Γιατί βρε Χάος...
αποκλείεται να τα λέει κάποιος έχοντας ΉΔΗ πράξει ανάλογα στο παρελθόν?
Αποκλείεται να έχει ήδη βιώσει κάποιος πως είναι το όλο σκηνικό και να απαντάει εκ του "ασφαλούς" ότι εγώ "α παπαπαα δεν θα το έκανα με τίποτα!" ?
Όχι καλή μου Κουέ, τίποτε δεν αποκλείω. Απλά η εμπειρία μου μ' έχει διδάξει να κρατώ μικρό καλάθι. Μακάριοι όσοι είναι αντάξιοι της ηθικής τους και δεν υποκρίνονται. Εγώ τους θαυμάζω, μιας και η ηθική είναι για μένα κάτι το προσωπικό, ως επιλογή και σέβομαι αυτούς που στέκονται ευθαρσώς μπροστά στις επιλογές τους. Αυτό που δεν δέχομαι είναι η προσπάθεια επιβολής της προσωπικής μας ηθικής ή ήθους αν θέλεις, στους υπόλοιπους. Δεν λέω ότι αυτό συμβαίνει με σένα ή με κάποιον συγκεκριμένο, όμως οι απόλυτα διατυπωμένες θέσεις ορισμένων συνομιλητριών παραπέμπουν σημειολογικά σε κάτι τέτοιο. Γι' αυτό και επαίνεσα τον
τρόπο διατύπωσης της άποψης της τελευταίας συνομιλήτριας.
δε βλέπω να μας μένουν και πολλές επιλογές... :p
..θα ακολουθήσουμε το δύσκολο δρόμο once again!
Πάντα υπάρχουν κι άλλες επιλογές, η σημερινή κοινωνία δέχεται, αλλά και διαφημίζει όλους τους δυνατούς συνδυασμούς. Εγώ πάντως προτιμώ τη γλύκα του μεσαίου

...χώρου.
Από την άλλη για αυτό τόνισα ότι αυτά που κάναμε τότε (εγώ τουλ!) δεν υπερέβαιναν το
"φάσωμα" ελαφριάς μορφής [καλέ ντρέπομαι να τα λέω αυτά πρωί πρωί

] οπότε...
Ειλικρινής απορία: Τι σημαίνει "φάσωμα" ρε κορίτσια, έχω μείνει γλωσσικά πολύ πίσω ο αδαής...
Αρχική Δημοσίευση από XRZ:
Μα γιατί δεν παραδέχεσαι ότι κάθε ανηθικότητα οφείλεται σε σατανικούς ανθρώπους που σε παρασέρνουν; Πάντα ένας σατανιστής φταίει για όλα, αφού εμείς των ελληνοχριστιανικών ιδεωδών κατέχουμε την απόλυτη αλήθεια και όποιος δεν την ακολουθεί...Στο Πυρ το Εξώτερον ρε!!!

Ξέρεις, λένε ότι η μεγαλύτερη επιτυχία του Καστανά ε...του Σατανά είναι να σε πείσει πως δεν υπάρχει. Άρα αν θεωρείς ότι δεν έχεις πέσει θύμα σατανιστών, ενώ έχεις κάνει τέτοιες φοβερές αμαρτίες, σε μια ηλικία που θα έπρεπε να είσαι αθώα παιδούλα, σημαίνει ότι πράγματι έχεις πέσει.

Αυτό το επιχείρημα το γουστάρω πολύ, γιατί είναι κυκλικό και αυτοαποδεικνύεται...
Αλήθεια αυτά τα... "αίσχη" τα έκανες όταν ήταν ο Κατσούλας στη φυλακή, ή πριν μπει; Μήπως αφού βγήκε από τη στενή η Μαργέτη; Εάν ναι, τότε μπορούμε να τα φορτώσουμε σ' αυτούς και να ξαναφάν δις ισόβια τα τομάρια

. Αλλιώς σημαίνει ότι υπάρχουν κι άλλα σατανικά κτήνη που επηρεάζουν τα μικρά παιδιά. Άσε αυτόν τον Κρόνο που έχει μπλέξει με το Μέταλ, όπου ως γνωστόν τα τραγούδια τα γράφει ο Εωσφόρος himself...
Θα μας κάψει ο Θεός ρε, θα μας ρίξει μυτζίθρα και θα μας κάνει τυρόπιττες (εμάς στη Σαλλονίκη θα μας κάνει μπουγάτσες βέβαια)