχω! Στην τελική με σπούδασε και με μεγάλωσε! Ας επιστρέψω και εγώ κάτι!Και ο καθένας σε αυτό που μπορεί να προσφέρει! Αλλά αυτά είναι πράγματα ανήκουστα εδώ! Που ακούστηκε να θέλει να προοδεύσει κάτι στην Ελλάδα!
Αλλά να πάω για να κάνω την δουλειά του υπαλλήλου μου (μιας και είναι δημόσιος και εγώ τον πληρώνω) και να έχει και θράσος? Και να μου λέει και με καμάρι τι ωραία που κολοβαράει και τα λεφτά που παίρνει και ότι στα 50 θα βγεί με σύνταξη με εφάπαξ 100.000€ Ρε αν δεν ήμουν στην υπηρεσία μέσα θα σε είχα σπάσει στο ξύλο. Και αυτό είναι μόνο μια εκδοχή της απίστευτης αλητείας που υπάρχει μέσα! Από τους μικρούς μέχρι τους γαλονάδες (ευχυχώς υπάρχουν και εξαιρέσεις )
Μεγάλε ΑΣ/ΔΚΓ και ΑΣ/ΔΚΑ 2005! Σας εύχομαι τα καλύτερα!
Ο στρατός για όσους δεν ξέρουν είναι το τελαυταίο εργαστάσιο παραγωγής ΕΛΛΗΝΑΡΩΝ! Όσοι τύχει και γλιτώσουν από το σχολείο,πανεπιστήμιο (είναι φρίνουσα η σύνάρτηση) τους στέλνουμε σαν μεγάλο έθνος που είμαστε στην θητεία για να μάθουν
α)να λένε ψέματα
β)να αποφεύγουν ευθύνες
γ)να πετάνε μπαλάκια
δ)να σφυράνε ανέμελα όταν κάποιος πραγματικά χρειάζεται κάτι
ε)να βλέπουν κακόπιστα όλο τον κόσμο
Τα υπόλοιπα είναι για όσους το όνειρό τους δεν είναι το δημόσιο
ζ)να δούνε γιατί πληρώνουν λεφτά στο κράτος από πρώτο χέρι!
στ) Να θέλουν να τσακιστούν να φύγουν από την χώρα!
Δεν τους μαθαίνουμε όμως τίποτα σχετικό με το στρατό! (ένα είναι και αυτό τα λέει όλα)
Και όλα αυτά φυσικά δεν είναι τσάμπα!! Κοστίζουν σε λεφτά χρόνο αλλά και επαγγέλματα! Δλδ οι γονείς μας πληρώνουν κιόλας την μεταμόρφωση μας σε ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ. Μας αξίζουν συγχαρητήρια σαν επιχειρηματική λογική σε ένα κράτος!
Οι γυναίκες είναι πολύ τυχερές που δεν πάνε γιατί πραγματικά έχετε πλήρη άγνοια επί του θέματος και ίσως στην συγκεκριμένη περίπτωση το Ignorance is bliss να μετράει πολύ! Κατα τα άλλα απλά είστε μέσα στην τρελή χαρά όταν ο γιός σας πάει θητεία,έχετε άποψη συνήθως εκτός τό που και χρόνου και φυσικότατα μόλις σας στριμώξουν με το ζήτημα ισότητα αρχίουν τα
Α και να μην ξεχάσω σας αρέσουν τα ένστολα λαμόγια!
Όσοι δεν έχουν πάει απλά το βλέπουν σαν ένα εμπόδιο στην ζωή τους καθαρά με προσωπικά κριτήρια! Και εγώ αυτό έκανα. Η θητεία είναι σχολείο.Μόνο που σου μαθαίνει μόνο βλακείες!
Και επειδή υπάρχουν εδώ άτομα που έχουν υψηλό το πατριωτικό φρόνημα (νομίζω ένας είναι ο Γιάννης) για διαφόρους λόγους να πω ένα πράγμα μην παρεξηγηθώ! Και εγώ πατριώτης αλλά όχι και να με γαμάνε στο πρόσχημα μιας ιδεολογίας!
Τέλος να πω τι αποκόμισα εγω από την θητεία!
1)Μόλυνα τον χαρακτήρα μου! Η ακεραιότητα του έχει διαβρωθεί!
2)Έμαθα να λέω κάποια ψέματα! Που γενικά δεν λέω ποτέ και δεν μπορώ
3)Κάθε φορά που πάω στην εφορία απλά σκέφτομαι τι μαλάκας είμαι και αγχώνομαι/τσαντίζομαι
4)Όξυνση δύο προβλημάτων υγείας!
5)Το μυαλό μου πέρασε ένα χρόνο το στάδιο του ζελέ!
6)Έμεινα πίσω επαγγελματικά και οικονομικά!
7)Κόστισα σίγουρα 4500€ στους γονείς μου που δεν τους περισσεύαν
8.5)(γίνεται smiley αλλιώς) Κάθε μήνα με ρώταγε οπατέρας μου πόσα θέλω και ντρεπόμουν ύστερα από 2-3 χρόνια ανεξαρτησίας!
9)Θέλω απλά να φύγω από εδώ
10)Όποτε ακούω γυναίκα να έχει άποψη δυστυχώς θέλω να της πω ΣΚΑΣΕ. Μόνο για μια δεν το σκέθηκα που τα έλεγε καλά!
11)Γενικά όλοι οι άνθρωποι είναι άξιοι και είμαι θετικά προκατειλημένος απέναντι τους εκτός από τους μόνιμους που απλά αυτομάτως θεωρώ γύφτους!
Τα 10,11 με στεναχωρούν ιδιαίτερα αλλά δεν μπορώ να τα ελέξω! Κορίτσια συγνώμη!