Πλακα μου κανεις ή εισαι παντελως ασχετη.
Με πολυ λιγα λογια διοτι εχω και δουλειες.
1ον: Σε αυτην την υποθεση,ειχαν εναν αιμοφυρτο και τον κλωτσαγαν σωρηδον.Μετα απο ο ζακ επαθε ανακοπη και μας χαιρετησε.
Βλεπε ποιος επετηνε το σοκ του.Ποιος; οεο;
Παμε παρακατω.Υποθεση πατρας: Η Ιριδα το μωρο της σιχαμερης οικογενειας,ΠΕΘΑΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.Μπορεις να το αντιληφθεις αυτο; Η αστυνομια αντι να παει επιτοπου οταν ενημερωθηκε να κανει αυτοψια,ΠΗΓΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 24ΩΡΟ.ΧΑΘΗΚΕ Η ΑΥΤΟΨΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.
Το υπολοιπο μηνυμα σου δνε το ειδα,αντεξα μονο 2 γραμμες,αλλα ηταν αρκετες.Κατα τα αλλα χαμενο πληκτρολογημα υποψιαζομαι απο διαφορα στοιχεια που εχω δει για σενα,αλλα τεσπα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 5 Μαΐου 2022
Α καλα το ''γιατροι'' τωρα το ειδα,ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΑ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΜΑΝΑ;
Με ξεπερνας.
Ελα..εχεις συγγενη αστυνομικο; φιλο; φαινεται!
Πραγματι ενα συστημα αμερικης χρειαζομαστε να ξεπαστρεβονται ολοι οι μαυροι ή οποιου μπατσου δεν του καθεται καλα η φατσα καποιου.ΝΑΙ..ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ! ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΖΗΜΤΜΑ.ΨΕΚΑΣΤΕ,ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ,ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!!
Τον πυροβόλησε εννέα φορές στην πλάτη και στα πλευρά #CNNgrNews
www.cnn.gr
Σε μια χώρα που οι καταδίκες αστυνομικών είναι εξαιρετικά σπάνιες #CNNgrNews
www.cnn.gr
Η δήμαρχος της πόλης αξιώνει το σώμα να αλλάξει πολιτική #CNNgrNews
www.cnn.gr
Το αστυνομικό τμήμα της Μινεάπολης έχει δώσει στη δημοσιότητα ένα βίντεο και μια φωτογραφία που δείχνουν τον άνδρα, τον Αμίρ Λοκ, να κρατά όπλο την ώρα που βρίσκεται κάτω από μια κουβέρτα, αφού τον ξύπνησαν οι αστυνομικοί που εισέβαλαν στο διαμέρισμά του #CNNgrNews
www.cnn.gr
Απείλησαν ότι θα τον σκοτώσουν καταγγέλλει ο μηνυτής #CNNgrNews
www.cnn.gr
Μήνυση και αγωγή από την μητέρα του παιδιού #CNNgrNews
www.cnn.gr
H δολοφονία πυροδότησε νέες διαδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά της αστυνομικής βίας #CNNgrNews
www.cnn.gr
Με εντολή της δημάρχου #CNNgrNews
www.cnn.gr
.......................................
Ναι...η λυση ειναι η ΑΜΕΡΙΚΗ πραγματι,πως δεν το ειχα σκεφτει;