Φεμινισμός στον 21ο αιώνα και ισότητα των 2 φύλων

ilias90

Διάσημο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 3,540 μηνύματα.
Σε γνωστό site του αναρχικού χώρου δεν υπάρχει πια η λέξη γυναίκες. Είναι «θηλυκότητες». Αλλά ακόμα περισσότερο γελάω όταν λένε τους ξένους «τα μεταναστά». Να μάθει κανένας Αφγανός πως τον λένε ουδέτερο και όχι άνδρα να τους βγάλει τον μπαλτά.
Όταν καταλάβουν οι γυναίκες ότι ο φεμινισμός στρέφεται κατά των (κανονικών) γυναικών θα είναι αργά.
Το ειρωνικό είναι ότι και εκεί οι άντρες άρχισαν να κάνουν κουμάντο, απλά είναι άντρες που φοράνε γυναικεία ρούχα ;)

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 31,822 μηνύματα.
Σε γνωστό site του αναρχικού χώρου δεν υπάρχει πια η λέξη γυναίκες. Είναι «θηλυκότητες». Αλλά ακόμα περισσότερο γελάω όταν λένε τους ξένους «τα μεταναστά». Να μάθει κανένας Αφγανός πως τον λένε ουδέτερο και όχι άνδρα να τους βγάλει τον μπαλτά.
Εκανα ενα ανώνυμο και καλα ερωτηματολογιο, για την αναπηρία και την προσβασιμότητα.

Λοιπόν, ξεκιναγε με "ποιο ειναι το βιολογικο σας φύλο" και εξηγούσε οτι "ειναι το φύλο που σας ανατεθηκε στη γέννηση". (απο ποιον άραγε μου ανατέθηκε, ποιός ξέρει; Λες να υπάρχει Θεος; )

Και συνέχιζε σε κάτι σαν (δε θυμαμαι ακριβως δε με αφηνει να μπω να το ξαναδω): "Με ποιο φυλο ταυτοποιείστε κοινωνικά"

Να τα μας λεω. Καλώς τα παιδια 3-0.

Εχουν παρεισφρήσει παντού.

ilias90

Διάσημο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 3,540 μηνύματα.
Εκανα ενα ανώνυμο και καλα ερωτηματολογιο, για την αναπηρία και την προσβασιμότητα.

Λοιπόν, ξεκιναγε με "ποιο ειναι το βιολογικο σας φύλο" και εξηγούσε οτι "ειναι το φύλο που σας ανατεθηκε στη γέννηση". (απο ποιον άραγε μου ανατέθηκε, ποιός ξέρει; Λες να υπάρχει Θεος; )

Και συνέχιζε σε κάτι σαν (δε θυμαμαι ακριβως δε με αφηνει να μπω να το ξαναδω): "Με ποιο φυλο ταυτοποιείστε κοινωνικά"

Να τα μας λεω. Καλώς τα παιδια 3-0.

Εχουν παρεισφρήσει παντού.
Το έχω ξαναβάλει. Η συγκεκριμένη ασκεί συστημική φεμινιστική θεραπεία βάσει του φύλου, αυτοί οι άνθρωποι έχουν ακαδημαϊκή αναγνώριση και επηρεάζουν άτομα και την κοινή γνώμη με την παράνοιά τους. Σε πρώτη ανάγνωση είναι για να γελάς, σε δεύτερη για να κλαις. Λένε ακριβώς αυτά που σε ρωτούσαν, ότι δηλαδή το φύλο είναι κάτι που σου αναθέτει ο γιατρός βάσει του τι γεννητικά όργανα έχεις και ότι αυτό είναι λάθος (μιλάμε για καθαρή τρέλα.)
Όχι, δεν είναι κακός ο φεμινισμός. Σατανικός είναι.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,094 μηνύματα.
Από περιέργεια πάντως κοιτώντας στα προγράμματα σπουδών κάποιων τμημάτων βλέπω πως διδάσκεται ως προπτυχιακό μάθημα η ανθρωπολογία των φύλων και οι φεμινιστικές προσεγγίσεις🤔 φαντάζομαι πως το περιεχόμενο τους προωθεί επίσημα θεωρήσεις που αγγίζουν ζητήματα προς αποφυγή για πολλούς.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 31,822 μηνύματα.
Από περιέργεια πάντως κοιτώντας στα προγράμματα σπουδών κάποιων τμημάτων βλέπω πως διδάσκεται ως προπτυχιακό μάθημα η ανθρωπολογία των φύλων και οι φεμινιστικές προσεγγίσεις🤔 φαντάζομαι πως το περιεχόμενο τους προωθεί επίσημα θεωρήσεις που αγγίζουν ζητήματα προς αποφυγή για πολλούς.
Θα σου κανω μια ερώτηση, μία μόνο: Και δεν σε προβληματίζει καθόλου, δεν σου λέει τίποτα, ότι προωθείται επίσημα στα πανεπιστήμια, πολλώ δε μάλλον παρά την αποφυγη των πολλών;

Αν δεν καταλαβεις που το παω, μου λες.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,094 μηνύματα.
Θα σου κανω μια ερώτηση, μία μόνο: Και δεν σε προβληματίζει καθόλου, δεν σου λέει τίποτα, ότι προωθείται επίσημα στα πανεπιστήμια, πολλώ δε μάλλον παρά την αποφυγη των πολλών;

Αν δεν καταλαβεις που το παω, μου λες.
Σαφώς και καταλαβαίνω, για αυτό μπήκα στον κόπο να κοιτάξω τα προγράμματα σπουδών. Και σκέφτομαι τα παιδιά που μπορεί να διαφοροποιούνται τελείως από τις προβαλλόμενες θεωρίες και όμως να πρέπει να τις αναπαράγουν .

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Σαφώς και καταλαβαίνω, για αυτό μπήκα στον κόπο να κοιτάξω τα προγράμματα σπουδών. Και σκέφτομαι τα παιδιά που μπορεί να διαφοροποιούνται τελείως από τις προβαλλόμενες θεωρίες και όμως να πρέπει να τις αναπαράγουν .
Πρώσσικο συστημα εκπαιδευσης. Απο ποιους δημιουργηθηκε και γιατί. Όποιος το βρει, και δει τα ονοματα, και ξερει λιγο απο background της αμερικανικης βιομηχανίας, ποιοι δημιουργησαν τη FED (ναι τη γνωστή), το φεμινισμό και πολύ αργότερα το woke κινημα μεταξυ άλλων πραγματων, δωρο μια σοκολάτα.

ilias90

Διάσημο μέλος

Τι δεν καταλαβαίνετε όταν λέω ότι στις κοινωνικές επιστήμες διδάσκουν σαν θέσφατο τη διάκριση βιολογικού και κοινωνικού φύλου και ότι άντρας - γυναίκα είναι κοινωνικές κατασκευές και ο καθένας ό,τι νιώθει;; Η Μποβουάρ ξεκίνησε όλη αυτή τη βλακεία με τις κοινωνικές κατασκευές, η ιέρεια του φεμινισμού. Και οκ, εγώ είμαι μισογύνης (για τα φεμίνια), τα βασικά των θεωριών τους όμως και τα διδάχτηκα και τα έχω ψάξει και μόνος μου.
Ό,τι λέει ο @Valder. Μποβουάρ, Σαρτρ και λοιποί, στους οποίους βασίστηκαν πολλά από αυτά που λέει σήμερα η γουοκ αηδία ήταν -μαντέψτε τι- σοσιαλιστές. Δεν υπάρχει τίποτα πιο διεφθαρμένο για τη Δύση, τίποτα που να μας μόλυνε περισσότερο διαχρονικά. Πέρα που τα δυο τους ήταν υπέρ της κατάργησης του ηλικιακού ορίου για την παιδεραστία, έτσι; Δεν τα ακούτε από πουθενά αυτά, ε;

Τελευταία επεξεργασία:

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,448 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,784 μηνύματα.

ilias90

Διάσημο μέλος

@ilias90
Κάνε αυτό το τεστ και στείλε τα αποτελέσματα

έχω περιεργεια :P
Αυτό το τεστάκι δείχνει πόσο μαζί πάνε φεμινισμός-αντιρατισμός-σοσιαλισμός και μαυρολατρεία. Λες και είμαι υποχρεωμένος να θαυμάζω τη μαύρη γυναίκα σαν καμιά ιερή αγελάδα να πούμε, έλεος.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλεται Οικονομολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 31,784 μηνύματα.
Τα δικά μου αποτελέσματα.

IMG_9239.png

• Ποσό ψυχικά ασταθής είναι αυτός/αυτή που έφτιαξε το test?? Τι άκυρες ερωτήσεις είναι αυτές;;

IMG_9237.png

ilias90

Διάσημο μέλος

Τα δικά μου αποτελέσματα.

View attachment 140181

• Ποσό ψυχικά ασταθής είναι αυτός/αυτή που έφτιαξε το test?? Τι άκυρες ερωτήσεις είναι αυτές;;

View attachment 140182
Μπράβο, Φωτάρα.
Κατά του φεμινισμού όλοι, αδέλφια. Κι ας μας λένε μισογύνηδες, δεν πειράζει.
Είναι όπως με τους λάθρο που μας λένε ρατσιστές. Το έχουν πει πλέον τόσες φορές που σταμάτησε να μας νοιάζει ;)

nearos

Διακεκριμένο μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,448 μηνύματα.
1729323081482.png

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,310 μηνύματα.
Ο φεμινισμός πλέον έχει καταντήσει αστείος. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να λυθούν όσον αφορά τα δικαιώματα της γυναίκας, είτε πάνω στο βωμό της θρησκείας ( δείτε Αφρική κτλ) είτε πάνω στη σεξουαλικοποιηση της, εννοείται πως ισχύει αυτό. Έχουμε πολλά να λύσουμε ακόμα.

Όμως είναι πολλές που θέλουν, δεν ξέρω, δηλαδή μιλάμε για ισότητα όχι να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτερες από τους άνδρες. Όλοι έχουμε χαρίσματα.

Καλώς ή κακώς πχ σε κάποια πράγματα εμείς είμαστε καλύτερες από τους άνδρες και σε κάποια άλλα είναι οι άνδρες καλύτεροι από εμάς. Δεν είναι κακό αυτό
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει το αντίθετο (πχ να ένας άνδρας να είναι φοβερός νηπιαγωγός ή μια γυναίκα καλή μηχανικός) , αλλά ούτε είναι αμαρτία να υπάρχει η τάση στα πράγματα. Έτσι υπάρχει και στη φύση, θα τα βάλουμε και με αυτή;

Σαν έννοια έχει βοηθήσει στη κοινωνία, εμείς τα έχουμε κάνει σκατα απλώς πια

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,954 μηνύματα.
Εγώ είμαι φεμινίστρια.-

Και ρατσίστρια και σαδίστρια...και όλα τα σε -ίστρια...

Άι στο καλό σας πια...

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο φεμινισμός πλέον έχει καταντήσει αστείος. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να λυθούν όσον αφορά τα δικαιώματα της γυναίκας, είτε πάνω στο βωμό της θρησκείας ( δείτε Αφρική κτλ) είτε πάνω στη σεξουαλικοποιηση της, εννοείται πως ισχύει αυτό. Έχουμε πολλά να λύσουμε ακόμα.

Όμως είναι πολλές που θέλουν, δεν ξέρω, δηλαδή μιλάμε για ισότητα όχι να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτερες από τους άνδρες. Όλοι έχουμε χαρίσματα.

Καλώς ή κακώς πχ σε κάποια πράγματα εμείς είμαστε καλύτερες από τους άνδρες και σε κάποια άλλα είναι οι άνδρες καλύτεροι από εμάς. Δεν είναι κακό αυτό
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει το αντίθετο (πχ να ένας άνδρας να είναι φοβερός νηπιαγωγός ή μια γυναίκα καλή μηχανικός) , αλλά ούτε είναι αμαρτία να υπάρχει η τάση στα πράγματα. Έτσι υπάρχει και στη φύση, θα τα βάλουμε και με αυτή;

Respect ❤️❤️
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ο φεμινισμός έχει καταντήσει το ίδιο γραφικός με τα pride. Τα 2 κινήματα είχαν σαν στόχο την ισότητα όμως κατέληξαν σε υστερικές συμπεριφορές που μισούν το λευκό είδος και τον θεσμό της οικογένειας.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μπράβο, Φωτάρα.
Κατά του φεμινισμού όλοι, αδέλφια. Κι ας μας λένε μισογύνηδες, δεν πειράζει.
Είναι όπως με τους λάθρο που μας λένε ρατσιστές. Το έχουν πει πλέον τόσες φορές που σταμάτησε να μας νοιάζει ;)

Οι φεμινίστριες δεν θέλουν ισότητα ανάμεσα στα 2 φύλα, απλά μισούν τους άντρες για κάποιον λόγο. Φυσικά και δεν είναι όλες το ίδιο, αναφέρομαι απλά στις ακρότητες που βλέπουμε.

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3,177 μηνύματα.

Ίσως ότι είναι ''αντρικό'' είναι πιο εξυψωμένο σε σχέση με το ''γυναικείο'' γιατί και η ιστορία γράφτηκε από άντρες και η φωνή της γυναίκας δεν μετρούσε και πολύ.

Κάποτε για παράδειγμα συνήθως οι γυναίκες μάζευαν καρπούς και οι άντρες ασχολούνταν με το κυνήγι . Η μια ''φεμινιστική'' λύση είναι να δώσεις την ίδια αξία στις δυο δραστηριότητες χωρίς να υποβαθμίσεις κάποια , η άλλη λύση είναι να επικεντρωθείς στο ότι και οι γυναίκες κυνηγούσαν.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11,182 μηνύματα.
Για αυτό θα έφυγε ο Devil.
Του ρίξατε την διάθεση για σεξ ρε σατανάδες με τέτοιες συζητήσεις.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Για αυτό θα έφυγε ο Devil.
Του ρίξατε την διάθεση για σεξ ρε σατανάδες με τέτοιες συζητήσεις.
Πνιγμός με αζάχαρο φραπέ! :lol:

Η Τζενάρα η τρανς η μεγάλη η επικιά ΤΑ ΕΙΠΕ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ. Για ακούστε την παρακαλώ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια