Ρε πάνθηρα στις δικές σας ηλικίες πως να κάνετε υπομονή δύο χρόνια;
Για τέτοιους ακριβώς λόγους κατάντανε 40 ετών και μονές. Γιατί πετάνε τα χρόνια σε σχέσεις οι οποίες δεν πρόκειται να κρατήσουν επειδή άργησαν τα πρώτα βήματα.
Η απόσταση λειτουργεί μόνο για λίγο και εφόσον υπάρχει ήδη μια εμπιστοσύνη.
Τώρα να τον γνωρίσεις τον άλλον από το ινστα και να πεις οκ θα βλεπομαστε τα σκ για 2 χρόνια...
Είναι αυτη σχέση που θα μάθεις τον άλλον καλά για οικογένεια;
Όχι.
Θα σε ενδιέφερε να ακουσεις την άποψη μου πανω σε αυτό ; επειδή αντιλαμβάνομαι οτι εχεις ήδη μια ισχυρή αντίθετη πεποιθηση. Όποτε αν δεν ενδιαφέρει μη τα γράφω κ τσαμπα κ κουραζω.
Πάντως τέτοιες ιστορίες υπάρχουν και σε πολυ κοντινό μου κυκλο οι οποίες αριθμούν ήδη 3 χρόνια σχέσης η οποία ξεκίνησε με το ένα άτομο σε απόσταση και συνεχίζει...
Παντα έτσι ήταν, παλιά πιο πολύ, απλά τώρα είμαστε σε ηλικία που τα βλέπουμε μπροστά μας. Ρεαλιστικά μιλώντας πρέπει να υπάρχουν και αυτά για να σταθεί μια σχέση.
Πχ θα εμπλεκες εσύ με μια βυθισμένη στα χρέη; Ή κάποια που έχει τελείως διαφορετική ζωή; Δύσκολο.
Ρεαλιστικά μιλώντας λοιπόν. Για ποιόν λόγο ο άλλος να πάρει το ρίσκο να είναι μαζί σου όταν έχεις εξαρχης αυτη τη τάση της επικριτικότητας και εξηγώ :
1. Σε χαλάει που η εργασία του ειναι στην επαρχία (Πρέπει να τον έχουμε εκει που θέλουμε εμείς)
2. Σε χαλάει που δεν έχει το χαρακτήρα που θές (οκ σε αυτό).
3. Σε χαλάει που ειναι άεργος και τα έχει βρει έτοιμα και δεν δουλευει οσο εσύ.
4. Αν δεν ειναι το 4 τότε σε χαλάει που "ειναι βυθισμένος στα χ΄ρεη" λές και υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να αυτονομηθεις απο τη πατρική φιγούρα όταν δεν γεννήθηκες πλούσιος αν δεν πάρεις δάνεια...
5. Σε χαλάει εάν ο άλλος εχει προβληματα με το σπίτι του πχ εχει τη μάνα του ή τον πατέρα του που ας πούμε έχουν κάποιες δυσκολίες και χρειάζονται κάποια βοήθεια.....
γενικα απο οσο έχω καταλάβει και με την αντίληψη πλέον των 40 ετών και τις όποιες εμπειρίες παρακαταθήκη σας χαλάει τονα σας χαλάει ταλλο... και δεν θέλετε να "ρισκαρετε"
ο αλλος γιατι να ρισκάρει να ανοιχτει λοιπόν.. για να ειναι μια ζωή στο τρέξιμο μην σας χάσει ;
τωρα έχεις μια απάντηση γιατί οι σχέσεις έχουν καταντήσει έτσι γιατί ο καθένας και η κάθεμια δε ψάχνουν να φτιάξουν κάτι και να δεχτούν εναν άνθρωπο όπως ειναι... τα θέλουν ολα δικά τους εξαρχής και τριγυρνάνε με το φύλλο ελέγχου (ΦΑΕ) να τικάρουν τα κουτάκια σαν επιθεωρήτες και να διασφαλίσουν οτι όλα καλά και προχωράμε. Ε μεινε μονος σου καλύτερα να εχεις τον απολυτο (ας πουμε) έλεγχο της ζωής σου.
Ναι βρε το ξέρω.

Ε αμα έχετε την ίδια άποψη... όλα καλά.
επιφανειακά την ίδια άποψη έχετε... να δούμε αν το θέμα βάθαινε ποσο θα συμφωνούσατε κτλ.
Όλα τα ζευγάρια τις ίδιες απόψεις είχαν.... και μετά απο καιρό... ξαφνικά διαζύγιο και όλοι εμειναν εμβρόντητοι.