Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.901 μηνύματα. Παρασκευή στις 11:39 Ο Πάνθηρας!: #61 Παρασκευή στις 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ναι τα βρίσκουν αλλά οικογένεια πότε και πώς θα κάνουν; Δύσκολο. Click για ανάπτυξη... θΑ ΠΆΡΕΙ μια μετάθεση αυτός όπου να ναι και θα έχει ηδη δοκιμαστεί η σχέση. Εγω του είπα να πάρει πάντως. Αλλα κ αυτος δε ριχνει νερό στο κρασί του... θέλει να πάει ακριβως στο σπίτι του. Θα τη χάσει την άλλη κ ειναι κ καλή περίπτωση απο οτι καταλαβαινω. Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.427 μηνύματα. Παρασκευή στις 11:40 Η Grand Duchess: #62 Παρασκευή στις 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Μικρό δάνειο τα 20.000 ευρώ +2.000 ευρω η πιστωτική δεν τα λές αλλα οκ προφανώς κ πλέον δεν θα το έκανα. Ειχα όμως χρέη. Η πιστωτική εαν δεν έβγαινε μια αποστολή να πάω και να γυρισω με 5000 άκρη στους 2 μήνες δεν θα έβγαινε. Πραγματικα τη πληρωνεις 2-3 φορές ειναι υψηλότατο το επιτόκιο σε κατεστρεψε. Μονο για άτοκες δοσεις αξίζει. Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ Κώστα για δάνεια 50.000+ Πλας λέμε, τώρα τα 20 με σωστή διαχείριση και συνέπεια βγαίνουν. Αν σου πει όμως η άλλη έχω 100.000-150.000€....καληνυχτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: θΑ ΠΆΡΕΙ μια μετάθεση αυτός όπου να ναι και θα έχει ηδη δοκιμαστεί η σχέση. Εγω του είπα να πάρει πάντως. Αλλα κ αυτος δε ριχνει νερό στο κρασί του... θέλει να πάει ακριβως στο σπίτι του. Θα τη χάσει την άλλη κ ειναι κ καλή περίπτωση απο οτι καταλαβαινω. Click για ανάπτυξη... Είδες; Στα λόγια μου έρχεσαι. Όταν περνάνε τόσα χρόνια και δεν γίνεται προσπάθεια να είναι κοντά το ζευγάρι, ε μετά σιγά σιγά σπάει. Ειδικά αν ένας από τους δύο θέλουν παιδιά. Πόσο να περιμένει η άλλη; Πηνελόπη θα γίνει; Θέλει θυσία. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.901 μηνύματα. Παρασκευή στις 11:42 Ο Πάνθηρας!: #63 Παρασκευή στις 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ναι καλέ Κώστα για δάνεια 50.000+ Πλας λέμε, τώρα τα 20 με σωστή διαχείριση και συνέπεια βγαίνουν. Αν σου πει όμως η άλλη έχω 100.000-150.000€....καληνυχτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 11:41 Είδες; Στα λόγια μου έρχεσαι. Όταν περνάνε τόσα χρόνια και δεν γίνεται προσπάθεια να είναι κοντά το ζευγάρι, ε μετά σιγά σιγά σπάει. Ειδικά αν ένας από τους δύο θέλουν παιδιά. Πόσο να περιμένει η άλλη; Πηνελόπη θα γίνει; Θέλει θυσία. Click για ανάπτυξη... Δε διαφωνώ σε αυτό. Προφανως πρέπει να ειναι κοντά για να την βοηθάει. Εγω πιο πολύ διαφωνησα σε αυτό που γράψατε οτι να μην ξεκινήσει κάν κάτι αν ειναι απο απόσταση. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 thenutritionist stephanil American Economist Debugging_Daemon Paragontas7000 GeorgePap2003 Scandal Kate1914 Angelikaaa Entropy24 Ωρορα Wonderkid camil charmander Jim_2004 touvlo taketrance fourkaki chester20080 fortheloveofshizaya professor1 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ναι τα βρίσκουν αλλά οικογένεια πότε και πώς θα κάνουν; Δύσκολο. Click για ανάπτυξη... θΑ ΠΆΡΕΙ μια μετάθεση αυτός όπου να ναι και θα έχει ηδη δοκιμαστεί η σχέση. Εγω του είπα να πάρει πάντως. Αλλα κ αυτος δε ριχνει νερό στο κρασί του... θέλει να πάει ακριβως στο σπίτι του. Θα τη χάσει την άλλη κ ειναι κ καλή περίπτωση απο οτι καταλαβαινω.
Grand Duchess Επιφανές μέλος Η Grand Duchess δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.427 μηνύματα. Παρασκευή στις 11:40 Η Grand Duchess: #62 Παρασκευή στις 11:40 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Μικρό δάνειο τα 20.000 ευρώ +2.000 ευρω η πιστωτική δεν τα λές αλλα οκ προφανώς κ πλέον δεν θα το έκανα. Ειχα όμως χρέη. Η πιστωτική εαν δεν έβγαινε μια αποστολή να πάω και να γυρισω με 5000 άκρη στους 2 μήνες δεν θα έβγαινε. Πραγματικα τη πληρωνεις 2-3 φορές ειναι υψηλότατο το επιτόκιο σε κατεστρεψε. Μονο για άτοκες δοσεις αξίζει. Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ Κώστα για δάνεια 50.000+ Πλας λέμε, τώρα τα 20 με σωστή διαχείριση και συνέπεια βγαίνουν. Αν σου πει όμως η άλλη έχω 100.000-150.000€....καληνυχτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: θΑ ΠΆΡΕΙ μια μετάθεση αυτός όπου να ναι και θα έχει ηδη δοκιμαστεί η σχέση. Εγω του είπα να πάρει πάντως. Αλλα κ αυτος δε ριχνει νερό στο κρασί του... θέλει να πάει ακριβως στο σπίτι του. Θα τη χάσει την άλλη κ ειναι κ καλή περίπτωση απο οτι καταλαβαινω. Click για ανάπτυξη... Είδες; Στα λόγια μου έρχεσαι. Όταν περνάνε τόσα χρόνια και δεν γίνεται προσπάθεια να είναι κοντά το ζευγάρι, ε μετά σιγά σιγά σπάει. Ειδικά αν ένας από τους δύο θέλουν παιδιά. Πόσο να περιμένει η άλλη; Πηνελόπη θα γίνει; Θέλει θυσία. Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.901 μηνύματα. Παρασκευή στις 11:42 Ο Πάνθηρας!: #63 Παρασκευή στις 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ναι καλέ Κώστα για δάνεια 50.000+ Πλας λέμε, τώρα τα 20 με σωστή διαχείριση και συνέπεια βγαίνουν. Αν σου πει όμως η άλλη έχω 100.000-150.000€....καληνυχτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 11:41 Είδες; Στα λόγια μου έρχεσαι. Όταν περνάνε τόσα χρόνια και δεν γίνεται προσπάθεια να είναι κοντά το ζευγάρι, ε μετά σιγά σιγά σπάει. Ειδικά αν ένας από τους δύο θέλουν παιδιά. Πόσο να περιμένει η άλλη; Πηνελόπη θα γίνει; Θέλει θυσία. Click για ανάπτυξη... Δε διαφωνώ σε αυτό. Προφανως πρέπει να ειναι κοντά για να την βοηθάει. Εγω πιο πολύ διαφωνησα σε αυτό που γράψατε οτι να μην ξεκινήσει κάν κάτι αν ειναι απο απόσταση. Προηγούμενη 1 2 3 4 First Προηγούμενη 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 4 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: Μικρό δάνειο τα 20.000 ευρώ +2.000 ευρω η πιστωτική δεν τα λές αλλα οκ προφανώς κ πλέον δεν θα το έκανα. Ειχα όμως χρέη. Η πιστωτική εαν δεν έβγαινε μια αποστολή να πάω και να γυρισω με 5000 άκρη στους 2 μήνες δεν θα έβγαινε. Πραγματικα τη πληρωνεις 2-3 φορές ειναι υψηλότατο το επιτόκιο σε κατεστρεψε. Μονο για άτοκες δοσεις αξίζει. Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ Κώστα για δάνεια 50.000+ Πλας λέμε, τώρα τα 20 με σωστή διαχείριση και συνέπεια βγαίνουν. Αν σου πει όμως η άλλη έχω 100.000-150.000€....καληνυχτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 11:41 Αρχική Δημοσίευση από Πάνθηρας!: θΑ ΠΆΡΕΙ μια μετάθεση αυτός όπου να ναι και θα έχει ηδη δοκιμαστεί η σχέση. Εγω του είπα να πάρει πάντως. Αλλα κ αυτος δε ριχνει νερό στο κρασί του... θέλει να πάει ακριβως στο σπίτι του. Θα τη χάσει την άλλη κ ειναι κ καλή περίπτωση απο οτι καταλαβαινω. Click για ανάπτυξη... Είδες; Στα λόγια μου έρχεσαι. Όταν περνάνε τόσα χρόνια και δεν γίνεται προσπάθεια να είναι κοντά το ζευγάρι, ε μετά σιγά σιγά σπάει. Ειδικά αν ένας από τους δύο θέλουν παιδιά. Πόσο να περιμένει η άλλη; Πηνελόπη θα γίνει; Θέλει θυσία.
Πάνθηρας! Επιφανές μέλος Ο Πάνθηρας! δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Ψυχίατρος. Έχει γράψει 28.901 μηνύματα. Παρασκευή στις 11:42 Ο Πάνθηρας!: #63 Παρασκευή στις 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ναι καλέ Κώστα για δάνεια 50.000+ Πλας λέμε, τώρα τα 20 με σωστή διαχείριση και συνέπεια βγαίνουν. Αν σου πει όμως η άλλη έχω 100.000-150.000€....καληνυχτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 11:41 Είδες; Στα λόγια μου έρχεσαι. Όταν περνάνε τόσα χρόνια και δεν γίνεται προσπάθεια να είναι κοντά το ζευγάρι, ε μετά σιγά σιγά σπάει. Ειδικά αν ένας από τους δύο θέλουν παιδιά. Πόσο να περιμένει η άλλη; Πηνελόπη θα γίνει; Θέλει θυσία. Click για ανάπτυξη... Δε διαφωνώ σε αυτό. Προφανως πρέπει να ειναι κοντά για να την βοηθάει. Εγω πιο πολύ διαφωνησα σε αυτό που γράψατε οτι να μην ξεκινήσει κάν κάτι αν ειναι απο απόσταση.
Αρχική Δημοσίευση από Grand Duchess: Ναι καλέ Κώστα για δάνεια 50.000+ Πλας λέμε, τώρα τα 20 με σωστή διαχείριση και συνέπεια βγαίνουν. Αν σου πει όμως η άλλη έχω 100.000-150.000€....καληνυχτα Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: Παρασκευή στις 11:41 Είδες; Στα λόγια μου έρχεσαι. Όταν περνάνε τόσα χρόνια και δεν γίνεται προσπάθεια να είναι κοντά το ζευγάρι, ε μετά σιγά σιγά σπάει. Ειδικά αν ένας από τους δύο θέλουν παιδιά. Πόσο να περιμένει η άλλη; Πηνελόπη θα γίνει; Θέλει θυσία. Click για ανάπτυξη... Δε διαφωνώ σε αυτό. Προφανως πρέπει να ειναι κοντά για να την βοηθάει. Εγω πιο πολύ διαφωνησα σε αυτό που γράψατε οτι να μην ξεκινήσει κάν κάτι αν ειναι απο απόσταση.