Ευχαριστώ για το μήνυμά σου. Μου επιβεβαίωσες τα λεγόμενά μου. Αλλά για να το κάνουμε τελείως νια-νια:
1. Το θέμα αφορά την υποχρεωτική στράτευση.
2. Είπα στο μήνυμά μου ότι το θέμα αυτό το "εξετάζω" στην χώρα μας. Άρα "Η υποχρεωτική στράτευση στην Ελλάδα".
3. Ρώτησα, επομένως, τι γίνεται με όλες αυτές (και αυτούς) που κάνουν λόγο για την ισότητα των δύο φύλων και κηρύττουν για τα δικαιώματα της γυναίκας (aka φεμινίστριες). Δε ρώτησα τι γίνεται γενικά στον κόσμο, γιατί βλ. 2.
4. Μου επισύναψες μία εικόνα με 500 οργανώσεις που μάχονται για τη γυναίκα. Από αυτές δεν έχω συναντήσει ΚΑΜΙΑ σε άρθρα επικαιρότητας, αλλά και γενικότερα, που να λένε τη θέση τους σχετικά με το 1. Αφού α) οι φεμινίστριες υποτίθεται ότι υπερασπίζονται και τον άντρα (εδώ γελάμε) και β) το θέμα της υποχρεωτικής θητείας αναζωπυρώθηκε το τελευταίο διάστημα, γιατί δεν έχουμε ακούσει απολύτως τίποτα στην Ελλάδα περί τούτου; Μήπως επειδή, εν τέλει, όλοι πίσω από μία οθόνη και τον καναπέ του σπιτιού μας, είμαστε αγωνιστές αραδιάζοντας θεωρίες, αλλά στην πράξη δε γίνεται τίποτα;
Δε χρειάζεται να μου απαντήσεις. Το έκανες ήδη.
ΥΓ. Δεν ανέφερα πουθενά ότι δεν έχω πολύ χρόνο. ΓΕΝΙΚΑ, δεν είπα αν έχω ελεύθερο χρόνο ή όχι. Είδες που τελικά κάποιοι διαβάζετε Ο,ΤΙ να 'ναι;