Θα μιλαω οσο θελω και δεν μπορεις να κανεις τιποτα για αυτο συνεπως ξεκολα, αν εσυ τσουβαλιαζεις λεγοντας πασακους τοτε εσυ η ιδια λες και το μπαμπακα σου πασα.
Δεν μου λες βρε ματια μου, οταν το παιδι 4 ετων ξυπναει το πρωι και η μαμα του λειπει απο το σπιτι τι σκατα θα κανει? Πιστευεις οτι ειναι οκ για ενα παιδι 3-4-5...10-11-12 ετων να περναει ολη τη μερα μονο του και οι γονεις μονο να το ταιζουν και να το ποτιζουν? Ναι *τεχνικα* τελειως μπορεινα το μεγαλωσει οποιοσδηποτε, μαμα, μπαμπας, νταντα, γιαγια, παππους οτιδηποτε, αλλα οπως καταλαβαινεις ΚΑΠΟΙΟΣ θα πρεπει να κανει τη...ΜΑΜΑ. Γιατι η μαμα θα δουλευει. Συνεπως γιατι το εκανε το παιδι, για να το μεγαλωσει καποια/ος αλλη?
Οκ θα ειναι δουλεια και των δυο γονιων, ΠΩΣ? Ο ενας θα δουλευει το πρωι ο αλλος το βραδυ? Μισες μισες μερες? Δεν θα βλεπονται ποτε, ο ενας απο τους δυο θα βρει γκομενα/γκομενο και παει η οικογενεια μετα. Πες μου ΠΩΣ ακριβως θα γινει αυτο.
Δεν λεει κανενας να μην ειναι καριεριστες οι γυναικες, να ειναι, ειναι καλυτερες απο τους 'σερνικους. Εισαστε σε ΟΛΑ καλυτερες, μα τη παναγια το πιστευω αυτο, αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να κανετε και παιδια και καριερα μαζι, απλα δεν γινεται χωρις να παραμεληθει κατι απο τα δυο.
Οχι ο λογος ηταν οι αντρες ειναι μειονεκτημα μεσα στο σπιτι. Ειναι βρομιαριδες, τρωνε πολυ, δεν δινουν σημασια. Η βιολογια μας προσδιοριζει οτι εσεις ειστε συλεκτριες, γιαυτο ξερετε περισοτερα χρωματα, μυριζετε καλυτερα και εχετε καλυτερες ικανοτητες οργανοσης.
Δεν ξερω, εσυ πες μου, γιατι σου αρεσουν οι αντρες με συμετρικο προσωπο, ευρωστα χαρακτηριστικα, φαρδιες πλατες, ψηλοι, με υγιη τριχωφυια και εντονη φωνη?
Βασικα γιατι σου αρεσουν οι αντρες? Επειδη το IVF ειναι ακριβο? Αποκλειεται να ειναι η βιοχημεια σου γιατι δεν ειμαστε στην περιοδο των σπηλαιων πια, το ξεπερασαμε αυτο.