Φαντάρος και σχέση...

Καλησπέρα και από εμένα! Εγώ τα είχα γύρω στους 6 μήνες με στρατιωτικό. Αυτό σημαίνει Δευτέρα με Παρασκευή μέσα, έξοδος Παρασκευή(αν δεν τύχει κάτι έκτακτο) και ξανά μέσα την Κυριακή. Ο χρόνος που είχαμε οι δυο μας ήταν Παρασκευή και Σάββατο όπου συνήθως ήταν κουρασμένος... υπήρχαν μερικές μέρες στην εκπαίδευσή του που ήταν πολύ χάλια ψυχολογικά και εκεί είναι που δεν του πήγαινα κόντρα όσο και αν τον άκουγα στα χάλια του. Αν υπάρχει κατανόηση και υπομονή πραγματικά πιστεύω ότι θα προχωρήσει και θα κρατήσει η σχέση. Απλά θέλει υπομονή και να μην βάζετε και τα δικά σας νεύρα για συζήτηση, να μην εκφράζετε τα παράπονά σας εκείνη την ώρα που βλέπετε ότι η στιγμή είναι για αυτόν κρίσιμη!! Θα έρθει και η ώρα που θα μιλήσετε για την σχέση σας και τα θέματα που τυχόν έχετε. Είναι ψυχολογικός πόλεμος για αυτούς, υποφέρουν και οι ίδιοι, γιαυτό κάποιες φορές είναι καλό μόνο να τους ακούτε και να μην παρεμβαίνετε σε αυτά που λένε ή να τους λέτε πράγματα για να ξεχαστούν ή το πόσο κοντά χρονικά είναι η έξοδός του γενικά και μαζί σας!!!

Καλό κουράγιο και στους δύο, είναι δύσκολη περίοδος αλλά είναι και αυτή μια εμπειρία!!

Και ένα τραγούδι σχετικό....

https://www.youtube.com/watch?v=aBRs81c77xw

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οτι στο dating θα έπαιζε και αυτό...δεν το περίμενα...πραγματικα το να γνωρίσεις κάποια το 2026 είναι σαν να ψάχνεις για δουλειά...μόνο CV δεν στέλνουμε...
Μιλούσα με φίλη μου και μου λέει πως έβγαινε με έναν και όταν της είπε ότι δεν έχει τελειώσει στρατό ξενέρωσε τη ζωή της και μετα απο μια συζήτηση που είχαμε μου λέει πως πολλές έχουν ανάλογο ζήτημα...

Και μου το έθεσε πολύ απλά. Μου λέει δεν είναι ότι έχουν θέμα με τον στρατό σαν ιδέα, αλλά με ό,τι σημαίνει πρακτικά. Δηλαδή ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να φύγεις για μήνες και να μπει η σχέση σε pause. Και πολλές δεν ψήνονται να μπουν σε κάτι που από την αρχή έχει τέτοιο ρίσκο.Μετά το πήγε και στο επαγγελματικό. Ότι άμα δεν έχεις τελειώσει, φαίνεσαι λίγο στον αέρα. Δεν έχεις βάλει ακόμα μια σειρά, γιατί πάντα υπάρχει αυτό που εκκρεμεί και μπορεί να σε τραβήξει πίσω. Οπότε σε βλέπουν πιο “μεταβατικό” στάδιο. Και στο οικονομικό το έκανε ακόμα πιο ξεκάθαρο. Μου λέει πώς να κανονίσεις διακοπές, εξόδους, πράγματα γενικά, όταν ο άλλος είτε δεν μπορεί είτε ζορίζεται; Και αν γυρίσεις από στρατό άφραγκος και ψάχνεις δουλειά μήνες, μπαίνει όλο αυτό στη μέση. Δεν θέλει, λέει, να νιώθει ότι τραβάει μόνη της το βάρος. Και μου πέταξε και το καλύτερο: “δεν θέλω σπιτόγατο από ανάγκη”. Δηλαδή κάποιον που δεν κάνει πράγματα επειδή δεν μπορεί, όχι επειδή δεν θέλει...Γενικά πάντως, το dating το 2026 έχει γίνει πολύ πιο “πρακτικό”. Δεν είναι μόνο το αν ταιριάζετε σαν χαρακτήρες, αλλά αν κουμπώνετε και στη φάση ζωής, στα λεφτά, στο πρόγραμμα. Λίγο σαν check list φάση — αν δεν τσεκάρεις βασικά κουτάκια, δύσκολα προχωράει, όσο καλή κι αν είναι η χημεία.

Ναι για αυτό οι μισές είναι μόνες τους κ έχουν φτάσει στα 40.

Γιατί είναι εγωπαθεις και σε αδειάζουν στη πρώτη δυσκολία. Οι σημερινές γυναίκες μονο καλό περνάνε θέλουν και δεν παίρνουν καμια ευθυνη.

Αυτά που διάβασα είναι μαλακιες όλα. Δεν έχουν όρεξη φίλε. Ο άντρας ο σταθερός θα παρει ρίσκο μαζι τους όχι αυτες που λένε.

Για αυτό κ εγώ έχω το συστήματα κι της επαρχίας... Γνωριστήκαμε κ είσαι από Αθήνα κουκλα μ ; κανέναν θέμα για τα επόμενα 2 χρόνια θα κάνεις υπομονή. Όπως κ εγώ.

Αν θελεις. Αν δε θέλεις δε πειρσζει. Όπως αυτή π μ έτυχε προσφατα η κοπέλα θέλει έναν δίπλα της να τον βλέπει οπότε θέλει αυτή.

Είναι έξυπνο στην αρχή της σχέσης να εμφανίσεις κ κάποιες δυσκολίες για να δεις η απέναντι αν είναι άτομο που μπορείς να στηριχτείς πάνω της. Καμια σχεση δεν θα έχει μηδενικές δυσκολίες. Απλά αν μπλέξεις με εγωκεντρικό άτομο κακομαθημένο πας για χωρισμους παλι οπότε τεσταρε εξαρχής. Να χεις το κεφάλι σ ησυχο και αν αξίζει ο κόπος κ βλέπεις ότι η κοπέλα είναι καλή κ προσπαθεί κάνε διπλάσια προσπαθεια μέτα εσυ.

Αλλά οι πιο πολλες από αυτές π λες στο dating κακομαθημένες είναι για αυτό κ λένε τέτοια.

Σχέση στον στρατό είναι δίκοπο μαχαίρι. Είδα από σειρές μου να συμβαίνουν και τα δύο σενάρια: Α) χωρισμός (η άλλη είχε αρχίσει να χαζολογάει με τους άλλους συναδέλφους της δουλειάς όσο ο μπρο επηζε) και άσχημη ψυχολογική κατάσταση της σειρουλας.

Β) υποστήριξη σε τρομερά δύσκολες στιγμές. Από τα πρώτα καψώνια που μας είχαν κάνει κάτω στο Μεγάλο Πεύκο στον λόχο μου ήταν το ολικό ξύρισμα του κεφαλιού στο μηδέν της μηχανής. Ψυχολογία στο πάτωμα από όλους και εκεί που είσαι πεσμένος ψυχολογικά στο κρεβάτι σου να ακούς από δίπλα τη σειρούλα να μιλάει βιντεοκλήση με την κοπέλα του και μια γυναικεία φωνή να λέει "τι όμορφος που είσαι, σε πήγε".

Για αυτό αφήστε τις σεξιστικές μλκιες για γυναίκες το ένα και γυναίκες το άλλο και όχι CV και όχι το άλλο. Για κάθε Α περίπτωση, υπάρχει και μια Β περίπτωση. Φροντίστε να πέσετε σε αυτήν και αντίστοιχα να είστε και εσείς αυτή η Β περίπτωση από μεριά σας.

Σχέση στον στρατό είναι δίκοπο μαχαίρι. Είδα από σειρές μου να συμβαίνουν και τα δύο σενάρια: Α) χωρισμός (η άλλη είχε αρχίσει να χαζολογάει με τους άλλους συναδέλφους της δουλειάς όσο ο μπρο επηζε) και άσχημη ψυχολογική κατάσταση της σειρουλας.

Β) υποστήριξη σε τρομερά δύσκολες στιγμές. Από τα πρώτα καψώνια που μας είχαν κάνει κάτω στο Μεγάλο Πεύκο στον λόχο μου ήταν το ολικό ξύρισμα του κεφαλιού στο μηδέν της μηχανής. Ψυχολογία στο πάτωμα από όλους και εκεί που είσαι πεσμένος ψυχολογικά στο κρεβάτι σου να ακούς από δίπλα τη σειρούλα να μιλάει βιντεοκλήση με την κοπέλα του και μια γυναικεία φωνή να λέει "τι όμορφος που είσαι, σε πήγε".

Για αυτό αφήστε τις σεξιστικές μλκιες για γυναίκες το ένα και γυναίκες το άλλο και όχι CV και όχι το άλλο. Για κάθε Α περίπτωση, υπάρχει και μια Β περίπτωση. Φροντίστε να πέσετε σε αυτήν και αντίστοιχα να είστε και εσείς αυτή η Β περίπτωση από μεριά σας.

Τι λές ρε φίλε... επιτρέπονται και τα τηλέφωνα στο θάλαμο ;

Εμάς στην ΣΝΔ... όταν έπεφτε ησυχαστήριο έκοβε βόλτες ο ΑΦ και αμα σε έπιανε να μιλάς στο τηλέφωνο δεν την έβλεπες καθόλου τη κοπέλα σου το σουκού.

Μη μιλήσω για το ότι υπήρχε 4αρι στο θάλαμο και αν ηταν καλό 4αρι μπορουσες σκαστά να μιλήσεις ελάχιστα αλλα κ πάλι έκοβε βολτες ο ΑΦ.

Μάλλον δεν έχετε περάσει και τόσο δύσκολες στιγμές όσο νομίζεις σε συνδυασμό οτι εγω χθες εγραψα για το dating στα 40 και όχι στα 20-25 που είσθε εσείς που καμία σχέση έχει για ευνόητους λόγους με το 40.

Για να μην αναφέρω οτι στην προπέδευση δεν υπήρχαν κάν τηλέφωνα για 20 ημέρες.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ότι άμα δεν έχεις τελειώσει, φαίνεσαι λίγο στον αέρα. Δεν έχεις βάλει ακόμα μια σειρά, γιατί πάντα υπάρχει αυτό που εκκρεμεί και μπορεί να σε τραβήξει πίσω. Οπότε σε βλέπουν πιο “μεταβατικό” στάδιο.

Κοίτα Γιώργο , πέραν αυτων που έγραψες και σε κάποια συμφωνησα και εγώ χθές να έχεις στο μυαλό σου οτι όλα αυτα ειναι και δικαιολογίες.

Αν έχεις σημεία στην εμφάνιση σου που μπορείς να αλλάξεις προς το καλύτερο να το κάνεις πχ αν είσαι πολύ αδύνατος ή πολύ χοντρός... αν τα ρουχα σου ειναι παλιά κ έχεις παραμελήσει το ντύσιμο σου κτλ κτλ

αν έχεις πχ πιτυρίδα στο μαλλί (αστείο αλλα ισχύει) το διορθώνεις κ βλέπεις οτι το ενδιαφέρον απο το άλλο φυλο θα επανέλθει...ειδικα εσεις είστε μικροί. Ειστε πιο ανάλαφροι απο τη δική μας "σειρά".

Οπότε αν αρέσεις στην άλλη μια χαρά θα σε στηρίξει μια χαρα θα ενδιαφέρεται μια χαρα θα σε παίρνει τηλ κτλ κτλ δε λέμε τωρα να έχετε μια αποσταση 600-700 χλμ.... εκει εννοειται η απόσταση ειναι πρόβλημα.

Ειναι δηλαδή μια θαυμάσια ευκαιρία να προσέξεις σημεία που παλιά δεν σε ενδιέφεραν γιατί τον "ειχες δ΄σει το γαϊδαρο και χέστηκες" εχω εναν γνωστο 130 κιλά..... η γυναικα του μοντελάκι τωρα κάνουν το 2ο παιδί...

δεν τον νοιάζει... τον νοιάζει ; ενω εμεις κάθε μέρα χτυπιόμαστε στα γυμναστηρια και τις διατροφές θα μ πεις βεβαια το γουστάρουμε κ το κάνουμε αλλα ενδεικτικά κ μονο.

Για αυτο σ λέω... ο κόσμος μπορει να ειναι ενας παράλογος τόπος και ενας λογικός ταυτοχρονα για δυο ξεχωριστούς ανθρώπους. Οποτε δές τι μπορείς να βελτιώσεις και εκμεταλεύσου και τις σκατένιες φάσεις ας πούμε της ζωής σου.

Τελευταία επεξεργασία:

Ξέρεις κάποιες φορές δεν ισχύει ούτε το ένα ούτε το άλλο.
Εννοώ ότι μπορεί να έχει η κοπέλα όλη την καλή διάθεση να σε στηρίξει αλλά να το κάνει με τον λάθος τρόπο επειδή δεν μπορεί να μπει στην ψυχολογία σου και να λέει πράγματα που εσένα αντί να σε ενθαρρύνουν, σε αγχώνουν περισσότερο.

΄Ενα παράδειγμα:
΄Οταν ήταν φαντάρος ο αδελφός μου, ήταν σε σχέση με μια εξαιρετική κοπέλα και ήταν πολύ ταιριαστοί.
Είχαν τα ίδια ενδιαφέροντα, τον ίδιο προσανατολισμό, την ίδια νοοτροπία.
Τον πήρε τηλέφωνο η κοπέλα και του είπε ότι γίνεται ένα σημαντικό σεμινάριο στην Αμερική που ενδιέφερε πολύ και τους δύο και ότι αν το παρακολουθούσαν θα ήταν ένα + στο βιογραφικό τους.
Και του είπε επίσης ότι το είχε ψάξει μέσω του Υπουργείου Εθνικής ΄Αμυνας και επειδή επρόκειτο για επιμόρφωση μπορούσε να κάνει την σχετική αίτηση για να δικαιολογήσει μια άδεια και να πάνε.
Κατά την άποψή της λοιπόν αυτό ήταν το τερπνόν μετά του ωφελίμου επειδή και ο αδελφός μου θα έπαιρνε μια ανάσα από τον στρατό και θα έκαναν ένα ταξίδι μαζί, να βρεθούν, να τα πούνε κτλ.

Ο αδελφός μου τότε ήταν χωμένος στον μικρόκοσμο του στρατού και ήταν ας το πούμε σε άλλη διάσταση, σε άλλον κόσμο, εκτός τόπου και χρόνου της κανονικής ζωής.
Το μόνο που ήθελε ήταν να κυλήσει όσο γρηγορότερα γινόταν αυτό το διάστημα και να επανέλθει στην κανονικότητά του.
Αυτό που του είπε η κοπέλα του, δεν το χωρούσε το μυαλό του.΄Ηταν κάτι "ξένο" γι΄αυτόν στην φάση που βρισκόταν.
Ο αδελφός μου προσπαθούσε να της εξηγήσει την ψυχολογία του, η κοπέλα δεν μπορούσε να καταλάβει αυτά που της έλεγε και επέμενε με αποτέλεσμα να τσακωθούν και να στενοχωρηθούν και οι δύο επειδή και οι δύο θεωρούσαν ότι ο ένας δεν μπορούσε να καταλάβει τον άλλον.
ΟΚ, τα ξαναβρήκαν μετά αλλά θέλω να πω ότι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις.
Δεν είναι όλα ή άσπρο ή μαύρο.

ΟΚ, τα ξαναβρήκαν μετά αλλά θέλω να πω ότι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις.
Δεν είναι όλα ή άσπρο ή μαύρο.

Τα ξαναβρήκαν γιατί ειναι και μικροί... δεν έχουν καεί σε συνεχούς χωρισμούς μια το ένα μια το άλλο και πιστευουν οτι οντως μπορουν μακροπρόθεσμα να κάνουν κάτι μαζί.

Τωρα αν η άλλη έχει ξεπεράσει τα 35 και έχει ιστορικό χωρισμών και διενέξεων και δεν έχει σκοπό να σταματήσει αυτο το μοτίβο με το να ρίξει κ λίγο νερό στο κρασάκι της.... χάσιμο χρονου να ξεκινησεις κάτι μαζί της.

Τ λέω με απόλυτη γνώση και άποψη. Γιατι ειναι σημαντικότερο να προφυλάξεις τον ψυχικό σου κόσμο και το χρονο σου απο το να σ πούν σεξιστή σε ένα φόρουμ.

Για αυτό αφήστε τις σεξιστικές μλκιες για γυναίκες το ένα και γυναίκες το άλλο και όχι CV και όχι το άλλο.
Να' τος, καβάλα στο λευκό του άτι, έτοιμος πάντα και πάντα σε εγρήγορση να πολεμήσει το τέρας της πατριαρχίας, όπου το πετύχει.
1000001484.jpg

Μέχρι να τη φάει και αυτός και να δει τα πράγματα πιο ρεαλιστικά γιατι πλέον ακόμη και αν η άλλη σου εμφανισθεί ως ο απόλυτος έρωτας με ενθουσιασμούς δοτικότητες κτλ και πάλι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν στο μέλλον δεν της βαρέσει και σε αδειάσει.

Ξέρω ξερω.... εμείς θα φταίμε που δεν είμαστε οι άντρες αξίας να τις κρατήσουμε.

Θα έλεγε κανείς πως επιδιώκεται μια δυναμική στις σχέσεις ωστε οι γυναικες να ειναι απο πάνω ;;; πχ απο τη στιγμή που η αλλη ειναι σε στύλ "Κοιτα μη μ παραζαλίζεις και πολύ το.... γιατί εγω εχω επιλογές και φευγω αμα λάχει" οπότε για ποια ίση μεταιχείριση και ισότητα μιλάμε μετά. Απλά θα κάνεις ότι σ λέει για να έχεις γκομενα.

Ωχ ωχ ωχ τι λέει ο μισογύνης - σεξιστής !!! :laugh:

Τελευταία επεξεργασία:
Σιγά το προβλημα . Αν εισαι σίγουρη για τον άνθρωπο που έχεις απέναντι σου και αν υπάρχει συμβατοτητα, κοινά ενδιαφέροντα, έρωτας... Η απουσία λόγω στρατου δεν είναι και τόσο πια μεγάλο ζήτημα. Ιδίως στις μέρες μας με τα διαδικτυακά μέσα επικοινωνίας. Εγώ σε εκείνη τη φάση με την τότε σχέση μου και στη Μυτιλήνη σηκώθηκα και πήγα να τον βρω και στην Αθήνα κλπ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back