Φεμινισμός στον 21ο αιώνα και ισότητα των 2 φύλων

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από yiannis:
Ε όχι και απαράδεκτο για να μπορείς να γ**** μία ολόκληρη χώρα πρέπει να έχεις και... κάτι για αυτό οι υπουργοί και ο πρωθυπουργός πρέπει να είναι άντρες:clapup: Άσε που στο προεδρικό μέγαρο έχουν μόνο τούρκικη λεκάνη οπότε γυναίκα πρόεδρος της δημοκρατίας δεν γίνεται. :D έξοδα τέτοια εποχή!
Αν σου φαίνετε αυτό ακραίο τι να πουν και στις ΗΠΑ που το μόνο που εκλέγουν εκεί είναι λευκό άντρα με λευκές ρίζες και καταγωγή!
:rofl: :rofl: :rofl:

Πάντως γιάννη πρόσεχε λίγο αυτό το "σκ*** ΗΠΑ" γιατί είναι λίγο ρατσιστικό... [smilie=4,26,20]
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Γιάννης

Περιβόητο μέλος

Ο Παπαφλέσσας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 4,851 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
:rofl: :rofl: :rofl:

Πάντως γιάννη πρόσεχε λίγο αυτό το "σκ*** ΗΠΑ" γιατί είναι λίγο ρατσιστικό... [smilie=4,26,20]

Μα βρε Michelle μου δεν είπα ότι δεν είμαι ρατσιστής με της ΗΠΑ και λυπάμε αλλα έβαλα την πραγματική μου άποψη. Τι να κάνεις άστο θα το σουτάρω άμεσα :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Απλά στο είπα για να προσέχεις, δεν χρειάζεται να το σουτάρεις, είπαμε! :)
Πάντως μην με κράξετε αλλά τις λατρεύω τις ΗΠΑ!! :redface: Όχι φυσικά σαν πολιτική αλλά τους ανθρώπους, τις πόλεις... Είναι το μόνο κράτος τους εξωτερικού που όποτε εφευγα απο εκεί πλάνταζα στο κλάμα... Αν ποτέ πήγαινα να ζήσω στο εξωτερικό μόνο εκεί θα ήθελα να παω... Ίσως βέβαια να έχω διαφορετική άποψη επειδή είχα συγγενείς εκεί και ήταν αλλιώς απο το να παηγαίνεις με γκρούπ... Πάντως έχω να πάω 2 χρόνια (λόγω σχέσης) και μου λείπουν απίστευτα... (αλλά τι να κάνουμε, καλύτερα να μου λείπουν οι ΗΠΑ παρά το μωρό μου :inlove: ) :redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Insomniac

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Insomniac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 876 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:
Σκέψου τι τραβάνε/με δλδ οι αριστερές φεμινίστριες :P :P


Σχετικά με το θέμα μας τώρα....
Ειλικρινά δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να απαντήσω για ποιό λόγο θα έπρεπε οι γυναίκες να είναι ισότιμες με τον άνδρα και γιατί πρέπει να το διεκδικούν....
όποιος θέλει να το καταλάβει, το καταλαβαίνει... όποιος δεν θέλει, δεν πρόκειται να το καταλάβει ότι κι αν πω εγώ με όποια επιχειρήματα :)


Αρχικα, lol!

Κατα δευτερον, στη δευτερη παραγραφο αναφερεσαι στα δικα μου λεγομενα; :worry: :confused: Ειλικρινα δεν καταλαβα! (αν θυμασαι πες μου, για να ξερω αν πρεπει να απαντησω ή οχι!)


Αρχική Δημοσίευση από kleftra:
Υπάρχει μια μικρή σύγχυση όσων αφορά τον ορισμό της ισότητας.
Η ισότητα που αρχικά διεκδικήθηκε και παρεξηγήθηκε στην πορεία αφορά μόνο πολιτικά δικαιώματα δλδ δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι,δικαίωμα στην μόρφωση,δικαίωμα στην εργασία κτλ.Για αυτή την ισότητα έγιναν οι πρώτοι αγώνες απο τις σουφραζέτες και νομίζω ότι όποιος σήμερα πρεβεύει ότι στις γυναίκες δεν θα έπρεπε να δοθούν αυτά τα δικαιώματα είναι απλά αξιολύπητος.
Η ισότητα σε καμμία περίπτωση δεν αναφερόταν σε πλήρη εξίσωση των δύο φύλων,υπάρχουν όπως γράφτηκε βιολογικές διαφορές,αν τα δύο φύλα ήταν όμοια τότε ποιος ο σκοπός της ύπαρξης δύο κι όχι ενός.
Οι διαφορές αυτές όμως σε τίποτα δεν καθιστούν ισχυρότερο το ένα έναντι του άλλου γιατί άλλες ικανότητες έχει το μεν κι άλλες το δε και ως γνωστόν ανόμοια πράγματα δεν συγκρίνονται.
Το άσχημο νόημα που δίνεται πλέον στις μέρες μας για τον όρο φεμινισμός οφείλεται στις υπερβολικές ενέργειες των πρόσφατων εκπροσώπων του.Στην άτοπη προσπάθεια τους να αποδείξουν ότι υπερτερουν και υποκαθιστούν πλήρως το ανδρικό φύλο.Εκεί κάπου χάθηκε η μπάλα,παν μέτρον άριστον.

Σαν άτομο δεν νοιώθω την ανάγκη να αποδείξω ότι υπερτερώ ή υστερώ απο οποιοδήποτε άλλον οποιοδήποτε φύλου.Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και στις ικανότητες μου.Θεωρώ ότι μπορώ να αντεπεξέλθω σε πολλές εκφάνσεις της ζωής,χαίρομαι που έχω δικαίμωμα να εργαστώ,να εκφράσω τη γνώμη μου,να συντηρήσω μόνη τον εαυτό μου(και ξέρω σε ποιες το χρωστάω αυτό) όμως δεν θέλω να μάθω να κατουράω όρθια (όπως και κανείς άντρας δεν θα ήθελε να κυοφορήσει ή να αδιαθετήσει).

Συμφωνω απολυτα
και νομιζω οτι πανω κατω τα ιδια ειχα πει και εγω πριν λιγα posts.


Αρχική Δημοσίευση από giostau:
Ειδικά για την F1 παραλίγο να γινόταν πραγματικότητα η πρώτη γυναίκα οδηγός στο επερχόμενο πρωτάθλημα...
Κάποια ομάδα (δεν θυμάμαι σίγουρα, νομίζω η Minardi) είχε στα πλάνα της να προσλάβει την Katherine Legge...
Ακόμη το '92 η Giovanna Amati είχε αγωνιστεί σε αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος... (δεν θυμάμαι αποτελέσματα κλπ)

Ακόμη μην ξεχνάμε ότι ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο WRC, Sebastian Loeb, τρέχει με γυναίκα συνοδηγό!!!

1) Giovanna Amati: 3 συμμετοχες...3 φορες DNQ (Did not qualify - Δεν προκριθηκε...καν!Ορος/κανονισμος που υπαρχει ωστε να απαγορευεται η συμμετοχη στους πολυ αργους οδηγους που μπορει να προκαλεσουν ατυχημα λογω της ταχυτητας-απειριας-ανικανοτητας τους )

2) Katherine Legge: δοκιμαστηκε και απορριφθηκε...απο την Minardi!! Για οποιον ξερει απο F1...αυτο τα λεει ολα! :whistle:

3) Γιατι σου κανει εντυπωση (το συμπεραινω απο τα "!!!"); :confused: Το να εισαι συνοδηγος απαιτει απομνημονευση, συντονισμο, καλες επικοινωνιακες δυνατοτητες, κτλ...Γιατι να μην ειναι γυναικα; :)


Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:
χμ.... :hmm:

Για την F1 διαφωνώ γιατί από τη στιγμή που υπάρχουν γυναίκες στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, που τρέχουν στα WRC, όταν έχει περάσει στις αρχές του 80 μια Michelle Muton σε παγκόσμιο επίπεδο, αυτό σημαίνει ότι το θέμα αυτοκίνητο και γυναίκα δεν είναι κάτι περισσότερο από αγάπη και μεράκι.... και όχι μυική δύναμη... όχι περισσότερη εξυπνάδα...
Ναι χρειάζεται να έχει κάπως διαφορετικό τρόπο σκέψης απ την πλειοψηφία δεν διαφωνώ...

Αλλο το WRC, και αλλο η F1. ;) Στην F1 γυμναζονται πολλες ωρες την ημερα απλα και μονο για να αντεξουν τις πλευρικες και οχι μονο επιταχυνσεις που δεχονται κατα τη διαρκεια του αγωνα, ακολουθουν ειδικη διαιτα ωστε να μην λιποθυμησουν λογω εξαντλησης, κτλ (εκτος φυσικα του ταλεντου και της αγαπης που αναφερεις)

Στο WRC τα πραγματα ειναι πιο "αγνα" και πιο απλα. Αν εισαι ικανος, με ο,τι αυτο συνεπαγεται (ταλεντο, ικανοτητες στην οδηγηση, αντοχη στην πιεση, κτλ) θα πετυχεις. Δεν χρειαζεται τοσο να εισαι αθλητης, οσο οδηγος. Για αυτο και καποιες γυναικες εχουν εμφανιστει εκει, σε αντιθεση με την F1.:)

Για να ειμαι κατανοητος, δε λεω οτι ειναι κακο να γινει μια γυναικα οδηγος F1, ή οτι αυτο μας ξεχωριζει, απλα ξεκαθαριζω ποια ειναι τα δεδομενα.

Αρχική Δημοσίευση από yiannis:
Ο πρόεδρος της δημοκρατίας στην τελική δεν έχει κάποιο λειτουργικό ρόλο, στην πραγματικότητα είναι βιτρίνα, κάτι σαν τους τσολιάδες λέγονται προεδρική φρουρά αλλα μόνο φρουρά δεν είναι!
EDIT: Διαβασα σε αλλο θεμα οτι τελικα δεν ισχυει αυτο, οποτε ακυρα τα παρακατω!

(Ειλικρινα δεν το γνωριζα. Θεωρωντας ως δεδομενο οτι ισχυει: )

Δεν εχει σημασια. Αυτο που μετραει ειναι οτι τυπικα και πρακτικα μια γυναικα δεν μπορει να κατεχει το ανωτατο αξιωμα της χωρας (που σε καποιες περιπτωσεις, πχ πολεμου ή αν πεφτει η κυβερνηση αν θυμαμαι καλα, εχει σημασια και μαλιστα μεγαλη) το οποιο συνεπαγεται επισης οτι το ατομο αυτο ειναι ο "πρωτος πολιτης" της χωρας - μεταξυ ισων φυσικα. Και αυτο ειναι απαραδεκτο! :mad:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17,438 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Covenant:
Oτι αυτο δεν θα αλλαξει καθως ειναι καθαρα βιολογικη επιλογη οτι οι ανδρες ειναι πιο ικανοι απο τις γυναικες στο το πιο γρηγορο σπορ στον κοσμο.
Αυτό έχει επιστημονική τεκμηρίωση? :hmm:


Αρχική Δημοσίευση από Covenant:
Εδω πολλες δεν μπορουν να κουμανταρουν εναν αμαξι με 100 ιππους,οχι εναν πυραυλο που κοντευει τους 1000ους...εξαλλου η φυσικη κατασταση των ανδρων τους επιτρεπει να αντεξουν στις απαιτησεις μια κουρσας.
Ξέρω επίσης και κάμποσους άντρες που δεν μπορούν να κουμαντάρουν αμάξι 180 hp... και όχι... δεν το λέω απλά για να σου την πω!
Το να κουμαντάρει κάποιος ένα αμάξι 1000hp θέλει ΦΥΣΙΚΑ εκπαίδευση... δεν βγαίνει κανένας απ την κοιλιά της μάνας του ως οδηγός F1.
Και ναι ΣΥΜΦΩΝΩ ότι η πλειοψηφία των γυναικών έχει μεγαλύτερη δυσκολία στην οδήγηση απ ότι οι άντρες αλλά κατά την άποψη μου έχει να κάνει με την παιδεία τους και την διαπαιδαγώγιση τους.
Αλλιώς είναι να "μεγαλώνεις" και να "μαθαίνεις" και αλλιώς είναι να φτάνεις 18 και να ακούς για πρώτη φορά στη ζωή σου τη λέξη σασμάν.

Αρχική Δημοσίευση από Covenant:
Το ηξερες οτι χανουν ο καθενας τους απο τους οδηγους γυρω στα 5 κιλα ΚΑΘΕ φορα που αγωνιζονται;;;
Αυτό τώρα μου το λες για κακό??? :P
Και ναι.. το ήξερα :)



Αρχική Δημοσίευση από Covenant:
Δεν νομιζω να μπορει μια γυναικα,με την φυσικη κατασκευη της,να αντεξει κατι αναλογο...μιλαω οτι βιολογικα δεν μπορειτε να ανταποκριθειτε στο συγκεκριμενο θεμα οσο και να φωναζετε και να μην το καταλαβενετε..
όπως πολύ σωστά τοποθετήθηκες αυτή είναι η προσωπική σου άποψη περί βιολογικής αντοχής και όχι επιστημονικά αποδεδειγμένη.
Σε γενικές γραμμές, είναι επιστημονικά αποδεκτό ότι το γυναικείο σώμα και ο οργανισμός της είναι κατά πολύ πιο ανθεκτικά στις κακουχίες απ ότι ο άνδρας ακριβώς για να μπορεί να υπάρξει και μια γέννα.

Αρχική Δημοσίευση από Covenant:
ΠΟΤΕ δεν μιλουσα σε γενικες γραμμες,παντα για οτι μιλαω το γνωριζω σε βαθος και το εννοω καθε φορα,δεν απλα πεταω κατι τυχαιο για να σας δωσω να ασχολειστε...ΔΕΝ ειναι του στυλ μου αυτο ;)
Και καλά κάνεις και μπράβο σου :) δε νομίζω όμως ότι επειδή εσύ γνωρίζεις κάτι σε βάθος, δεν μπορούμε εμείς να έχουμε άλλη άποψη ε? :P
Και γω δεν μιλάω απ την κοιλιά μου, ούτε κουκουρούκου... και γω αυτά που λέω τα γνωρίζω και σε βάθος και σε πλάτος :P

Αρχική Δημοσίευση από Covenant:
Δεν διαφωνώ μαζί για χάρην της διαφωνίας... υπάρχουν άλλα πράγματα που έχεις πει και έχω συμφωνήσει (νομίζω :P )
Ναι αυτό το είπα εγω :P



Αρχική Δημοσίευση από Covenant:
2 γυναικες ομως θα μπορουσαν να σηκωσουν το ιδιο τσουβαλι με μεγαλυτερη ανεση απο οτι ενας ανδρας,λογικο δεν ειναι ;)
Πες το και στον εργολάβο αυτό που θα πρέπει να πληρώσει δύο μεροκάματα αντί για ένα :P αν είχαν όλοι οι εργολάβοι την δική σου άποψη θα ήταν ή χρεωμένοι ως τα αυτιά ή δεν θα υπήρχε καθόλου ανεργία :clapup:

Αρχική Δημοσίευση από Covenant:
Θεληση να υπαρχει και τοτε θα υπαρξει καθολικη ισοτητα οπως την ζητουν πολλες γυναικες...αλλα καμια δεν ειπε ναι,θα κανω ακριβως οτι και ο αντρας ακομα και στον μισο χρονο,γιατι πολυ απλα δεν θελετε!
Δεν υπαρχει δεν μπορω,υπαρχει δεν θελω.
Μάλιστα... είμαι σίγουρη λοιπόν ότι εσύ δεν γεννάς ένα μωρό επειδή δεν θές!
οκ... συμφωνώ λοιπόν :)
Δεν υπαρχει δεν μπορω,υπαρχει δεν θελω



Αρχική Δημοσίευση από Covenant:
Απο την αλλη ομως, στην πνευματικη δυναμη μπορειτε να μας συναγωνιζεστε (παρολο που και εκει ειμαστε διαφορετικοι,οπως με την δυναμη),αλλα ειστε σιγουρες οτι ειστε ακομα και εξυπνοτερες απο τους ανδρες...
όποια γυναίκα είναι σίγουρη ότι είναι εξυπνότερη από κάποιον άλλον άνθρωπο (γυναίκα ή άντρα δεν το διαχωρίζω) είναι σίγουρα χαζή :P


Αρχική Δημοσίευση από Covenant:
Δεν το βρισκεις λιγο παραλογο και παρανοικο να μην βαζετε ολα στην ιδια ζυγαρια οπως κανει ενας λογικος ανθρωπος;:hmm:
Δηλαδή εκτός απ το ότι μας καταλογίζεις αδυναμία να ανταποκριθούμε σε κάποια πράγματα που μπορεί ένας άντρας, μας λες και.... μη λογικούς ανθρώπους? :)
Μήπως γενικεύεις εδώ λιγουλάκι? γιατί όπως είπες και πιο πρίν....
Αρχική Δημοσίευση από Covenant:
ΠΟΤΕ δεν μιλουσα σε γενικες γραμμες,παντα για οτι μιλαω το γνωριζω σε βαθος και το εννοω καθε φορα


Αρχική Δημοσίευση από Covenant:
Αλλο με τα αμαξια τοτε (εχεις δει κανα ντομικαντερ πως ηταν τοτε ο μηχανοκινητος αθλητισμος;),αλλο το wrc (εν ετη 2005),καμια σχεση το ενα με το αλλο.
Το wrc μπορεις να το αγορασεις και να το εχεις για κανονικο αμαξι αμα θελεις.
Τωρα μου αναφερθηκες σε μια μεσα στα δισεκατομυρια...δεν εχω ακουσει ποτε κοπελα που να θελει να
γινει οδηγος ραλι...οσο για τις 2 ελληνιδες οδηγους wrc τις ξερω (μονο η μια ειναι καλη :P) και χαιρομαι
που καποιες καναν την υπερβαση και εξυγχρονιζονται σε σχεση με τις υπολοιπες...
Με μπερδεύεις εδώ... ψιλοαντιφάσκεις με όσα έλεγες πριν ή εγώ δεν κατάλαβα καλά....
είσαι χαρούμενος που έκαναν την υπέρβαση αλλά ευτυχώς που δεν υπάρχει γυναίκα οδηγός στην F1?
όσο για το ότι δεν έχεις ακούσει ποτέ γυναίκα να θέλει να τρέξει σε f1.. μάλλον δεν κινείσε σε σωστούς κύκλους γυναικών ;)


Αρχική Δημοσίευση από Covenant:
Ποσες γυναικες ξερεις νευροχειρουργους,καρδιοχειρουργους ;
Αλλο παιδιατρος και αλλο να μπαινεις και να επιδιορθωνεις του αλλουνου το σωμα και να ζει μετα σαν να μην ειχε τιποτα...
ναι σωστά... είναι άλλο πράγμα να έχεις την καρδιά κάποιου στα χέρια σου και άλλο πράγμα να έχεις τη ζωή ενός μωρού στα χέρια σου :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17,438 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Insomniac:
Αρχικα, lol!

Κατα δευτερον, στη δευτερη παραγραφο αναφερεσαι στα δικα μου λεγομενα; :worry: :confused: Ειλικρινα δεν καταλαβα! (αν θυμασαι πες μου, για να ξερω αν πρεπει να απαντησω ή οχι!)

nope δεν πάει για σένα :)
ήταν η αρχική μου σκέψη να μην εμπλακώ σε αυτό το θέμα αλλά... δεν τα κατάφερα :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Covenant

Δραστήριο μέλος

Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:
Αυτό έχει επιστημονική τεκμηρίωση? :hmm:
Ναι με βαση,για τον απλο και λογικο λογο οτι εχουμε μεγαλυτερη μυικη μαζα,μεγαλυτερες αντοχες (οχι στον πονο,μην μου το γυρισεις παλι στην γεννα και στην τεκνοποιηση,με αποτελεσμα να μπορει ο ανδρας να τα καταφερει.
Ο insomniac τα ανελυσε παραπανω,δεν ειναι μονο 1-2 τα πραγματα που σας απαγορευουν λογω βιολογικης κατασκευης σας να οδηγησετε f1,ειναι σωρια.



Ξέρω επίσης και κάμποσους άντρες που δεν μπορούν να κουμαντάρουν αμάξι 180 hp... και όχι... δεν το λέω απλά για να σου την πω!
Το να κουμαντάρει κάποιος ένα αμάξι 1000hp θέλει ΦΥΣΙΚΑ εκπαίδευση... δεν βγαίνει κανένας απ την κοιλιά της μάνας του ως οδηγός F1.
Και ναι ΣΥΜΦΩΝΩ ότι η πλειοψηφία των γυναικών έχει μεγαλύτερη δυσκολία στην οδήγηση απ ότι οι άντρες αλλά κατά την άποψη μου έχει να κάνει με την παιδεία τους και την διαπαιδαγώγιση τους.
Αλλιώς είναι να "μεγαλώνεις" και να "μαθαίνεις" και αλλιώς είναι να φτάνεις 18 και να ακούς για πρώτη φορά στη ζωή σου τη λέξη σασμάν.
τωρα τι σχεση εχουν οι τεχνικες γνωσεις και η διαπαιδαγωγηση σε μηχανολογικα με την ικανοτητα να οδηγησεις μια f1 δεν μπορω να καταλαβω...

όπως πολύ σωστά τοποθετήθηκες αυτή είναι η προσωπική σου άποψη περί βιολογικής αντοχής και όχι επιστημονικά αποδεδειγμένη.
Σε γενικές γραμμές, είναι επιστημονικά αποδεκτό ότι το γυναικείο σώμα και ο οργανισμός της είναι κατά πολύ πιο ανθεκτικά στις κακουχίες απ ότι ο άνδρας ακριβώς για να μπορεί να υπάρξει και μια γέννα.
Για επιστημονικα σου μιλαω,δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου ΟΛΑ οσα λεω εδω μεσα.Τα εχω διαβασει,παρακολουθησει,ψαξει απο μονος μου για τον ευατο μου,δεν κανω εικασιες και μιλαω για την αποψη μου.

Αυτο ειναι που μπερδευεται ολοι σας με εμενα...δεν αναφερομαι ποτε στην προσωπικη μου αποψη,οταν αναφερομαι με επιστημονικα στοιχεια.Ολα οσα αναφερω στεκουν και υπαρχουν.
Η προσωπικη αποψη μου υπαρχει σε αλλα θεματα που εκει μονο αυτο αρμοζει/χρειαζεται,οπως πχ. τα ερωτικα θεματα.


Και καλά κάνεις και μπράβο σου :) δε νομίζω όμως ότι επειδή εσύ γνωρίζεις κάτι σε βάθος, δεν μπορούμε εμείς να έχουμε άλλη άποψη ε? :P
Και γω δεν μιλάω απ την κοιλιά μου, ούτε κουκουρούκου... και γω αυτά που λέω τα γνωρίζω και σε βάθος και σε πλάτος :P


Ναι αυτό το είπα εγω :P
Χαιρομαι που εισαι ενημερωμενη :)




Πες το και στον εργολάβο αυτό που θα πρέπει να πληρώσει δύο μεροκάματα αντί για ένα :P αν είχαν όλοι οι εργολάβοι την δική σου άποψη θα ήταν ή χρεωμένοι ως τα αυτιά ή δεν θα υπήρχε καθόλου ανεργία :clapup:
Πεισε πρωτα εσυ τις γυναικες να στελεχωσουν και να χτισουν μια οικοδομη και ο εργολαβος θα βρει την ακρη,μην ανησυχεις ;)

Μάλιστα... είμαι σίγουρη λοιπόν ότι εσύ δεν γεννάς ένα μωρό επειδή δεν θές!
οκ... συμφωνώ λοιπόν :)
Δεν υπαρχει δεν μπορω,υπαρχει δεν θελω
Aυτο ειναι η βιολογικη διαφορα/ανισοτητα/ανικανοτητα.
Ο αντρας δεν μπορει να τεκνοποιησει οπως και εσεις δεν μπορειτε να κανετε παιδι μονες σας.Κοινως γνωστη ως η πιο γνωστη διαφορα μεταξυ των δυο φυλων.
Δεν ανεφερα για κατι που ΔΕΝ μπορειτε να κανετε (αμα θελετε και γκαζμα χειριζεστε),αλλα για κατι που μπορειτε και οντως δεν θελετε.

Αλλο γεννα και αλλο εργασια που θεωρητικα ειμαστε και εδω ισοτιμοι (αν και δεν γινεται για καποιους βασικους λογους σε ολα).Για ακομη μια φορα μια κανουμε εντελως ασχετα παραδειγματα..


Δηλαδή εκτός απ το ότι μας καταλογίζεις αδυναμία να ανταποκριθούμε σε κάποια πράγματα που μπορεί ένας άντρας, μας λες και.... μη λογικούς ανθρώπους? :)
Μήπως γενικεύεις εδώ λιγουλάκι? γιατί όπως είπες και πιο πρίν....
Οχι,μιλαω για αδυναμιες που δεν μπορουν να αναστραφουν,οπως ο αντρας να γεννησει παιδι.

Δεν μπορειτε να ανταπεξελθετε βιολογικα σε καποια (οπως και εμεις) πραγματα,αλλα στο τομεα της εργασιας θεωρητικα μπορειτε...το θεμα ειναι οτι δεν θελετε (περα των επαγγελματων που δεν μπορειτε-F1) να κανετε
ολες τις αθλιες/βρωμερες/ανθυιγιεινες δουλειες που κανει ενας αντρας για τους λογους που ολοι ξερουμε.

Με μπερδεύεις εδώ... ψιλοαντιφάσκεις με όσα έλεγες πριν ή εγώ δεν κατάλαβα καλά....
είσαι χαρούμενος που έκαναν την υπέρβαση αλλά ευτυχώς που δεν υπάρχει γυναίκα οδηγός στην F1?
όσο για το ότι δεν έχεις ακούσει ποτέ γυναίκα να θέλει να τρέξει σε f1.. μάλλον δεν κινείσε σε σωστούς κύκλους γυναικών ;)
Ποτε δεν σου ειπα οτι χαιρομαι για αυτο,μονη σου το συμπερανες οπως και πολλα αλλα.
Το μονο που σου ειπα οτι το wrc μου φαινεται εφικτο λογω της μεγαλης διαφοροποιησης απο την F1 (βλεπε insomniac) και ηδη χαιρομαι που οι γυναικες αρχισαν να καταλαμβανουν αυτες τις ανδρικες θεσεις με επιτυχια.



ναι σωστά... είναι άλλο πράγμα να έχεις την καρδιά κάποιου στα χέρια σου και άλλο πράγμα να έχεις τη ζωή ενός μωρού στα χέρια σου :)
Κλασικη γυναικεια απαντηση :)

Και βεβαιως αλλο πραγμα ειναι να ξερεις οτι αναμεσα στα ποδια σου φερεις εκατομυρια απο το μικροτερο ανθρωπινο κυτταρο,που χαρη σε αυτο ξεκινουν τα ΠΑΝΤΑ

Αρχη ημισυ του παντος ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Covenant είσαι τόσο σίγουρος οτι υπερέχετε σε μυική μάζα? :hehe:


:hehe: :hehe: :tongue: :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17,438 μηνύματα.
δεν έχω χρόνο να απαντήσω τώρα :P πρέπει να πάω και σπίτι μου να μαγειρέψω για να φάω :P
αύριο η συνέχεια :)


απλά θα σου θέσω μόνο ένα τόσο δα μικρό ερώτημα να μου το απαντήσεις και να το βρω αύριο οκ? :)

Πως γίνετε και οι γυναίκες δεν έχουν την ανάλογη μυική μάζα και τις αντοχές για να τρέξουν σε F1 αλλά να τα έχουν αυτά για να χτίσουν μια οικοδομή? :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 27,962 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
Covenant είσαι τόσο σίγουρος οτι υπερέχετε σε μυική μάζα? :hehe:


:hehe: :hehe: :tongue: :P
Χμμμ εγω θα πήγαινα μαζί της πάντως!:clapup: :clapup: :clapup:

Κακή Επιρροή να σου απαντήσω εγω;;; Τα αμάξια κουκλί μου έχουν έναν οδηγό, όχι δυο!:clapup: :clapup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Covenant

Δραστήριο μέλος

Ο Covenant αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 677 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:
δεν έχω χρόνο να απαντήσω τώρα :P πρέπει να πάω και σπίτι μου να μαγειρέψω για να φάω :P
αύριο η συνέχεια :)


απλά θα σου θέσω μόνο ένα τόσο δα μικρό ερώτημα να μου το απαντήσεις και να το βρω αύριο οκ? :)

Πως γίνετε και οι γυναίκες δεν έχουν την ανάλογη μυική μάζα και τις αντοχές για να τρέξουν σε F1 αλλά να τα έχουν αυτά για να χτίσουν μια οικοδομή? :P
Εγω θελω αυριο να επιστρεψεις με το καλο οτι καταλαβες τα λεγομενα μου και οτι δεν τα μπερδεψες για ακομη μια φορα.
Η οικοδομη δεν σε πιεζει με καποια G στο σωμα σου ,ουτε προκειται να σπασεις καναν αυχενα αν δεν εισαι γυμνασμενη,ουτε χτιζεις με 400χμ/ωρα τον τοιχο :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,513 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
Covenant είσαι τόσο σίγουρος οτι υπερέχετε σε μυική μάζα? :hehe:


:hehe: :hehe: :tongue: :P

Eιμαστε σιγουροι Michelluko!:clapup: :P


:tongue: :teasing: :hehe:
(πλακιτσα-πλακιτσα!:D :hehe: )

Παρε κι αλλες=RONNEI COLLEMAN
https://www.body2002.h1.ru/pic/coleman/2001_rc1.jpg

https://www.body2002.h1.ru/pic/coleman/c01ronnie04.jpg

https://www.body2002.h1.ru/pic/coleman/c01ronnie06.jpg

https://www.body2002.h1.ru/pic/coleman/colema04.jpg

https://www.body2002.h1.ru/pic/coleman/finals17.jpg
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Mario οι σελίδες που έδωσες βγάζουν όλες την ίδια ρώσικη σελίδα και δεν καταλαβαίνw γρι :confused: :redface: :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,513 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
Mario οι σελίδες που έδωσες βγάζουν όλες την ίδια ρώσικη σελίδα και δεν καταλαβαίνw γρι :confused: :redface: :P

Σοβαρα...;;;;:hmm:
φωτογραφιες σαν την παραπανω επρεπε να σου βγαζουν...:confused:
Ουτε καν το site...μονο τις φωτο...(Με τι εxplorer εισαι;Εγω με opera...)

Kοιτα εδω...

https://www.body2002.h1.ru/foto11.html
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Εγώ με firefox 1.5 :confused:
Εσένα δηλαδή στις δείχνει κανονικά? :wacko:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,513 μηνύματα.
Niai Νιαι!
Κοιταξε το τελευταιο λινκ που σου εδωσα στο τελευταιο μου ποστ να τον "καμαρωσεις"!:P
(Υποψην οτι το ατομο ειναι και εγω δεν ξερω ποσε φορες Μister Olympian 8 φορες νομιζω!!!:jumpy: )
Aλλιως κοιτα εδω:
https://www.ronniecoleman.com/sweeney/braun-2002-olympia.htm

κι εδω:
https://www.ronniecoleman.com/sweeney/braun-2002-olympia.htm
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

dooo

Διακεκριμένο μέλος

Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 7,956 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen:
Κατά δεύτερον θέλω να συγχαρώ την doooo για το τρελό της κέφι! Αυτό το παιδί είναι πάντα μες στη τρελή χαρά, ακόμα και αν γύρω της γκρεμίζεται το σύμπαν! Εύγε γλυκό μου! Οι ατάκες σου είναι θανατηφόρες!!!!
....:redface: huhu :clapup::vroum::vroum::vroum::vroum:

:bigarmhug

Αρχική Δημοσίευση από Covenant:
Πεισε πρωτα εσυ τις γυναικες να στελεχωσουν και να χτισουν μια οικοδομη και ο εργολαβος θα βρει την ακρη,μην ανησυχεις ;)
το γιοφύρι της Άρτας θα χτίσουν...ένα πράγμα :P:P:P:P

εγώ πάντως δούλεψα οικοδομή, γιέαααααα:clapup::clapup::clapup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17,438 μηνύματα.
επέστρεψα σήμερα δημήτρηη :P
λοιπόν.....
ναι σήμερα ξύπνησα διαφορετικά :P
όχι στραβά ή όμορφα, απλά διαφορετικά :P
το σημερινό μου σκεπτικό λιεπόν είναι ότι....
δεν μπορώ να σας πείσω, δεν μπορείτε να με πείσετε....(και δεν υπάρχει και λόγος δλδ :P )
όταν μια κουβέντα γίνεται για χάρην μόνο της κουβέντας είναι ανώφελη :P

Δημιουργούνται μόνο "εντυπώσεις" και γω δεν είμαι για να παίζω παιχνίδι εντυπώσεων αλλά ουσίας :P
Ας κρατήσουμε λοιπόν ο καθένας την δική του άποψη, έτσι όμορφα και πολιτισμένα και ας παραμείνουμε αγαπημένοι :bigarmhug
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nessa NetMonster

Δραστήριο μέλος

Η Nessa NetMonster αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 400 μηνύματα.
Να πω καταρχάς κάτι για την αντίληψη του χώρου: Ναι, γενικά οι άντρες έχουν καλύτερη αντίληψη του χώρου από τις γυναίκες, αλλά 1) αυτό είναι κάτι που ισχύει στατιστικά, καθώς ο εγκέφαλος είναι ένα όργανο που παρουσιάζει πολύ μεγάλες διαφορές από άτομο σε άτομο... δε μπορείς να πεις ότι όλοι οι άντρες έχουν καλύτερη αντίληψη του χώρου από όλες τις γυναίκες και 2) τις ημέρες της περιόδου της μια γυναίκα έχει καλύτερη χωροαντιληπτική ικανότητα (εκκρίνονται κάποιες ουσίες).
Αρχική Δημοσίευση από Covenant:
Ποσες γυναικες ξερεις νευροχειρουργους,καρδιοχειρουργους ;
Αλλο παιδιατρος και αλλο να μπαινεις και να επιδιορθωνεις του αλλουνου το σωμα και να ζει μετα σαν να μην ειχε τιποτα...
Αυτά τα πράγματα αλλάζουν σιγά σιγά (θέλω να ελπίζω).

Μάριε, όταν ένα "αστείο" με προσβάλλει, το λέω... ΔΕΝ με ενδιαφέρει ότι δεν ειπώθηκε με κακία. Πρέπει να μάθουμε να καταλαβαίνουμε μερικά πράγματα!

Επανέρχομαι...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Kι έλεγα, πως και δεν είχε απαντήσει τόσες μέρες η Νέσσα!!! Yeah! :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top